Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bende mayısın 25 inde öğrendim hamile olduğumu..şuan 7. haftadayım fakat kanamam oldu bu yüzden dr. yatak istirahati verdi çok korkuyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin inş.

Geçmiş olsun canım. Progesteron falan kullanıyor musun? Belki üstüne görme gibi bir şeydir canım. İçini rahat tutmaya çalış, bol bol dinlen.
İyi düşünelim iyi olsun değil mi?
Rabbim hepimize sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım geçmiş olsun öncelikle. Gebelikte kasık ağrısı normaldir. Bir de 11. haftadan sonra kemikler falan ayrılmaya başlıyor doğuma hazırlık için. bolca kasık ve kalça ağrısı oluyor. Bir şey olacağını sanmıyorum ama içine sinmiyorsa (çünkü kişi en iyi kendi bilir vücudundaki tuhaflıkları!) Dr una bir görün istersen..

kızlar merhaba tüm hamile olanları tebrik ediyorum bende mayıs hamilesiyim

calakaaaaaan aynı anda hamile kaldığımıza inanamıyorum canııııım gözümüz Aydın olsun inşallah.
Bizim sayfada niye haberini vermedin, kızdım bak sana şimdi! Bu arada bizim sayfanın da hamile kalanları için ayrı bi topic açıldı. Oranın linkini yollarım sana bir ara.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Evet evet kasıklarım we yan kalçalarım agrıyr sol trafım özellıklede...

günaydın güzel anneler..bu hafta kontrolumuz var bulantılar sadece sabahları devam edıyor...bakalım ne zaman bıtecek beklıyorum..cumartesıyı sabırsızlıkla beklıyorum herkes kendıne cookkk cıcı baksın....

günaydın kızlar nasılsınız? ben iki gündür çok halsizim bişi yiyemiyorum doğru dürüst içim çekiliyo sanki işe geldim ama hiç bişi yapacak halde değilim

Günaydın kızlar :)

Haftasonu kimse pek konuşmamış :) Ben de bir iki gündür iyiyim mide bulantılarım azaldı, yarın doktor kontrolüne gideceğim ama korkuyorum. Çünkü benim doktorum tam bir kilo takıntılısı, eğer kilo aldıysam bana kızacak kesin. ve eğer ileri giderse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sinir oluyorum çünkü bu tavırlarına ...

nasıl ya o kadar mı sert canım? neden kilona takıntılı bu kadar? iyi bir doktorsa biraz daha düşün ama iyi bir kadın doğumcu bulmak çok zor malesef

Merhaba kizlar nasilsiniz. Benim bulantilarim azaldi gibi midem bosalmaya baslayinca bulaniyor. Doktor muayenem 3 hafta sonra nasil bekleyeceğim bilemiyorum. 8 haftalik ultrason goruntusunde fistigim ayni kaju fıstığı gibi duruyo baktikca icim eriyo sevinçten:))))

Çoook güzel bir haber bu:)) şimdiden tebrik ediyorum seni:)) bol bol kalsiyum ve protein tüketmeye bak...hayırlı olsun

Zaman zaman benim de kalçalarıma vuran bir ağrı var. Bazen de belim çok ağrıyor...ben herhalde büyüyor kuzu diye düşündüm. benim de yarın kontrolüm var...heyecanlandım şimdiden:))

Hadi hayrlısı inşallahh:) bende 1 hafta snra gıdıcem naspse ıkılı test ıcın hmde kontrol :) hersey guzel olur inşallah...

Bugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik ama onceki haftaya gore gelismis haftaya yine gitcem puf:/
Canım zaten kalp atışı için erken olmuş sanki biraz. Zaten kk daki gebelik takvimi 1 hafta önden gidiyor. Allah'ın izniyle haftayaverirsin hayırlı haberlerinizi
Zaman zaman benim de kalçalarıma vuran bir ağrı var. Bazen de belim çok ağrıyor...ben herhalde büyüyor kuzu diye düşündüm. benim de yarın kontrolüm var...heyecanlandım şimdiden:))
Siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim bu sabaha kadar gögüslerde agrı vardı bugun yok adetime 6 gün var her gebelik belirtilerinde gögüs agrısı hic kesilmeden devam edermi yoksa kesilip germi başlıyor agrı bilgilendirriseniz sevinirim

ya erken mi gitmişsiniz? bende iki gün sonra gitcem ve kalp atışını duymayı bekliyorum acaba biraz daha mı bekleseydim. bende 7 haftalığım.

Gecen hafta gittim kese gozuktu haftaya gel dedi bugun gittim kalp atislarini duyamadik ama onceki haftaya gore gelismis ben 2 yasindaki kizimi kaybttim o yuzden ne kadar erken kontrol benim icin en iyisi o bu sefer hersey iyi olacak Allahin izniyle

mrb cnm,benim adetten en az bir hafta öncesinden göğüslerimde hassasiyet (acı ,şişkinlik) başlamıştı.bazen çok acıdığını bazen de bana öyle geldiğini düşünüodum.kesilip başlıodu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…