- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.521
benmde çıktı göbeğim wardı ama bu kadar yoktu etrafımdakilerde çıktığını sölüyo canm :)Kizlar gunaydin. Ben birsey soracağım. Sizin karniniz cikmaya basladimi acaba?
merhaba göbişli anneler
tatildeyim yazamıyorum, herkese sağlıklı günler
Selam kızlar sizlerle olan yolculuğum sonlandı.26 Haziran' da bebeğimi kaybettim kalbi sağlıklı değildi ve durdu.Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum.Hoşçakalın...
benimki cıktı Senem, enteresandır, kilo almadım ama feci şişim..bizimkiler karnımın yapıısından, kıcımın büyümesinden falan kız diyorlar ama gorucez 13 Temmuz'da.
hic bir kıyafetime giremiyorum,tiril tiril 1-2 elbisem var ,onları giyip duruyorum.
Zaten göbekli bir yapım olduğu için çıkmaya başladı maalesef özellikle bir elbisem var onu gidince hamile olduğumu herkes anlıyor....
1.55 boyum 49 kiloyum ama fena bir göbeğim var.... İlk gebeliğimde yirminci haftadan sonra dışardan belli olmaya başlamıştı
... Şimdi onuncu haftadan... Bayağı aşama kaydetmişim değil mi?
Selam kızlar sizlerle olan yolculuğum sonlandı.26 Haziran' da bebeğimi kaybettim kalbi sağlıklı değildi ve durdu.Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum.Hoşçakalın...
Benimde göbişim belli oluyor. Zaten bende göbek ve mide vardı. O yüzden daha da belirgin bir göbişim var şimdi.
Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene bende senin gibi bir durum yaşadım. Rabbimden herşeyin hayırlısı. Bol bol dua et olurmu. İnşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
Gecmis olsun canim . Herseyin hayırlısı bol dua et. Umarim en kısa zamanda aramıza katilirsin
Teşekkür ederim.İnşallah kısa zamanda katılabilirim aranıza.
Allahım bir an once yeniden versin deterjan. En azından hamile kalabiliyormuşsun, bunu gordun. En yakın zamanda brekliyorz yine aramıza. Tekrar hamile kalınca bize yaz yeniden.
Allah sabır versin deterjan Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim.İnşallah kısa zamanda katılabilirim aranıza.
Çok teşekkür ederim güzel dileğin için.Metanetimi korumaya çalışıyorum.Tatile çıkıyorum toparlarım kendimi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?