- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.641
bana hem ikili testi yapan doktor hem de kendi doktorum büyük ihtimalle kız ama kesin söyleyemeyiz kıyafet falan almaya kalkmayın dedi :)
kızlar dün 2 li teste girdim, çok şükür sağlıklı oldğunu söyledi, ense kalınlığı 1.4 çıktı, uzun uzun bilgi verdi down hk.
yalnız kötü haber kan ve idrar sonuçlarımda, idrarımda enfeksiyon var, demir eksikliği, B12 eksikliği, vitamin bir sürü ilaç iğne verdi, eve gidince çok ağladım,çok üzüldüm,lütfen yemenize içmenize dikkat edin.Sabah idrar yolları için aldığım ilaç beni mahvetti, istifra ettim,şu an tek tesellim bebeğimin sağlıklı olması; ama hiç bir şeyi doğal yollarla alamadığı için hep yapay ilaçlarla desteklicem, üstelik herşeyi yiyen biriyim nie böle oldu anlamadım.
buruk bir sevinç yaşıyorum, bir sonraki randevuyu 19 ağustosa verdi , yani bebiş 18. haftalık olduğundao zamana kadar cinsiyetini öğrenemicem, belki başka bi yere gider öğrenirim diyorum. Herşey Allahtan.
kabızlık felan yok şimdilik çok şükür canmm aynen benmde sabah iiyim akşam başlıyo mide bulantıları hatta çıkarıyorum ewet bende farkettim sabah göbek az oluyo akşam kocaman bi göbek oluyooArkadaşlar sizin de şişkinlik gaz kabızlık gibi sorunlarınız devam ediyor mu? Ben bi türlü atlatamadım. Bir de herkesin aksine benim akşam bulantılarım oluyor, sabah çok iyi uyanıyorum öğleden sonra mide bulantısı şişkinlik herşey başlıyo bir anda. Normalde göbeğim yoktur, sabahları da gayet normal oluyor ama saatler akşama dönünce kocaman bir göbeğim oluyo şişkinlikten, normal midir sizce? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
canım seninki kaç hafta kaç günlük ben de pazartesi doktora gidicem 12+0 olucak. Oğluma hamileyken 12. haftada doktorumuz adama benziyo demişti ve öyle de oldu:)) tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları
Arkadaşlar sizin de şişkinlik gaz kabızlık gibi sorunlarınız devam ediyor mu? Ben bi türlü atlatamadım. Bir de herkesin aksine benim akşam bulantılarım oluyor, sabah çok iyi uyanıyorum öğleden sonra mide bulantısı şişkinlik herşey başlıyo bir anda. Normalde göbeğim yoktur, sabahları da gayet normal oluyor ama saatler akşama dönünce kocaman bir göbeğim oluyo şişkinlikten, normal midir sizce? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
Arkadaşlar sizin de şişkinlik gaz kabızlık gibi sorunlarınız devam ediyor mu? Ben bi türlü atlatamadım. Bir de herkesin aksine benim akşam bulantılarım oluyor, sabah çok iyi uyanıyorum öğleden sonra mide bulantısı şişkinlik herşey başlıyo bir anda. Normalde göbeğim yoktur, sabahları da gayet normal oluyor ama saatler akşama dönünce kocaman bir göbeğim oluyo şişkinlikten, normal midir sizce? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
meraba canm sewindim bebişinin ii olmasına korkma canm vitamin ilacı wermiş sana bende kısa bi süre kullnadımm int araştır ii bi ilaç oda canm her dr farklı ilaç weriyor dr dra değişiyo yani sen güven drna canm :)merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum buraya bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor ne zaman geçecek doktor sürekli azalacak diyor ama daha göremedik o günleri,, çarşamba ikili testimizi yaptırdık çok şükür problem olmadığını söylediler herkesin bebeği sağlıklıdır inşallah.. bu arada doktor demir ilacı için decavit diye bir ilaç yazdı bana sizin burada yazıklarınız farklı içime kurt düştü nasıldır ki bu ilaç kullanan var mı aranızda??
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum buraya bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor ne zaman geçecek doktor sürekli azalacak diyor ama daha göremedik o günleri,, çarşamba ikili testimizi yaptırdık çok şükür problem olmadığını söylediler herkesin bebeği sağlıklıdır inşallah.. bu arada doktor demir ilacı için decavit diye bir ilaç yazdı bana sizin burada yazıklarınız farklı içime kurt düştü nasıldır ki bu ilaç kullanan var mı aranızda??
Merhaba, bende sabahları iyiyim hiç birşeyim yok çok şükür. Fakat öğleden sonra benimde şikayetlerim başlıyor ( mide yanması, şişlik, bulantı vb.) Birde benim ayaklar şişiyor kızlar sizde de varmı ayak şişliği...
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum buraya bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor ne zaman geçecek doktor sürekli azalacak diyor ama daha göremedik o günleri,, çarşamba ikili testimizi yaptırdık çok şükür problem olmadığını söylediler herkesin bebeği sağlıklıdır inşallah.. bu arada doktor demir ilacı için decavit diye bir ilaç yazdı bana sizin burada yazıklarınız farklı içime kurt düştü nasıldır ki bu ilaç kullanan var mı aranızda??
ARKADAŞLAR merhaba . bugün 20 dk yürüdükten sonra midem bulandı, başım şiddetle dönmeye başladı, gözlerim karardı ve akabinde hızlı bi şekilde yere düştüm. bebeğimi koruma iç güdüsü ile göbeğimin üstüne düşmemek adına sağ kolumun ve sağ bacağımın üzerine düştüm. hafif yaralanmalarım oldu. ambulansla hastaneye gittim acilde serum takıldım ve şimdi evdeyim ama içim hiç rahat değil. benzer durumu yaşayan var mı acaba? aç değildim yeterli suda içmiştim bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum
ARKADAŞLAR merhaba . bugün 20 dk yürüdükten sonra midem bulandı, başım şiddetle dönmeye başladı, gözlerim karardı ve akabinde hızlı bi şekilde yere düştüm. bebeğimi koruma iç güdüsü ile göbeğimin üstüne düşmemek adına sağ kolumun ve sağ bacağımın üzerine düştüm. hafif yaralanmalarım oldu. ambulansla hastaneye gittim acilde serum takıldım ve şimdi evdeyim ama içim hiç rahat değil. benzer durumu yaşayan var mı acaba? aç değildim yeterli suda içmiştim bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?