Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım ben de mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim 4 yaşında bir de oğlum var Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....

canım ben en son 22 nisanda adet oldum 22 mayısta test yaptım hamile olduğumu öğrendim tüm belirtiler vardı bende test yap bence :)

hg adaş bende ayşegül :) bide yanındaki 44 dikkatimi çektii :) bende en son 4 nisanda adet oldum 7 mayısta idrar testinde çıktı hemde çok net çok şükür bebişim gelmişti bence hemen test alıp yapmalısın :)

Hanımlar,

cinsiyet öğreneniniz var mı? Nedir?
İsim önerileriniz neler? Ben kız olursa Leyla veya Asli , erkek olursa Kemal vey Barış koyacağım. Kemal, Atatürk'ümüzün ismi, Barış ise ülkemizin son günlerde en cok ihtiyacı olan sey.

Ayrıca: Allah sağlıkla doğurmama izin verirse inşallah bebiş ile doğar doğmaz Ingilizce konuşmak istiyprum. Kulagı alışık olsun ve bir an once öğrensin. Sizlerde böyle dusunceler var mı?

canım bence hemen bir gebelik testi al bulabilirsen labmen markası var onu al kesin sonuç veriyo
3 yada 4 tl bize de haber ver sonra .. inşallah hamilesindir..

mitratech diye bir marka aldım.bu sabah denedim ilk idrarımla ve 2 çizgi kalın ve net bir şekilde 30 sn içinde belirdi. belki yanlıştır dıye ıkıncı testıde 20 dk sonra yaptım ve sonuc gene ıkı cızgı. Şimdi ben kesın hamılemıyımdır. cuma gunu kan testı yaptıracagım.gun once taylod içtim o pozitif çıkmasına etki edermi kafamda soru işareti oldu yada inanamıyorum ondanmı ??

Aramıza hosgeldin aysgl4485 :)

2 çizgi çıktıysa kesin hamilesindir, onda bir yanılma olmaz

selam kızlar nasılsınız? bi hafta tatil sonrasında da yoğun bir iş temposu nedeniyle giremedim hiç buraya.. tatilde ufak bir kaza geçirdik bebişimle.. banyoda kayıp düştüm malesef ve çok korktuk.. ikili test için doktora gittim tatil dönüşü çok şükür sağlıklıymış bebeğim.. bugün de kendi doktoruma randevum var.. bi de o görsün bakalım ne dicek

merhaba öncelikle geçmiş olsun ben bir şey soracaktım ben de 11 haftalık hamileyim haftaya randevum var ikili test için sadece ultrasonla ense kalınlığı mı ölçülüyor kan testi de yapılıyor mu 4 yaşında oğlum var ona hamileyken de yaptırmıştım ama hatırlamıyorum :)))

Selam Sibel,

Evet , once detaylı ultrason yapılıyormuş, sonra olcumler yapılıyormuş buna ense kalınlığı da dahil, sonrasında ise kan alınıp test ediliyormuş. Bende cumartesi olucam, doktora nasıl olduğunu sormuştum.

hayırlı olsun canım hamilesin :)

zenku canım geçmiş olsun, çok şükür bişi olmamış allahtan. benimde bugün 2li testim var çok merar ediyorum , inş sağlılıklıdır bebiş

tebrik ederim canım şüphe etmene gerek yok hamilesin..sağlık ocağına git bi de kan testi yaptır.. taylodla alakası olduğunu sanmıyorum.. o zaman her taylod içen gebelik testi yapsın pozitif çıksın yok öle bişi :))

canım ultrason ve kan testi yapılıyor sadece ultrason değil :)

zenku canım geçmiş olsun, çok şükür bişi olmamış allahtan. benimde bugün 2li testim var çok merar ediyorum , inş sağlılıklıdır bebiş

teşekkürler canım.. ya ben en son kalp atışlarını dinlemiştim bebişin.. ikili testte baya minyatür bi bebek görünce çok şaşırdık :) bide hareket ediyor falan çok ilginçti çok güzeldi.. eve ultrason aleti almak istedim yaa

günaydın arkadaşlar...zenku çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebeğini..

günaydın canım çok teşekkürler.. hepimizin bebişlerini Allah korusun.. çok farklı bir duyguydu belimi karnımı çarpmıyım diye kafamı feda ettim kendimden geçtim yani kafam şişti davul gibi :) çok şükür iyiymiş bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…