Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

canımmmm çok geçmiş olsun buzlu mu yedin ne yaptınn dikkat et kendine bebişine iyi bak..

kızlarr günaydın nasılsınızzz ben nedense her gece bebeğimin cinsiyetini görüyorum rüyamda. hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm. bilinçaltımda fazla bi merak var sanırım

aynen canım bende hemen hemen her gece rüyamda bebeğimi görüyorum ama cinsiyetini bilmeden görüyorum hatta ben geceleri rüyamda konuşuyorum sabah kalktığımda eşim benimle dalga geçiyo. rüyamda bebeğimi seviyomuşummm :)))

hoşgeldin tatlım
umarım tatilin iyi geçmiştir..
senin doktor cinsiyetini nasıl tahmin edebiliyo daha çok erken değilmi yaw
bende geçen cuma gittim doktorum hiç şüphelenmedi bile 1 ay sonra dedi..

Minellll,

Ben senden daha sağlıklı besleniyormuşum, en azından 2 ogun sebze yemeye calisiyorum, cok iştahlı olan benim 2 aydir hic istahim yok. Hersey kokuyor ve hala kusuyorum. Hamilelik reflusu diye bir sey varmış,sanırım bende ondan var , mide kapağım kapanmıyor, sürekli yediklerim ağzıma geliyor ve sonuçta kusuyorum.. Benimki cooook nazlı olacak herhalde

Hosgeldin Winebir,

Baya bir gezmişsin, bizde 1 ay sonra gidicez herhalde. Fethiye'ye gidelim dedik ama yollarda dayanamam diye eşim daha kolay bir yere gidelim dedi. 1-2 haftaya gitmek istedik ama benim kusmalar devam ediyor maalesef, doğru duzgun birsey yiyemiyorumda..
Bana da %50'nin üzerinde erkek ama 1 ay sonra söyleyebilirim net dedi. Bekliyoruz işte.

kızlar 2 li testi iyi çıkıp 4 lü yaptıran var mı, gerek var mı 4 lüye bi bilginiz var mı?

Doktor bana hiç bir şey söylemedi canım 4 lü test ile ilgili..

Öğleni o şekilde boş geçme canım, evden yemekte getir mümkün olduğunca..

malesef diyorum halimden sen anlarsın
bürodamısın şirkette mi?

Bürodayım maalesef canım, gerçi hangisi daha zor bilemedim inan

bana öyle dedi walla canm peynir ürünleri 1 saat uzak durmamı yoksa ilacın fayda etmeyeceği söledi canm bende yemiyorum bi saat :)

aaa bak yaaa gyneforo mudur nedir öyle bişey benim içtiğim, seninki de öyle mi

Son düzenleme:

senin kaç haftalık canım.. ben 27 sine randevu aldım o zamana 14+2 oluyo söyler mi bilmem ama yine de gitcem yoksa rüyalarım beni öldürecek DDD

canım seninle aynı tarih görünüyoruz. sen ne zaman gideceksin kontrole

bugün kahvaltıdan sonra aldım canım çok şükür bir sorun olmadı

Aynı dönemin stajeriyiz... 2011 kasım da kazandım ben de 2012 ocakta başladı, vay be doğumlar yakın, sınavlar yakın, kadere bak

aynen ben temmuzdakini kazanmıştım aslında ama o dönem 5 senedir çalıştığım yeri bırakmıştım.. kazandığımda boştaydım iş bulamadım ekimde buldum işi ocakta başladı stajım 3ay da ordan kaybımm var yani analayacağın.. sen kaç senedir muhasebedesin hep bürodaymıydın..

Ben ön muhasebe elemanlığı yaptım bir süre küçük yerlerde, sonra bıraktım ve bir hipermarkete işe girdim, farklı bir sektörde kendimi denemek istedim ama yok o sektör daha da pislik, sonra okulu 4 e tamamladım 2010 da dosyamı açtırdım ve dosyamı açtırdığımda ofise başladım.. Yaklaşık 3 yıldır ofisteyim ama bana 30 yıl gibi geliyor..

Staj elimi kolumu bağlıyor her konuda ama çok tepemi attırırsa patronum, stajımı dondurabilirim.. 1 yıl geç olayım ne farkeder ya benden kıymetli mi

kızlarrrr
özellikle çalışanlar
öğlenleri yemekte neler yiyosunuz ya
ben herşeyden soğudum hiç bişey yemek istemiyorummmm (

Merhabalar, maşallah bende yemek ile ilgili bir problem yok çok şükür. Sadece tatlı ile aram hiç yok ağzıma bile sürmüyorum. Öğlenleride hep dışarıdan yiğiyorum bilirsin nasıl olur dışarı yemekleri. Öğleden sonra 4 gibi de meyvemi ihmal etmiyorum.

Merhaba kızlar.
Gece nasıl uyuyorsunuz.
Ben uzun zamandır sol tarafıma yatıyorum ara sırada sırt üstü.
Sağ tarafa yatmanın pek iyi olmadığını söylüyorlar bebek açısından.
Sizlerin bilgisini de alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…