- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.781
günaydın kızlar
2 gündür raporluydum. boğzaz iltihabı için KBB ye gittim, doktor ağzımın içinin çok kötü durumda olduğunu, kulaklarımda mantar oldğ. söyledi, burnumda da alerji varmış (hapşırıp duruyordum zaten) ve bütün bunları tetikleyen çok gıdasız kalmam olmuş
antibiyotike başladım, birde mazejik gargara verdi, kualaklarım içinde bir karışım. bebeğe zarar vermiceni söyledi hiçbirinin inş vermez.
kadın doğum doktoruma gösterdim ve haberdar ettim.kendinize sağlığınıza dikkat edin, soğuk sulara ve klimalara da tabi
günaydın canım çok çok geçmiş olsun.. ilaçların zararı yoksa düzenli kullan faydası olur inşallah çabucak atlatırsın.. iyi bak kendine canım
Hemen önlemini al canım, zencefil ve balı karıştırıp yut, boğazında tahriş varsa, adaçayı ile gargara yap, sakın yutma...adaçayı çok iyi bir antiseptiktir:)) geçmiş olsun şimdiden
günaydın kızlar
2 gündür raporluydum. boğzaz iltihabı için KBB ye gittim, doktor ağzımın içinin çok kötü durumda olduğunu, kulaklarımda mantar oldğ. söyledi, burnumda da alerji varmış (hapşırıp duruyordum zaten) ve bütün bunları tetikleyen çok gıdasız kalmam olmuş
antibiyotike başladım, birde mazejik gargara verdi, kualaklarım içinde bir karışım. bebeğe zarar vermiceni söyledi hiçbirinin inş vermez.
kadın doğum doktoruma gösterdim ve haberdar ettim.kendinize sağlığınıza dikkat edin, soğuk sulara ve klimalara da tabi
merhaba herkese bende diş ağrısından dün uyuyamadım şimdi geçti çok şükür ama yine ağrayacak diye korkuyorum
Arkadaslar yaaa grip oluyorum sanirimburnum acayip gozlerimde sulanmaya başladı
günaydın bayanlar ve kuzucukları bugün nasılsınız??? ben il dışı tayinlerin açılmasını bekliyorum bilgisayar başında
Cok gecmis olsun canım kendine cok cok dikkat et. Allah sifa versin. Dunde ben gribe yakalandim. Kum dokme, idrar yollarinda intihap derken grip tuz biber oldu
çok teş.ederim canım, defaatle sordum bunalttım doktoru :) hiçbir zararı olmaycak eğer kullanmazsan iltihap bebeğe daha çok zarar verir diye söyledi
of canım sen benden de kötüsün Allah şifa versin, hamile iken çok zormuş, devamlı bebeği düşünüyorum zarar veriyor mu ilaçlar , yanlış bişi mi yapyrm?yediklerimözen göstermeye çalşyrm ama herşeyi de yiyemiyor ki insan mide almıyor. sağlıkla bi doğsalar inş başka bişi istemicez
of canım sen benden de kötüsün Allah şifa versin, hamile iken çok zormuş, devamlı bebeği düşünüyorum zarar veriyor mu ilaçlar , yanlış bişi mi yapyrm?yediklerimözen göstermeye çalşyrm ama herşeyi de yiyemiyor ki insan mide almıyor. sağlıkla bi doğsalar inş başka bişi istemicez
ne yaptın canım tayin işleri nasıl gidiyor sen ne öğretmenisin nerdesin nereye tayin istiyosun? Allah gönlüne göre versin.
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bi virüs kapmışım molluscum die bi hastalık genital bölgemi tamamen kaplamıştedaviye başladım normal doğum artık bana uzak dr kesinlikle sezeryan olcaksın dedi canm sıkkın ondan kızlar bebeğime geçme ihtimali warmış bulaşıcı hastalıkmış nasıl bulaştı anlamıyorum toplu tualetler felandan olmuş olabileceğini söledi drum hamile kaldığımdan beri wardı önemsemediğim bişey başıma bela oldu
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bi virüs kapmışım molluscum die bi hastalık genital bölgemi tamamen kaplamıştedaviye başladım normal doğum artık bana uzak dr kesinlikle sezeryan olcaksın dedi canm sıkkın ondan kızlar bebeğime geçme ihtimali warmış bulaşıcı hastalıkmış nasıl bulaştı anlamıyorum toplu tualetler felandan olmuş olabileceğini söledi drum hamile kaldığımdan beri wardı önemsemediğim bişey başıma bela oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?