Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bana hem ikili testi yapan doktor hem de kendi doktorum büyük ihtimalle kız ama kesin söyleyemeyiz kıyafet falan almaya kalkmayın dedi :)

canım seninki kaç hafta kaç günlük ben de pazartesi doktora gidicem 12+0 olucak. Oğluma hamileyken 12. haftada doktorumuz adama benziyo demişti ve öyle de oldu:)) tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları

canım üzülme o kadar bebeğini düşün lütfen

Arkadaşlar sizin de şişkinlik gaz kabızlık gibi sorunlarınız devam ediyor mu? Ben bi türlü atlatamadım. Bir de herkesin aksine benim akşam bulantılarım oluyor, sabah çok iyi uyanıyorum öğleden sonra mide bulantısı şişkinlik herşey başlıyo bir anda. Normalde göbeğim yoktur, sabahları da gayet normal oluyor ama saatler akşama dönünce kocaman bir göbeğim oluyo şişkinlikten, normal midir sizce? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?

kabızlık felan yok şimdilik çok şükür canmm aynen benmde sabah iiyim akşam başlıyo mide bulantıları hatta çıkarıyorum ewet bende farkettim sabah göbek az oluyo akşam kocaman bi göbek oluyoo

canım seninki kaç hafta kaç günlük ben de pazartesi doktora gidicem 12+0 olucak. Oğluma hamileyken 12. haftada doktorumuz adama benziyo demişti ve öyle de oldu:)) tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları

ben şu an 13+3 üm 2li test zamanı da 12+4 idim.. aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da :)

gaz ve şişkinlik bende de var canım geçmiyo hiç

Merhaba, bende sabahları iyiyim hiç birşeyim yok çok şükür. Fakat öğleden sonra benimde şikayetlerim başlıyor ( mide yanması, şişlik, bulantı vb.) Birde benim ayaklar şişiyor kızlar sizde de varmı ayak şişliği...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum buraya bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor ne zaman geçecek doktor sürekli azalacak diyor ama daha göremedik o günleri,, çarşamba ikili testimizi yaptırdık çok şükür problem olmadığını söylediler herkesin bebeği sağlıklıdır inşallah.. bu arada doktor demir ilacı için decavit diye bir ilaç yazdı bana sizin burada yazıklarınız farklı içime kurt düştü nasıldır ki bu ilaç kullanan var mı aranızda??

meraba canm sewindim bebişinin ii olmasına korkma canm vitamin ilacı wermiş sana bende kısa bi süre kullnadımm int araştır ii bi ilaç oda canm her dr farklı ilaç weriyor dr dra değişiyo yani sen güven drna canm :)

canım benim bu ikinci hamileliğim oğlumda çok fena bulantı kusma halsizlik vardı.Bunda çok şükür bu sorunların hiçbiri yok sadece uykuya doyamıyorum. Ben hamile kalmayı planladığım andan itibaren yani 6 ay folik asit kullandım.Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittiğimde folik asit çok kullanmışsın multivitamin olarak decavit veriyorum dedi ben de onu kullanıyorum.Ama ben de demir eksikliği de olduğu için 3 aydan sonra demir ilacı da vereceğini söyledi . Oğlumda elevit kullanmıştım.Ama içerik olarak aynılarmış.Yalnız decavit bulantı yapar dedi doktorum eğer yaparsa kullanma ilk 3 ay dedi ama ben de ilk zamanlarda olan hafif bulantılarımı bile geçirdi.Gaz problemlerim ve şişkinlik dışında Çok rahatım çok şükür.Bakalım haftaya demir hapı kullanmaya başlayınca nasıl olucak?

merhaba kızlar bende en son 22 haziranda muayene oldum yine yaklasıyor muayene gunu..ıkılı testte benımde erkeğe benzıyor demıstı doktorum ama sadece tahmın dedı bakalım bu gıttığımde oğrenebılecekmıyım cok merak ıcındeyım..ayrıca bulantılarım hala gecmedı hatta sıcaklardanmı bılmıyorum bır ıkı haftadır sankı daha da arttı..doktorumu cok beğenıyordum fakat o kılınıkte doğum yapamayacağımdan dolayı doktorumu bu sefer değiştireceğim biraz endişeliyim açıkçası yinede şişli deki özel kadıoğlu hastanesı nıyazı beye bı gıdıp gorunucem umarım ıyı bır doktordur ve doktorumu bıraktığıma pişman olmam. acaba sızlerden tanıyan daha once muayene olan varmı?

Allah kolaylık versin. benimde şişkinliklerim vardı ama bu aralar azaldı sanırım. şimdi tek endişem ikili testin sonuçlarının nasıl çıkacağı. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

canım bende kabızlık bulantı ve kusma yok ama son zamanlarda çok şişkinlik ve gazım var sabah minicik bir göbek akşam kocaman ben de ikidir soda içiyorum biraz rahatlıyorum internetten araştırdım bir zararı var mı diye doktoruma da sorucam bakalım

bi kaç gündür bende de var ayak şişmesi, çalışıyorum bütün gün ayakkabı içinde malum havalar da çok sıcak ondan heralde diyorum.

ben kullanıyorum canım decavit. benim doktorumda onu verdi. arkadaşım elevit kullanıyor o çok kötü yapıyor beni doktor değiştirip decavit verdi demişti

arkadaşlar az önce doktordan geldim. ikili testimiz iyi çıktı çok şükür ama dün bel ağrısından hüngür hüngür ağladım gece uyuyamadım. bugün doktora gittiğimde idrar tahlili istedi. sonuç kum döküyormuşum ürolojiye gönderdi. üroloji doktoru antibiyotik verdi 1 hafta sonra ürolojiye kontrole gideceğim. kasık ve bel ağrısı çok fena

ARKADAŞLAR merhaba . bugün 20 dk yürüdükten sonra midem bulandı, başım şiddetle dönmeye başladı, gözlerim karardı ve akabinde hızlı bi şekilde yere düştüm. bebeğimi koruma iç güdüsü ile göbeğimin üstüne düşmemek adına sağ kolumun ve sağ bacağımın üzerine düştüm. hafif yaralanmalarım oldu. ambulansla hastaneye gittim acilde serum takıldım ve şimdi evdeyim ama içim hiç rahat değil. benzer durumu yaşayan var mı acaba? aç değildim yeterli suda içmiştim bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum

canım çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun aklına kötü şeyler getirme

çok geçmiş olsunn..

geçmiş olsun canım..korkma iyi şeyler düşün bişey olmaz..benim arkaşımda düşmüştü ayağı kayıp ama o hamileliğin 5.ayındaydı hiç bişey olmamıştı istirahat biraz..tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…