- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.301
canım benim abim doktor kadın doğumcuma gitmeden önce ona gittim sağolsun 9-10 tüp kan aldırıp her şeyime baktırdı bi idrar tahlili yaptırmak istememiştim onu ve toksoplazmaları da kadın doğumcum istedi.. toksoplazmalarda da bağışıklığım çıktı zaten çok şükür.. doktor kalp atışlarını dinlettikten sonra arayı böyle uzun tuttu.. normalde başka bir arkadaşım daha gidiyor aynı doktora onu arada tekrar çağırmış demek ki gerekli gördüğünde çağırıyor diye düşündük biz de.. ikili testten sonra görüşücez tekrar doktorumla.. arada bi sıkıntı olursa ki olmaz inşallah zaten arayıp soruyorum..
Banada soktorum aynisini dedi bu hafta. Bebek cok saglikli kontrole bile gerek yok bir ay sonra gelirsin dedi. Benimde tahlillerimden tek idrar tahlili yapilmadi. Hic demedi de
merhaba iyi günler bende doktora gidicem bugün iş çıkışı kısmetse kalp atışlarını artık bende duymayı ümit ediyorum inşallah duyarız. sağlık ocağına geçen bende kayıt için gittim
20 haftada tekrar çağırdılar tetnoz aşısı yapacaklar mış ve tahlil sonuçlarını görmek istediler dediğiniz gibi.
idrarı sen yaptır ama canım yine de belki gözünden kaçmıştır doktorunun.. neden söylüyorum şöyle ki bende enfeksiyon çıktı hemen kültür yaptırdık ciddi bişi var mı diye yoksa hamilelikte çok çabuk ilerliyomuş idrar yolu enfeksiyonu.. bişi olucağından değil ama için rahat eder.. benim kültür temiz çıktı bol suyla attım enfeksiyonu da.. korkutmak amaçlı söylemiyorum sakın yanlış anlama sağım solum hep doktor olduğu için önemsenmesi gerektiğini söylediler bana..
slm bayanlar nasılsınız benm mide çok kötüüü salı kontrole gitcem artık bakalım biraz daha büyümüşmü bebişim merak ediyorumsizler nasılsınız
bu hafta başladı canm mide sadece bulanmıyo üstüne üstük bide çıkarıyorummbulantıların ilk kez ne zaman başladı cnm?
günaydın kızlarr ben de dün duydum kalp atışlarını çok şükür. herşey iyiymiş sola yerleşmiş dedi. boyu da 1 cm i geçmiş kocaman olmuş :))))
günaydın kızlarr ben de dün duydum kalp atışlarını çok şükür. herşey iyiymiş sola yerleşmiş dedi. boyu da 1 cm i geçmiş kocaman olmuş :))))
16 mayısta öğrendim hamile olduğumu
yok mu kızlar başka mayıs ayı hamişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?