- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.381
Arkadaslar bır sorunum war...çok afedersınız ama 4 gundur tuwalete cıkamıyorum..dgru duzgn bısy yıyemıyrm ama su ıcmeye özen gsterıyorm gercı ıcsemde suyu bıle gerı cıkartıyorumcok kötu durumdayım ne yapmalıyım..lutfen bısyler yaznn...
SEninkine benzer bir sorunda ben de var..sabahleyin aç karına kuru kayısı yedim:)) akşamına işlem tamamdı:))
Neyseki tatil geliyor da sıkıntılı zamanları evde atlatacağız. 4-7. Aylar daha rahat oluyor zaten. Sonra da gelsin doğum izni inşallah
İyi zamana geldi bizimki yani
hayırlı olsun canım.. ben de işk başta sebamedin alüminyumsuz roll onunu aldım sağlıklı diye ama hiç korumuyodu tekrar niveaya döndüm malum yaz hiç bişi sürmeden sıkmadan olmuyor çalışıyoruz damrb arkadaşlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ben size bir şey sormak istiyorum, deodorant ve parfüm kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz internette araştırdım ama tama anlamıyla bir bilgiye ulaşamadım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum ama malum yaz olduğu için biraz zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
teşekkürlerr aminn :)kızlaaar hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek ne kadar cok isterdimm ama cok sükür o kadar cok güzel annemiz var ki burda zamanım yetmeyecek gibi o yüzden hepinizi kutlarım inşallah saglıklı huzurlu bi şekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız allah anneli babalı büyütsün isteyen herkese bu duygu nasip olsun :) iyi aksamlar
sen içindeki sesi dinle bence düşünme kötüşeyler hayırlı olsun :) zaten dörtlüyü de herkese öneriyolar bildiğim kadarıyla ve %92-96 oldukça iyi bir rakam.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar, salı günü biz de kontrole gittik. Salı günü 8+3 idik:)) Bebeğimin kafası gayet belli oluyordu. Boyu 22 mm olmuş:)) Doktor gayet sağlıklı dedi, daha önce risk teşkil etmesin dediği tüm yasakları kaldırdı:)) 2 hafta sonra tatile gidiyoruz....Tatil dönüşü ikili test için randevu verdi. Ama bana şu bilgileri de verdi. Ben 35 yaşındayım, geç evlenen ve geç gebe kalanlardanım....35 yaş üstü down sendromu riski olduğundan bahsetti. Bunun için ikili testin sadece %85 bebek hakkında bilgi verdiğini, dörtlü testin de yine %85 oranında bilgi verdiğini söyledi. Ama ikisini yaptırırsam %92-96 oranında sonuç alabileceğimizi söyledi. Amniyonsentezden sıvı alındığından %99 sonuç verdiğini ama onun da %1 oranında düşük riski olduğunu ve bana önermediğini söyledi. Bir de yeni çıkan bir yöntem varmış fetal dna, anneden kan alınarak yapılıyormuş ve yurt dışına gönderiliyormuş...bu yüzden oldukça pahalı dedi...2400 liracıkmış...Biz de önce ikili ve dörtlü testi yapırmaya eğer sorun teşkil edecek bir durum olursa da fetal dna testini yaptırmaya karar verdik. Ama benim içimdeki ses, bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor....
Benimle aynı yaşta veya durumda olan varmı bilemiyorum ama paylaşmak istedim:))
aynı duygular bendede war canm her dr gidişimde tam 11 haftalık olduğunu söledi çok şükür sağlığıda ii dedi we erkeğe benzetti cinsiyetini haftaya salıda 2li test için gitcemm canmm ben 2 hafta önce görmüştüm bebeğimi maşallah nasıl büyümüş teyzesi anlatamam rabbim tüm isteyenlere wersinn:)
canım 11 haftalıkken cinsiyeti gözüküyormu yaa..:26:
mrb arkadaşlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ben size bir şey sormak istiyorum, deodorant ve parfüm kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz internette araştırdım ama tama anlamıyla bir bilgiye ulaşamadım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum ama malum yaz olduğu için biraz zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
Kızlar, salı günü biz de kontrole gittik. Salı günü 8+3 idik:)) Bebeğimin kafası gayet belli oluyordu. Boyu 22 mm olmuş:)) Doktor gayet sağlıklı dedi, daha önce risk teşkil etmesin dediği tüm yasakları kaldırdı:)) 2 hafta sonra tatile gidiyoruz....Tatil dönüşü ikili test için randevu verdi. Ama bana şu bilgileri de verdi. Ben 35 yaşındayım, geç evlenen ve geç gebe kalanlardanım....35 yaş üstü down sendromu riski olduğundan bahsetti. Bunun için ikili testin sadece %85 bebek hakkında bilgi verdiğini, dörtlü testin de yine %85 oranında bilgi verdiğini söyledi. Ama ikisini yaptırırsam %92-96 oranında sonuç alabileceğimizi söyledi. Amniyonsentezden sıvı alındığından %99 sonuç verdiğini ama onun da %1 oranında düşük riski olduğunu ve bana önermediğini söyledi. Bir de yeni çıkan bir yöntem varmış fetal dna, anneden kan alınarak yapılıyormuş ve yurt dışına gönderiliyormuş...bu yüzden oldukça pahalı dedi...2400 liracıkmış...Biz de önce ikili ve dörtlü testi yapırmaya eğer sorun teşkil edecek bir durum olursa da fetal dna testini yaptırmaya karar verdik. Ama benim içimdeki ses, bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor....
Benimle aynı yaşta veya durumda olan varmı bilemiyorum ama paylaşmak istedim:))
merhaba anneler.bugün doktora gittik minik bebeğimizin kalp atışlarını duyamasakta gördük.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.çok şükür çok rahatladım.6+5 dedi.bende 7.haftaya başladım diye hesaplıyodum.bir sürü test verdi.bi dahaki kontrol 15 temmuzda.bizde kan uyuşmazlığı var doktor bu hamilelikte bişey yapmıcaz kanama düşük olmadıkça dedi.inş bi sorun çıkmaz.sizlerde böyle bi durum var mı doktorlarınız ne diyor bu durumda? onun dışında bulantılar tam gaz devam ediyo.ama her şey yolundaymış ya bulantı kusma olsa da çok iyi hissediyorum şuan
mrb arkadaşlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ben size bir şey sormak istiyorum, deodorant ve parfüm kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz internette araştırdım ama tama anlamıyla bir bilgiye ulaşamadım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum ama malum yaz olduğu için biraz zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
Bizdede var canim kan uyuşmazlığı. Dogumda yada dusuk olursa anti d ignesi yapiliyor tatlim ilk dogumda bisi olmuyo ama eger tapilmazsa digerlerinde sorun olusuyor
saol tatlım harika bi duymuşsun rabbim isteyen herkese wersinn inş yaptırırsın canm hayırlısı herşeyinnn:)ay canım ne güzel ya mşl darısı hepimiizin başına..kan testini felan daha yaptırmadım idrarı çok gecikmiş hissediyorum kendimi, bakalım hayırlısı inş.
anladım canım.annem ilk bebeğini kaybetmiş daha doğrusu ölü doğmuş kan uyuşmazlığı vardı onlardada.o yüzden annem çok pimpirikli benimde çok kafamı karıştırıyor.doktora tekrar tekrar sordum o yüzden.ilk hamilelikte bi sorun çıkmaz diyo doktorda.teşekkür ederim canm sorunsuz geçiririz inş Allah'ın izniyle
Hahahayybu tawsıyenızı bı kac saat önce denedımm we işlemmm tamammm öpüldünüzzz
Ben bebeğinde bir sorun olmadığını düşündüğümü belirterek şunu söylemek istiyorum.. 4 lü test 15 - 20 haftalar arasında yaptırılıyor, diyelim ki down sendromlu bebeklerimiz senin ya da bizim onu öldürmelerine izin verebilecek miyiz ? 8 haftalığa kadar anlıyorum hatta 8 de çok 5 -6 haftalığa kadar anlıyorum hiç bir şey görmüyoruz o sadece bir embriyo kan pıhtısı.. ama 7. haftadan sonra öyle mi ? Bu çok acımasızca bir test ya.. Sonucu insanı her türlü kahreden.. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?