Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Selam kizlar rubella testi pozitif cikan var mi benimki pozitif nette bir suru sey yaziyor daha doktorumla gorusemedim sizinkiler nasil

Gecmis olsun cnm, muhtemelen tansiyonun dusmus.. Doktorlar tehlikeli bir durum olsaydi seni gondermezlerdi.. Endiselenmemeye calis..

Selam kizlar rubella testi pozitif cikan var mi benimki pozitif nette bir suru sey yaziyor daha doktorumla gorusemedim sizinkiler nasil

Rubella testi derken ? Cahilligimi mazur gor ilk defa duyuyorum

canım çok geçmiş olsun.. sıkma canını bebğin iyi olmasına sevindim beimde ense kalınlığı 1.3 çıktı kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak ama doktor herşey çok iyi görünüyor dedi.. sende canını sıkma enfeksiyon için bol bol su içmeni tavsiye ederim..

geçmiş olsun canım.. inşallah çabucak atlatırsın..

geçmiş olsun kötüye yorma kötüğ bişi olsa doktor söylerdi zaten muhtemelen tansiyonun düşmüştür.. sıcaktandır. dikkat et kendine..

çok geçmiş olsun.. ben de düştüm canım 10 gün falan önce.. banyoda çok kötü düştüm hem de.. bende belimi ve karnımı koruyayım diye kafamı kolumu falan çarptım hatta popomda da kocaman bir morluk vardı sonradan farkettiğim..çok şükür bişi olmadı.. kanaman ağrın yoksa korkma canım.. benim kadın doğumcu bir arkadaşım var düşünce hemen onunla temasa geçtim.. ilk aylarda bebek çok iyi korunuyor kanaman ağrın yoksa endişelenme birşey olmamıştır dedi sonraki aylarda travmalar bebek için daha zararlı dedi hatta.. düştüğümde tatildeydik döner dönmez doktora gittim çok şükür iyiymiş bebeğim.. içini ferah tut ve bol bol dua et lütfen.. Allahım korusun bebeklerimizi ve bizi

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.. erken zamanda farkedilmesi güzel yine de.. çünkü hamilelikte bu tip hastalıklar çok çabuk ilerleyip kronikleşirmiş.. kendine çok dikkat et bol bol su iç ve ilaçlarını aksatma lütfen.. doktor zaten hamilelik durumuna göre ilaç vermiştir için rahat olsun

kızlar biliyorum daha çok erken ama bu aralar kafamı karıştırıyor bu soru.. bebeğe oda mı yapmalıyız yoksa sadece yatak mı beşik mi ne almalıyız? oda yapmak için bi odayı boşaltmam lazım ama emin de olamıyorum

valla canım ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum zaten evde yapıcak o da da yok.. ama yeni doğduğunda gereksiz gibi geliyo bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum.. şimdilik beşik almayı düşünüyorum sadece biraz toparlandıktan sonra bakarız bi çaresine napalım..

bi kaç gündür bende de var ayak şişmesi, çalışıyorum bütün gün ayakkabı içinde malum havalar da çok sıcak ondan heralde diyorum.

Bende çalışıyorum dr bu yüzden olabileceğini söyledi, birde tansiyon takibi verdi 12 - 8 in üzerine çıkarsa gel dedi. Çok şükür başka sorun yok.

Geçmiş olsun canım. Allahın izniyle bebeğine birşey olmaz.

Merhabalar

Cumartesi dr gittim çok şükür ikili testimiz çok iyi çıktı haftaya pazartesi kan testi sonuçlarını alacağım inşallah onlarda güzel çıkar. Dr muayene sırasında bebeğimin eşinin rahime yakın olduğunu söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba?. İnternetten araştırdığıma çok önemli değilmiş ama düzelmez ise bebiş sezeryanla alınıyormuş.

bende sadece paklı beşiklerden almayı düşünüyorum yanımda uyutcam bebişimi ondan dolayı odaya şimdilik gerek yok ilerde düşünürüm bende artık :)

Teşekkür ederim tatlim gecen haftadan beri tek bana yazan ve gecmis olsun diyen sensin tatlim. Yazan olmasa biralicaktim burayi cunku ben herkese yazmaya calisiyorum Neyse cok kirilmistim.

Ilac olarak zimaks ve buscopan verdi ama doktordan emin olamadim nedense. Buscopan gerekli olunca ic dedi ama prospektusunu okuyunca hamilelikte kullanilmaz diyor inanamadim yaaa

canım kusura bakma, kıyamam sana, hakkını helal et. kum dökmek çok zor bişi biliyorum Allah şifa versin. ama bebeği hiçbir zararı yoktur diye tahmin ediyorum. ikili testin iyi çıkmasına sevindim, darısı diğer testlerimize inş. tekrar Allah acil şifalar versin

ne demek canım benim.. kendi doktoruna da bir danış istersen ama bazı ilaçları doktorlar gerekli gördükleri durumlarda kullandırabiliyolar.. hatta prospektüste yazan meşhur bi cümle var görmüşsündür "eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın fetus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılabilir" gibi bişidi sanırım o durumlarda veriyo doktorlar.. ama yine de kendi doktoruna danış bence için rahat eder..

Saol tatlım :) kum hamilelikte dusuk ve erken doguma sebep olabiliyormus o yuzden korkuyorum ama bebis konusunda icimde rahat biraz icime oyle doguyor

Kendi doktoruma danismak agridan hic aklıma bile gelmedi inan buscopanda hamileler kullanamaz diyor ama doktor buscopan plus u kullanamaz demisti. Bide doktor bana guven vermedi cunku bi intihap bi kum dokme geveledi durdu. Bu sabahta akintim normalde gelmez yada gunde 1 kere falam gelir ama bu sabah kahverengimsi geldi zimaks antibiyotik kullaniyom.
Kendi kadin dogumcumda bana simdiye kadar hic idrar tahlili yapmadi. Taki kasiklarim agriyo diye verdi. Doktorum cok iyi normalde ve bayagi bi hastasi var ve 10 senedir taniyorum. Bende o hastanede calisiyordum onceden oradan taniyorum. Ama icime kurt dustu iste. Cok uzun yazdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…