- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.461
Kızlar kan testi sonuçlarımı aldım.doktorum her şey normal dedi ama bazı değerler normalin üsütünde ya da altında. sizler rica etsem kendi değerlerinize bir bakabilr misiniz kaç çıkmıştı? hgb - 13,4 ; Protrombin Zamani 14.3 ( yüksek çıktı normal değeri 9.1 - 13.5 ) pH - 7.0
doktorun başı kalabalıktı ve öyle üstün körü baktı değerlere
slm kızlarr bugün ense ölçümü yapıldı miniğiminn ikili test için kanwerdim haftaya alcam sonucu yine uyuyodu benm yaramaz öksürdüm yine uyanmadı dr sonra ultrosan aletiyle uyandırdı çok şükür rabbime hamd olsun kıpırdadı ellerini havaya uzattı çok güzel duygular rabbim herkese nasip etsin süper duygular gerçeketenn :)
günaydın kızlar
Bana doktorum premesis diye bir hap verdi; folik asit yerine geçen ve içerisinde birçok vitamin olan B12 v.s, sadece bunu içiyorum, yirmialtılira ya aldım, devlet karşılamıyor.
bu ilacın en büyük mahareti mide bulantıları yaşayan anneler için, mide buluntılarına çok iyi geliyor, yani bulanmayı önlüyor.
ben memnunum şimdilik, kullanan var mı aranızda premesisi
slm kızlarr bugün ense ölçümü yapıldı miniğiminn ikili test için kanwerdim haftaya alcam sonucu yine uyuyodu benm yaramaz öksürdüm yine uyanmadı dr sonra ultrosan aletiyle uyandırdı çok şükür rabbime hamd olsun kıpırdadı ellerini havaya uzattı çok güzel duygular rabbim herkese nasip etsin süper duygular gerçeketenn :)
slm kızlar malesef yine kalp atışını duyamadık 7+2 deyim ve doktor artık % 99,9 yaşamıyor almamız gerekecek dedigelişimide 6+1 de durmuş 10 gün sonra son kez bakarız ve alırız dedi çok üzgünüm....
Canım benim, çok üzüldüm... Ben tüp bebek denemesinin sonucunda negatif sonucunu aldığımda dünyaların başıma yıkıldığını hissetmiştim. Bir türlü kabullenmek istememiştim. Ama sonraları hep sağlıklı olsa idi mutlaka bana tutunurdu, diye kendimi avuttum. Şimdi ise kendiliğinden hamile kaldğımda da doktorum ilk 8 hafta düşük oranlarının çok yüksek olduğunu özellikle kromzon bozukluğu olan bebeklerin yaşayamadığını söylediğinde, yeniden ürkmüş ama içimden hep olumlu şeyler düşünmeye çalıştım. Bir yandan çok üzülüp, bir yandan da kendi kendini, demek ki sağlıklık bir bebek değilmiş, diyerek kendini teselli etmek çok zor biliyorum. Bu yüzden rabbim sana sabır, kabul ve dayanma gücü versin. Sonra da yeni bir bebek için seni, vücudunu hazırlasın...Ne güzel kendi kendine hamile kalabiliyorsun, bu bile bu zamanda büyük başarı, inan bana...Yapabileceğim bir şey olursa burdayım...
saol canm allah razı olsun güzel dileklerin içinn rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsn tüm isteyenlerede wersin harika bi duygu gerçektenn biraz beni bekletti yaramaz öyle geldii iiyiki gelmiş bana bu duyguları yaşatmış rabbim :)gözün aydın canımmm maşallah Allah nazarlardan sakınsın
Allahım inşallah her gittiğin kontrolden daha mutlu dönmeni nasip etsin,sağlıklaalın kucağınıza
saol canm darısı sana inşş ense ölçümü yapıldı 1.7 .çıktı çok şükür 3 ün üstü risk grubuna giriyomuşş kan werdim benm hast. bi hafta sonra sonucu weriyo diğer hast. bilemiyorum canm eğer ki risk taşıyosa göbekten öle sıvı alınıyomuş rabbim sağlıklı ewlatlar wersin canm dün benm bebiş 11+5 di şimdilik rabbime şükürler olsun herşey ii gidiyo salı günü bide sonuçları alsam rahatlıycam:)kendi bebeğimin hareketlerini görmüş kadar çok sevindim. Darısı başımıza, biraz ikili test hakkında bilgi verebilir misin? sonuç tam olarak bir haftada mı çıkıyor? Şimdiiden hayırlı olsun ve teşekkürler
slm kızlar malesef yine kalp atışını duyamadık 7+2 deyim ve doktor artık % 99,9 yaşamıyor almamız gerekecek dedigelişimide 6+1 de durmuş 10 gün sonra son kez bakarız ve alırız dedi çok üzgünüm....
Bana da doktorum vermişti, ama bende mide bulantısı sorunu olmadığından dolayı kullanmadım. ben de aynı fiyata almıştım. Ben de gaz ve yanma sorunu var, renni tablet önerdi ama onu da kullanmak istemiyorum, çekiyorum işte(
gittiğim hastane bize uzak olduğu için tahlil sonucumu telefondan öğrendim oda iyi olduğu söylenildi. merak etme ne kadar üstün körü bakmış olsada olumsuz birşeyi heemen farkederler..eğer alt sınır-üst sınırı çok çok aşmıyorsa normal kabul ediliyor..birçok hastane değerleri kısıtlı tutuyor..mesela 1-15 arasında olması gereken bir değeri bazı hastaneler 5-10 arası olark gösteriyor ve doktorlar asıl olması gerekeni bildikleri için normal olduğunu çok rahat söyleyebiliyorlar.. yinede içiniz rahat etmesini istiyorsanız ya teleonla tekrar sorun yada aile hekiminize gidip onunda fikrini alın... geçmiş olsun.. sağlıklı günler...
kızlar het kontrolde kalp atışlarını dinlemiyorsunuz değil mi? ben 6 haftalıkken gittğimde dinlemiştim dedim, geçen gittiğimğe 9 haftalık dedi; kalp atışlarını dinletmedi. sağlıklı görünüyor dedi sadece.
kızlar het kontrolde kalp atışlarını dinlemiyorsunuz değil mi? ben 6 haftalıkken gittğimde dinlemiştim dedim, geçen gittiğimğe 9 haftalık dedi; kalp atışlarını dinletmedi. sağlıklı görünüyor dedi sadece.
nedenini soyleyeyim cnm , makine bebeği ısıtıyormus. O yüzden benimki bu açıklama ile 5 saniye falan dinletti bana. Kendisine güveniyorum , tanıdığımız zaten. Basından savmak için soylememistir
çok teşekkürler canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama insanın elinde değil ille üzülüyosun mani olamıyosun alışmıştık biz ona..benimde tüp bebekti ama tüplerimi bağlattığım için tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım bir tanede dondurduk bu alındıktan ne kadar sonra yenisi transfer ediliyor bilgin varmı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?