Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

günaydın canım çok çok geçmiş olsun.. ilaçların zararı yoksa düzenli kullan faydası olur inşallah çabucak atlatırsın.. iyi bak kendine canım

Hemen önlemini al canım, zencefil ve balı karıştırıp yut, boğazında tahriş varsa, adaçayı ile gargara yap, sakın yutma...adaçayı çok iyi bir antiseptiktir:)) geçmiş olsun şimdiden

Saol cnm. Zencefille bal aklima gelmemisti. Eve gidince yiyeyim hemen. Bofazimda yok ama grip ve burnum akmadigindan goz nezlesine çeviriyor

Cok gecmis olsun canım kendine cok cok dikkat et. Allah sifa versin. Dunde ben gribe yakalandim. Kum dokme, idrar yollarinda intihap derken grip tuz biber oldu

kızlar en son doktora gittiğimde ilk bebeğimin hamşliğimde 20 kilo almama rağmen çok zayıf doğduğunu söyledim., şimdiki bebeğimin en azından normal kiloda doğması için beslenme listesi istedim. Bana ilk bebeğinin zayıf doğması belki de bebeği besleyen damarların bebeğini beslemek için yetersiz kalmasından olabilir dedi. 1 ay sonraki doplerde bakarız buna bebiş nasıl damarlar nasıl dedi. o zamana kadar her ihtimale karşı yarım bebe aspirini kullan dedi.Eğer doplerde normal çıkarsa damarın, kullanmazsın ama tahmin ettiğim gibiyse yarımı 1 e çıkarırız dedi. Benim gibi aspirin kullanan var mı?

Cok gecmis olsun canım kendine cok cok dikkat et. Allah sifa versin. Dunde ben gribe yakalandim. Kum dokme, idrar yollarinda intihap derken grip tuz biber oldu

of canım sen benden de kötüsün Allah şifa versin, hamile iken çok zormuş, devamlı bebeği düşünüyorum zarar veriyor mu ilaçlar , yanlış bişi mi yapyrm?yediklerimözen göstermeye çalşyrm ama herşeyi de yiyemiyor ki insan mide almıyor. sağlıkla bi doğsalar inş başka bişi istemicez

Sorma tatlım yaa daha oncede burda bahsettim bana doktor hamilelere verilmeyecek ilac ve agri kesici vermis. Akintim kabli gelince biraktim baska doktora gittim. Bunlari veren uroloji doktoruydu hala ona sinirim gecmedi

Ama su da var Allah onlara sağlık versinde baska hicbirseyi gozum görmüyor.

ne yaptın canım tayin işleri nasıl gidiyor sen ne öğretmenisin nerdesin nereye tayin istiyosun? Allah gönlüne göre versin.

sınıf öğretmeniyim cnm batmanda çalışıyorum tayin olarak belli bi yer yok afyon konya sakarya falan ama olmaz tabi. senin branşın ne?? sen de 2. bebeğine mi hamilesin

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bi virüs kapmışım molluscum die bi hastalık genital bölgemi tamamen kaplamış tedaviye başladım normal doğum artık bana uzak dr kesinlikle sezeryan olcaksın dedi canm sıkkın ondan kızlar bebeğime geçme ihtimali warmış bulaşıcı hastalıkmış nasıl bulaştı anlamıyorum toplu tualetler felandan olmuş olabileceğini söledi drum hamile kaldığımdan beri wardı önemsemediğim bişey başıma bela oldu

Geçmiş olsun canım şimdi ne yapacaksın peki ?

geçmiş olsun canım... doğum şeklini çok da takma.. önemli olan bebeğinin sağlıklı olması... ayrıca bebeğin orada çok iyi korunuyor.. allahın izniyle bir şeycik olmaz... drlar en kötüsünü söylüyor ki bir problem olursa başları ağrımasın...

kaşıntıyla falan mı başladı rahatsızlığın... mantar bile çok rahatsız ediciyken rabbim kısa zamanda şifa versin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…