- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.541
Çok teşekkür ederim güzel dileğin için.Metanetimi korumaya çalışıyorum.Tatile çıkıyorum toparlarım kendimi diye düşünüyorum.
çook üzüldüm canım..geçmiş olsun ve başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun..meleğiniz cennetin kapısında sizi bekliyor olacaktır..
İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Allahım sağlıklı geçen gebelik ve sağlıkla bebelerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
bende yaşamıştım aynı durumu seni anlayabiliyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. çok geçmiş olsun
Selam kızlar sizlerle olan yolculuğum sonlandı.26 Haziran' da bebeğimi kaybettim kalbi sağlıklı değildi ve durdu.Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum.Hoşçakalın...
Slm kızlarrr nasılsınız cinsiyet öğrenen var mıııı
slm kızlar nasılsınız ben dün drdaydım 2li taramanın sonucunu aldım çok şükür temiz çıktı :) kasıklarımda ağrı wardı dr ultrasonda bakalım dedi benm sıpa kaplumbağa gibi duruyodu dr pozisyonunu beğenmedim dedi git çikolata şeker ye geri gel dedi yedi gittim bide baktık düzelmiş oturuyo hemde anasına babasına el salladı:) çok güzel bi mutluluk rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yine bacaklarını kapadı göstermedi kendini 1 ay sonra gel dedi 3lü tarama için hemde bayramda memlekete gitcem son kontrol gitmeden die rabbime emanet bebişlerimiz
geçen hafta öğrendim ben oğlum olacakmış. hamileliğimin başından beri kız hissediyordum çin takviminde kızdı ama oğlum olacakmış. sağlıkla inş. :) isim olarakta doruk ve rüzgar arasında gidip gelmekteyiz.
merhaba kızlar..bende aranıza yeni katıldım 1. gebeliğim düşükle sonuçlandı,çok şükür bu gebeliğim sağlıklı devam ediyor.
yeni anne adayları inşallah sağlıklı bi gebelik geçirir,anne olmayı bekleyen kızlar inşallah en kısa zamanda sizlerinde haberlerinizi alırız:))))
maşallah maşallah desene ocak ayı doğum yapacaklara bir oğluş daha katıldı maşallah ...geçen hafta öğrendim ben oğlum olacakmış. hamileliğimin başından beri kız hissediyordum çin takviminde kızdı ama oğlum olacakmış. sağlıkla inş. :) isim olarakta doruk ve rüzgar arasında gidip gelmekteyiz.
slm kızlar nasılsınız ben dün drdaydım 2li taramanın sonucunu aldım çok şükür temiz çıktı :) kasıklarımda ağrı wardı dr ultrasonda bakalım dedi benm sıpa kaplumbağa gibi duruyodu dr pozisyonunu beğenmedim dedi git çikolata şeker ye geri gel dedi yedi gittim bide baktık düzelmiş oturuyo hemde anasına babasına el salladı:) çok güzel bi mutluluk rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu yine bacaklarını kapadı göstermedi kendini 1 ay sonra gel dedi 3lü tarama için hemde bayramda memlekete gitcem son kontrol gitmeden die rabbime emanet bebişlerimiz
amin canm bende şimdiden özledimm 1 ay geçermi bilmiyorummm 11 haftalıkken erkeğe benzetmişti ama bu gidişimde kapalı olduğu için bacakları tahmin edemedii zaten 16 haftada kesinleşiyomuşş öle canm :)canım çok sevindim darısı bize inş, bende 10 temmuzda 2 li tarama ya gircem, şimdiden çok özledim sıpayı. Cinsiyeti ile ilgili bir yorum yaptı mı?
aynen hiç sorma canm okadar tatlıydıkiii ama her gittiğimde tedirgin bi şekilde gidiyorum iiyimidir die sağlıklımı die hep aklım onda eminim sizlerde öylesinizdir ama şu anne karnında ölen bebekleri duyunca daha bi kötü oluyom rabbime emanet bebişlerimizaramıza hoş geldin..Allahım sağlıklı gebelik geçirmenizi ve bebeğinizi sağlıklakucağınıza almanızı nasip tsin inşallah...
maşallah maşallah desene ocak ayı doğum yapacaklara bir oğluş daha katıldı maşallah ...
yaramaza bak sen.. ahh ahhh çikolata yemek için ne şekillere giriyor bebişlerbacaklarını kapadığına göre kız olma ihtimali yüksek.. Hakkınızda hayırlısı olsun...
kızlar cinsellik konusunda bende çoğunuz gibiyim 1 aydır hiç bişi olmuyo benim de işime geliyo aslında ama eşim için zor oluyo tabi.
bide benim şöle bi sorunum var
doktorumla hiç bişi konuşamıyorum
güya özel hastane bu 3 oldu gittiğim
ultrasondan bakıyo tamam sağlıklı diyo hadi güle güle
ben bişi sorarsam sölüyo sormassam sölemiyo
en son dün gittiğimde dedim ki
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç kan testi yapılmadı bana dedim
verdiği cevap aynen şu..
sölemedin ki hemogram yapalım o zaman :S
doktor olan sensin bunları benimmi sölemem lazım
zar zor hemogram yaptı sonuçlarda da kan değerim 12,9 muş iyimiş
fln filan sorun yok dedi yolladı 1 ay sonra gel dedi
2 li test dedim hee tmm 2 hafta sonra gel dedi
aranızda izmir de olup da gittiği doktordan memnun olan var mı ?
kafam çok karışık doktorumu değiştiricem ama kime gidiceğimi bilemiyorum
lütfen yardımmmm(
kızlar merhaba.. tatildeyim şuan size burdan yazıyorum.. cidden merak ettim karnınız belirginleşmeye başladımı bnde sanki hala bişi yok göbeğim sırf kilomdan sanki..ne zaman belirginleşiyor karnımız bir bilen varmı ya..ayrıca ben bu hafta içimdwe bir titreme hissettim bebeğin oynamış dedı büyükler..sızce erken oynayan bebek kızmıdır erkekmı:)..birde bu tartışmamız var..hepinizi opuyorum.. sağlıcakla kalın.. ama ne olur bısıler yazın..merak ıcındeyım..ozellıkle karın belirginleşmesı ıcın..
Canım merhaba ben Bornovada Kordon klinik var ayhan bey'in hastasıyım.Ve gayet ilgili bir doktor herşey konuşabiliyorsun söylüyor anlatıyor bence gitmeni isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?