- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.741
Ben ön muhasebe elemanlığı yaptım bir süre küçük yerlerde, sonra bıraktım ve bir hipermarkete işe girdim, farklı bir sektörde kendimi denemek istedim ama yok o sektör daha da pislik, sonra okulu 4 e tamamladım 2010 da dosyamı açtırdım ve dosyamı açtırdığımda ofise başladım.. Yaklaşık 3 yıldır ofisteyim ama bana 30 yıl gibi geliyor..
Staj elimi kolumu bağlıyor her konuda ama çok tepemi attırırsa patronum, stajımı dondurabilirim.. 1 yıl geç olayım ne farkeder ya benden kıymetli mi
Merhabalar, maşallah bende yemek ile ilgili bir problem yok çok şükür. Sadece tatlı ile aram hiç yok ağzıma bile sürmüyorum. Öğlenleride hep dışarıdan yiğiyorum bilirsin nasıl olur dışarı yemekleri. Öğleden sonra 4 gibi de meyvemi ihmal etmiyorum.
bence dondurmana gerek bile yok zaten 4 ay sonra rapor alırsın sonra eyvallah der çeker gidersin doğum sonrası da iznin var o sırada yeni bir iş bakarsın tabi bebişleri bırakmak zor olcak ama idare etcez az kalmış oluyo az daha sıkalım dişimizi.
günaydın kızlar,
bugüb çok feci bir boğaz iltihabı ile uyandım, kurum doktorunun gelmesini bekliyorum, ne verir acaba, antibiyotikte kullanamam, internette biraz araştırdım ateş olursa tehlikeliymiş; atşe yok ama , kulaklar felan berbat. dikkat edin kendinize
Evet seda 22. O yüzden dun doktora gittim kendi doktorum izindeydi. Baska.hastaneye gittim doktor muayenesinde Allahtan hicbirsey cikmadi. Uroloji dr nun verdigi antibiyotik kuvvetli gelmis. Buscopani niye verdi ki rahimde acilma yapip dusuge neden olur dedi. Bende Allahtan icmemistim. O doktoru bogasim var hala.
Ben de gebeliğimin ilk haftalarında bademcik iltihabı tanısı koymuşlardı. Kbb doktoru ile kadın doğumcu telefonda konuşup ilaca karar vermişlerdi. Bence ürologun verdiği ilacları mutlaka kadın doğumcunla paylaş. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bol su içmeyi de ihmal etme...
geçtiğimiz cuma gitmiştim 2li test için bi sonrakine bayramdan sonra gel dedi..
yuh ya kime güveneceğimizi şaşırdık.. Antibiyotik ağır gelmiş diyorlar iyi güzelde, kahverengi her akıntı geçmişte olmuş kanamadır diyor benim doktorum, sırf 2 gün kahverengi akıntım geldiği için şuan progestan kullanıyorum ben o yüzden sordum..
Bende bayramdan sonraki hafta gidecegim doktora ama bana 4 lu test falan bisi demedi
aynı ilaç canm pembe renkte şeker gibi ama o kadar masum deil mide bulantısı yapıyo :)Doktor bana hiç bir şey söylemedi canım 4 lü test ile ilgili..
Öğleni o şekilde boş geçme canım, evden yemekte getir mümkün olduğunca..
Bürodayım maalesef canım, gerçi hangisi daha zor bilemedim inan
aaa bak yaaa gyneforo mudur nedir öyle bişey benim içtiğim, seninki de öyle mi
maşallahın var herşeyi yiyebiliyosun
keşke bende öyle olsam
gerçi b una da şükür yine bazılarına göre iyiyim
daha kötü geçenler de varmış
Bende bayramdan sonraki hafta gidecegim doktora ama bana 4 lu test falan bisi demedi
bana da henüz 4 lü test demedi onu yaptırmak şartmı acaba belki 2 li test sonucu iyi olduğu için istememiş olabilirmi
hem nasıl oluyo acaba o test
bana da 2 li gayet iyi, sadece AFP ye bakacağım dedi, 4 lü istemedi, ben de tereddüt ettim ne yapmak lazım
Minellll,
Ben senden daha sağlıklı besleniyormuşum, en azından 2 ogun sebze yemeye calisiyorum, cok iştahlı olan benim 2 aydir hic istahim yok. Hersey kokuyor ve hala kusuyorum. Hamilelik reflusu diye bir sey varmış,sanırım bende ondan var , mide kapağım kapanmıyor, sürekli yediklerim ağzıma geliyor ve sonuçta kusuyorum.. Benimki cooook nazlı olacak herhalde
senin kaç haftalık canım.. ben 27 sine randevu aldım o zamana 14+2 oluyo söyler mi bilmem ama yine de gitcem yoksa rüyalarım beni öldürecekDDD
aynı ilaç canm pembe renkte şeker gibi ama o kadar masum deil mide bulantısı yapıyo :)
bana da henüz 4 lü test demedi onu yaptırmak şartmı acaba belki 2 li test sonucu iyi olduğu için istememiş olabilirmi
hem nasıl oluyo acaba o test
bana da 2 li gayet iyi, sadece AFP ye bakacağım dedi, 4 lü istemedi, ben de tereddüt ettim ne yapmak lazım
Merhaba,
Zaten 2'li testte herşey çıkıyormuş (iyi yada kötü). Bildiğim kadarıyla dr 2'li de problem yok ise gerekli görülmedikçe 4'lü testi istemiyorlarmış.
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasih etsin sağlık ve sihhatli inşallah
Hepinize duacıyım
Hosgeldin Winebir,
Baya bir gezmişsin, bizde 1 ay sonra gidicez herhalde. Fethiye'ye gidelim dedik ama yollarda dayanamam diye eşim daha kolay bir yere gidelim dedi. 1-2 haftaya gitmek istedik ama benim kusmalar devam ediyor maalesef, doğru duzgun birsey yiyemiyorumda..
Bana da %50'nin üzerinde erkek ama 1 ay sonra söyleyebilirim net dedi. Bekliyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?