- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.441
merhaba kızlar bende 7+1 haftalığım geçen hafta doktor kalp atışlarını duyamadım dedi benim aletlerim gelişmiş duymam lazımdı falan dedi çok moralimi bozdu haftaya kesin belli olur dedi yarın bakıcaz inşallah görürüz bu sizce normalmi doktorun dediği gibi bir sorun yoktur inşalllah sizdede buna benzer şeyler oldumu yarını nasıl beklicem bilmiyorum.. :18:
merhaba kızlar bende 7+1 haftalığım geçen hafta doktor kalp atışlarını duyamadım dedi benim aletlerim gelişmiş duymam lazımdı falan dedi çok moralimi bozdu haftaya kesin belli olur dedi yarın bakıcaz inşallah görürüz bu sizce normalmi doktorun dediği gibi bir sorun yoktur inşalllah sizdede buna benzer şeyler oldumu yarını nasıl beklicem bilmiyorum.. :18:
günaydın güzelll annelerr..nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik..ben cumartesi kontrolumu oldum çok şükür sağlıklıyız teyzeleri..erkeğe benzetti doktorum ama sadece tahmın..:)ayrıca ıkılı test ıcın kan verdım bugunde kan sayımı ıcın test yaptırıcam umarım testlerımın sonucları guzel cıkar..haftaya tatıle cıkıyoruz..ve bu hafta 3. ayımızı bıtırıyoruzzz...:)....hepinizi opuyorum..
günaydın kızlar
Bana doktorum premesis diye bir hap verdi; folik asit yerine geçen ve içerisinde birçok vitamin olan B12 v.s, sadece bunu içiyorum, yirmialtılira ya aldım, devlet karşılamıyor.
bu ilacın en büyük mahareti mide bulantıları yaşayan anneler için, mide buluntılarına çok iyi geliyor, yani bulanmayı önlüyor.
ben memnunum şimdilik, kullanan var mı aranızda premesisi
günaydın kızlar
Bana doktorum premesis diye bir hap verdi; folik asit yerine geçen ve içerisinde birçok vitamin olan B12 v.s, sadece bunu içiyorum, yirmialtılira ya aldım, devlet karşılamıyor.
bu ilacın en büyük mahareti mide bulantıları yaşayan anneler için, mide buluntılarına çok iyi geliyor, yani bulanmayı önlüyor.
ben memnunum şimdilik, kullanan var mı aranızda premesisi
Cinsiyet 11. 12. haftalarda belli oluyormuymuş... İlk defa duydum...
o zaman 1 2 hafta içinde bende öğrenebilirim..
canım net olmasa da doktorlar tahminde bulunabiliyor, ben de 2 li test için dün gittiğim doktorda öğrendim, daha erken olduğunu düşünmüştüm ama erkek annesi olacağımı öğrendim, ama tabi bu haftalarda yanılma payı çok fazlaymış tam anlamıyla 16 haftayı bekleyin diyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?