- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.661
ARKADAŞLAR merhaba . bugün 20 dk yürüdükten sonra midem bulandı, başım şiddetle dönmeye başladı, gözlerim karardı ve akabinde hızlı bi şekilde yere düştüm. bebeğimi koruma iç güdüsü ile göbeğimin üstüne düşmemek adına sağ kolumun ve sağ bacağımın üzerine düştüm. hafif yaralanmalarım oldu. ambulansla hastaneye gittim acilde serum takıldım ve şimdi evdeyim ama içim hiç rahat değil. benzer durumu yaşayan var mı acaba? aç değildim yeterli suda içmiştim bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum
Selam kizlar rubella testi pozitif cikan var mi benimki pozitif nette bir suru sey yaziyor daha doktorumla gorusemedim sizinkiler nasil
normaldir canım.canım benim sadece hafif kasıklarım da ağrı oluyor onun dışında başka hiç bir belirti ve sorunun yok.
kızlar dün 2 li teste girdim, çok şükür sağlıklı oldğunu söyledi, ense kalınlığı 1.4 çıktı, uzun uzun bilgi verdi down hk.
yalnız kötü haber kan ve idrar sonuçlarımda, idrarımda enfeksiyon var, demir eksikliği, B12 eksikliği, vitamin bir sürü ilaç iğne verdi, eve gidince çok ağladım,çok üzüldüm,lütfen yemenize içmenize dikkat edin.Sabah idrar yolları için aldığım ilaç beni mahvetti, istifra ettim,şu an tek tesellim bebeğimin sağlıklı olması; ama hiç bir şeyi doğal yollarla alamadığı için hep yapay ilaçlarla desteklicem, üstelik herşeyi yiyen biriyim nie böle oldu anlamadım.
buruk bir sevinç yaşıyorum, bir sonraki randevuyu 19 ağustosa verdi , yani bebiş 18. haftalık olduğundao zamana kadar cinsiyetini öğrenemicem, belki başka bi yere gider öğrenirim diyorum. Herşey Allahtan.
arkadaşlar az önce doktordan geldim. ikili testimiz iyi çıktı çok şükür ama dün bel ağrısından hüngür hüngür ağladım gece uyuyamadım. bugün doktora gittiğimde idrar tahlili istedi. sonuç kum döküyormuşum ürolojiye gönderdi. üroloji doktoru antibiyotik verdi 1 hafta sonra ürolojiye kontrole gideceğim. kasık ve bel ağrısı çok fena
ARKADAŞLAR merhaba . bugün 20 dk yürüdükten sonra midem bulandı, başım şiddetle dönmeye başladı, gözlerim karardı ve akabinde hızlı bi şekilde yere düştüm. bebeğimi koruma iç güdüsü ile göbeğimin üstüne düşmemek adına sağ kolumun ve sağ bacağımın üzerine düştüm. hafif yaralanmalarım oldu. ambulansla hastaneye gittim acilde serum takıldım ve şimdi evdeyim ama içim hiç rahat değil. benzer durumu yaşayan var mı acaba? aç değildim yeterli suda içmiştim bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum
canım çok geçmiş olsun.. sıkma canını bebğin iyi olmasına sevindim beimde ense kalınlığı 1.3 çıktı kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak ama doktor herşey çok iyi görünüyor dedi.. sende canını sıkma enfeksiyon için bol bol su içmeni tavsiye ederim..
çok saol canım, bizim doğumlarımızda aynı hadi bakalım hayırlısı inş, çok sevindim bebeğinin iyi olmasına;su içmeye başladım artık dikkat ediyorum kendime. kan-idrar sonuçların nasıl?herhangi bir vitamin eksikliği vs. var mı?doktorunu değiştirdin değil mi?
arkadaşlar az önce doktordan geldim. ikili testimiz iyi çıktı çok şükür ama dün bel ağrısından hüngür hüngür ağladım gece uyuyamadım. bugün doktora gittiğimde idrar tahlili istedi. sonuç kum döküyormuşum ürolojiye gönderdi. üroloji doktoru antibiyotik verdi 1 hafta sonra ürolojiye kontrole gideceğim. kasık ve bel ağrısı çok fena
canım çok geçmiş olsun.. sıkma canını bebğin iyi olmasına sevindim beimde ense kalınlığı 1.3 çıktı kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak ama doktor herşey çok iyi görünüyor dedi.. sende canını sıkma enfeksiyon için bol bol su içmeni tavsiye ederim..
çok saol canım, bizim doğumlarımızda aynı hadi bakalım hayırlısı inş, çok sevindim bebeğinin iyi olmasına;su içmeye başladım artık dikkat ediyorum kendime. kan-idrar sonuçların nasıl?herhangi bir vitamin eksikliği vs. var mı?doktorunu değiştirdin değil mi?
evet canım değiştirdim.. aynı hastane ama farklı bi doktorla tanıştım genç ama çok daha ilgi alaka gösteriyo. kan verdim sonuç cuma çıkcak. idrar almadı. senden ikili test için gittiğinde mi aldı idrarına baktı? sağlık ocağına gittiğimde yapmıştı idrar testi alerji çıkmamıştı.
ben folbiol kullanıyorum onu bıraktırdı. elevit verdi şimdi ona devam ediyorum..
kızlar biliyorum daha çok erken ama bu aralar kafamı karıştırıyor bu soru.. bebeğe oda mı yapmalıyız yoksa sadece yatak mı beşik mi ne almalıyız? oda yapmak için bi odayı boşaltmam lazım ama emin de olamıyorum
bi kaç gündür bende de var ayak şişmesi, çalışıyorum bütün gün ayakkabı içinde malum havalar da çok sıcak ondan heralde diyorum.
bende sadece paklı beşiklerden almayı düşünüyorum yanımda uyutcam bebişimi ondan dolayı odaya şimdilik gerek yok ilerde düşünürüm bende artık :)kızlar biliyorum daha çok erken ama bu aralar kafamı karıştırıyor bu soru.. bebeğe oda mı yapmalıyız yoksa sadece yatak mı beşik mi ne almalıyız? oda yapmak için bi odayı boşaltmam lazım ama emin de olamıyorum
evet canım değiştirdim.. aynı hastane ama farklı bi doktorla tanıştım genç ama çok daha ilgi alaka gösteriyo. kan verdim sonuç cuma çıkcak. idrar almadı. senden ikili test için gittiğinde mi aldı idrarına baktı? sağlık ocağına gittiğimde yapmıştı idrar testi alerji çıkmamıştı.
ben folbiol kullanıyorum onu bıraktırdı. elevit verdi şimdi ona devam ediyorum..
iyi çok iyi olmuş canım.daha önce idrar alınmışsa probleme yok, bende 9 haftalıkken 4 tüp kan ve idrar almışlardı-geçen hafta sonuçları öğrendm ve baya bi ilaç yazdı. bende elevite başladım - premesis i bıraktım, ama elevit acayip bulantı yapıyor, sen sabah tok mu içiyorsun nasıl?
Geçmiş olsun canım.. erken zamanda farkedilmesi güzel yine de.. çünkü hamilelikte bu tip hastalıklar çok çabuk ilerleyip kronikleşirmiş.. kendine çok dikkat et bol bol su iç ve ilaçlarını aksatma lütfen.. doktor zaten hamilelik durumuna göre ilaç vermiştir için rahat olsun
iyi çok iyi olmuş canım.daha önce idrar alınmışsa probleme yok, bende 9 haftalıkken 4 tüp kan ve idrar almışlardı-geçen hafta sonuçları öğrendm ve baya bi ilaç yazdı. bende elevite başladım - premesis i bıraktım, ama elevit acayip bulantı yapıyor, sen sabah tok mu içiyorsun nasıl?
valla ben akşam yatmadan önce içiyorum çok şükür 3 gün içtim içmeden öncekiyle aynıyım.. bi fark olmadı yani.
ya bide bennde mide bulantısı fazla sürmedi 2 hafta kadar bulandı sonra geçti ama yine de çoğu şeyi yiyemiyorum
sabah ve öğlenleri kara kara düşünüyorum bu ne yicem diye çalıştığım için dışardan yemek söylemek zorundayım
nedense içim almıyo fastfood hiç yiyesim göresim yok.. sende benim gibimisin acaba? ağzımdan sürekli acı bir tat var.
yediğim içtiğim şeylerden zevk almıyorum.
Teşekkür ederim tatlim gecen haftadan beri tek bana yazan ve gecmis olsun diyen sensin tatlim. Yazan olmasa biralicaktim burayi cunku ben herkese yazmaya calisiyorumNeyse cok kirilmistim.
Ilac olarak zimaks ve buscopan verdi ama doktordan emin olamadim nedense. Buscopan gerekli olunca ic dedi ama prospektusunu okuyunca hamilelikte kullanilmaz diyor inanamadim yaaa
canım kusura bakma, kıyamam sana, hakkını helal et. kum dökmek çok zor bişi biliyorum Allah şifa versin. ama bebeği hiçbir zararı yoktur diye tahmin ediyorum. ikili testin iyi çıkmasına sevindim, darısı diğer testlerimize inş. tekrar Allah acil şifalar versin
ne demek canım benim.. kendi doktoruna da bir danış istersen ama bazı ilaçları doktorlar gerekli gördükleri durumlarda kullandırabiliyolar.. hatta prospektüste yazan meşhur bi cümle var görmüşsündür "eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın fetus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılabilir" gibi bişidi sanırım o durumlarda veriyo doktorlar.. ama yine de kendi doktoruna danış bence için rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?