Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

berfideniz

yazdıklarını okuyunca en az senin kadar sinir oldum doktora değiştirmekle çok iyi yapıyorsun canım. inş telafi edecek bir doktor bulursun izmirde

merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık gebeyım ıtp hastayım trombosıt degerlerım 140 bın olması gerekırken 10 bınlerde seyredıyo doktor ocak ayında degılde çok daha erken dogum yapabılırsın aranızda benım gb trombosıt degerlerı duşuk olan yada daha once bu şekılde dogum yapan varmı çok endişelıyım.

benimde sıkıyordu bende gebe pantolonlarından aldım..

cinsiyeti beli olsun yine sütlü kahve aklında kalıyorsa o zaman boyatırsın..sonradan kız olacakmış pamuk şekeri pembesi rengine mi boyatsaydım,yada oğlan olacakmış mavi denizci mi yapsaydım demezsin... Ama elbetteki senin aklına yatan,senin istediğin olsun..

Allah güle güle giymeyi-giydirmeyi nasip etsin .. Ocak ayı annelerinin aldıkları cicişler konusu var orada alınanların fotoları paylaşılıyor...cinsiyetine göre bakacağım..ya kızımınkileri giyecek yada yenilenecek...

öncelile bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... bu konuda bilgim yok allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin...

Aaa forumda alınanlar ile ilgili sayfayi bilmiyordum

Benimde karnim cumadan sonra aynı senin gibi indi Karnım aksama doğru sistikce şişiyor.
Tahlillerin iyi cikmasina sevindim

arkadaşlar ramazan yaklaşıyor. ben doktora sormayı unuttum. aile hekimliğinde sordum ama kendi doktorumada sormam gerekirdi. ramazanda oruç tutacak olan var mı? sizler doktorlarınıza sordunuz mu? tutsak herhangi bişe olur mu? bebeğe zarar verir mi dersiniz?

Gunler cok uzun canım cok zor olur ben riske atamam tansiyonum hemen dusuyor vucududa susuz birakmak varo yuzden borcum olcak

Ben Pazartesi soracağım bakalım ne diyecek.... İnş... Buraya da yazarım...

Selam yine ben....

Kıyafet konusunda aynı şeyleri düşünüyorum da.... Atlamadan edemedim... Kız olursa bir iki parça dışında bir şey almam da... Erkek olursa kıyafetlerimiz çok uyumsuz... Mecbur yenilenecek....

Hayırlısı bakalım... 12. Haftada Dr amcası görebilecek mi?

Arkadasım ,

16 saat cok uzun bir zamana, su içmen gerekli, yemen gerekli. Karnındaki yavru daha 3 aylık, ona acımıyor musun? Sonra tutarsı tutamadıklarını.

benim doktorum sana söylediklerimi söyledi :) daha sert bir tonla. artık iki kişiymişim, kendimi değil , yavrumu dusuneliymisim.

herkese hayırlı cumalar öncelikle. ilk başta yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. zaten 4. aydan sonra bebeklerimiz yediklerimizden etkilenmiyolarmıydı
şuanda hala kanımızdan besleniyorlar. bana doktorum 4 . aya kadar bişi yemesende farketmez o senin depolarından kanından besleniyor. 4. aydan sonra yediklerin önemli demişti.
oruç konusuna gelince bence bu doktordan doktora yaklaşımı değişebilir.
evet günler uzun. bende doktoruma danışacağım ama kendimin düşüncesi 30 günü hiç tutmamaktansa en azından 1 gün tutup bir gün tutmamak yada çalışmadığım günlerde evde yatarak oruç tutmak daha mantıklı geliyor. ablam 2 sene önce 7 aylık hamileyken tüm ramazanı tutmuştu. rahatsızlığı olanlar hariç tabi tansiyonu düşer şekeri düşer ne bilim olabilir. ben şuan kendimi iyi hissediyorum ilk 1-2 gün kendimi deniyeceğim açıkcası

bende aile hekimliğine gittiğimde sormuştum ve tutabilirsin demişlerdi.iftardan sonra sık sık yemek yemek ve su içmek kaydıyla. gerekli olan vitamini ve diğerlerini iftardan sahura kadar olan zamanda alabilirsin dedi. benimde çevremde hamile iken yeterli beslenerek oruç tutan çok örnek var. zaten bende bilerek araştırıyorum bu konuyu. belirli bir risk yoksa ve yeterli beslenilirse oruç tutulabilir deniyor. hayırlısı olsun bakalım. bende 1 gün tutup 1 gün tutmayabilirim belki. hepimize hayırlı cumalar.

yok mu kızlar başka mayıs ayı hamişi

merhaba
forumu yenı gordum,benım 2 çocuğum var,bırı 13 diğeri 6 yasında,hıc beklemiyorken mayısın 9 unda hamıle olduğumu oğrendım,once cok uzulmeme rağmen sımdı alışmaya başladım,bağcılar medıpola devam edıyorum,bu hafta sırt ve bacak ağrılarım başladı,gorusmek uzere

merhaba anneler.bir haftadır girememiştim tatildeydik.çok şükür kazasız belasız tatili geçirdik bulantılarla beraber.15 temmuzda bir dahaki randevumuz bakalım heyecanla bekliyorum.ramazanda oruç tutmak isteyen arkadaşlar bulantılarınız olmuyor mu sizin merak ettim.benim bulantılarım var uzun süre aç kalınca çok kötü oluyorum.eskiden çok su içerken şimdi çok içemiyorum fazla yiyemiyorum,biçok şeyi yiyemiyorum aslında.zamanla geçer inş

allah kolaylık versin inşallah yakın zamanda sende kurtulursun bulantılardan. benim şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. düzenli beslenebiliyorum sadece biraz halsizlik vardı şimdi oda geçti çok şükür.

hg aramıza aynı günmüş bebişlerimizin doğumu forumda ilk defa sizle karşılaştım maşallah sizin üçüncü bebişiniz benm ilk olcak allah nasip ederse hayırlı doğumlar olur inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…