Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

doğumda bulaşacağı için sezeryan kesinlikle dedi ya hamile kaldığımda çıktı ben ilk başlarda sivilce sandım gördüğümde bi kaç taneydi arada kaşınıyodu kaşıdıkça kanayınca başka yerlerede bulaşmış ogün int tesadüfen karşılaştım önemli olduğunu ozman anladım doğum anında bebişe bulaşabilirmiş tedaviside sadece temizleyerek dr eşliğinde napalım başa gelen çekilir bebişim sağlıklı olsunda hep istemiştim normal doğum ama olmadı

Gecmis olsun arkadasim, neymiş bu virüs? nasıl bulasirmis ve sende ne oldu da doktora gittin?
Acil sifalar, bebeğini yüce mevlam korur.

Normal doğum olmayacağı için üzülme canım, bebeğine bulaşmadığı için sevin.. Sen onu sağlıklı olarak kucağına alda varsın sezeryan olsun napalım değil mi ? Donduruyorlarmış sanıyorum anesteziye gerek kalmadan, sana da öyle yaparlar.. Endişelenme

ewet canm dün dondurup dr temizledii ama hemen geçen bişey deilmiş tabi orası öle bebişe aman bişey olmasın sezeryana razıyım napalım

Yine bir aradan sonra yazabiliyorum. Rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Bende de kulak tıkanıklığı oldu 2 hafta kimseyi duymadım desem yeri. Kbb gittim. Damla antiyobitik verdi ama antiyobitiği kullanmadım. Damlada pek faydalı olmadı başka dra gittim en sonunda yıkattım kendimden utandım resmn çok kir çıktı :)))) geçen hafta da 2li yaptırdık 1.7 ense kalınlığı şükür kan testini de pzrtsi alacam inş o da iyi çıkar(âmin) benim nohut da büyümüş maşallah annesinin birtanesi içerde resmen tatil yapıyor gibiydi :)) bir eli yanda öbür eli başının altında ayaklar havada görseniz şezlongda yatıyor sanki sıpa :))) bende eve ultrason cihazı almak istiyorum :)) yalnız bu aralar kasık ağrılarım var sürekli yatıyorum. Sağlıklı olsun da varsın yatayım. Cinsiyet mevzusu bizde de konuşulmaya başlandı ben hiç rüya falan görmedim de eşim erkek görmüş kısmet artık eli ayağı sağlıklı olsunda yer annesi nohutunu her türlü ))

merhaba herkese bende diş ağrısından dün uyuyamadım şimdi geçti çok şükür ama yine ağrayacak diye korkuyorum

Kendimi alternatşf tıpçı gibi hissettim ama, diş ağrısına da karanfil ya da zencefili bastırırsa çok iyi geliyor. Benim kardeşim hamileyken ikisi sayesinde yirmilik dişinn iltihabını geçirdi...Kendisi doktora gitmeme konusunda çok inatçıdır da:))

Balık yağı kullanan arkadaşlar var, balık yememiz gerekiyormuş haftada iki kez ama kim yiyor ki ? Sanırım ondan vermiş..

Ben balığı çok sevmeme rağmen hamileligimden beri severek yiyemiyorum. Hiç canım istemiyor. Ayda 1 kere ancak yiyorum. Ama omega verildiğini hiç duymamıştım şaşırdım. Sabah iki akşam iki günde 4 defa içiyorum. Folik asitte içiyorum.

selam herkese rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah,, kızlar benim mide bulantıları hemen hemen geçti şükür ardından mide yanması mıdır nedir tanımlayamadığım bişeylker oluyo mideme özellikle akşamüstü başlıyo gece yatana kadar var mı sizin de böyle şikayetleriniz???

Balık yağı kullanan arkadaşlar var, balık yememiz gerekiyormuş haftada iki kez ama kim yiyor ki ? Sanırım ondan vermiş..

Bende de mide yanması oluyor ara ara.

Arkadaslar bazı kişiler 3. Ayda bebgin haReketlerinin hissedildigini söylüyor. Sizden bebeğinin hareketlerini hisseden var mi -)

evet böyle söyleyenler var ama ben ilk kez kesin olarak 15-16. haftalarda pıtpıt seyirmelerle hissetmiştim. Onun dışında bağırsak hareketliliği ile karışabiliyor. sonra da ilk dönüşler 17-18, ilk tekmeler 19-20 arası geliyor. Mesela bende şu an çok sık dışarıdan görünen tekmeler var..:)

sınıf öğretmeniyim cnm batmanda çalışıyorum tayin olarak belli bi yer yok afyon konya sakarya falan ama olmaz tabi. senin branşın ne?? sen de 2. bebeğine mi hamilesin

canım ben de sınıfçıyım 4 yıl bitlisten sonra eş durumundan istanbula memleketime geldim çok şükür ben de 2. ye hamileyim 4 buçuk yaşında bi oğlum var bunu kız istiyoruz ama dr 12. haftada 1 ihtimal erkek olabilir dedi hayırlısı diyoruz artık sağlıklı olsun da

olsun canım üzülme sezaryen olsun ne olacak sanki geçmiş olsun bu arada

vallahi canim ben balik sevmem senede belki 3 belki 4 kere yerim. Belki de kan tahlillerinden dolayi vermistir. Eger aksi bir durum olssydi herkese verirlerdi. Belki b12 falan eksiktir sende.

Arkadaslar bazı kişiler 3. Ayda bebgin haReketlerinin hissedildigini söylüyor. Sizden bebeğinin hareketlerini hisseden var mi -)

Ben hissediyorum nasil birsey oldugunuds tarif edemiyorum. Ama nerde oldugunu ve yer degistirirse nereye kaydigini anliyorum.

napalım canmm hayırlısı bu demekmiş saol tatlım ben hissetmiyorum bazen hissediyorum giibi geliyo ama o mu bağırsakmı bilemiyorum :)

ben de batmanda 5. yılıma başlıcam işte tayin falan çıkmazsaDD gerçi yerimden memnunum uzak falan ama okulum evin dibinde lojmandayım yani bebek doğunca çok rahat olur ama hayırlısı tabi. benim de bi oğlum cmtesi gittcem doktora bakalım öğrenir miyim cinsiyeti. benim de içimden kız geçiyo ama allahım hayırlı evlat versainn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…