- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.721
Sen de mi muhasebecisin
Günaydın kızlar :)
bana öyle dedi walla canm peynir ürünleri 1 saat uzak durmamı yoksa ilacın fayda etmeyeceği söledi canm bende yemiyorum bi saat :)Kahverengi akıntın olduğunu kendi doktoruna söyledin mi peki ? Bu önemli birşey biliyorsun değil mi?
Çay kahve demişti bana doktor sadece, peynir nerden çıktı yahu :44: E ben ilacı içtikten yarım saat 40 dk sonra kahvaltı ediyorum bana bir faydası yok mu şimdi yani
Çok geçmiş olsun canım... Hemen iyileşmen dileğiyle..
günaydın kızlar,
bugüb çok feci bir boğaz iltihabı ile uyandım, kurum doktorunun gelmesini bekliyorum, ne verir acaba, antibiyotikte kullanamam, internette biraz araştırdım ateş olursa tehlikeliymiş; atşe yok ama , kulaklar felan berbat. dikkat edin kendinize
kızlarr günaydın nasılsınızzz ben nedense her gece bebeğimin cinsiyetini görüyorum rüyamda. hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm. bilinçaltımda fazla bi merak var sanırım
Uzun bir aradan sonra Merhaba,
Daha önceden yoğun bir tatil programı planı yapmıştık, doktorumda bebeğin sağlıklı olduğunu ve seyahat engellimin olmadığını söyleyince tatile çıktık. Önce İstanbul'dan Hatay'a, oradan Adana'ya ordan Tarsus'a...Tatlin 4 günü böyle geçti. Adana'dan uçakla Antalya'ya geldik. Buradan fethiye'ye gittik. Fethiye'de de gezmeyi ihmal etmedik. Bir ara, bu kadar yolculuğa bebeğim dayanıyor mu diye merak etmedim değil. Minibüslerin hep ön koltuğuna oturduk, arabaların da tabi ve yavaş yavaş gittik. Dün ikili tarama testi için gittim, nasıl tatlı bir şey olmuş, büyümüş:)) Çok özlemişim:)) Her şey normal ve yolunda dedi doktor, ha bire hareket ediyordu miniğim:)) Kan testi de haftaya çıkacakmış...Cinsiyeti için erkeğe benzior ama haftaya kesin söylerim dedi...Bir de 12+3 idim ben, 12+5 olduğunu söyledi. Bebek battaniyesi öreyim diyorum:)) ama bir türlü model bulamadım nette...benden haberler şimdilik böyle...umarım siz de haberler güzeldir...Kendinize ve bebişlere iyi bakın...
bende sağlıksızmı besleniyorum diye düşünüyorum aynı sorun hemen hemen herkeste var.benim de hiç canım bişey çekmiyor bende çalıştığım için evden bişeyler getiriyorum sandviç falan yiyorum sabah....öğle arası 3 tane ceviz yiyorum 1 saat sonra falanda meyve yiyorum bidaha akşam iftarda yiyorum öyle arası geçiştiriyorum yani acaba bişey olurmu??
Uzun bir aradan sonra Merhaba,
Daha önceden yoğun bir tatil programı planı yapmıştık, doktorumda bebeğin sağlıklı olduğunu ve seyahat engellimin olmadığını söyleyince tatile çıktık. Önce İstanbul'dan Hatay'a, oradan Adana'ya ordan Tarsus'a...Tatlin 4 günü böyle geçti. Adana'dan uçakla Antalya'ya geldik. Buradan fethiye'ye gittik. Fethiye'de de gezmeyi ihmal etmedik. Bir ara, bu kadar yolculuğa bebeğim dayanıyor mu diye merak etmedim değil. Minibüslerin hep ön koltuğuna oturduk, arabaların da tabi ve yavaş yavaş gittik. Dün ikili tarama testi için gittim, nasıl tatlı bir şey olmuş, büyümüş:)) Çok özlemişim:)) Her şey normal ve yolunda dedi doktor, ha bire hareket ediyordu miniğim:)) Kan testi de haftaya çıkacakmış...Cinsiyeti için erkeğe benzior ama haftaya kesin söylerim dedi...Bir de 12+3 idim ben, 12+5 olduğunu söyledi. Bebek battaniyesi öreyim diyorum:)) ama bir türlü model bulamadım nette...benden haberler şimdilik böyle...umarım siz de haberler güzeldir...Kendinize ve bebişlere iyi bakın...
kızlar 2 li testi iyi çıkıp 4 lü yaptıran var mı, gerek var mı 4 lüye bi bilginiz var mı?
bende sağlıksızmı besleniyorum diye düşünüyorum aynı sorun hemen hemen herkeste var.benim de hiç canım bişey çekmiyor bende çalıştığım için evden bişeyler getiriyorum sandviç falan yiyorum sabah....öğle arası 3 tane ceviz yiyorum 1 saat sonra falanda meyve yiyorum bidaha akşam iftarda yiyorum öyle arası geçiştiriyorum yani acaba bişey olurmu??
malesef diyorum halimden sen anlarsın
bürodamısın şirkette mi?
bana öyle dedi walla canm peynir ürünleri 1 saat uzak durmamı yoksa ilacın fayda etmeyeceği söledi canm bende yemiyorum bi saat :)
çok geçmiş olsun sanada. bende cuma günü doktora gitcem. kanamam falan olmadı onun için rahatladım çok şükür. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
o rüyalardan bende görüyorum.ilk 2 kez kız olduğunu gördüm bikaç gün öncede erkek oluyomuş gördüm:)galiba aynı rüyaları görüyoruz.hayırlısı olsun bakalım.ama aynen bilinçaltı bi merak bencede:)
Bürodayım maalesef canım, gerçi hangisi daha zor bilemedim inan
valla 10 seneyi geçti bürodayım bi faydasını görmedim aksine daha çok sinirlerim bozuldu..
doğumdan sonra nasip olursa şirkete geçmeyi düşünüyorumn
birde benim stajım var ara vermemem grekiyo.
valla 10 seneyi geçti bürodayım bi faydasını görmedim aksine daha çok sinirlerim bozuldu..
doğumdan sonra nasip olursa şirkete geçmeyi düşünüyorumn
birde benim stajım var ara vermemem grekiyo.
canımmmm çok geçmiş olsun buzlu mu yedin ne yaptınn dikkat et kendine bebişine iyi bak..
aynen canım bende hemen hemen her gece rüyamda bebeğimi görüyorum ama cinsiyetini bilmeden görüyorum hatta ben geceleri rüyamda konuşuyorum sabah kalktığımda eşim benimle dalga geçiyo. rüyamda bebeğimi seviyomuşummm :)))
..
Ne kadar var daha stajına ?
slm canm bende o ilacı kullanıyorum bana dr mide bulantısı yapar dedi ama mecbur içcen yoksa halsiz düşersin dedi ben napıyorum biliyomusun eşimi sabah 7de gönderirken içiyorum zaten içtikten sonra 1 saat peynir ürünlerinden uzak durcan ondan sonra uyuyorum 1 2 saat sonra kalkıp kahvaltımı yapıyorum mide bulantısı yapmıyo öle dene canm bi istersen :)
canım seninle aynı tarih görünüyoruz. sen ne zaman gideceksin kontrole
1,5 sene oldu bi o kadar daha var rapor fln gircek araya zaman uzucak
Aynı dönemin stajeriyiz... 2011 kasım da kazandım ben de 2012 ocakta başladı, vay be doğumlar yakın, sınavlar yakın, kadere bak
aynen ben temmuzdakini kazanmıştım aslında ama o dönem 5 senedir çalıştığım yeri bırakmıştım.. kazandığımda boştaydım iş bulamadım ekimde buldum işi ocakta başladı stajım 3ay da ordan kaybımm var yani analayacağın.. sen kaç senedir muhasebedesin hep bürodaymıydın..
kızlarrrr
özellikle çalışanlar
öğlenleri yemekte neler yiyosunuz ya
ben herşeyden soğudum hiç bişey yemek istemiyorummmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?