Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bence dondurmana gerek bile yok zaten 4 ay sonra rapor alırsın sonra eyvallah der çeker gidersin doğum sonrası da iznin var o sırada yeni bir iş bakarsın tabi bebişleri bırakmak zor olcak ama idare etcez az kalmış oluyo az daha sıkalım dişimizi.

maşallahın var herşeyi yiyebiliyosun
keşke bende öyle olsam
gerçi b una da şükür yine bazılarına göre iyiyim
daha kötü geçenler de varmış

Rapor aldığında değişen bir şey yok ki, staj yine uzuyor.. Bir tek maaşını alabiliyorsun ssk dan da benim uyuz doktorum asla vermez

Geçmiş olsun tatlım. Allah sifa versin dikkat et kendine benimde gecen hafta hafif oldu gecti

Evet seda 22. O yüzden dun doktora gittim kendi doktorum izindeydi. Baska.hastaneye gittim doktor muayenesinde Allahtan hicbirsey cikmadi. Uroloji dr nun verdigi antibiyotik kuvvetli gelmis. Buscopani niye verdi ki rahimde acilma yapip dusuge neden olur dedi. Bende Allahtan icmemistim. O doktoru bogasim var hala.

yuh ya kime güveneceğimizi şaşırdık.. Antibiyotik ağır gelmiş diyorlar iyi güzelde, kahverengi her akıntı geçmişte olmuş kanamadır diyor benim doktorum, sırf 2 gün kahverengi akıntım geldiği için şuan progestan kullanıyorum ben o yüzden sordum..

Hic aklima gelmedi . Çünkü uroloji doktory hamile oldugumu da biliyordu

Aynen tatlim esim hala kopuruyor. Benim akinti iki sabah sadece bir kere geldi. Bende ikinci gelince doktora gittim ama Allahtan bebekte ve rahimde kanama gozukmedi

aynı ilaç canm pembe renkte şeker gibi ama o kadar masum deil mide bulantısı yapıyo :)

maşallahın var herşeyi yiyebiliyosun
keşke bende öyle olsam
gerçi b una da şükür yine bazılarına göre iyiyim
daha kötü geçenler de varmış

Çok şükür tabiki canım. Miniklerimiz bizimle beraber.
Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Boş yere demiyorlar beterin beteri var diye, halimize şükür.
Dilerim sende en kısa zamanda rahata erersin inşallah.

bana da henüz 4 lü test demedi onu yaptırmak şartmı acaba belki 2 li test sonucu iyi olduğu için istememiş olabilirmi
hem nasıl oluyo acaba o test

bana da 2 li gayet iyi, sadece AFP ye bakacağım dedi, 4 lü istemedi, ben de tereddüt ettim ne yapmak lazım

Merhaba,

Zaten 2'li testte herşey çıkıyormuş (iyi yada kötü). Bildiğim kadarıyla dr 2'li de problem yok ise gerekli görülmedikçe 4'lü testi istemiyorlarmış.

Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasih etsin sağlık ve sihhatli inşallah

Hepinize duacıyım

üzüldüm şimdi çok önemli değildir diye düşünüyordum ama demekki daha dikkat etmem gerekiyor( benim 2 ayımdan sonra başladı miğde bulantılarım hala devam..
senin işinde zor miğde sürekli ağıza gelmesi kötü bi his umarım en kısa zamanda atlatırsın...

bana da henüz 4 lü test demedi onu yaptırmak şartmı acaba belki 2 li test sonucu iyi olduğu için istememiş olabilirmi
hem nasıl oluyo acaba o test

Bilmiyorum ki canım bende. Gene kandan gibi geliyor bana hic incelemedim.

bana da 2 li gayet iyi, sadece AFP ye bakacağım dedi, 4 lü istemedi, ben de tereddüt ettim ne yapmak lazım

Afp ne demek ki o ne testi acaba

Evet tatlım bende oyle biliyorum. Benim yengemin ikili testi iyi cikmisti dörtlü testte anormal cikti. Edirne araştırma Hastanesi ne gittiler prof testin biraz kotu ama ultrasonda gayet iyi gozukuyor demis ama emin olmak icin amniyosentez yapmis Allaha sukur hicbirsey cikmadi.

hoşgeldin tatlım
umarım tatilin iyi geçmiştir..
senin doktor cinsiyetini nasıl tahmin edebiliyo daha çok erken değilmi yaw
bende geçen cuma gittim doktorum hiç şüphelenmedi bile 1 ay sonra dedi..[/QUOTE]

Tatil yorucu geçti canım, ben şu ailemin yanındayım. Burada gittim bir doktora, bu dönemde cinsiyetini organları birbirine çok benziyor, kesin söylemek çok zor dedi. Sadece erkeğe benzetti. Ama haftaya perşembe belli olur dedi.

Canim baya bir gezdik ve çok yorucu oldu. Ölüdeniz çok güzel tavsiye ederim. Benim avantajı herseyi yiyebilmem ve kusma gibi sorununum
n olmayışı idi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…