Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

kızlar dün 2 li teste girdim, çok şükür sağlıklı oldğunu söyledi, ense kalınlığı 1.4 çıktı, uzun uzun bilgi verdi down hk.

yalnız kötü haber kan ve idrar sonuçlarımda, idrarımda enfeksiyon var, demir eksikliği, B12 eksikliği, vitamin bir sürü ilaç iğne verdi, eve gidince çok ağladım,çok üzüldüm,lütfen yemenize içmenize dikkat edin.Sabah idrar yolları için aldığım ilaç beni mahvetti, istifra ettim,şu an tek tesellim bebeğimin sağlıklı olması; ama hiç bir şeyi doğal yollarla alamadığı için hep yapay ilaçlarla desteklicem, üstelik herşeyi yiyen biriyim nie böle oldu anlamadım.

buruk bir sevinç yaşıyorum, bir sonraki randevuyu 19 ağustosa verdi , yani bebiş 18. haftalık olduğunda o zamana kadar cinsiyetini öğrenemicem, belki başka bi yere gider öğrenirim diyorum. Herşey Allahtan.

bizim bebişte 3 kere döndü çok şaşrıdık kıpır kıpırdı. bende elimde olsa hergün gidicem. eve ultrasyon almak iyi fikirdi :) bi o kalmıştı almadığımız

üzülme canım bana da dün bir sürü takviye verdi doktor.. idrar yolu enfeksiyon hamileliğimin başında bende de vardı.. bol bol su iç korkma lütfen.. bize de dün kesin söyleyemem ama kız gibi dedi.. yirim ben onu gerçi şu aşamada yersem kalmayabilir minicik zaten :) sağlıklı olsun daa hiiiç önemli diil

Canım ölçümleri iyi çıktığı için sevinmelisin.. Diğerlerinin hepsi zamanla hallolur

hayırlısı olsun hamilesin canım

Zenkuu çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine aman..

ben de salı yaptırdım 1,2 çıktı ense kalınlığı. 1 hafta sonra sonuçlar gelecek. kızlar cinsiyet öğrenen yok mu kaçıncı haftada öğrendiniz???

Ben de ikili testimi yaptırdım, kan sonuçlarım da çıktı ölçümlerim de güzel ama cinsiyetini sorduğumda nemrut doktorum 17. haftadan çnce belli olmaz dedi kestirdi attı 5 ağustosta bir daha ki randevum taaa o zaman öğreneceğim :44:

gözün aydın..ALLAH Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,herkesinkinide...ve geçmiş olsun sanada ben bişey sormak istiyorum sana idrarında enfeksiyon olduğunu sen hiç hissetmedinmi?bendede olduğunu düşünüyorum hafif yanma var gibi bide akıntı oluyor bi kaç gündür..daha doktora gitmeme 2 hafta var doktora gitmeme bol bol su içiyorum umarım geçer..

ben de salı yaptırdım 1,2 çıktı ense kalınlığı. 1 hafta sonra sonuçlar gelecek. kızlar cinsiyet öğrenen yok mu kaçıncı haftada öğrendiniz???

bana hem ikili testi yapan doktor hem de kendi doktorum büyük ihtimalle kız ama kesin söyleyemeyiz kıyafet falan almaya kalkmayın dedi :)

slm kızlar sizlerde mutlu haberleri almışsınız sağlıklarıyla ilgili bebişlerinizin bende tekrrar dün dr gittim cinsiyetini merak ettiğim için yine gördüm bebişimi uyuyodu yine çok tatlıydı yine erkeğe benzetti ama kesin 2 hafta sölerim dedii çok şükür herşey yolundaa :) onun için mutluyyum :)

Kızlar Merhaba,

Yeni anne olacak tüm arkadaşlarına güzel bir hamilelik ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Hafta sonu 2'li test yapılacak. Sizler aç yada tok karınamı yaptırdınız bilgilendirir misiniz?

O farketmiyor canim ama ben detayli ultrasona girdim onda mesaneniz bos olsun obur turlu tuvalete gonderiyor doktor

canım hiçbir problemim yoktu tahlil verirken ama bi kaç hafta sonra kaşıntı ve ufak bir yanma oldu. bi tane fitil verdi birde suya atıp eritilen bir şey iksise tek kullnımlık, inş geçer.

kızlar dün çok kötüyyüm iş yerinde 5-6 kes istifra ettim; sebebinin GYNOFERON adlı demir ilacı olduğunu düşünüyorum, aczaneden aç içmemi söylemişlerdi ama beni mahvetti, demir ilaçları dokunuyor insana yarı aç yarı tok iç dedi doktorum. aranızda demir , B12 iğneleri kullanan var mı?

günaydın canım ben de dün başladım demir ilacına ferro sanol duodenal verdi doktorum dün aç karnına içmiştim çok mide bulantısı yaptı.. bugün kahvaltıdan iki saat sonra aldım doktorum öyle almamı söylemişti bulantı yaparsa.. bide dün çok hazımsızlık sorunum oldu.. zaten midem hassastır benim iyice kötü oluyorum hamilelikte mide ağrılarım da oluyo çok

geçmiş olsun canım, beni dün berbaet ettiği için bugün cesaret edemedim içmeye, gece yatarken içeyim diyorum, normalde sabah aç yazıyor benimki;

sen kahvatıdan 2 saat sonra alınca etkiledi mi nasıl?

doktoruma ulaşamadım, bu durum ne kadar kötü ya ; iyi birini buluyorsun yoğun olduğu için ulaşamıyorsun, sakin bi yer buluyorsun doktor iyi olmuyor.doktor aczaneyi-ezcane doktoru suçluyor, neyseki çok kritik hastalıklarımız yok; olsa ne yapcaz.

daha iyi gibi bugün ama tamamen süperim de diyemiyorum :) bana dr kahvaltıdan sonra da bulantı yaparsa ferruma geçersin demişti ama bir süre daha deniycem bunu bakalım nasıl gidecek.. evet aynen öyle.. bide ben unutuyorum doktora gittiğimde sormayı bebişi görünce :) ayağımda egzema oldu mesela onu sorcaktım unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…