- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.361
Canım bence kısa mı uzun mu diye düşünme. Bu sıpalar bir anda öyle büyüyebiliyor ki şaşırıp kalabiliyorsun. Eğer Dr un bir şey demediyse bence sıkıntı yoktur, için rahat olsunYa arkadaslar aklıma takıldı da..2 hafta önce gttık 9 haftalıkdı ozaman 1 bcuk cm dedı dktr..boyumu kısa normalmı yoksa..
Canım herkesin hatta kişilerin önceki ve sonraki gebelik belirtileri bile farklı olur. Yani bunun kuralı falan olmaz. Sende kesilir, diğerinde kesilmez, başkasında hiç olmaz. Bu bebeğinin iyi olup olmadığının göstergesi değildir. Benim ne göğüs ağrım, ne bulantım, ne de koku hassasiyetim var. Ama Allah'a şükür bebeğim iyi (idi en son gördüğümde).slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim bu sabaha kadar gögüslerde agrı vardı bugun yok adetime 6 gün var her gebelik belirtilerinde gögüs agrısı hic kesilmeden devam edermi yoksa kesilip germi başlıyor agrı bilgilendirriseniz sevinirim
Bence sen de içini rahat tut
Canım başın sağolsun çok üzüldümGecen hafta gittim kese gozuktu haftaya gel dedi bugun gittim kalp atislarini duyamadik ama onceki haftaya gore gelismis ben 2 yasindaki kizimi kaybttim o yuzden ne kadar erken kontrol benim icin en iyisi o bu sefer hersey iyi olacak Allahin izniyle
Ama canım bu sefer ben de allahın izniyle her şeyin iyi olacağını düşünüyorum.
Bebeğin gelişiyorsa o kalp atışlarını da duyarsın bence. (Maşallah bebişine bu arada
Allah emanet ol melek annem
Valla benim de tek belirtim uyku. Ama bazen bebekten i yoksa tembellikten mi ayırt edemiyorumgünaydın herkese bir iş günü daha başladı ve bende bir tembellik anlatamam hep uyumak istiyorum
Canım yiyemeyince tuvalete çıkarmaman da normal. Sadece su içmek de bulantıyı daha da arttırır. Bir arkadaşımın Dr u bulantı için, uyanır uyanmaz henüz yataktan kalkmadan yatağın başındaki çubuk krakerden yemesini, gözünü bir noktaya dikip uzunca bakmasını, sonra yataktamoturup yine sabit bir yere uzunca bakmasını, sonra yavaşça yataktan kalkmasını tavsiye etmiş. O zaman bulantılar minimuma iniyormuş. Belki senin bulantıların azalınca bağırsağın da çalışmaya başlar canım. Bir dene istersen.Arkadaslar bır sorunum war...çok afedersınız ama 4 gundur tuwalete cıkamıyorum..dgru duzgn bısy yıyemıyrm ama su ıcmeye özen gsterıyorm gercı ıcsemde suyu bıle gerı cıkartıyorumcok kötu durumdayım ne yapmalıyım..lutfen bısyler yaznn...
Tabi ılık su+kayısıyı da kronik kanız olarak şiddetle tavsiye ederim.. Geçmiş olsun canım.
Tatlım +-7 normal kabul edilir zaten. Bebeğinin ultrason kağıdında yan tarafta kaç haftalık olduğunu gösteren parametrenin yanında da böyle yazar zaten. İstersen bir bak için rahatlar. Hem Dr problem olsaydı asla 1 ay sonra gel demezdi. Bence içini rahat tutkızlar merhaba,nasılsınız.
mümkün oldukça takip ediyorum yorumlarınızı fazla online olmasam da yorumlarınız önemli benim için.dün doktora gittim 7+5 günlük ve kalp atışlarını duydum(çok şükür) fakat doktorum o sırada içerideki yardımcısına 6+4 dedi bu ne demek oluyor ben anlayamadım ve doktor doğuma gidiyordu aceleyle geçistirdi beni resmen.1 ay sonra gel dedi.bi sürü test vardı adam akıllı açıklama yapmadan çıktı gitti neyseki herhangi bi sorun yokmuşta rahatladım.folic plusa devam b12 iğnesi oluyorum ona da devam fakat 6+4 biriniz bana açıklayabilir mi :44::44:
Kızlar yazdıklarıma sonradan şöyle bir baktım da tanımayan biri bilmişlik tasladığımı düşünebilir. Valla tek amacım hem muhabbet hem de yardım olsun. Yazdıklarım itici olduysa kusura bakmazsınız umarım.
Hepiniz Allah'a emanet olun inşallah