Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

doktorun başı kalabalıktı ve öyle üstün körü baktı değerlere

gittiğim hastane bize uzak olduğu için tahlil sonucumu telefondan öğrendim oda iyi olduğu söylenildi. merak etme ne kadar üstün körü bakmış olsada olumsuz birşeyi heemen farkederler..eğer alt sınır-üst sınırı çok çok aşmıyorsa normal kabul ediliyor..birçok hastane değerleri kısıtlı tutuyor..mesela 1-15 arasında olması gereken bir değeri bazı hastaneler 5-10 arası olark gösteriyor ve doktorlar asıl olması gerekeni bildikleri için normal olduğunu çok rahat söyleyebiliyorlar.. yinede içiniz rahat etmesini istiyorsanız ya teleonla tekrar sorun yada aile hekiminize gidip onunda fikrini alın... geçmiş olsun.. sağlıklı günler...

gözün aydın canımmm maşallah Allah nazarlardan sakınsın

Allahım inşallah her gittiğin kontrolden daha mutlu dönmeni nasip etsin,sağlıklaalın kucağınıza

Bana da doktorum vermişti, ama bende mide bulantısı sorunu olmadığından dolayı kullanmadım. ben de aynı fiyata almıştım. Ben de gaz ve yanma sorunu var, renni tablet önerdi ama onu da kullanmak istemiyorum, çekiyorum işte(

kendi bebeğimin hareketlerini görmüş kadar çok sevindim. Darısı başımıza, biraz ikili test hakkında bilgi verebilir misin? sonuç tam olarak bir haftada mı çıkıyor? Şimdiiden hayırlı olsun ve teşekkürler

slm kızlar malesef yine kalp atışını duyamadık 7+2 deyim ve doktor artık % 99,9 yaşamıyor almamız gerekecek dedi gelişimide 6+1 de durmuş 10 gün sonra son kez bakarız ve alırız dedi çok üzgünüm....

Canım benim, çok üzüldüm... Ben tüp bebek denemesinin sonucunda negatif sonucunu aldığımda dünyaların başıma yıkıldığını hissetmiştim. Bir türlü kabullenmek istememiştim. Ama sonraları hep sağlıklı olsa idi mutlaka bana tutunurdu, diye kendimi avuttum. Şimdi ise kendiliğinden hamile kaldğımda da doktorum ilk 8 hafta düşük oranlarının çok yüksek olduğunu özellikle kromzon bozukluğu olan bebeklerin yaşayamadığını söylediğinde, yeniden ürkmüş ama içimden hep olumlu şeyler düşünmeye çalıştım. Bir yandan çok üzülüp, bir yandan da kendi kendini, demek ki sağlıklık bir bebek değilmiş, diyerek kendini teselli etmek çok zor biliyorum. Bu yüzden rabbim sana sabır, kabul ve dayanma gücü versin. Sonra da yeni bir bebek için seni, vücudunu hazırlasın...Ne güzel kendi kendine hamile kalabiliyorsun, bu bile bu zamanda büyük başarı, inan bana...Yapabileceğim bir şey olursa burdayım...

çok teşekkürler canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama insanın elinde değil ille üzülüyosun mani olamıyosun alışmıştık biz ona..benimde tüp bebekti ama tüplerimi bağlattığım için tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım bir tanede dondurduk bu alındıktan ne kadar sonra yenisi transfer ediliyor bilgin varmı acaba...

gözün aydın canımmm maşallah Allah nazarlardan sakınsın

Allahım inşallah her gittiğin kontrolden daha mutlu dönmeni nasip etsin,sağlıklaalın kucağınıza
saol canm allah razı olsun güzel dileklerin içinn rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsn tüm isteyenlerede wersin harika bi duygu gerçektenn biraz beni bekletti yaramaz öyle geldii iiyiki gelmiş bana bu duyguları yaşatmış rabbim :)

saol canm darısı sana inşş ense ölçümü yapıldı 1.7 .çıktı çok şükür 3 ün üstü risk grubuna giriyomuşş kan werdim benm hast. bi hafta sonra sonucu weriyo diğer hast. bilemiyorum canm eğer ki risk taşıyosa göbekten öle sıvı alınıyomuş rabbim sağlıklı ewlatlar wersin canm dün benm bebiş 11+5 di şimdilik rabbime şükürler olsun herşey ii gidiyo salı günü bide sonuçları alsam rahatlıycam:)

bende çok üzüldüm canım..Allah yardımcın olsun..kendini hazır hissettiğinde Rabbim sağlıklı gebelik ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..

Neden çekiyorsunn, doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın abartmadan.. Ne kendinize eziyet edin ne de sizin stresinizden dolayı gerilen bebeğinize..

Çok çok üzgünüm.. Rabbim hakkında hayırlısını versin..

Teşekkür ederim arkadaşım.inşallah dediğin gibidir.bir başka doktora sorayım bir de. içimi rahatlattın biraz.Allah razı olsun

Canım, geçen sene bende senin gibi aynı durumu yaşadım. Şimdi sana ne desem boş. İnan zaman herşeyin ilacı. Bunda da vardır bir hikmet. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Demek ki bizim kaderimizde bu varmış. Yinede çok şükür. Bende zor günler geçirdim. Bak şimdi 11 haftalık hamileyim. İnşallah en kısa zamanda Rabbim sanada nasip etsin. Sevgiler

kızlar het kontrolde kalp atışlarını dinlemiyorsunuz değil mi? ben 6 haftalıkken gittğimde dinlemiştim dedim, geçen gittiğimğe 9 haftalık dedi; kalp atışlarını dinletmedi. sağlıklı görünüyor dedi sadece.

nedenini soyleyeyim cnm , makine bebeği ısıtıyormus. O yüzden benimki bu açıklama ile 5 saniye falan dinletti bana. Kendisine güveniyorum , tanıdığımız zaten. Basından savmak için soylememistir

selam kızlaaar bende mayısta ögrendım hamile oldugumuuuuu :) Rabbim hepimize saglıklı sihhatli bebişler nasip etsin insallaaahhh

Canım ben 11+2 yim ve şuana kadar kalp atışını bir kez bile dinletmedi doktorum, ekranda çok net görüyorsun zaten attığını... İkili testte dinletecek sanıyorum, endişelenme..

Canım Allah yardımcın olsun.Dilerim bebeğin sana bir sürpriz yapar. Eğer sonuç olumsuz olursa da Allah' a sığın.Bir boş gebelik bir düşükten sonra yine hamileyim.Her şeyin sonu değil. Yeter ki umudunu kaybetme

Canım ben de dondurulmuş denemiştim, o zaman 2 adet geçtikten sonra denemiştik...3adetin ilk günü doktora gitmiştim...benim de 3 tane dondurulmuşum beni bekliyor:)) Ben bu sürede hamile kalamasaydım ağustosta onları deneyecektim...
Üzülmemek elde değil biliyorum, ama tamamen kendini salmak da iyi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…