- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.681
Merhaba anneler.bugün kontrole gittik biz.bebeğimiz hop hop yerinde durmuyo çok acaip nasıl büyümüş 1 ayda.10 gün sonra ikili test için tekrar gidicez onun dışında hiç bi sorun yok dedi sağlıklıymışısz ikimizde,şükürler olsun.Bütün kontroller hep böyle geçer inş insanın içi rahatlıyo.Allah'ım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inş
valla ben akşam yatmadan önce içiyorum çok şükür 3 gün içtim içmeden öncekiyle aynıyım.. bi fark olmadı yani.
ya bide bennde mide bulantısı fazla sürmedi 2 hafta kadar bulandı sonra geçti ama yine de çoğu şeyi yiyemiyorum
sabah ve öğlenleri kara kara düşünüyorum bu ne yicem diye çalıştığım için dışardan yemek söylemek zorundayım
nedense içim almıyo fastfood hiç yiyesim göresim yok.. sende benim gibimisin acaba? ağzımdan sürekli acı bir tat var.
yediğim içtiğim şeylerden zevk almıyorum.
bende öyle yapayım canım yatarken içeyim. benimde akşam yemeği ile aram iyi çünkü işten geliyorum kayınvalidem yapıyor (şimdiden iyi bakıyor torununa :) ) ama dediğin gibi sabah ve öğlen kabus gibi.sabahları evden mutlaka 2 kaşık pekmez ve hurma yiyerek çıkmaya çalışıyorum. öğlen iş yerinde yemek yemeyi sevmiyorum, dün dışardan portakal suyu ve tost söyledim. ben ilaçları içtiğimden beri evet ağız tadım değişti, demir ilacı vitamin ilacı yapar diyor bir arkadaşım.
Merhaba anneler.bugün kontrole gittik biz.bebeğimiz hop hop yerinde durmuyo çok acaip nasıl büyümüş 1 ayda.10 gün sonra ikili test için tekrar gidicez onun dışında hiç bi sorun yok dedi sağlıklıymışısz ikimizde,şükürler olsun.Bütün kontroller hep böyle geçer inş insanın içi rahatlıyo.Allah'ım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inş
bende öyle yapayım canım yatarken içeyim. benimde akşam yemeği ile aram iyi çünkü işten geliyorum kayınvalidem yapıyor (şimdiden iyi bakıyor torununa :) ) ama dediğin gibi sabah ve öğlen kabus gibi.sabahları evden mutlaka 2 kaşık pekmez ve hurma yiyerek çıkmaya çalışıyorum. öğlen iş yerinde yemek yemeyi sevmiyorum, dün dışardan portakal suyu ve tost söyledim. ben ilaçları içtiğimden beri evet ağız tadım değişti, demir ilacı vitamin ilacı yapar diyor bir arkadaşım
Kendi doktoruma danismak agridan hic aklıma bile gelmedi inan buscopanda hamileler kullanamaz diyor ama doktor buscopan plus u kullanamaz demisti. Bide doktor bana guven vermedi cunku bi intihap bi kum dokme geveledi durdu. Bu sabahta akintim normalde gelmez yada gunde 1 kere falam gelir ama bu sabah kahverengimsi geldi zimaks antibiyotik kullaniyom.
Kendi kadin dogumcumda bana simdiye kadar hic idrar tahlili yapmadi. Taki kasiklarim agriyo diye verdi. Doktorum cok iyi normalde ve bayagi bi hastasi var ve 10 senedir taniyorum. Bende o hastanede calisiyordum onceden oradan taniyorum. Ama icime kurt dustu iste. Cok uzun yazdim ama
merhaba kızlar biz dün gittik ikili tarama testimiz vardı sonucu haftaya alacağız ama ultrasonda çok sağlıklı çıktı çok şükür bir pozlar verdi doktor bi de bi ihtimal erkek olabilir dedi daha 12+0 bizim 4 buçuk yaşında bi oğlumuz var gönlümüzden geçen kız olmasıydı ama olsun sağlıklı olması yeter bizi bu çok sevindirdi. bu arada arkadaşıma da geçen sene aynı doktor 2. bebeğine erkek olabilir dedi kızcağız çok sevindi ilki kız olduğu için 1 ay sonra kız demiş. İnşallah yanılmıştır bunda da
kızlar dün doktorum bende demir eksikliği var diye gyno ferro diye bi ilaç verdi .bu sabah ben kahvaltıdan önce bu ilacı içtim ve kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım 3 ayım doldu bu hamileliğimde ilk defa çıkardım acaba bu ilacı kullanan ve aynı durumu yaşayan var mı?
berfideniz
alıntılarımızda senden alıntı yaptığımda kendi adım yazıyor ? sende benden alıntı yaptığında kendi adın yazıyor üste, tam tersi olması gerekiyor, nasıl düzeltebiliriz bi fikrin var mı?
kızlar dün doktorum bende demir eksikliği var diye gyno ferro diye bi ilaç verdi .bu sabah ben kahvaltıdan önce bu ilacı içtim ve kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım 3 ayım doldu bu hamileliğimde ilk defa çıkardım acaba bu ilacı kullanan ve aynı durumu yaşayan var mı?
illa onu mu içmeniz mi gerekiyormuş ki? bana da ferro sanol duodenal verdi aç karnına dene bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra al yine yaparsa ferruma geç dedi.. o ilacı değiştirseniz olmaz mıymış doktora bi sorsanız ya kızlar.. ben de ferro sanolu zorla yutuyorum çok öğürtüyokoca koca bütün haplar zaten.. bana balık yağı elevit ve Ca-Mg ilacı da verdi onlarda aynı durumd
canım neden o kadar vitamin kullanıyosun beslenmende bir sıkıntın mı var hep kusanlardan mısın ?bana sadece decavit ve gyno ferro verdi merak ettim yanlış anlama lütfen Allah yardımcımız olsun geçecek bu günler de hayırlısıyla...
canım neden o kadar vitamin kullanıyosun beslenmende bir sıkıntın mı var hep kusanlardan mısın ?bana sadece decavit ve gyno ferro verdi merak ettim yanlış anlama lütfen Allah yardımcımız olsun geçecek bu günler de hayırlısıyla...
yok canım hepsini kullanmıyorum aslında şöyle anlatayım doktorumun dediği şu:
demir zorunlu her gün içilecek
elevit her gün iki porsiyon sebze ve meyve yiyemezsem alıncak
balık yağı haftada iki gün balık yiyemezsem iki günde bir alıncak
Ca-Mg da günde iki porsiyon süt ve yoğurt yenmezsem alıncak
anlıcan eksik olanları tamamlatıyo doktorum :)
anladım ben de bu sıcaklarda balık yiyemiyorum ne bileyim canım istemiyor aslında çok severim ama diğerlerini her gün tüketiyorum yarasın bebişlerimize
valla ben akşam yatmadan önce içiyorum çok şükür 3 gün içtim içmeden öncekiyle aynıyım.. bi fark olmadı yani.
ya bide bennde mide bulantısı fazla sürmedi 2 hafta kadar bulandı sonra geçti ama yine de çoğu şeyi yiyemiyorum
sabah ve öğlenleri kara kara düşünüyorum bu ne yicem diye çalıştığım için dışardan yemek söylemek zorundayım
nedense içim almıyo fastfood hiç yiyesim göresim yok.. sende benim gibimisin acaba? ağzımdan sürekli acı bir tat var.
yediğim içtiğim şeylerden zevk almıyorum.
Evden yemek getirmek gibi bir durumun yok mu canim ben evden getiriyorum..
Saol tatlım :) kum hamilelikte dusuk ve erken doguma sebep olabiliyormus o yuzden korkuyorum ama bebis konusunda icimde rahat biraz icime oyle doguyor
Bol su icmekten baska care yok canim... Allahim ysrdimcin olsun..
Akintin kahverrengimi geldi ? Emin misin ?Kendi doktoruma danismak agrida
n hic aklıma bile gelmedi inan buscopanda hamileler kullanamaz diyor ama doktor buscopan plus u kullanamaz demisti. Bide doktor bana guven vermedi cunku bi intihap bi kum dokme geveledi durdu. Bu sabahta akintim normalde gelmez yada gunde 1 kere falam gelir ama bu sabah kahverengimsi geldi zimaks antibiyotik kullaniyom.
Kendi kadin dogumcumda bana simdiye kadar hic idrar tahlili yapmadi. Taki kasiklarim agriyo diye verdi. Doktorum cok iyi normalde ve bayagi bi hastasi var ve 10 senedir taniyorum. Bende o hastanede calisiyordum onceden oradan taniyorum. Ama icime kurt dustu iste. Cok uzun yazdim ama
Ben sabah onxce su iciyorum sonra da meyve yiyorum, genelde kayisi yiyorum ki kabizligi onlesin diye. Kendime bol.domateali peynirli bir sandvic hazirliyorum meyve suyu ile beraber yiyorum. Oglen ebden ne getirdiysem onu yiyorum. Aksamustu bir tost ve auran ya da meyve uiyorum. Aksam yemeginden sonra da meyve yerim .. Aklima gelenler bunlar :)selam kızlar gün içinde neler yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?
kızlar dün doktorum bende demir eksikliği var diye gyno ferro diye bi ilaç verdi .bu sabah ben kahvaltıdan önce bu ilacı içtim ve kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım 3 ayım dold b
Sabah bir bardsk u bu heamileliğienmde ilk defa çıkardım acaba bu ilacı kullanan ve aynı durumu yaşayan var mı?
Valla canim ilk defa bende bu sabah kustum ama progestana basladim ondan mi ya da demir ilacindan mi bilemiyirum. Bir haftadir iciyorum demir ilacini hic dokunmamisyi ama bu sabah aklim karisti cidden...
kızlarrrr
özellikle çalışanlar
öğlenleri yemekte neler yiyosunuz ya
ben herşeyden soğudum hiç bişey yemek istemiyorummmm(
Evden getiriyorum canim, ben de biktim disardan soylemekten.. Cozumu o sekilde buldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?