Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

selam kızlar gün içinde neler yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?

selam kızlar beslenme konusunda balık yiyemiyorum diyen süt içemiyorumdiyen hanımlar gördüm. hepsinin alternatifi var bu kadar zorlamayın kendinizi süt içmeyi sevmeyen peynir yer, akşam yemeğinin yanına cacık yapar. balık sevmeyen ceviz badem semizotu yer. beslenmeyi işkenceye çevirmeden canınızın çektiği şeyleri yiyin gebeliğinizin tadını çıkarın sevgiler...

Bol su icmekten baska care yok canim... Allahim ysrdimcin olsun..

Akintin kahverrengimi geldi ? Emin misin ?

Evet canım o yuzden antibiyotigi almadim

slm canm bende o ilacı kullanıyorum bana dr mide bulantısı yapar dedi ama mecbur içcen yoksa halsiz düşersin dedi ben napıyorum biliyomusun eşimi sabah 7de gönderirken içiyorum zaten içtikten sonra 1 saat peynir ürünlerinden uzak durcan ondan sonra uyuyorum 1 2 saat sonra kalkıp kahvaltımı yapıyorum mide bulantısı yapmıyo öle dene canm bi istersen :)

günaydın kızlar,

bugüb çok feci bir boğaz iltihabı ile uyandım, kurum doktorunun gelmesini bekliyorum, ne verir acaba, antibiyotikte kullanamam, internette biraz araştırdım ateş olursa tehlikeliymiş; atşe yok ama , kulaklar felan berbat. dikkat edin kendinize

Günaydın kızlar :)

kızlarr günaydın nasılsınızzz ben nedense her gece bebeğimin cinsiyetini görüyorum rüyamda. hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm. bilinçaltımda fazla bi merak var sanırım

kızlarr günaydın nasılsınızzz ben nedense her gece bebeğimin cinsiyetini görüyorum rüyamda. hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm. bilinçaltımda fazla bi merak var sanırım

o rüyalardan bende görüyorum.ilk 2 kez kız olduğunu gördüm bikaç gün öncede erkek oluyomuş gördüm:)galiba aynı rüyaları görüyoruz.hayırlısı olsun bakalım.ama aynen bilinçaltı bi merak bencede:)

bende sağlıksızmı besleniyorum diye düşünüyorum aynı sorun hemen hemen herkeste var.benim de hiç canım bişey çekmiyor bende çalıştığım için evden bişeyler getiriyorum sandviç falan yiyorum sabah....öğle arası 3 tane ceviz yiyorum 1 saat sonra falanda meyve yiyorum bidaha akşam iftarda yiyorum öyle arası geçiştiriyorum yani acaba bişey olurmu??

kızlar 2 li testi iyi çıkıp 4 lü yaptıran var mı, gerek var mı 4 lüye bi bilginiz var mı?

merhaba canım.. ben ikili yaptırdım iyi çıktı çok şükür doktor bir ay sonrasına dörtlü için gün verdi.. o nasıl yönlendirirse öyle yapıyorum ben de aldım randevumu

çok geçmiş olsun sanada. bende cuma günü doktora gitcem. kanamam falan olmadı onun için rahatladım çok şükür. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

aynı endişeleri bende yaşıyorum.mide bulantım yok ama canım hiç bişey yemek istemiyor. zorlada olsa yiyorum ama bende yeterli olmadığını düşünüyorum

hem aynı rüyaları görmüşüz hem de aynı şekilde görmüşüz :) bende iki kere kız görmüştüm geçenlerde de bir kere erkek gördüm :)

Ben de gebeliğimin ilk haftalarında bademcik iltihabı tanısı koymuşlardı. Kbb doktoru ile kadın doğumcu telefonda konuşup ilaca karar vermişlerdi. Bence ürologun verdiği ilacları mutlaka kadın doğumcunla paylaş. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bol su içmeyi de ihmal etme...

Ben de kullanıyorum canım, hem de sabahları aç karna, sadece gaz problemi yaptı bende, onun dışında bir sorun yaşamadım.

Uzun bir aradan sonra Merhaba,
Daha önceden yoğun bir tatil programı planı yapmıştık, doktorumda bebeğin sağlıklı olduğunu ve seyahat engellimin olmadığını söyleyince tatile çıktık. Önce İstanbul'dan Hatay'a, oradan Adana'ya ordan Tarsus'a...Tatlin 4 günü böyle geçti. Adana'dan uçakla Antalya'ya geldik. Buradan fethiye'ye gittik. Fethiye'de de gezmeyi ihmal etmedik. Bir ara, bu kadar yolculuğa bebeğim dayanıyor mu diye merak etmedim değil. Minibüslerin hep ön koltuğuna oturduk, arabaların da tabi ve yavaş yavaş gittik. Dün ikili tarama testi için gittim, nasıl tatlı bir şey olmuş, büyümüş:)) Çok özlemişim:)) Her şey normal ve yolunda dedi doktor, ha bire hareket ediyordu miniğim:)) Kan testi de haftaya çıkacakmış...Cinsiyeti için erkeğe benzior ama haftaya kesin söylerim dedi...Bir de 12+3 idim ben, 12+5 olduğunu söyledi. Bebek battaniyesi öreyim diyorum:)) ama bir türlü model bulamadım nette...benden haberler şimdilik böyle...umarım siz de haberler güzeldir...Kendinize ve bebişlere iyi bakın...

hem aynı rüyaları görmüşüz hem de aynı şekilde görmüşüz :) bende iki kere kız görmüştüm geçenlerde de bir kere erkek gördüm :)

evet canım sen nekadarlık oldun ne zaman öğrenecen cinsiyetini ben haftaya salı tam 12 haftalık olacağım inşallah.yani birazdaha var öğrenmeme sanırım aslında çok ta merak etmiyorum ilk hamileliliğim olduğu için önemli değil cinsiyeti klasik bi söz ama sağlıklı olsun daa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…