- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.321
bende mayısın 25 inde öğrendim hamile olduğumu..şuan 7. haftadayım fakat kanamam oldu bu yüzden dr. yatak istirahati verdi çok korkuyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin inş.
Arkadaslar ıyı aksamlar :) 11 haftalk hamıleyım we aşırı derecede mıde bulantım war we bu sebebden kasıklarım agrımaya basladı.ıkı gundr cok agrıo kalkp yatarken ? korkuyorum bısy olmaz dımı ? acıl cewplarsanız sewınırımm :)
kızlar merhaba tüm hamile olanları tebrik ediyorum bende mayıs hamilesiyim
Canım geçmiş olsun öncelikle. Gebelikte kasık ağrısı normaldir. Bir de 11. haftadan sonra kemikler falan ayrılmaya başlıyor doğuma hazırlık için. bolca kasık ve kalça ağrısı oluyor. Bir şey olacağını sanmıyorum ama içine sinmiyorsa (çünkü kişi en iyi kendi bilir vücudundaki tuhaflıkları!) Dr una bir görün istersen..
Günaydın kızlar :)
Haftasonu kimse pek konuşmamış :) Ben de bir iki gündür iyiyim mide bulantılarım azaldı, yarın doktor kontrolüne gideceğim ama korkuyorum. Çünkü benim doktorum tam bir kilo takıntılısı, eğer kilo aldıysam bana kızacak kesin. ve eğer ileri giderse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sinir oluyorum çünkü bu tavırlarına ...
kızlarr merhaba :)) ayın 11 de doktoruma gidip bebeğimizi görecektik) ancak bizi çok büyük bir sürpriz karşıladı :) ultrason görüntüsünde iki tane mercimek tanesi bana bakıyordu :))) ikizlerim...çok şaşırdık hiç beklemiyorduk. ama tabi çok mutlu oldum hatta o kadar çok şey düşündüm ki bir anda iki tane mınik kuzu beni seçmişti anneleri olmam için... hayatımın en büyük ve en güzel süprizi oldu.. şimdiden öyle bağlandım ki onlara inşallah ikiside sağlıkla gelsinler dünyaya :)) şu an 4+5 ler canımın canları..
hoşgeldi iyki geldi bıdıklarım.. sizi çokk seviyorum
Evet evet kasıklarım we yan kalçalarım agrıyrsol trafım özellıklede...
Zaman zaman benim de kalçalarıma vuran bir ağrı var. Bazen de belim çok ağrıyor...ben herhalde büyüyor kuzu diye düşündüm. benim de yarın kontrolüm var...heyecanlandım şimdiden:))
Canım zaten kalp atışı için erken olmuş sanki biraz. Zaten kk daki gebelik takvimi 1 hafta önden gidiyor. Allah'ın izniyle haftayaverirsin hayırlı haberleriniziBugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik ama onceki haftaya gore gelismis haftaya yine gitcem puf:/
Siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahZaman zaman benim de kalçalarıma vuran bir ağrı var. Bazen de belim çok ağrıyor...ben herhalde büyüyor kuzu diye düşündüm. benim de yarın kontrolüm var...heyecanlandım şimdiden:))
Bugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik ama onceki haftaya gore gelismis haftaya yine gitcem puf:/
ya erken mi gitmişsiniz? bende iki gün sonra gitcem ve kalp atışını duymayı bekliyorum acaba biraz daha mı bekleseydim. bende 7 haftalığım.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim bu sabaha kadar gögüslerde agrı vardı bugun yok adetime 6 gün var her gebelik belirtilerinde gögüs agrısı hic kesilmeden devam edermi yoksa kesilip germi başlıyor agrı bilgilendirriseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?