- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.421
Merhaba kızlar, bende mayısın sonların adoğru hamile olduğumu öğrendim.Geçen haftada bebeğimi gördüm.Şuan 8 hafta tamamlanmak üzere. Size sormak istediğim ne gibi şeyler yaşıyorsunuz.Ben bir haftadır yemeklerden tiksindim.Bir şey yiyemiyorum.Göğüslerim sızlıyor, karnım az bişey şişti gibi ama bana da öyle geliyor olabilir, bir de çok uyuyorum, hiç halim yok.Sizde durumlar nasıl? Korkuyorum bebeğime bi şey oldumu, kalbi durdu mu, yaşıyor mu diye. kendimi dinliyorum ama pek bi şey yok gibi
Merhaba Kızlar,
Ben 7+2 haftalık hamileyim ancak 6. haftadan beri mide yanması, şişlik ve son iki gündür kusma şikayetleri yaşıyorum. 3 kilo verdim, hiç bir şey yiyemiyorum. bütün kokular beni rahatsız ediyor.
Ne yapmalıyım, sizler neler yaptınız lütfen bana yardım edin.
Mucizeguyem,
Ben senden 1-2 hafta öndeyim. Bu hafta doğru duzgun bir sey yiyebilmeye başladım.. Inan bende 6- 10 hafta arasını doğru dızgun beslenemeden geçirdim.. En nefret ettiğim kokular, sarımsak ( normalde herseye koca koca sarımsak koyardım) , yumurta , et, soğan kokusu.. Et'ten nefret ettim, sürekli uyuyordum, heryerde uyukluyordum, hic mecalim yoktu. Cok sukur 2 gundur cok daha iyiyim.. kafana takma böyle seyleri.. Gayet normal..
Bebeginle ikiniz sağlıcakla kalın..
Cinsiyet 11. 12. haftalarda belli oluyormuymuş... İlk defa duydum...
o zaman 1 2 hafta içinde bende öğrenebilirim..
Bebeklerimizin tahmini doğum tarihi aynıymış
Takıntı haline gelmişti sürekli bakıyor göremiyordum ... Sonunda aynı tarihten birini buldum...
Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inş.
Ben çorumdayım 28 yaşındayım üç buçuk yaşında bir kızım var... Kızım İstanbul doğumlu ama... İstanbulda okudum orda evlendim sonra nasip burasıymış... İnşaallah hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar....Dilzar ,cok sevindim aynı gun birini bulduğuma, hayırlı - uğurlu olsun bebislerimiz arkadaşım.
Benim ilk bebek, 31 yasındayım. Istanbul Anadolu yakasınd oturuyorum, sen nerelerdensin?
bilmiyorumki canm dr öle söledi daha erken ama erkeğe benzzettim dedi canm salı günü ikili test için gitcem ense ölçümü felan ozaman kesin belki bişeyler sölerrcanım 11 haftalıkken cinsiyeti gözüküyormu yaa..:26:
Ben çorumdayım 28 yaşındayım üç buçuk yaşında bir kızım var... Kızım İstanbul doğumlu ama... İstanbulda okudum orda evlendim sonra nasip burasıymış... İnşaallah hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar....
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/630007-hayrina-yasin-okuyacak-41-gebe-var.html
kızlar, benim için bir Yasin okuyan olursa yukarda linkini verdiğim topiğe not düşebilir mi ya da özelden yazabilir mi rica etsem. Hayırlı ve sağlıklı gebelikler dilerim hepinize..
yok mu kızlar başka mayıs ayı hamişi
bende mayısta hamile olduğumu öğrendim şu an 8 haftalık hamileyim ve çok heyecanlıyım.. İlk bebeğimin kalbi durmuştu Allah ın izniyle bu bebeğimi kucağıma alırım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?