Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Merhaba anneler.bugün kontrole gittik biz.bebeğimiz hop hop yerinde durmuyo çok acaip nasıl büyümüş 1 ayda.10 gün sonra ikili test için tekrar gidicez onun dışında hiç bi sorun yok dedi sağlıklıymışısz ikimizde,şükürler olsun.Bütün kontroller hep böyle geçer inş insanın içi rahatlıyo.Allah'ım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inş

Gozun aydin canım. Bizimki gene her gittigimde uyuyor:))

berfideniz

alıntılarımızda senden alıntı yaptığımda kendi adım yazıyor ? sende benden alıntı yaptığında kendi adın yazıyor üste, tam tersi olması gerekiyor, nasıl düzeltebiliriz bi fikrin var mı?

merhaba kızlar biz dün gittik ikili tarama testimiz vardı sonucu haftaya alacağız ama ultrasonda çok sağlıklı çıktı çok şükür bir pozlar verdi doktor bi de bi ihtimal erkek olabilir dedi daha 12+0 bizim 4 buçuk yaşında bi oğlumuz var gönlümüzden geçen kız olmasıydı ama olsun sağlıklı olması yeter bizi bu çok sevindirdi. bu arada arkadaşıma da geçen sene aynı doktor 2. bebeğine erkek olabilir dedi kızcağız çok sevindi ilki kız olduğu için 1 ay sonra kız demiş. İnşallah yanılmıştır bunda da

çok sevindim canım amin

iyi doktorlar çok yoğun malesef canım sen yine de bi şekilde sor bence için rahat etsin

çok sevindim canım sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli diil

kızlar dün doktorum bende demir eksikliği var diye gyno ferro diye bi ilaç verdi .bu sabah ben kahvaltıdan önce bu ilacı içtim ve kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım 3 ayım doldu bu hamileliğimde ilk defa çıkardım acaba bu ilacı kullanan ve aynı durumu yaşayan var mı?

evet canım aynı ilacı kullandım ve aynı senin gibi hiç kusmadığım halde ne yersem çıkardım, berbat bi ilaç, bugün içmedim hergün ofisten eve izin alıp gidiyordum , doktor yarı aç yarı tok iç dedi, gece felan içmeye çalşyrm ama yinede berbat bir ilaç geçmiş olsun

illa onu mu içmeniz mi gerekiyormuş ki? bana da ferro sanol duodenal verdi aç karnına dene bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra al yine yaparsa ferruma geç dedi.. o ilacı değiştirseniz olmaz mıymış doktora bi sorsanız ya kızlar.. ben de ferro sanolu zorla yutuyorum çok öğürtüyo koca koca bütün haplar zaten.. bana balık yağı elevit ve Ca-Mg ilacı da verdi onlarda aynı durumda

yok canım hepsini kullanmıyorum aslında şöyle anlatayım doktorumun dediği şu:
demir zorunlu her gün içilecek
elevit her gün iki porsiyon sebze ve meyve yiyemezsem alıncak
balık yağı haftada iki gün balık yiyemezsem iki günde bir alıncak
Ca-Mg da günde iki porsiyon süt ve yoğurt yenmezsem alıncak

anlıcan eksik olanları tamamlatıyo doktorum :)

anladım ben de bu sıcaklarda balık yiyemiyorum ne bileyim canım istemiyor aslında çok severim ama diğerlerini her gün tüketiyorum yarasın bebişlerimize

anladım ben de bu sıcaklarda balık yiyemiyorum ne bileyim canım istemiyor aslında çok severim ama diğerlerini her gün tüketiyorum yarasın bebişlerimize

balık ben de yiyemiyorum hatta adını duyunca midem bulanıyo halbuki çok severdim ilk zamanlar çok bii yiyemiyoken eşim çok zorladı dr haftada iki kere ye deyince ondan nefret ettim sanırım.. zaten o kadar şeyi yemem de mümkün deil ya çalışıyorum çalışmasam evde ara öğün yaparım bişiler yerim de işteyken zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…