Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Kızlar ben uzun zamandı amway'in roll-on'unu kullanıyorum, kokusuz, terlemene engellemiyor sadece ter kokusunu engelliyor. Amway'in ürünlerinde bilirsiniz kimyasal ürünler kullanılmıyor...

Aminnn rabbim hepimizin ve bebeklerimizin yardimcisi olsun. Cok cok zor bir durum. Allahim bununla sinamasin bizi insallah.

ya slm bayanlar benm kafama bişey takılıyoo salı günü gittim dr tam 11 haftalık dedi ii durumu dedi ama ultrasyonda hareketi yoktu sizinkiler hareket etmeye başladımı yoksa benmi hüsnü kuruntu yapıyom kızlarr azda olsa ultrasonda kıpırdadığını görmem gerekmiyomu

günaydın bayanlar herkese,, yarın bebeğimi görmeye gideceğim inşallah bir sorunumuz yoktur bu soru hep aklımda Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. hayırlı cumalar herkese bu arada

bende dün doktora gittim bebeğimim kalp atışlarını dinledik çok güzeldi ama kanımda anti toxoplazma pozitif çıktı tekrar teste göndediler çok endişeliyim bana dua edin...

Arkadaşlar demin kusarkn kendımı cok fazla zorladım sanırım sankı kan geldı ama emın de degılım ama kan tadı wardı sankı önemlı bısymıdır yoksa bogazımı zorladgm ıcın mı oldu ? ögleden snra gtmek ıstyrm doktora ama yardımcı olun lutfennn...

kızlar sizde de sinir oluyor mu? ben şu an çalıştığım insana çok sinirliyim şeytan diyo saç baş dal :)

O sinir bende de var yaa ve nasıl başa çıkacağım hakkında en ufak bir fikrim yok

Uyuyodur canım, benim fasulye de uyuyordu dürterek zor uyandırdı doktor.. o da bir kaç minik el hareketi yaptı o kadar.. Keyifleri yerlerinde paşaların ondan :)

Hemen doktora git canım ama muhtemelen boğazın tahriş olmuştur korkma.

bende dün doktora gittim bebeğimim kalp atışlarını dinledik çok güzeldi ama kanımda anti toxoplazma pozitif çıktı tekrar teste göndediler çok endişeliyim bana dua edin...

canım inş önemli birşey yoktur tam olarak toxoplazmanın pozitif çıkması ne demekmiş sordun mu?yani neye zararı olurmuş?sıkma canını onun da vardır bir ilacı veya öenmli birşey değildir o kadar

Merhaba kızlar, bende mayısın sonların adoğru hamile olduğumu öğrendim.Geçen haftada bebeğimi gördüm.Şuan 8 hafta tamamlanmak üzere. Size sormak istediğim ne gibi şeyler yaşıyorsunuz.Ben bir haftadır yemeklerden tiksindim.Bir şey yiyemiyorum.Göğüslerim sızlıyor, karnım az bişey şişti gibi ama bana da öyle geliyor olabilir, bir de çok uyuyorum, hiç halim yok.Sizde durumlar nasıl? Korkuyorum bebeğime bi şey oldumu, kalbi durdu mu, yaşıyor mu diye. kendimi dinliyorum ama pek bi şey yok gibi

Mucizeguyem,

Ben senden 1-2 hafta öndeyim. Bu hafta doğru duzgun bir sey yiyebilmeye başladım.. Inan bende 6- 10 hafta arasını doğru dızgun beslenemeden geçirdim.. En nefret ettiğim kokular, sarımsak ( normalde herseye koca koca sarımsak koyardım) , yumurta , et, soğan kokusu.. Et'ten nefret ettim, sürekli uyuyordum, heryerde uyukluyordum, hic mecalim yoktu. Cok sukur 2 gundur cok daha iyiyim.. kafana takma böyle seyleri.. Gayet normal..

Bebeginle ikiniz sağlıcakla kalın..

Merhaba Kızlar,

Ben 7+2 haftalık hamileyim ancak 6. haftadan beri mide yanması, şişlik ve son iki gündür kusma şikayetleri yaşıyorum. 3 kilo verdim, hiç bir şey yiyemiyorum. bütün kokular beni rahatsız ediyor.

Ne yapmalıyım, sizler neler yaptınız lütfen bana yardım edin.

Sevindim, çok sağol arkadaşım. öyle dermansızım ki korkmaya başladım artık. İnşallah biran önce geçer.Bu salı kontrolüm var.Hayırlısıyla sağlıkla görseydim bebeğimi içim rahatlayacak.

Merhaba, winebir; Bende seninle aynı yaştayım. İnsan korkmuyor değil. bende 2 hafta sonra yaptıracağım 2li testik. Ama bende içimi hep pozitif düşüncelerle dolduruyorum. Sende öyle yap. Herşey Cenabı Allahtan. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Hep sağlıklı, sihhatli, ahlaklı, hayırlı ve salih bir evlat istedim ve herkes içinde dua ediyorum. Sevgiyle kal

Merhaba, mucizeguyem; Canım herkeste farklılık gösteriyor hamilelik belirtileri, bende de ara ara mide bulantısı oluyor ama kokulara karşı bir duyarlılığım yok çok şükür. Ama mide yanması, şişlik hat saffada. Göğüslerinde zamanla düzelecek. Uyku hepimizin problemi. Bunları dert edipte kendini boş yere üzme. Allahtan herşeyin hayırlısı. Bol bol dua edelim.

Merhaba, bomuro; Merak edilelecek birşey yok canım kusma haricinde aynı şikayetler bende de var. Bebişlerimiz zaten şuan bizden besleniyorlar. bizim az yada çok yememiz onları için farketmiyor, ama 3 aydan sonra tabiki yeme içmeye daha dikkat etmeliyiz diye biliyorum. Zamanla hepsi geçecek inşallah...

merhaba kızlar ben de dün kontrole gittim elleri ayakları kıpır kıpırdı bebeğimin gelişimi de çok iyiymiş 3,5 cm olmuş benim tsh az da olsa fazlaymış yeniden tahlil yaptırıcam inşallah fazla çıkmaz Allahım hepimize sağlıklıbebekler nasip etsin inşallah

saol canm cevapladığın için insan ister istemez tedirgin oluyo dr öksür dedi öksürdüm yine hareket etmedi dr dedim belki uyuyodur olabilir dedi sağsalim rabbim kucağımıza almayı nasip etsnn :)

kızlar günaydın nasılsınız ben 15 gün sonra tekrar gitcem 12 hafta bitmişn olcak keşke cinsiyetini de öğrensemm.. öğrenen var mı burda son zamanlarda arkadaşlarım hep erken öğrendi bakalım biz ne zaman öğrencezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…