Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

merhaba göbişli anneler

tatildeyim yazamıyorum, herkese sağlıklı günler

Selam kızlar sizlerle olan yolculuğum sonlandı.26 Haziran' da bebeğimi kaybettim kalbi sağlıklı değildi ve durdu.Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum.Hoşçakalın...

Selam kızlar sizlerle olan yolculuğum sonlandı.26 Haziran' da bebeğimi kaybettim kalbi sağlıklı değildi ve durdu.Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum.Hoşçakalın...

Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene bende senin gibi bir durum yaşadım. Rabbimden herşeyin hayırlısı. Bol bol dua et olurmu. İnşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Hanımlar,

Uyku sorunu yasayan var mı? Ben hic uyuyamıyorum 2 aydır.. nerdeyse doktora gidip uyku ilacına başlayacağım. Dun gece 5:30'da uyudum, sabah 08:30'da uyandım. Aksam 6 km'ye yakın yol yurudum, yorgunum da yani.
Maalesef bu sorunu 2 aydır yasıyorum, günde 3-4 saat uyku uyuyorum. Dunyanın'da en tembel insanlaır listesinde başlarda gelirim. Gecen sene aralıksız 18 saat uyumuslugum var.Gunde genelde en az 10 saat uyurum. Bu sorunu yasayanlar var mı?

Benimde aynı kiyafetlerimi kaldırdım hep. Bir tane spor pantolon. Bir kapri gerisi elbiselerim:)) baska olan yok.

Benimde armut gobegim var. 3 haftadir gobeg oyle bir cikiyor ki oglenden itobaren herkes benimde hamile oldugumu biliyor. Benim 11 haftalik bu h.sonu doktora gideceğim ikili test yapılacak.
Benim boyum 1.68 kilom 61 suan.

Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene bende senin gibi bir durum yaşadım. Rabbimden herşeyin hayırlısı. Bol bol dua et olurmu. İnşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Çok teşekkür ederim güzel dileğin için.Metanetimi korumaya çalışıyorum.Tatile çıkıyorum toparlarım kendimi diye düşünüyorum.

Allahım bir an once yeniden versin deterjan. En azından hamile kalabiliyormuşsun, bunu gordun. En yakın zamanda brekliyorz yine aramıza. Tekrar hamile kalınca bize yaz yeniden.

Allah razı olsun.İnşallah tekrar hamile kalabilir ve aranıza dönebilirim...(Tabi sağlıklı bir hamilelikle)

Teşekkür ederim.İnşallah kısa zamanda katılabilirim aranıza.

çook üzüldüm canım..geçmiş olsun ve başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun..meleğiniz cennetin kapısında sizi bekliyor olacaktır..
İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Allahım sağlıklı geçen gebelik ve sağlıkla bebelerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…