Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

merhaba kızlar bende 7+1 haftalığım geçen hafta doktor kalp atışlarını duyamadım dedi benim aletlerim gelişmiş duymam lazımdı falan dedi çok moralimi bozdu haftaya kesin belli olur dedi yarın bakıcaz inşallah görürüz bu sizce normalmi doktorun dediği gibi bir sorun yoktur inşalllah sizdede buna benzer şeyler oldumu yarını nasıl beklicem bilmiyorum.. :18:

cnm geç dölenme olabıyorlar ben arkadasımdada öle oldu geç dölleme demıstı dr sıkma canını bolbol dua et rabbım hayırlısı versin

Sen için ferah tut canım.Allahın izniyle duyarsınız inş kalp atışlarınıda.biz geçen hafta gittik 6+5ti ozaman kalp atışlarını duymadık ama gördük.bende bazen çok endişeleniyorum çok minik olduğu için bebişler hareketlerini hissedemiyoruz her şey yolunda mı diye aklıma takılıyo hep.sen moralini bozma ama.olmadı başka bi doktorada gidersin

Çok biliyor onlar bana da aynısını demişti Dr... Sonra çok şükür Rabb'ime duyduk da bir yaşıma daha girdim dedi... Bol bol dua et zor bir dönem... Ama Rabb'inden başka kim ne yapabilir ki... İnşaallah sen de müjdeli haberi alırsın yarın...

günaydın güzelll annelerr..nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik..ben cumartesi kontrolumu oldum çok şükür sağlıklıyız teyzeleri..erkeğe benzetti doktorum ama sadece tahmın..:)ayrıca ıkılı test ıcın kan verdım bugunde kan sayımı ıcın test yaptırıcam umarım testlerımın sonucları guzel cıkar..haftaya tatıle cıkıyoruz..ve bu hafta 3. ayımızı bıtırıyoruzzz...:)....hepinizi opuyorum..

günaydın canım.. bu kadar erken benzetilebiliyo demek hadi hayırlısı :) canım anlamadığım biz seninle aynıyız zaman olarak nasıl 3 ayın bitiyor daha 11. haftaya yeni girdik.. 14. haftanın sonunda 3 ay bitmiş oluyor diyo doktorlar.. kafam karıştı.. bu arada bende bu cuma izne çıkıyorum doktorumu arayıp seyahat için izin sordum 2 saatte bir mola ve bol bol su içersen bir sıkıntı olmaz dedi..

günaydın kızlar

Bana doktorum premesis diye bir hap verdi; folik asit yerine geçen ve içerisinde birçok vitamin olan B12 v.s, sadece bunu içiyorum, yirmialtılira ya aldım, devlet karşılamıyor.

bu ilacın en büyük mahareti mide bulantıları yaşayan anneler için, mide buluntılarına çok iyi geliyor, yani bulanmayı önlüyor.

ben memnunum şimdilik, kullanan var mı aranızda premesisi

günaydın canım ne güzel ilaçmış o öyle herşeye faydalı :) ben kullanmadım hiç bilmiyorum da sen yazında nette biraz bakındım herkes bulantıyı azalttığını ve bitkisel olduğunu söylemiş..

Çok şükür bebeğim sağlıklı.bebişi görüp kalp atışı duyduktan sonra ikinci kontrolüme gittim.bebiş çok hareketli çok iyi dedi doktor.korka korka gidiyorum şükür sevinerek dönüyorum kontrollerden.kan verdim bakalım değerler nasıl? Allahım yardımcımız olsun kızlar,darısı olmayanların başına

bebeklerinin kalp atışını duyanlar,bebeklerin hareketlerini görenler,hatta cinsiyeti hakkında tahmini bilgi alanlar herkesin gözüaydın olsun,Allah tamamına erdirsin ve her kontrolde mutlu haberlerle dönelim inşallah...

melisadeniz arkadaşım henüz daha erken merak etme 1-2 haftaya net şekilde duyarsınız inşallah..aklına kötü şeyler getirme...kalp atışını duymadıysa da kalp hareketini görmüştür, görmeseydi tepkileri daha farklı olurdu merak etme, aklına kötü şeyler getirme.... inşallah bugün hayırlı haberlerle gelirsin,hepimizi mutlu edersin...

slm canm dr dan mide bulantısı iççin istedim banada o ilacı werdi kullanıcam bakalımm 26 tlye aldım bende midem çok kötüü folik asiti kesmemi söledi dr

slm kızlarr bugün ense ölçümü yapıldı miniğiminn ikili test için kanwerdim haftaya alcam sonucu yine uyuyodu benm yaramaz öksürdüm yine uyanmadı dr sonra ultrosan aletiyle uyandırdı çok şükür rabbime hamd olsun kıpırdadı ellerini havaya uzattı çok güzel duygular rabbim herkese nasip etsin süper duygular gerçeketenn :)

canım net olmasa da doktorlar tahminde bulunabiliyor, ben de 2 li test için dün gittiğim doktorda öğrendim, daha erken olduğunu düşünmüştüm ama erkek annesi olacağımı öğrendim, ama tabi bu haftalarda yanılma payı çok fazlaymış tam anlamıyla 16 haftayı bekleyin diyor doktorlar

Cinsiyet 11. 12. haftalarda belli oluyormuymuş... İlk defa duydum...
o zaman 1 2 hafta içinde bende öğrenebilirim..
[/QUOTE]

canım net olmasa da doktorlar tahminde bulunabiliyor, ben de 2 li test için dün gittiğim doktorda öğrendim, daha erken olduğunu düşünmüştüm ama erkek annesi olacağımı öğrendim, ama tabi bu haftalarda yanılma payı çok fazlaymış tam anlamıyla 16 haftayı bekleyin diyor doktorlar

Cinsiyet 11. 12. haftalarda belli oluyormuymuş... İlk defa duydum...
o zaman 1 2 hafta içinde bende öğrenebilirim..

bana da doktorum 11 -12'lerde belli olduğunu ama hekimlerin genelde yasal kürtaj suresini geçirmek istediğini aksi taktirde ata erkil bir toplumda yasadıgımız için kız bebeklerin dusuruldugunu ya da kürtajla aldırıldığını söyledi.. Ya da tam tersi de olabiiyormus, annenin 4 oglu var, 5. sini kız istiyor

O yüzden doktorlar genelde yasal kürtaj suresi gecene kadar söylemiyorlarmış.

merhaba kızlar

nasıl gidiyor hamilelik benim zor geciyor ama çok şükür herşey yolunda 11.haftaya gircez inş. sizlere bişey danışmak istiyorum kafam çok karışık ikili test konusunda yaptırmalımıyım yoksa yaptırmamalımıyım allah korsun kalbimi ferah tutuyorum genede sonuclarda bir aksilk cıkarsa ne yaparız ozamn ve o kadarda güvenirli bir test deil cevremden ve int.araştırmalara göre tanıdığımın iki çocugunada sorun var dediler aldırmadılar ama cok şükür şuan sağlıklı.doktorum bize bıraktı.

Sizler ne düşünüyorsunuz ne karar verdiniz ???

Son düzenleme:
Kızlar kan testi sonuçlarımı aldım.doktorum her şey normal dedi ama bazı değerler normalin üsütünde ya da altında. sizler rica etsem kendi değerlerinize bir bakabilr misiniz kaç çıkmıştı? hgb - 13,4 ; Protrombin Zamani 14.3 ( yüksek çıktı normal değeri 9.1 - 13.5 ) pH - 7.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…