- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.501
kızlar cinsellik konusunda bende çoğunuz gibiyim 1 aydır hiç bişi olmuyo benim de işime geliyo aslında ama eşim için zor oluyo tabi.
bide benim şöle bi sorunum var
doktorumla hiç bişi konuşamıyorum
güya özel hastane bu 3 oldu gittiğim
ultrasondan bakıyo tamam sağlıklı diyo hadi güle güle
ben bişi sorarsam sölüyo sormassam sölemiyo
en son dün gittiğimde dedim ki
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç kan testi yapılmadı bana dedim
verdiği cevap aynen şu..
sölemedin ki hemogram yapalım o zaman :S
doktor olan sensin bunları benimmi sölemem lazım
zar zor hemogram yaptı sonuçlarda da kan değerim 12,9 muş iyimiş
fln filan sorun yok dedi yolladı 1 ay sonra gel dedi
2 li test dedim hee tmm 2 hafta sonra gel dedi
aranızda izmir de olup da gittiği doktordan memnun olan var mı ?
kafam çok karışık doktorumu değiştiricem ama kime gidiceğimi bilemiyorum
lütfen yardımmmm(
Canım ben de dondurulmuş denemiştim, o zaman 2 adet geçtikten sonra denemiştik...3adetin ilk günü doktora gitmiştim...benim de 3 tane dondurulmuşum beni bekliyor:)) Ben bu sürede hamile kalamasaydım ağustosta onları deneyecektim...
Üzülmemek elde değil biliyorum, ama tamamen kendini salmak da iyi değil...
dr yasaklamadıysa sorun yok canmm eğer tehliken kanaman warsa zaten yasaklıyoo benm dr haftada bire sık olmamak şartıyla serbest dedi ondan korkma zaten sağlıksızsa bebek düşer ilişkiden deil allaha emanet bebişlerimiz:)günaydınlar herkesee..
birşey sormak istiyorum ama biraz çekiniyor ve utanıyorum. ben doktorumla görüştüğümde yarın 2 hafta olcak eşimle ilişkim konusunda bi sıkıntımın olmadığını benim canımın yanmadığı sürece ilişkiye girebileceğimi söyledi. ben ne bilim bişi olcak diye çekiniyorum yinede bu konuda siz ne düşünüyosunuz doktorunuzun bi önerisi var mı acaba.
canım çok saol bana da bebk rhatsız oluyor demişti, içimden ne alaka demiştim. çok teşekkür ettim sana
canım evet ben de de kalp atışını dinletmeye çalıştığında bariz kaçmaya başladı doktor da bak kaçıyo rahatsız ettik demişti yani telaş yapma dedikleri gibi beyaz bi şeyin çarptığını görüyo doktorlar her sefere gerek olmyabailir
Merhabalar:) foruma giremediğim süre zarfında yürümüş gitmiş forum yetişemedim sizlere :) yeni gebelik haberi alan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ve bebişi tutunamayanlar için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ama bir arkadaşın mesajında okuduğum gibi "şükür ki normal yoldan hamile kalabiliyoruz" Rabbim içinizdeki özlemi çabuk dindirir umarım... Ben 9.hafta içindeyim. 7. Haftada "nohut'un" (kendisi benim bebişim olur) kalp atışlarını ve pır pır uçan kalbini gördük. O anı hissetmek o kadar müthiş bir duygu ki kelimeler yetmiyo göz yaşı devreye giriyor:)) 6. Hafta sonrasından 8. Haftaya kadar bulantım vardı tatlıyı çok severim ama aramız bıçak gibi kesildi yersem hala mide bulantısı yapıyor. Özellikle domates peynir düşkünü oldum salata sosları ekşi ekşi çok hoşuma gidiyor :))) son kontrolum 2 hafta onceyi 10 günde 2,5 kilo vermiştim ama sanırım artık vermem yemeğe başladım çünkü azar azar :))) yalnız süt hiç bana göre değil onun yerine ayran yoğurt peyniri bol yemeğe çalışıyorum . Doktorum mersin ortadoğu hastanesinde. Osman Nuri aksu. Tavsiye edilen bir doktor kendisi ve memnunum. Hatta şu an tatildeyim denize girebileceğini söyledi hatta aktivitelerime çok ket vurmamamı kendimi iyi hissetmem tek şart. Bir gün geziyorsam 1 gün yatıyorum kendimi engellemiyorum. Çok Güneş'te kalma dedi bir de zorlama dedi o ne diyorsa yapmaya çalışıyorum :))) eşimle ilişki konusunda da 3 ayı doldur önce dedi :)) son birşey daha folik asitim de 28 tabletli bir kutu bitirdim ve 3 gün oldu yeni ilaçlara başladım ferrum fort Demir hapı ve elevit vitamin içeriklerini okudum folik asit de var ve ondan hariç 11 vitamin daha içim biraz daha rahat her şeyi alıyordur umarım nohutum :))) bir de tiroit tembelliği başlamış onun içinde 25 mglık euthyrox kullanıyorum 1 hafta sonra gidip yeniden ölçtürecem ona göre ilacın Mg ayarlanacak. Hamileliğim süresince kullanacağım. İhmal yok diye doktorum tembihledi:)) çok uzun oldu ama her şeyi paylaştım sanırım :)))
Bende 11 haftalik olacağım yarın:) yemek konusu da seninle ayniyim bende bu hafta yavas yavas yemek yemeye başladım. Onceden tatliciydim ama simdi tatli gormek istemiyorum :))
MERHABA BAYANLAR acıkcası bende 9, hatamdayım ama ayıptır söylemesi 1aydır cinsellik yok bızdede. dr sakıncası yok dedı ama bu seferde ben aşırı dercede sogudum( eşimle bu konuda sıkıntılar yasıyoruz. bıde dıp boyalarım cok geldı dr sakıncası yok dedı dıger doktorda sıkıntı olmaz boyatabılırsın deıd arada kaldım ve boyatmıyorum sız ne yaptınz??
kızlar cinsellik konusunda bende çoğunuz gibiyim 1 aydır hiç bişi olmuyo benim de işime geliyo aslında ama eşim için zor oluyo tabi.
bide benim şöle bi sorunum var
doktorumla hiç bişi konuşamıyorum
güya özel hastane bu 3 oldu gittiğim
ultrasondan bakıyo tamam sağlıklı diyo hadi güle güle
ben bişi sorarsam sölüyo sormassam sölemiyo
en son dün gittiğimde dedim ki
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç kan testi yapılmadı bana dedim
verdiği cevap aynen şu..
sölemedin ki hemogram yapalım o zaman :S
doktor olan sensin bunları benimmi sölemem lazım
zar zor hemogram yaptı sonuçlarda da kan değerim 12,9 muş iyimiş
fln filan sorun yok dedi yolladı 1 ay sonra gel dedi
2 li test dedim hee tmm 2 hafta sonra gel dedi
aranızda izmir de olup da gittiği doktordan memnun olan var mı ?
kafam çok karışık doktorumu değiştiricem ama kime gidiceğimi bilemiyorum
lütfen yardımmmm(
yavaş yavaş kabulleniyorum sanırım şahin beyle yani doktorumla görüştüm oda biran önce aldır rahatla 2 ay sonra diğerini transfer yaparız dedi seninki kaçıncıda tuttu canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. adetliylenmi transfer yapıyolar yoksa birkaç kez gidiliyormu yine burada yok ünkü bursaya gidiyorum zor oluyor benim için..birde doktor kürtaj olacağım bebeği genetik teste gönderelim falan dedi siz yaptırdınızmı böyle birşey :44: çok kafam karışık tüp bebek ne kadarda zormuş..
yavaş yavaş kabulleniyorum sanırım şahin beyle yani doktorumla görüştüm oda biran önce aldır rahatla 2 ay sonra diğerini transfer yaparız dedi seninki kaçıncıda tuttu canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. adetliylenmi transfer yapıyolar yoksa birkaç kez gidiliyormu yine burada yok ünkü bursaya gidiyorum zor oluyor benim için..birde doktor kürtaj olacağım bebeği genetik teste gönderelim falan dedi siz yaptırdınızmı böyle birşey :44: çok kafam karışık tüp bebek ne kadarda zormuş..
Aramızda 1 gun var Senem, bende 19'unda inşallah :)
Ben hic bir zaman tatlıcı olmadım, simdi de aklıma bile gelmiyor ama tursu için ölürüm :)
Slm bayanlar,
Bu siteyi yeni kesfettim ve cok cok yeni uyeyim. Bende mayis 2013 hamile oldugumu ogrendim. Son regl tarihim 4 nisandi ve ben mayisdada yine hamile kalamadigimi dusunurken cok cok buyuk bu sprizle karsilasdim. Rabbim ins saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Kizlar gunaydin. Ben birsey soracağım. Sizin karniniz cikmaya basladimi acaba?
Kizlar gunaydin. Ben birsey soracağım. Sizin karniniz cikmaya basladimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?