Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Banada soktorum aynisini dedi bu hafta. Bebek cok saglikli kontrole bile gerek yok bir ay sonra gelirsin dedi. Benimde tahlillerimden tek idrar tahlili yapilmadi. Hic demedi de

Banada soktorum aynisini dedi bu hafta. Bebek cok saglikli kontrole bile gerek yok bir ay sonra gelirsin dedi. Benimde tahlillerimden tek idrar tahlili yapilmadi. Hic demedi de

idrarı sen yaptır ama canım yine de belki gözünden kaçmıştır doktorunun.. neden söylüyorum şöyle ki bende enfeksiyon çıktı hemen kültür yaptırdık ciddi bişi var mı diye yoksa hamilelikte çok çabuk ilerliyomuş idrar yolu enfeksiyonu.. bişi olucağından değil ama için rahat eder.. benim kültür temiz çıktı bol suyla attım enfeksiyonu da.. korkutmak amaçlı söylemiyorum sakın yanlış anlama sağım solum hep doktor olduğu için önemsenmesi gerektiğini söylediler bana..

bende daha gitmedim erken dedikleri için 7. haftasında gitcez inşallah:)

Yok canım sen dogru soyluyorsun tesekkur ederim hatta uyardigin icinde.Arkadasimda aynini dedi dun hatta o da 5 aylik hamile kaldigindan beri idrar yolu enfenfeksiyonu ile ugrasiyor

selam anne adayları,

Hepiniz iyisinizdir umarım. Bugun bende gittim , fasulyemin kalp atışını duydum. Yaklasık 3 haftadır bende gitmiyordum. Bu haftadan sonra ayda bir gidecekmişim. Benim doktorum tanıdık , gerekli görse daha erken cagırırdı..

14 Temmuz' a randevu aldım, 2'li test yapacakmış. Tahlillerimin hepsi temiz cıkmıstı zaten..
Birde 14 Temmuz'da gidince cinsiyetine de bakayım dedi :) Belli olur artık dedi. Bakalım kısmet.

Not: Bir cok doktorun önceden gordugunu ama yasal kürtaj suresini geçirmek için söylemediğini söyledi. Boyle bir toplumda yasıyoruz maalesef. Kız olunca bazı insanlar kürtaj yaptırıyormuş veya dusurmeye calisiyormus.. Duyunca resmen insanlığımdan utandım..

sevgiyle kalın.
Tomurcuk

slm bayanlar nasılsınız benm mide çok kötüüü salı kontrole gitcem artık bakalım biraz daha büyümüşmü bebişim merak ediyorum sizler nasılsınız

arkadaşlar kontrole gittim doktor testlere baktı iyi dedi. ultrasonla baktı ve bebişin solda sağda ise atık yumurta var dedi. aklıma takıldı bilgisi olan var mı. 7 8 ay önce miyom var demişti başka bi doktor o mu acaba. zararı olur mu

günaydın herkese...

dün çok şükür kalp atışlarını duydum bende çok mutluluk verici bişiymiş.tahlil sonuçlarıda normal çok şükür.

güne güne veriyo ultrason gelişimde güzel elhamdülillah. 1 ay sonraya çağırdı bidahakine benide. hayırlısı bakalım.

günaydın kızlarr ben de dün duydum kalp atışlarını çok şükür. herşey iyiymiş sola yerleşmiş dedi. boyu da 1 cm i geçmiş kocaman olmuş :))))

Merhaba kızlar ben de 19 Mayıs'ta öğrendim hamile olduğumu
Şükür kalp atışını da Perşembe günü gördük
25 Nisan satım. 29 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

Arkadaslar ıyı aksamlar :) 11 haftalk hamıleyım we aşırı derecede mıde bulantım war we bu sebebden kasıklarım agrımaya basladı.ıkı gundr cok agrıo kalkp yatarken ? korkuyorum bısy olmaz dımı ? acıl cewplarsanız sewınırımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…