- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.701
selam kızlar gün içinde neler yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?
Evden yemek getirmek gibi bir durumun yok mu canim ben evden getiriyorum..
Bol su icmekten baska care yok canim... Allahim ysrdimcin olsun..
Akintin kahverrengimi geldi ? Emin misin ?
Ben sabah onxce su iciyorum sonra da meyve yiyorum, genelde kayisi yiyorum ki kabizligi onlesin diye. Kendime bol.domateali peynirli bir sandvic hazirliyorum meyve suyu ile beraber yiyorum. Oglen ebden ne getirdiysem onu yiyorum. Aksamustu bir tost ve auran ya da meyve uiyorum. Aksam yemeginden sonra da meyve yerim .. Aklima gelenler bunlar :)
Valla canim ilk defa bende bu sabah kustum ama progestana basladim ondan mi ya da demir ilacindan mi bilemiyirum. Bir haftadir iciyorum demir ilacini hic dokunmamisyi ama bu sabah aklim karisti cidden...
Evden getiriyorum canim, ben de biktim disardan soylemekten.. Cozumu o sekilde buldum...
Evet canım kahverengimsi geldi antibiyotigi biraktim o yuzden
slm canm bende o ilacı kullanıyorum bana dr mide bulantısı yapar dedi ama mecbur içcen yoksa halsiz düşersin dedi ben napıyorum biliyomusun eşimi sabah 7de gönderirken içiyorum zaten içtikten sonra 1 saat peynir ürünlerinden uzak durcan ondan sonra uyuyorum 1 2 saat sonra kalkıp kahvaltımı yapıyorum mide bulantısı yapmıyo öle dene canm bi istersen :)kızlar dün doktorum bende demir eksikliği var diye gyno ferro diye bi ilaç verdi .bu sabah ben kahvaltıdan önce bu ilacı içtim ve kahvaltıdan sonra ne yedi
ysem çıkardım 3 ayım doldu bu hamileliğimde ilk defa çıkardım acaba bu ilacı kullanan ve aynı durumu yaşayan var mı?
Evet canım kahverengimsi geldi antibiyotigi biraktim o yuzden
Kahverengi akıntın olduğunu kendi doktoruna söyledin mi peki ? Bu önemli birşey biliyorsun değil mi?
slm canm bende o ilacı kullanıyorum bana dr mide bulantısı yapar dedi ama mecbur içcen yoksa halsiz düşersin dedi ben napıyorum biliyomusun eşimi sabah 7de gönderirken içiyorum zaten içtikten sonra 1 saat peynir ürünlerinden uzak durcan ondan sonra uyuyorum 1 2 saat sonra kalkıp kahvaltımı yapıyorum mide bulantısı yapmıyo öle dene canm bi istersen :)
Çay kahve demişti bana doktor sadece, peynir nerden çıktı yahu :44: E ben ilacı içtikten yarım saat 40 dk sonra kahvaltı ediyorum bana bir faydası yok mu şimdi yani
günaydın kızlar,
bugüb çok feci bir boğaz iltihabı ile uyandım, kurum doktorunun gelmesini bekliyorum, ne verir acaba, antibiyotikte kullanamam, internette biraz araştırdım ateş olursa tehlikeliymiş; atşe yok ama , kulaklar felan berbat. dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun canım... Hemen iyileşmen dileğiyle..
Evden yemek getirmek gibi bir durumun yok mu canim ben evden getiriyorum..
Bol su icmekten baska care yok canim... Allahim ysrdimcin olsun..
Akintin kahverrengimi geldi ? Emin misin ?
Ben sabah onxce su iciyorum sonra da meyve yiyorum, genelde kayisi yiyorum ki kabizligi onlesin diye. Kendime bol.domateali peynirli bir sandvic hazirliyorum meyve suyu ile beraber yiyorum. Oglen ebden ne getirdiysem onu yiyorum. Aksamustu bir tost ve auran ya da meyve uiyorum. Aksam yemeginden sonra da meyve yerim .. Aklima gelenler bunlar :)
Valla canim ilk defa bende bu sabah kustum ama progestana basladim ondan mi ya da demir ilacindan mi bilemiyirum. Bir haftadir iciyorum demir ilacini hic dokunmamisyi ama bu sabah aklim karisti cidden...
Evden getiriyorum canim, ben de biktim disardan soylemekten.. Cozumu o sekilde buldum...
bıkmak değil de yiyesim yok hiç hazır yiyecek görmek istemiyorum..gevrek kumru fln öyle idare ediyorum şimdilik..
bu arada meslektaşız sanırım :)
bıkmak değil de yiyesim yok hiç hazır yiyecek görmek istemiyorum..gevrek kumru fln öyle idare ediyorum şimdilik..
bu arada meslektaşız sanırım :)
kızlarr günaydın nasılsınızzz ben nedense her gece bebeğimin cinsiyetini görüyorum rüyamda. hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm. bilinçaltımda fazla bi merak var sanırım
kızlar 2 li testi iyi çıkıp 4 lü yaptıran var mı, gerek var mı 4 lüye bi bilginiz var mı?
çok geçmiş olsun.. ben de düştüm canım 10 gün falan önce.. banyoda çok kötü düştüm hem de.. bende belimi ve karnımı koruyayım diye kafamı kolumu falan çarptım hatta popomda da kocaman bir morluk vardı sonradan farkettiğim..çok şükür bişi olmadı.. kanaman ağrın yoksa korkma canım.. benim kadın doğumcu bir arkadaşım var düşünce hemen onunla temasa geçtim.. ilk aylarda bebek çok iyi korunuyor kanaman ağrın yoksa endişelenme birşey olmamıştır dedi sonraki aylarda travmalar bebek için daha zararlı dedi hatta.. düştüğümde tatildeydik döner dönmez doktora gittim çok şükür iyiymiş bebeğim.. içini ferah tut ve bol bol dua et lütfen.. Allahım korusun bebeklerimizi ve bizi
bende sağlıksızmı besleniyorum diye düşünüyorum aynı sorun hemen hemen herkeste var.benim de hiç canım bişey çekmiyor bende çalıştığım için evden bişeyler getiriyorum sandviç falan yiyorum sabah....öğle arası 3 tane ceviz yiyorum 1 saat sonra falanda meyve yiyorum bidaha akşam iftarda yiyorum öyle arası geçiştiriyorum yani acaba bişey olurmu??
o rüyalardan bende görüyorum.ilk 2 kez kız olduğunu gördüm bikaç gün öncede erkek oluyomuş gördüm:)galiba aynı rüyaları görüyoruz.hayırlısı olsun bakalım.ama aynen bilinçaltı bi merak bencede:)
Teşekkür ederim tatlim gecen haftadan beri tek bana yazan ve gecmis olsun diyen sensin tatlim. Yazan olmasa biralicaktim burayi cunku ben herkese yazmaya calisiyorumNeyse cok kirilmistim.
Ilac olarak zimaks ve buscopan verdi ama doktordan emin olamadim nedense. Buscopan gerekli olunca ic dedi ama prospektusunu okuyunca hamilelikte kullanilmaz diyor inanamadim yaaa
kızlar dün doktorum bende demir eksikliği var diye gyno ferro diye bi ilaç verdi .bu sabah ben kahvaltıdan önce bu ilacı içtim ve kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım 3 ayım doldu bu hamileliğimde ilk defa çıkardım acaba bu ilacı kullanan ve aynı durumu yaşayan var mı?
hem aynı rüyaları görmüşüz hem de aynı şekilde görmüşüz :) bende iki kere kız görmüştüm geçenlerde de bir kere erkek gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?