Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Çok teşekkür ederim güzel dileğin için.Metanetimi korumaya çalışıyorum.Tatile çıkıyorum toparlarım kendimi diye düşünüyorum.

İnşallah canım. Tabiki toparlanacaksın. biliyorsun benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlayabiliyorum. İyi tatiller, bol eğlenceler.

Sağolasın canım.Duaların için Allah razı ve kabul olsun.

merhaba kızlar..bende aranıza yeni katıldım 1. gebeliğim düşükle sonuçlandı,çok şükür bu gebeliğim sağlıklı devam ediyor.
yeni anne adayları inşallah sağlıklı bi gebelik geçirir,anne olmayı bekleyen kızlar inşallah en kısa zamanda sizlerinde haberlerinizi alırız:))))

Slm kızlarrr nasılsınız cinsiyet öğrenen var mıııı

geçen hafta öğrendim ben oğlum olacakmış. hamileliğimin başından beri kız hissediyordum çin takviminde kızdı ama oğlum olacakmış. sağlıkla inş. :) isim olarakta doruk ve rüzgar arasında gidip gelmekteyiz.

slm kızlar nasılsınız ben dün drdaydım 2li taramanın sonucunu aldım çok şükür temiz çıktı :) kasıklarımda ağrı wardı dr ultrasonda bakalım dedi benm sıpa kaplumbağa gibi duruyodu dr pozisyonunu beğenmedim dedi git çikolata şeker ye geri gel dedi yedi gittim bide baktık düzelmiş oturuyo hemde anasına babasına el salladı:) çok güzel bi mutluluk rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yine bacaklarını kapadı göstermedi kendini 1 ay sonra gel dedi 3lü tarama için hemde bayramda memlekete gitcem son kontrol gitmeden die rabbime emanet bebişlerimiz

canım çok sevindim darısı bize inş, bende 10 temmuzda 2 li tarama ya gircem, şimdiden çok özledim sıpayı. Cinsiyeti ile ilgili bir yorum yaptı mı?

aramıza hoş geldin..Allahım sağlıklı gebelik geçirmenizi ve bebeğinizi sağlıklakucağınıza almanızı nasip tsin inşallah...

maşallah maşallah desene ocak ayı doğum yapacaklara bir oğluş daha katıldı maşallah ...

yaramaza bak sen.. ahh ahhh çikolata yemek için ne şekillere giriyor bebişler bacaklarını kapadığına göre kız olma ihtimali yüksek.. Hakkınızda hayırlısı olsun...

canım çok sevindim darısı bize inş, bende 10 temmuzda 2 li tarama ya gircem, şimdiden çok özledim sıpayı. Cinsiyeti ile ilgili bir yorum yaptı mı?
amin canm bende şimdiden özledimm 1 ay geçermi bilmiyorummm 11 haftalıkken erkeğe benzetmişti ama bu gidişimde kapalı olduğu için bacakları tahmin edemedii zaten 16 haftada kesinleşiyomuşş öle canm :)

aynen hiç sorma canm okadar tatlıydıkiii ama her gittiğimde tedirgin bi şekilde gidiyorum iiyimidir die sağlıklımı die hep aklım onda eminim sizlerde öylesinizdir ama şu anne karnında ölen bebekleri duyunca daha bi kötü oluyom rabbime emanet bebişlerimiz

Canım merhaba ben Bornovada Kordon klinik var ayhan bey'in hastasıyım.Ve gayet ilgili bir doktor herşey konuşabiliyorsun söylüyor anlatıyor bence gitmeni isterim.

kızlar merhaba.. tatildeyim şuan size burdan yazıyorum.. cidden merak ettim karnınız belirginleşmeye başladımı bnde sanki hala bişi yok göbeğim sırf kilomdan sanki..ne zaman belirginleşiyor karnımız bir bilen varmı ya..ayrıca ben bu hafta içimdwe bir titreme hissettim bebeğin oynamış dedı büyükler..sızce erken oynayan bebek kızmıdır erkekmı:)..birde bu tartışmamız var..hepinizi opuyorum.. sağlıcakla kalın.. ama ne olur bısıler yazın..merak ıcındeyım..ozellıkle karın belirginleşmesı ıcın..

canm bende izmirdeyim ben çiğlideki kordon hast. mete beye gidiyodum çok memnundum ama uzak olduğu için bırakmak zorunda kaldım menemendeyim ben sada hast. şimdi şule hanıma gidiyorum ondanda memnunum şimdi :)

canım benim geçen haftalarda daha belirgindi bu hafta daha az gibi ama yine de çıktı benimde sen gibi yağlanmışta çıkmış gibi böyle sert değil akşamları daha fazlalaşıyor

benimde bugün kontrolüm vardı ense kalınlığı normal çıktı kan verdim ikili test için dr um 1 ay sonra 4 lü test yapalım dedi cinsiyeti de bakalım dedim baktı şimdi ne desem tahmin olur 1 ay sonra kesin olsun dedi bende ısrar etmedim maaşallah bebeğimde boksör gibiydi kollar bacaklar Allah ne verdiyse savuruyordu

günaydın tatlı anneler

benim birazcık dar gelmeye bşaldı pantolonlar, bişiler aldım lastikli. bu sabah karnımda bişiler hissettim ilk defa böle bişiler haraket ediyor gibi

ben şu an oda telaşındayım daha erken biliyorum ama, bi çalışma odamız vardı kütüphane-çalışma masası-ıvır zıvır, o odayı boşaltma telaşı sardı, duvarları kız olsa da erkek olsada açık sütlü kahve gibi bi renk varya ondan istiyorum çok mu saçma sizce bebek için

cinsiyetini mi beklemeliyim*birde bebişe bişiler almaya başladınız mı , ben beyaz patikler aldım dayanamayıp. anne olacak olmak ne güsel bir duygu...

Canım merhaba ben Bornovada Kordon klinik var ayhan bey'in hastasıyım.Ve gayet ilgili bir doktor herşey konuşabiliyorsun söylüyor anlatıyor bence gitmeni isterim.

şimdi aradım muayene ücretini de öğrendim ama ikili testin ücretini söyleyemiyolarmış muayeneden sonra söyleniyomuş.
sen yaptırmışsındır heralde ne kadar ödedin.. bir de doğum orda mı yapıyosun kendi doktorun mu giriyor.. doğum ücreti hakkında bilgin var mı aydınlatırsan sevinirim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…