Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Canım bebeğin hayırlı olsun.. Karnındaki şişlik gazdan ve kabızdan olabilir.. Ve yemek yememenin 3. ayın sonuna kadar bir etkisi yok.. Çünkü bebek senden besleniyor.. Yemeklerden tiksinme bende de oldu.. Sadece salata ve soğuk yemekler yiyebildim. ama geçiyor sonra çok şükür.. Ve senden ricam, lütfen evham yapma kendini dinleme, vücudundaki kanama hariç hiç bir belirti bebekle ilgili bir haber vermez sana boşuna ne kendini ne bebeğini kas..

Çok kötüysen doktora git derim, belki bir kaç ilaç verir...

günaydın kızlar
konuyu açtım hiç ilgilenemedim tüm yeni hamişlerin bebişleri hayırlı olsun =)
cinsiyet öğrenmeme taaammm 2 hafta kaldıııı

kızlar meraba
uzun zamandır yazamadın işlerin yoğunluğundan dolayı
nasıl gidiyo sizlerin
benim içime kurt düştü
2 haftadır midem bulanmıyo
bulansa bi dert bulanmasa ayrı :))
haftaya çarşamba gidicem doktora
inşallah iyidir bebeğim
biran önce büyüsün istiyorum ((((

Bebeklerimizin tahmini doğum tarihi aynıymış

Takıntı haline gelmişti sürekli bakıyor göremiyordum ... Sonunda aynı tarihten birini buldum...

Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inş.

Selam kızlar... Geçti dediğim mide bulantıları eskisinden daha fazla bir şekilde geri geldi birden bire. Dün eşimle yarım saatliğine dışarı çıktık, bayılıyordum az kalsın bir ara. Gözlerim karardı, ellerim karıncalandı, hemen oturacak bir yer buldum allahtan da toparladım kendimi. Bugün de sabahtan beri yatıyorum neredeyse. Ayağa kalkacak halim yok resmen... 1 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim doktora. O iyi olsun da, her şeye değer :)

En güzeli, güzel düşünelim güzel olsun.Yarabbim yardımcımız olsun. Salı gelse de bebeşimi sağsalim görsem...Hayırlı kandiller kızlar, dualarda unutmayalım birbirimizi

Cinsiyet 11. 12. haftalarda belli oluyormuymuş... İlk defa duydum...
o zaman 1 2 hafta içinde bende öğrenebilirim..

Evet arkadaşlar, erken belli oluyormuş ama yasal kürtaj sureci geçmeden paylasmıyırlarmıs. Cinsiyet tercihi yapan (kız çocuk istemeyen) bir cok insan varmış, dolayısı ile yasal olarak bu surecin geçmesi bekleniyormuş.

Bebeklerimizin tahmini doğum tarihi aynıymış

Takıntı haline gelmişti sürekli bakıyor göremiyordum ... Sonunda aynı tarihten birini buldum...

Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inş.

Dilzar ,cok sevindim aynı gun birini bulduğuma, hayırlı - uğurlu olsun bebislerimiz arkadaşım.

Benim ilk bebek, 31 yasındayım. Istanbul Anadolu yakasınd oturuyorum, sen nerelerdensin?

Dilzar ,cok sevindim aynı gun birini bulduğuma, hayırlı - uğurlu olsun bebislerimiz arkadaşım.

Benim ilk bebek, 31 yasındayım. Istanbul Anadolu yakasınd oturuyorum, sen nerelerdensin?
Ben çorumdayım 28 yaşındayım üç buçuk yaşında bir kızım var... Kızım İstanbul doğumlu ama... İstanbulda okudum orda evlendim sonra nasip burasıymış... İnşaallah hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar....

inşallah Dilzarcım,
Istanbul'dan istediğin birsey varsa memnuniyetle yollayabiliim.

kızlar günaydın

cumartesi günü neredeyse 1 aydır görmediğim bebeğimi görüdm çok şükür. Allahım ne güzel bir duygu.23 mm olan bebişin elleri var.sağlılkı olduğunu öğrendim çok şükür. 9 haftalık olduğun söyledi. 4-5 tüp kan verdim, kültür de aldılar. 10 temmuzda 2 li tarama testine giricem.Allahım Herkese sağlıklı yavrular nasip etsin.

MERHABA BAYANLAR BENDE 8+3 OLDUM BUGUN ITIBARIYLE .bende halakoku bulantı devam edıyor hıc qazalma falan yok ama bu sürece alışıyosun onu anladım. mutfaga hala gıremıyorum kapısı kapalı kayınvalıdem geldı. ızınler acılsın memlekete gıdecem. haftaya kontrollerım var tahlıl yapacak doktor. bu arada drlar cınsıyetı ılk zamandan berı bılıyorlarmıs ama soylemıyorlar ben bıle haftaya gıttıgımde sıkıştırıcam en azından neye benzıyo onu soracam:)) tabı öncelık saglıklı olsunda...

canım benim Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah...ben Kuran-ı Kerim den Arapça harfleri ile yazılımından okuyamıyorum, Arapça okunuşundan okuyabiliyorum.. olur dersen ben okuyabilirim..

merhaba kızlar... Rabbim hepinize hayırlı doğum ve evlat versin.. ben sona yaklaştım çok şükür.. bana sormak istediğiniz bişi olursa buralardayım mesajda atabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…