Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Hadi bakalım hayırlı olsun:)) Kana da bakıyorlar ha...ben zannetmiştim ki sadece karından bakıyorlar...anladım şimdi sağolasın:))

günaydın kızlar nasılsınız?

melisadeniz çok üzüldüm canım ama her şerde bir hayır vardır sen gönlünü ferah tut Rabbim hayırlısını versin tez zamanda.. biliyorum çok zor ama yapacak bir şey yok takdiri ilahi

günaydın kızlar...zenku cum senle aynı günlerde doğum yapıcaz Rabbim nasip ederse.. nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin sende çalışıyorsun sanırım zorlanıyormusun..ben sabah bulantılarından sonra ıyıyımde sabahları ılk ıse geldığımde felaketım ..

günaydınlar herkesee..

birşey sormak istiyorum ama biraz çekiniyor ve utanıyorum. ben doktorumla görüştüğümde yarın 2 hafta olcak eşimle ilişkim konusunda bi sıkıntımın olmadığını benim canımın yanmadığı sürece ilişkiye girebileceğimi söyledi. ben ne bilim bişi olcak diye çekiniyorum yinede bu konuda siz ne düşünüyosunuz doktorunuzun bi önerisi var mı acaba.

canım dr bize ilk öğrendiğimiz andan itibaren ilişkiyi yasakladı rıske girmeyelim dedi 3- 4 ay ilişki yok dedi şimdi 3.5 ay oldu dra sormaya cekiniyorum ilişki ne zaman başlayacak diye

Canım ben ilk muayenede sordum, normal yaşantınıza devam edin dedi.. Eğer doktorun yasaklamıyorsa, sıkıntı yok kendinizi kasmayın

kızlar bişi olmaz diyorlar ama ben de korkuyorum açıkcası yine de 3.-4. aya kadar bence dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum,herhangi birşey olduğunda (Allah korusun)bu yüzden mi oldu acaba diye düşünmemk için, 3-4 aya az kaldı zaten

Canım ben ilk muayenede sordum, normal yaşantınıza devam edin dedi.. Eğer doktorun yasaklamıyorsa, sıkıntı yok kendinizi kasmayın

doktorum yasaklamadı birşey olmaz dedi ama ben ilişki sonrası pişmanlık duyuyorum sanki birşey yapmışız ona zarar veriyormuşuz gibi eşimle içimizi yiyoruz ama onsuzda olmuyo arada kalıyoruz işte. bide doktor kontrole 1 ay ara verdi onunda endişesi var bebeğim ne durumda bilmiyorum. her gün doktora gidesim var bebeğim iyi mi diye :)

evet canım inşallah ama benim sezeryan olacağı için muhtemelen bu tarihten daha erken olur diye düşünüyorum.. bulantılarım azalsa da hala devam ediyor bişi yiyince başlıyolar sağolsunlar.. ama şikayet etmek yok :) çalışırken zormuş ya özellikle ilk 3 ay izin vermeliler bize :))

ben de bebeğimi uzun zamandır görmedim çok merak ediyoruum :) ilişki konusunda doktorun bize ilk söylediği kalp atışını duyana kadar ilişki yasak sonrasında da prezervatifle herhangi bir sıkıntı olmayacağıydı.. korkmana gerek yok canım bebeğe zarar verebilecek bir durum değil o.. internette araştırırsan biraz bebeğin çok güzel korunduğunu görürsün :) yine de insan korkuyo tabi elinde olmadan eskisi gibi olmaz tabiki ama tamamen de soyutlanmamak lazım..

o izni kesinlikle vermeliler çok zor geliyorum işe yataktan çıkmak istemiyorum

aynen de doğumda 4 ay veren zihniyet onu mu verir ki... dua ediyorum biz doğum yapana kadar bari doğum izni 6 ay olsun

kızlar,

Kuzenimin eşi Rus, Rusya'da doğum yaptı 4 ay kadar once. Cocugun kimliğinin cıkarıldıgı gun hesaplarına 10 bin Amerikan Doları yatırıldı. Ayrıca Rusya'da doğum izni 3 sene. Duyunca kucuk dilimi yutmuştum. Ayrıca 3 çocuk doğurana daire veriyorlar..

Hadi gidip Rus vatandaşı olalım.

MERHABA BAYANLAR acıkcası bende 9, hatamdayım ama ayıptır söylemesi 1aydır cinsellik yok bızdede. dr sakıncası yok dedı ama bu seferde ben aşırı dercede sogudum ( eşimle bu konuda sıkıntılar yasıyoruz. bıde dıp boyalarım cok geldı dr sakıncası yok dedı dıger doktorda sıkıntı olmaz boyatabılırsın deıd arada kaldım ve boyatmıyorum sız ne yaptınz??

Böyle yapmayın lütfen, doktor izin verdiyse takılmayın... Karı koca olduğunuz gerçeğini unutmayın, doğum sonrası için de kötü olur..

makma,

Bana doktorum sacımı boyamak için 3. ayı bitirmemi söyledi. Yasım 32 , kafam 40 yasındakinden beter. Şakaklarım komple bembeyaz, toplamak tam bir işkence.

Cinsellik ise kardeş kardeş yatmamızdan oteye gitmiyor.

Olsun diyorum, 7 ay sonra birtanem kollarımızda olacak, varsın dayanırız biz :)

çok güzelmiş yaa :) aynııı Türkiye :)

canım saç boyatmayı ben de ilk 3 ay riskli diye biliyorum sonuçta kimyasal bir şey boya.. ama diğer konuda soğuman normal hormonlardanmış ama eşlerimizle de sıkıntı yaşamamalıyız diye düşünüyorum.. sonuçta çocuk olunca onların alışması her şekilde daha zor şimdiden bu sebeple istenmemek rahatsız edecektir onları.. bi süre eşim bana kanka naber diyodu evde gülerek :) ilk başlarda komik gelir de sonra bu nedenle ciddi sorunlar yaşanabilir..

kızlar cinsellik konusunda bende çoğunuz gibiyim 1 aydır hiç bişi olmuyo benim de işime geliyo aslında ama eşim için zor oluyo tabi.
bide benim şöle bi sorunum var
doktorumla hiç bişi konuşamıyorum
güya özel hastane bu 3 oldu gittiğim
ultrasondan bakıyo tamam sağlıklı diyo hadi güle güle
ben bişi sorarsam sölüyo sormassam sölemiyo
en son dün gittiğimde dedim ki
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç kan testi yapılmadı bana dedim
verdiği cevap aynen şu..
sölemedin ki hemogram yapalım o zaman :S
doktor olan sensin bunları benimmi sölemem lazım
zar zor hemogram yaptı sonuçlarda da kan değerim 12,9 muş iyimiş
fln filan sorun yok dedi yolladı 1 ay sonra gel dedi
2 li test dedim hee tmm 2 hafta sonra gel dedi
aranızda izmir de olup da gittiği doktordan memnun olan var mı ?
kafam çok karışık doktorumu değiştiricem ama kime gidiceğimi bilemiyorum
lütfen yardımmmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…