- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.801
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bi virüs kapmışım molluscum die bi hastalık genital bölgemi tamamen kaplamıştedaviye başladım normal doğum artık bana uzak dr kesinlikle sezeryan olcaksın dedi canm sıkkın ondan kızlar bebeğime geçme ihtimali warmış bulaşıcı hastalıkmış nasıl bulaştı anlamıyorum toplu tualetler felandan olmuş olabileceğini söledi drum hamile kaldığımdan beri wardı önemsemediğim bişey başıma bela oldu
doğumda bulaşacağı için sezeryan kesinlikle dedi ya hamile kaldığımda çıktı ben ilk başlarda sivilce sandım gördüğümde bi kaç taneydi arada kaşınıyodu kaşıdıkça kanayınca başka yerlerede bulaşmış ogün int tesadüfen karşılaştım önemli olduğunu ozman anladım doğum anında bebişe bulaşabilirmiş tedaviside sadece temizleyerek dr eşliğinde napalım başa gelen çekilir bebişim sağlıklı olsunda hep istemiştim normal doğum ama olmadı
ewet canm dün dondurup dr temizledii ama hemen geçen bişey deilmiş tabi orası öle bebişe aman bişey olmasın sezeryana razıyım napalımNormal doğum olmayacağı için üzülme canım, bebeğine bulaşmadığı için sevin.. Sen onu sağlıklı olarak kucağına alda varsın sezeryan olsun napalım değil mi ? Donduruyorlarmış sanıyorum anesteziye gerek kalmadan, sana da öyle yaparlar.. Endişelenme
arkadaşlar doktor bana omega 3 verdi. daha önce hamilelikte verildiğini duymamıştım. sizlerden kullanan veya bilgisi olan var mı acaba?
merhaba herkese bende diş ağrısından dün uyuyamadım şimdi geçti çok şükür ama yine ağrayacak diye korkuyorum
Saol cnm. Zencefille bal aklima gelmemisti. Eve gidince yiyeyim hemen. Bofazimda yok ama grip ve burnum akmadigindan goz nezlesine çeviriyor
Balık yağı kullanan arkadaşlar var, balık yememiz gerekiyormuş haftada iki kez ama kim yiyor ki ? Sanırım ondan vermiş..
Balık yağı kullanan arkadaşlar var, balık yememiz gerekiyormuş haftada iki kez ama kim yiyor ki ? Sanırım ondan vermiş..
selam herkese rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah,, kızlar benim mide bulantıları hemen hemen geçti şükür ardından mide yanması mıdır nedir tanımlayamadığım bişeylker oluyo mideme özellikle akşamüstü başlıyo gece yatana kadar var mı sizin de böyle şikayetleriniz???
Arkadaslar bazı kişiler 3. Ayda bebgin haReketlerinin hissedildigini söylüyor. Sizden bebeğinin hareketlerini hisseden var mi -)
sınıf öğretmeniyim cnm batmanda çalışıyorum tayin olarak belli bi yer yok afyon konya sakarya falan ama olmaz tabi. senin branşın ne?? sen de 2. bebeğine mi hamilesin
Arkadaslar bazı kişiler 3. Ayda bebgin haReketlerinin hissedildigini söylüyor. Sizden bebeğinin hareketlerini hisseden var mi -)
doğumda bulaşacağı için sezeryan kesinlikle dedi ya hamile kaldığımda çıktı ben ilk başlarda sivilce sandım gördüğümde bi kaç taneydi arada kaşınıyodu kaşıdıkça kanayınca başka yerlerede bulaşmış ogün int tesadüfen karşılaştım önemli olduğunu ozman anladım doğum anında bebişe bulaşabilirmiş tedaviside sadece temizleyerek dr eşliğinde napalım başa gelen çekilir bebişim sağlıklı olsunda hep istemiştim normal doğum ama olmadı
vallahi canim ben balik sevmem senede belki 3 belki 4 kere yerim. Belki de kan tahlillerinden dolayi vermistir. Eger aksi bir durum olssydi herkese verirlerdi. Belki b12 falan eksiktir sende.Ben balığı çok sevmeme rağmen hamileligimden beri severek yiyemiyorum. Hiç canım istemiyor. Ayda 1 kere ancak yiyorum. Ama omega verildiğini hiç duymamıştım şaşırdım. Sabah iki akşam iki günde 4 defa içiyorum. Folik asitte içiyorum.
canım ben de sınıfçıyım 4 yıl bitlisten sonra eş durumundan istanbula memleketime geldim çok şükür ben de 2. ye hamileyim 4 buçuk yaşında bi oğlum var bunu kız istiyoruz ama dr 12. haftada 1 ihtimal erkek olabilir dedi hayırlısı diyoruz artık sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?