Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ya arkadaslar aklıma takıldı da..2 hafta önce gttık 9 haftalıkdı ozaman 1 bcuk cm dedı dktr..boyumu kısa normalmı yoksa..
Canım bence kısa mı uzun mu diye düşünme. Bu sıpalar bir anda öyle büyüyebiliyor ki şaşırıp kalabiliyorsun. Eğer Dr un bir şey demediyse bence sıkıntı yoktur, için rahat olsun
Canım herkesin hatta kişilerin önceki ve sonraki gebelik belirtileri bile farklı olur. Yani bunun kuralı falan olmaz. Sende kesilir, diğerinde kesilmez, başkasında hiç olmaz. Bu bebeğinin iyi olup olmadığının göstergesi değildir. Benim ne göğüs ağrım, ne bulantım, ne de koku hassasiyetim var. Ama Allah'a şükür bebeğim iyi (idi en son gördüğümde).
Bence sen de içini rahat tut
Gecen hafta gittim kese gozuktu haftaya gel dedi bugun gittim kalp atislarini duyamadik ama onceki haftaya gore gelismis ben 2 yasindaki kizimi kaybttim o yuzden ne kadar erken kontrol benim icin en iyisi o bu sefer hersey iyi olacak Allahin izniyle
Canım başın sağolsun çok üzüldüm ben de ölü doğum yaptım korkularım büyük.
Ama canım bu sefer ben de allahın izniyle her şeyin iyi olacağını düşünüyorum. Allah iki kere yakmaz bence.
Bebeğin gelişiyorsa o kalp atışlarını da duyarsın bence. (Maşallah bebişine bu arada)
Allah emanet ol melek annem
günaydın herkese bir iş günü daha başladı ve bende bir tembellik anlatamam hep uyumak istiyorum
Valla benim de tek belirtim uyku. Ama bazen bebekten i yoksa tembellikten mi ayırt edemiyorum Allah yardımcımız olsun
Canım yiyemeyince tuvalete çıkarmaman da normal. Sadece su içmek de bulantıyı daha da arttırır. Bir arkadaşımın Dr u bulantı için, uyanır uyanmaz henüz yataktan kalkmadan yatağın başındaki çubuk krakerden yemesini, gözünü bir noktaya dikip uzunca bakmasını, sonra yataktamoturup yine sabit bir yere uzunca bakmasını, sonra yavaşça yataktan kalkmasını tavsiye etmiş. O zaman bulantılar minimuma iniyormuş. Belki senin bulantıların azalınca bağırsağın da çalışmaya başlar canım. Bir dene istersen.
Tabi ılık su+kayısıyı da kronik kanız olarak şiddetle tavsiye ederim.. Geçmiş olsun canım.
Tatlım +-7 normal kabul edilir zaten. Bebeğinin ultrason kağıdında yan tarafta kaç haftalık olduğunu gösteren parametrenin yanında da böyle yazar zaten. İstersen bir bak için rahatlar. Hem Dr problem olsaydı asla 1 ay sonra gel demezdi. Bence içini rahat tut

Kızlar yazdıklarıma sonradan şöyle bir baktım da tanımayan biri bilmişlik tasladığımı düşünebilir. Valla tek amacım hem muhabbet hem de yardım olsun. Yazdıklarım itici olduysa kusura bakmazsınız umarım.
Hepiniz Allah'a emanet olun inşallah

merhaba
ben de hamileyimm şubat başında anniş olacağız inşallah :)
yorumları okudum da yalnız değilmişim
kabızlık, gaz, mide bulantıları oyh çok zahmetli iş anniş olmak
Hoşgeldin meslektaşım, gözün aydın
Sağlıklı olsun da bebekler razı oluruz biz her şeye canım. Evet annelik çok zor ama bu yüzden cennet ayaklarımız altında değil mi zaten?

Son düzenleme:

aynı duygular bendede war canm her dr gidişimde tam 11 haftalık olduğunu söledi çok şükür sağlığıda ii dedi we erkeğe benzetti cinsiyetini haftaya salıda 2li test için gitcemm canmm ben 2 hafta önce görmüştüm bebeğimi maşallah nasıl büyümüş teyzesi anlatamam rabbim tüm isteyenlere wersinn:)

bende buraya yeni katıldım cnm nerden nasıl açılıyor bilmiyorum bile kurcalamak gerek

günaydın kızlar.. bugünde akşam olsun evime gideyim diye çalışmaya başladım.. artık canım işe gelmek bile istemiyor sabahları bulantıyla uyanıyorum çıkarabilirsem biras rahatlıyorum yoksa ole halsız dolasıyorum....bulantının bıteceği günü sabırsızlıkla beklıorum ınanın...cumartesi kontrolum var..ıple cekıyorum wallahı..herkesın bebeğine sağlık versın ALLAH.. hepinize kolay gelsın..

günaydın cnm bende hiç çalışmak istemiorum artık daha sıkıcı geliyor sanki bana sabah ayaklarım işe gelirken geri gitmek istiyo valla

ay canım ne güzel ya mşl darısı hepimiizin başına..kan testini felan daha yaptırmadım idrarı çok gecikmiş hissediyorum kendimi, bakalım hayırlısı inş.

ben de işe gitmek istemiyorum ben deee (
Slm kızlar bende mayısta hamile oldugumu ögrendim suan 8 haftalık hamileyim şikayetleriniz neler sizlerin...

hayırlı olsun canım.. bulantı, halsizlik, bolcana gaz, koku hassasiyeti :)

mmmelekkks çok teşekkür ederim,umarım herşey yolunda gider ve kapatır arayı bebişim :) Sana ve bebeğine sağlıklı bi ömür diliyorum

merhaba anneler.bugün doktora gittik minik bebeğimizin kalp atışlarını duyamasakta gördük.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.çok şükür çok rahatladım.6+5 dedi.bende 7.haftaya başladım diye hesaplıyodum.bir sürü test verdi.bi dahaki kontrol 15 temmuzda.bizde kan uyuşmazlığı var doktor bu hamilelikte bişey yapmıcaz kanama düşük olmadıkça dedi.inş bi sorun çıkmaz.sizlerde böyle bi durum var mı doktorlarınız ne diyor bu durumda? onun dışında bulantılar tam gaz devam ediyo.ama her şey yolundaymış ya bulantı kusma olsa da çok iyi hissediyorum şuan

mrb arkadaşlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ben size bir şey sormak istiyorum, deodorant ve parfüm kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz internette araştırdım ama tama anlamıyla bir bilgiye ulaşamadım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum ama malum yaz olduğu için biraz zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz merak ettim.

kızlaaar hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek ne kadar cok isterdimm ama cok sükür o kadar cok güzel annemiz var ki burda zamanım yetmeyecek gibi o yüzden hepinizi kutlarım inşallah saglıklı huzurlu bi şekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız allah anneli babalı büyütsün isteyen herkese bu duygu nasip olsun :) iyi aksamlar

Benim de gebe olduğumu öğrenmediğim ve adetimi beklediğim zamanlar acayip acıyordu, şimdi ise göğüslerimde bir dolgunluk ve yumuşaklık var, ama ne ağrı ne de hassasiyet var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…