Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

o doktoru derhal değiştir canım, ondan sana fayda gelmez.. Cinselliğe gelince, hiç ay bişey olurmu kompleksine girmedim, çünkü ilk üç ayda eğer bir düşükle karşılaşırsam bu cinsellikten değil kromozom bozukluklarından dolayı olacak biliyorum.. ve doktorum muayenesinden sonra sorun yok dedi bu benim için yeterli.. Hamilelikte sadece bebeğe odaklanıp hayata arkanı dönmek bana göre değil.. Benim eşimle son başbaşa zamanlarım tadını çıkartmam gerek tabi bulantılardan ve halsizlikten vakit buldukça

yavaş yavaş kabulleniyorum sanırım şahin beyle yani doktorumla görüştüm oda biran önce aldır rahatla 2 ay sonra diğerini transfer yaparız dedi seninki kaçıncıda tuttu canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. adetliylenmi transfer yapıyolar yoksa birkaç kez gidiliyormu yine burada yok ünkü bursaya gidiyorum zor oluyor benim için..birde doktor kürtaj olacağım bebeği genetik teste gönderelim falan dedi siz yaptırdınızmı böyle birşey :44: çok kafam karışık tüp bebek ne kadarda zormuş..

uzun zamandır yazamadım..hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra sorunlar başladı..arada girip bakıyorum sizlerde nasıl gidiyor..kısaca durumumu yazayım şuan 8+4 günlük oldum.6+1 günlük iken kanamam oldu tabi hemen hastaneye gittim doktorumu arayıp çağırdılar.ilk o gün kalp atışını duyduk 2 gün sonra gidip duyacaktım.o güne kısmetmiş.ogece hastanede kaldım sıkıntılı ve stresli bi gece geçirdim düşük tehlikem vardı..sabah tekrar udrasyona girdiğimde kanama durmuştu çok şükür.taburcu etti doktorum 20.günde rapor yazdı çalşıyorum diye..10.gün konturole gel dedi bu zaman süresinde evde yatak istiratında oldum dikkat ettim.geçtiğimiz pazartesi konturolum vardı doktor herşey yolunda dedi kalp atışını dinletti.10 gün sonra tekrar gidecem inşallah bişey olmaz ALLAHIN izniyle...işte böyle kızlar...bu arada miğde bulantılarımda zorladı biraz onun haricinde iyiyim çok şükür...
ALLAH herkesin yardımcısı olsun..

dr yasaklamadıysa sorun yok canmm eğer tehliken kanaman warsa zaten yasaklıyoo benm dr haftada bire sık olmamak şartıyla serbest dedi ondan korkma zaten sağlıksızsa bebek düşer ilişkiden deil allaha emanet bebişlerimiz:)

Merhabalar:) foruma giremediğim süre zarfında yürümüş gitmiş forum yetişemedim sizlere :) yeni gebelik haberi alan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ve bebişi tutunamayanlar için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ama bir arkadaşın mesajında okuduğum gibi "şükür ki normal yoldan hamile kalabiliyoruz" Rabbim içinizdeki özlemi çabuk dindirir umarım... Ben 9.hafta içindeyim. 7. Haftada "nohut'un" (kendisi benim bebişim olur) kalp atışlarını ve pır pır uçan kalbini gördük. O anı hissetmek o kadar müthiş bir duygu ki kelimeler yetmiyo göz yaşı devreye giriyor:)) 6. Hafta sonrasından 8. Haftaya kadar bulantım vardı tatlıyı çok severim ama aramız bıçak gibi kesildi yersem hala mide bulantısı yapıyor. Özellikle domates peynir düşkünü oldum salata sosları ekşi ekşi çok hoşuma gidiyor :))) son kontrolum 2 hafta onceyi 10 günde 2,5 kilo vermiştim ama sanırım artık vermem yemeğe başladım çünkü azar azar :))) yalnız süt hiç bana göre değil onun yerine ayran yoğurt peyniri bol yemeğe çalışıyorum . Doktorum mersin ortadoğu hastanesinde. Osman Nuri aksu. Tavsiye edilen bir doktor kendisi ve memnunum. Hatta şu an tatildeyim denize girebileceğini söyledi hatta aktivitelerime çok ket vurmamamı kendimi iyi hissetmem tek şart. Bir gün geziyorsam 1 gün yatıyorum kendimi engellemiyorum. Çok Güneş'te kalma dedi bir de zorlama dedi o ne diyorsa yapmaya çalışıyorum :))) eşimle ilişki konusunda da 3 ayı doldur önce dedi :)) son birşey daha folik asitim de 28 tabletli bir kutu bitirdim ve 3 gün oldu yeni ilaçlara başladım ferrum fort Demir hapı ve elevit vitamin içeriklerini okudum folik asit de var ve ondan hariç 11 vitamin daha içim biraz daha rahat her şeyi alıyordur umarım nohutum :))) bir de tiroit tembelliği başlamış onun içinde 25 mglık euthyrox kullanıyorum 1 hafta sonra gidip yeniden ölçtürecem ona göre ilacın Mg ayarlanacak. Hamileliğim süresince kullanacağım. İhmal yok diye doktorum tembihledi:)) çok uzun oldu ama her şeyi paylaştım sanırım :)))

canım evet ben de de kalp atışını dinletmeye çalıştığında bariz kaçmaya başladı doktor da bak kaçıyo rahatsız ettik demişti yani telaş yapma dedikleri gibi beyaz bi şeyin çarptığını görüyo doktorlar her sefere gerek olmyabailir
canım çok saol bana da bebk rhatsız oluyor demişti, içimden ne alaka demiştim. çok teşekkür ettim sana

slm bayanlar bende 10.haftamdayım dr bundan sonra koku hasasıyetımın azalıcanı soyledı kan ve idrar tahlılı aldı. fasülyem saglıklıymıs gelısımıde 1 gun önde yanı 30 ocakmıs muhtemel dogum tarıhı. bıraz sıkıstırdım cınsıyetı konusunda dada henuz cok erken tamın etmek ıcın 2,5 hafta sonra ikili test için geldıgınde soylerım dedı ama genelde zor gecenlerın kızı oluyor dedi.kalp atsıda fasüyemın dakkada 160mıs:))

Bende 11 haftalik olacağım yarın:) yemek konusu da seninle ayniyim bende bu hafta yavas yavas yemek yemeye başladım. Onceden tatliciydim ama simdi tatli gormek istemiyorum :))

Bende 11 haftalik olacağım yarın:) yemek konusu da seninle ayniyim bende bu hafta yavas yavas yemek yemeye başladım. Onceden tatliciydim ama simdi tatli gormek istemiyorum :))

Aramızda 1 gun var Senem, bende 19'unda inşallah :)

Ben hic bir zaman tatlıcı olmadım, simdi de aklıma bile gelmiyor ama tursu için ölürüm :)

Saç boyası konusunda bilemiyorum ama cinsellik konusunda, eğer doktor tarafından yasaklanmadığı sürece cinselliğin olması hatta sağlıklı karı-koca ililşkisinin devamı için de olmasına inananlardanım. Bir psikolog olarak size önerim,gebeliğinizin eşinizle sizin aranıza girmesine izin verirseniz, bebek olduktan sonraki evlilik çatışmalarına önceden davetiye çıkarmış oluyorsunuz. Gebelik, normal ve doğal bir süreç, korkularla geçirelecek bir süreç değil ki...

bence sen doktorun kesinlikle değiştir, iki laf etmekten aciz....Kent hastanesini çok iyi diye duymuştum...İnternet bir araştır istersen...

Canım, tüp bebek kesinlikle hem manen, hem bedenen, hem de madden çok yıpratıcı bir süreç. Ben toplamda 4 kez denedim, bunlardan bir tanesi dondurulmuştu. Dondurulmuş da, yine adetin 2.ve 3.günü gidiyorsun, ve her seferinde ya 2 gün ya da 3 gün arayla seni çağırıyorlar, bu sefer de rahimin kalınlığını ölçüyorlar, olması gerekene ulaşıncaya kadar estorfem diye bir ilaç var, onu kullanıyorsun, onun dozajının da rahim kalınlığına göre ayarlıyorlar. İstenen düzeye geldiği gün de transfer yapılıyor. Doktorlar dondurulmuşla gebe kalma oranının daha yüksek olduğunu söylüyor, bir sürü hormon alıp, dengen bozulmadığı için. Ben dediğim gibi kendiliğinden hamile kaldım bu sefer, ama kalamasaydım ben de ağustosta dondurulmuş deneyecektim. Şansın bol olsun

Bu arada ben hiç tüp bebekle gebe kalamadığım için genetik testi yaptırmadık, ama bence yaptırmalısın ki, bir sonrakinde aynı sorunla yeniden karşılaşmayasın...Bir arkadaşım da 7. haftasnda kaybetmişti bebeğini, genetik testinde Turner sendromu olduğu ortaya çıkmış. Yani yaşasaymış, üreme organı olmayan, boyu 1.40 geçmeyen, zihinsel engelli bir bebek olacakmış. Şimdi yenidn hamile 7.ayında, yakında doğuracak:))

Slm bayanlar,
Bu siteyi yeni kesfettim ve cok cok yeni uyeyim. Bende mayis 2013 hamile oldugumu ogrendim. Son regl tarihim 4 nisandi ve ben mayisdada yine hamile kalamadigimi dusunurken cok cok buyuk bu sprizle karsilasdim. Rabbim ins saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.

Hayirli olsun canım aramıza hoşgeldin:)

Günaydınn

Kızlar nasıl gidiyor hamişlik? Benim 4 gündür midem bulanmıyor şüphelenmeye başladım :/ Kalp atışı için doktora gittim tam görünmedi. Ben görüyorum hafiften ama tam duyamadım falan dedi. Ertesi gün tekrar gittim izine ayrılmış doktor.
Midem bulansa bir dert bulanmasa bir dert. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama şüphe yok mu içimi kemiren Bir de ramazan boyunca umrede olacağız inşallah sıkıntı olmaz.

Kizlar gunaydin. Ben birsey soracağım. Sizin karniniz cikmaya basladimi acaba?

benimki cıktı Senem, enteresandır, kilo almadım ama feci şişim..bizimkiler karnımın yapıısından, kıcımın büyümesinden falan kız diyorlar ama gorucez 13 Temmuz'da.

hic bir kıyafetime giremiyorum,tiril tiril 1-2 elbisem var ,onları giyip duruyorum.

Kizlar gunaydin. Ben birsey soracağım. Sizin karniniz cikmaya basladimi acaba?

Zaten göbekli bir yapım olduğu için çıkmaya başladı maalesef özellikle bir elbisem var onu gidince hamile olduğumu herkes anlıyor....

1.55 boyum 49 kiloyum ama fena bir göbeğim var.... İlk gebeliğimde yirminci haftadan sonra dışardan belli olmaya başlamıştı
... Şimdi onuncu haftadan... Bayağı aşama kaydetmişim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…