Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

demekki yaşadıklarımız normal olabilecek şeyler.sanırım dahada yaşıyacağız:) ama olsun değer beee...allah herkesin bebişini sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.kızlar vüzcudunuzdaki değişiklikleri hissettiğiniz anormallikleri ay ay hatta hafta hafta paylaşın bende paylaşacağım,bebişimi hissetteceğim anı iple çekiyorum...

Kızlar benim bu aralar midem baya bulanmaya başladı. hem de günün her anı. ama hiç şikayet etmiyorum. geçen yıl boş kese geçirmiştim. o zaman hiç bulantı yoktu. şimdi bu sefer ki tüm belirtileri iyiye yoruyorum. Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun.

Selam hanımlar,

Periyodum 1 hafta gecikince kanda gebelik testi yaptırdım. 3,5 haftalık hamileyim :) Allah hepimizinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Note: Gecen ay doktorum AMH değerimin 1.5 olduğunu ,doğal yoldan hamile kalma ihtimalimin %5 olduğunu söylemişti. Hemen asılama yapsak süper olurmuş... Buna ozel sağlık sigortamın neden olduğunu düşünüyorum.. Her zaman doktorların sözüne ehemmiyet edilmezmiş bunu öğrendim.

günaydın çıtır anne adayları.

dün dr gittik normalde cuma günü gidicektik ama mide bulantım ve hiç birşey yemediğim için dün gittik.ilaç verdi mide bulantısı için.
serum takalım dedi istemedim. gitmişken bakalım dedi. kalp atışını duymadık ama gördük. bişeyin küçülüp büyüdüğünü gördük daha yeni canlandığı için sesini duyamadık. ama gördük. dr göre 6,5 haftalık hamileymişim. ve tam 2kilo zayıflamışım 12 günde.

günaydın mayıs anneleri...bnde 23 mayısta gidicem 2. kontrole inş..kalp atışı duyan varmı kaçıncı haftada duyulur acaba?

günaydın kızlar nasılsınız?
ben daha doktora gitmedim 3 kere bhcg baktırdım bi de yarın baktırcam perşembe de doktora gidicem.. kesemizi görürüz inşallah..

Canım doktorların hiçbiri bitkisel boya da dahil olmak üzere ilk 3 ay bitene kadar kesinlikle boya önermiyor bilgin olsun

Evettttt bugun doktora gittim :) keseyide görduk çook şükür :) tahmınen 5 haftalıga grmıss dedı doktorum..bi kaç hafta snra kalp atısını dinlemek için gidicm nasipse :)

Evettttt bugun doktora gittim :) keseyide görduk çook şükür :) tahmınen 5 haftalıga grmıss dedı doktorum..bi kaç hafta snra kalp atısını dinlemek için gidicm nasipse :)

Cancon hayırlı olsun canım cok sevındım bende sabırsızlanıyorum gıtmek ıcın bı kere gorsem rahatlıcam sankı hersey yolundamı degılmı dıye merak edıyorum ıkı dusukten sonra korku var ıcımde

Alttanmı baktı canım yoksa karındanmı baktı bende yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum persembe 6000 gıbı bı rakam cıkarsa cuma gunu gıdıcem ınsallah

Alttanmı baktı canım yoksa karındanmı baktı bende yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum persembe 6000 gıbı bı rakam cıkarsa cuma gunu gıdıcem ınsallah

Karından baktı cnm :) 6 gün önce gıttıgmde keseyı görememşti..ozaman degerım 537 cıwarıydı.bgun gttım cok şukur keseyı grdu doktr :) İnşallah senınkıde tutunur sana cnm :) Rabbim hayrlısını wersınn hepımıze :)

canım benimde cumartesi günü değerim 570 di perşembe gidicem umarım keseyi görürüz.. sen bugün gittiğinde kan testi yaptırdın mı?

canım benimde cumartesi günü değerim 570 di perşembe gidicem umarım keseyi görürüz.. sen bugün gittiğinde kan testi yaptırdın mı?

Yok canım yaptrmadım doktrda bısy demeyınce :) tahmınımce kese gözukur :)ama insan telaşe düşüyor acaba gözukurmu ıyımıdr dıe :) iNŞALLAH HAYRLI HABERLER ALIRSIN

Yok canım yaptrmadım doktrda bısy demeyınce :) tahmınımce kese gözukur :)ama insan telaşe düşüyor acaba gözukurmu ıyımıdr dıe :) iNŞALLAH HAYRLI HABERLER ALIRSIN

ay inşallah ya içim içime sığmıyo bir an önce perşembe gnü gelsin istiyorum.. tahminimce 2000leri görücez perşembe günü belki görünür kese.. hayırlısı olsun.. Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimizle bizlere

Tabikide hayrlısı olsun :) ilk bebegınız mı pekı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…