Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

yani cnm kusura bakma anlamadım pek ama yani kesilip gerimi başladı şimdi hamilesin anlaşılan evet acı şişlik vardı dedgim gibi bu sabah yok artık yani adete kesilip adet olmassan gerimi başlı anlamadım özür:18::18::18::18:

slm bayanlar nasılsınız yarın sabah bebişimi görmeye gitcemm heyecanlıyım siz napıyonuzz :)

bis de iyyiz, ne şanslısın cumartesiyi iple çekiyorum ben, 1 ay olacak hemen hemen görmeyeli, nedense böle bi korku var; sağlıklı mı kalbi atıyor mu vs. Allah şimdiden nasıl veriyor sevgisini, şefkatini.

görüp geldiğinde yazar mısın ne diyecek doktorun?

Arkadaslar bır sorunum war...çok afedersınız ama 4 gundur tuwalete cıkamıyorum..dgru duzgn bısy yıyemıyrm ama su ıcmeye özen gsterıyorm gercı ıcsemde suyu bıle gerı cıkartıyorum cok kötu durumdayım ne yapmalıyım..lutfen bısyler yaznn...

nasıl ya o kadar mı sert canım? neden kilona takıntılı bu kadar? iyi bir doktorsa biraz daha düşün ama iyi bir kadın doğumcu bulmak çok zor malesef

Evet o kadar sert Bugün 17:45 te randevum ve ben 2-3 gündür panikteyim kilo almışmıyımdır acaba diye.. Ama kilo almam kadar normal bişey yok çünkü ben hamile kalmadan önce günde 850 kalorilik bir diyet yapıyordum ve diyetisyenim hamile olduğumu öğrendiği an arttırdı 1250 kaloriye çıkardı... Spor yapıyordum bırakmak zorunda kaldım çünkü havuz yasak, sigara kullanıyordum ve bıraktım.. Ama anlamak istemiyor. Bana 75 le kaldın 85 le doğuracaksın ya sen kontrol edersin ya ben sana müdahale etmeye başlarım dedi Sıfır duygu adam da işinin en iyisi evet ama çok sert bilmiyorum.. Edirneden de kimse yok ki benden başka kimseye akıl soramıyorum. Koca kadınlar klübünde yalnız kaldım yaa..

Değişebiliyor günden güne panikleme :)

Hiçbirşey yiyemiyorsan, su bile içemiyorsan ne çıkarabilirsinki cancon :) Takma kafana düzelir herşey zamanla..

anladım canım zaten bizlerde çok kilo almak istemiyoruz ki ama napalım işte olucaksa olucak :)

al bendende o kadar sabahları uyanmakta zorlanıyorum yataktan çıkasım gelmiyor.

8:30 da işte olmam gerekirken 10 da oluyorum kovulcam en sonunda:)

bende 8,30 da gelmem gerekirken 9 da geliom henüz bişey demediler ama çıkamıom yataktan yataktan çıksam evden çıkamıom ev hanımımı olsam acaba demeden edemiorum

bu yaşıma kadar böyle bi sorun bende yaşamamıştım. hamileliğin ilk haftalarında afedersiniz ishal gibiydim bu seferde 2-3 gündür bende kabızlık sorunu yaşıyorum bir şey yemiyorum su az içebiliyorum meyve filan yesek atarız belki ama buzdolabının kapağını bile açmak içimden gelmiyor.olabilen şeylermiş hamilelikte bunlar atlatırız umarım

yani aslında bu konuda fikir vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum se yine de doktoruna sor ama kabak kayısı bana çok iyi geliyor tavsiye ederim yani o konuda.

bende de kabızlık sorunu var çok fazla su içemorum. bırak buzdolabını açmayı mutfaga bıle gıremıyorum kapısı kapalı eşim giriyor ywmwgı o helledıyor tabı erken gedıgınde. vallahı şu ıkı ayın bıtmesını benden cok ısteyen olamaz( hamılelıgı böle koku sorunu nedenıyle zor gecenlerın kızı olur dedıler saglıklı olsunda sız ne dusunuyosunz:???

Dikkat et tatlım kendine. Ben gecen hafta çok fena oldum yemrk yiyememekten halsiz dusup serum yemek zorunda kaldim. Hic bisey yiyemesen bile sut ic kokusundan dolayı pipetle iciyorum

merhaba anneler nasıl geçiyor bakalım hamilelik.yarın kontrole gidicez bizde çok heyecanlıyım inş. her şey yolundadır. sabahları bulantı ve kusma had safhada ama sonra azalıyo.ve acaip koku hassasiyetim var.bunlarda geçer inş zamanla

benimde ilk günler sürekli bulantım vardı ama şimdi sabahları yoğun, gün içinde de ufak ufak öğürmelerle geçiriyorum koku konusu ise berbat.. yemek, parfüm hertürlü koku hem çok şiddetli geliyor burnuma hemde bulantı yapıyor.. ama bunların sağlıklı belirtiler olduğunu söylüyorlar, geçici bir durum zaten. doktordan sonra yazmayı unutma ne durumdaymış bebiş:)

.
Canim bu belirtiler icin doktorum bana senin icin kötü bizim için iyi.bu bebegin canlandigini gosteriyor demisti

kızlar merhaba,nasılsınız.
mümkün oldukça takip ediyorum yorumlarınızı fazla online olmasam da yorumlarınız önemli benim için.dün doktora gittim 7+5 günlük ve kalp atışlarını duydum(çok şükür) fakat doktorum o sırada içerideki yardımcısına 6+4 dedi bu ne demek oluyor ben anlayamadım ve doktor doğuma gidiyordu aceleyle geçistirdi beni resmen.1 ay sonra gel dedi.bi sürü test vardı adam akıllı açıklama yapmadan çıktı gitti neyseki herhangi bi sorun yokmuşta rahatladım.folic plusa devam b12 iğnesi oluyorum ona da devam fakat 6+4 biriniz bana açıklayabilir mi :44::44:

Bebeğin ulyrasonda 6 hafta 4 günlük olarak gözükmüş canım. Ben de 7 haftalıkken gittiğimde 6 haftalık olarak gördük.Yani olması gerekenden biraz daha küçük şimdilik. İlk başlarda olabiliyormuş böyle. Bir sorun olmazsa bebek o arayı kapatıyormuş zamanla. Doktorum onun bir sorun olmadığını söylemişti bana.Sen gönlünü ferah tut ve iyi bak hem kendine hem bebişine :)

benimkide 1 hafta geriden takip ediyordu ama arayı kapattı hanımlar.su anda tam olması gereken ölçülerde. darısı sizin basınıza.
Not: Benim yaptığım bir sey olmadı, kendi kendine aradaki fark kapandı.

merhaba
ben de hamileyimm şubat başında anniş olacağız inşallah :)

yorumları okudum da yalnız değilmişim
kabızlık, gaz, mide bulantıları oyh çok zahmetli iş anniş olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…