- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.601
arkadaşlar ilk denememiz bu ay ve ben 4 gün geciktim gögüslerim her zaman adet zamanı hassas olurdu ama şimdi tshirt dahi giyemeyecek kadar acıyor arabada cukurlara falan gırıncede yanı daha hassas ve fazla.Kabızlık yasıyorum ama bu normal gıbı algılıyorum cunk zaman zaman olur.Asıl sormak ıstedıgım 4 gun gecıktı adet gunum fakat dun pembe bir leke vardı ama daha sonra hıç bir sey yok .Bu konuılarda cok bılgısızım pembe leke olunca adet oldum dıye dusundum fakat hala onun dısında bır sey yok. hamile olma ıhtımali soz konusumu ? tesekkurler sımdıden cevaplayan herkese
hg adaş bende ayşegül :) bide yanındaki 44 dikkatimi çektii :) bende en son 4 nisanda adet oldum 7 mayısta idrar testinde çıktı hemde çok net çok şükür bebişim gelmişti bence hemen test alıp yapmalısın :)arkadaşlar ilk denememiz bu ay ve ben 4 gün geciktim gögüslerim her zaman adet zamanı hassas olurdu ama şimdi tshirt dahi giyemeyecek kadar acıyor arabada cukurlara falan gırıncede yanı daha hassas ve fazla.Kabızlık yasıyorum ama bu normal gıbı algılıyorum cunk zaman zaman olur.Asıl sormak ıstedıgım 4 gun gecıktı adet gunum fakat dun pembe bir leke vardı ama daha sonra hıç bir sey yok .Bu konuılarda cok bılgısızım pembe leke olunca adet oldum dıye dusundum fakat hala onun dısında bır sey yok. hamile olma ıhtımali soz konusumu ? tesekkurler sımdıden cevaplayan herkese
canım bence hemen bir gebelik testi al bulabilirsen labmen markası var onu al kesin sonuç veriyo
3 yada 4 tl bize de haber ver sonra .. inşallah hamilesindir..
mitratech diye bir marka aldım.bu sabah denedim ilk idrarımla ve 2 çizgi kalın ve net bir şekilde 30 sn içinde belirdi. belki yanlıştır dıye ıkıncı testıde 20 dk sonra yaptım ve sonuc gene ıkı cızgı. Şimdi ben kesın hamılemıyımdır. cuma gunu kan testı yaptıracagım.gun once taylod içtim o pozitif çıkmasına etki edermi kafamda soru işareti oldu yada inanamıyorum ondanmı ??
Aramıza hosgeldin aysgl4485 :)
2 çizgi çıktıysa kesin hamilesindir, onda bir yanılma olmaz
selam kızlar nasılsınız? bi hafta tatil sonrasında da yoğun bir iş temposu nedeniyle giremedim hiç buraya.. tatilde ufak bir kaza geçirdik bebişimle.. banyoda kayıp düştüm malesef ve çok korktuk.. ikili test için doktora gittim tatil dönüşü çok şükür sağlıklıymış bebeğim.. bugün de kendi doktoruma randevum var.. bi de o görsün bakalım ne dicek
merhaba öncelikle geçmiş olsun ben bir şey soracaktım ben de 11 haftalık hamileyim haftaya randevum var ikili test için sadece ultrasonla ense kalınlığı mı ölçülüyor kan testi de yapılıyor mu 4 yaşında oğlum var ona hamileyken de yaptırmıştım ama hatırlamıyorum :)))
gerçekten oylemi dıyorsun çok mutluyum su an senın bu cevabınla :)))tesekkurlert
mitratech diye bir marka aldım.bu sabah denedim ilk idrarımla ve 2 çizgi kalın ve net bir şekilde 30 sn içinde belirdi. belki yanlıştır dıye ıkıncı testıde 20 dk sonra yaptım ve sonuc gene ıkı cızgı. Şimdi ben kesın hamılemıyımdır. cuma gunu kan testı yaptıracagım.gun once taylod içtim o pozitif çıkmasına etki edermi kafamda soru işareti oldu yada inanamıyorum ondanmı ??
selam kızlar nasılsınız? bi hafta tatil sonrasında da yoğun bir iş temposu nedeniyle giremedim hiç buraya.. tatilde ufak bir kaza geçirdik bebişimle.. banyoda kayıp düştüm malesef ve çok korktuk.. ikili test için doktora gittim tatil dönüşü çok şükür sağlıklıymış bebeğim.. bugün de kendi doktoruma randevum var.. bi de o görsün bakalım ne dicek
internette araştır aysegul,
iki çizgi çıkarsa yanlış olma ihtimali yok.tek te varda , ikide yok. bence git hemen kan testi yaptır, idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar, once kanda çıkıyor.. Hic vakit kaybetme derim.
hayırlı olsun canım hamilesin :)
merhaba öncelikle geçmiş olsun ben bir şey soracaktım ben de 11 haftalık hamileyim haftaya randevum var ikili test için sadece ultrasonla ense kalınlığı mı ölçülüyor kan testi de yapılıyor mu 4 yaşında oğlum var ona hamileyken de yaptırmıştım ama hatırlamıyorum :)))
zenku canım geçmiş olsun, çok şükür bişi olmamış allahtan. benimde bugün 2li testim var çok merar ediyorum , inş sağlılıklıdır bebiş
günaydın arkadaşlar...zenku çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?