- Konu Sahibi askhicbitmez
-
hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin kalbini ferah tut allahım inşallah bebeğini sana bağışlar
evet canım gittim kesemizi gördük alttan muayene oldum acaip iyi bi doktorum var herşeyi konuştuk 5 haftalık hamileymişim 07/01/2014 tahmini doğum tarihim 15 gün sonra ilk pıtpıtlarımızı duymaya gidicez bakalım
sen nasılsın
hayırlı olsunnn :) ağrılar normal sanırım daha çok çekicez o ağrıları olsun herşeye değer :))) bende de ağrılar vardı ama ben ilk defa hissetmiştim gebe olduğumu
ne güzel bi haber bu böyleeee hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider
korkularını bi yana bırak ve sadece allah'a dua et ve kendine dikkat et canım
Arkadaşlar heycandan duraıyorum yerimde, doktora 23 mayısa randevu aldım, ama dayanamıyorum sürekli internet başındayım:)
günaydın kızlar nasılsınız?
ben daha doktora gitmedim 3 kere bhcg baktırdım bi de yarın baktırcam perşembe de doktora gidicem.. kesemizi görürüz inşallah..
hayırlısı canım içini ferah tut ama sen sakın stres yapma..bende kese yamuk göründü embriyoda göründedi pazartesi doktora gidicem bakalım sonuç ne olacak...
Daha ilk ayım ama saçımda çok beyaz var moralimi çok bozuyo bu durum, bitkisel boya kullanılabilir diye duydum ama bebeğime zararı olabilir diye cesaret edemiyorum. Arkadaşlar bu konuda tecrübesi olan varsa yardım istiyorum
Evettttt bugun doktora gittim :) keseyide görduk çook şükür :) tahmınen 5 haftalıga grmıss dedı doktorum..bi kaç hafta snra kalp atısını dinlemek için gidicm nasipse :)
Cancon hayırlı olsun canım cok sevındım bende sabırsızlanıyorum gıtmek ıcın bı kere gorsem rahatlıcam sankı hersey yolundamı degılmı dıye merak edıyorum ıkı dusukten sonra korku var ıcımde
Alttanmı baktı canım yoksa karındanmı baktı bende yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum persembe 6000 gıbı bı rakam cıkarsa cuma gunu gıdıcem ınsallah
Karından baktı cnm :) 6 gün önce gıttıgmde keseyı görememşti..ozaman degerım 537 cıwarıydı.bgun gttım cok şukur keseyı grdu doktr :) İnşallah senınkıde tutunur sana cnm :) Rabbim hayrlısını wersınn hepımıze :)
canım benimde cumartesi günü değerim 570 di perşembe gidicem umarım keseyi görürüz.. sen bugün gittiğinde kan testi yaptırdın mı?
Yok canım yaptrmadım doktrda bısy demeyınce :) tahmınımce kese gözukur :)ama insan telaşe düşüyor acaba gözukurmu ıyımıdr dıe :) iNŞALLAH HAYRLI HABERLER ALIRSIN
ay inşallah ya içim içime sığmıyo bir an önce perşembe gnü gelsin istiyorum.. tahminimce 2000leri görücez perşembe günü belki görünür kese.. hayırlısı olsun.. Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimizle bizlere
Tabikide hayrlısı olsun :) ilk bebegınız mı pekı ?
evet canım ilk bebeğimiz.. bir kimyasal gebelik yaşadım.. ah ah ne uğraştık bu bebiş için hem eşim hem ben :) ama feda olsun her şey gelsin de sağlıklı bir şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?