Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

çok heycanlandım bizde hissederiz en kısa zamanda inş ben bağırsak sesleri hissediyorum sanırım, çok merak ediyorum nasıl bir his, Allahım tattırsın inş.

bende mayıs ayında öğrenmiştim 12 haftalıktı geçen hafta ikili tarama testi diye gittik sevinerek bebek 8hafta 2 günlükken ölmüş şok olduk 1 ay içimde öyle kalmış hemen kürtaj oldum .bu alttaki hamilelik takvimini silmek istiyorum nasıl siliniyor bilen varmı?

günaydın canım çok geçmiş olsun.. ya insan dikkat ettikçe daha çok rahatsızlanıyor değil mi? sakınılan gözeçöp batar misali.. doğum şekline canını sıkma ben de sezeryan olmak zorundayım.. bebeklerimiz sağlıklı doğsun da biz biraz acı çekeriz değil mi?

çok heycanlandım bizde hissederiz en kısa zamanda inş ben bağırsak sesleri hissediyorum sanırım, çok merak ediyorum nasıl bir his, Allahım tattırsın inş.

canım çok geçmiş olsun madem doktorun da onaylamış ilaçlarını ihmal etme olur mu? Allah bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah.. bu klimalar mahvetti bizi ben de kaç gündür baş ağrısı çekiyorum

çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin sana... Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin kucağına inşallah sağlıkla

canım Allah sabır versin, benim arkadaşımında aynı bu şekilde omlumştu 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi çok yakışıklı 2 yaşında bir oğlu var, tekrar kalırsın üzülme

günaydın sanada canm çok saol tatlımm aynen öyle okadar dikkat ediyordumkii nasıl oldu anlamadımm bula bula hamilelikte buldu beni malesef napalım allah dermansız dert wermesin sen neden sezeryan olmak zorundasınki önemli deil acı çekmek sağlıklı olduğu için normal doğum çok istemiştim olmadı herşeyde bi hayır wardır napalım

canım çok geçmiş olsun allah daha büyüğünden korusun tek sağlıklı doğusunda sezeryan olsn canım, benimde kaşıntım oluyor doktorum bakmadı bile trosid sürüyorum, önemli bişey olduğunu fark etmesi de güzel

canım ben yaklaşık 3 yıl önce miyom ameliyatı oldum ve miyomum baya büyüktü 12 cm kadar o nedenle mecburen açık ameliyat oldum.. bi kere sezeryan oldum anlıcan ama o zaman portakal kadar bir kitle çıkarılıp atıldı bu sefer bebişim gelicek Allahın izniyle :)

Çok üzüldüm, allah sabır versin...Söyleyecek cümle bulamıyorum..

Gecmis olsun canım çok üzüldüm. Allah bir an önce tekrar aramiza katilmani nasip etsin

Çok geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kedinize... Aman bebiş sağlıklı olsunda sezeryan falan önemli değil artık.

Bende aç kalamıyorum 3-4 saat aralıkla yemem gerekiyor. Mide bulantım azıyor çok fena.

Hilaaal, çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın.

.
Çok gecmis olsun arkadaşım. Bende ilk bebeğini 7 haftalikken kaybetmiştim. Doktor sebebi ile ilgili bize söyledi mi? Neden kaybetmissin bebeğini?

saol canm amin tatlım wardır bundada bi hayır napalımm aynen bebişim sağlıklı olsunda mantar olabilir dikkat et canm benm düştüğüm duruma düşme sakınn

analadım canm sanada çok çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inş allah başka dert wermesinn bebişimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsn inş

Bugun kontrole gittim bebegin uyuyormus korktum hareket etmeyince doktora dedim kalp atisi varmi cok sukur duydum boyu 4.2 cm haftaya ikiki tarmaya gircem boyu 4.5 cm olmasi gerekiyormus 11 haftalik bebeklerinizin boyu kac cm yada yakin olanlar

Bugun kontrole gittim bebegin uyuyormus korktum hareket etmeyince doktora dedim kalp atisi varmi cok sukur duydum boyu 4.2 cm haftaya ikiki tarmaya gircem boyu 4.5 cm olmasi gerekiyormus 11 haftalik bebeklerinizin boyu kac cm yada yakin olanlar

Ben 11 hafta 3gunluk falan hamile iken. Doktora gitmiştim bebek 4.78cm imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…