- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.821
evet böyle söyleyenler var ama ben ilk kez kesin olarak 15-16. haftalarda pıtpıt seyirmelerle hissetmiştim. Onun dışında bağırsak hareketliliği ile karışabiliyor. sonra da ilk dönüşler 17-18, ilk tekmeler 19-20 arası geliyor. Mesela bende şu an çok sık dışarıdan görünen tekmeler var..:)
çok heycanlandım bizde hissederiz en kısa zamanda inş ben bağırsak sesleri hissediyorum sanırım, çok merak ediyorum nasıl bir his, Allahım tattırsın inş.
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bi virüs kapmışım molluscum die bi hastalık genital bölgemi tamamen kaplamıştedaviye başladım normal doğum artık bana uzak dr kesinlikle sezeryan olcaksın dedi canm sıkkın ondan kızlar bebeğime geçme ihtimali warmış bulaşıcı hastalıkmış nasıl bulaştı anlamıyorum toplu tualetler felandan olmuş olabileceğini söledi drum hamile kaldığımdan beri wardı önemsemediğim bişey başıma bela oldu
çok heycanlandım bizde hissederiz en kısa zamanda inş ben bağırsak sesleri hissediyorum sanırım, çok merak ediyorum nasıl bir his, Allahım tattırsın inş.
arkadaşlar doktor bana omega 3 verdi. daha önce hamilelikte verildiğini duymamıştım. sizlerden kullanan veya bilgisi olan var mı acaba?
bende mayıs ayında öğrenmiştim 12 haftalıktı geçen hafta ikili tarama testi diye gittik sevinerek bebek 8hafta 2 günlükken ölmüşşok olduk 1 ay içimde öyle kalmış hemen kürtaj oldum .bu alttaki hamilelik takvimini silmek istiyorum nasıl siliniyor bilen varmı?
bende mayıs ayında öğrenmiştim 12 haftalıktı geçen hafta ikili tarama testi diye gittik sevinerek bebek 8hafta 2 günlükken ölmüşşok olduk 1 ay içimde öyle kalmış hemen kürtaj oldum .bu alttaki hamilelik takvimini silmek istiyorum nasıl siliniyor bilen varmı?
günaydın sanada canm çok saol tatlımm aynen öyle okadar dikkat ediyordumkii nasıl oldu anlamadımm bula bula hamilelikte buldu beni malesefgünaydın canım çok geçmiş olsun.. ya insan dikkat ettikçe daha çok rahatsızlanıyor değil mi? sakınılan gözeçöp batar misali.. doğum şekline canını sıkma ben de sezeryan olmak zorundayım.. bebeklerimiz sağlıklı doğsun da biz biraz acı çekeriz değil mi?
doğumda bulaşacağı için sezeryan kesinlikle dedi ya hamile kaldığımda çıktı ben ilk başlarda sivilce sandım gördüğümde bi kaç taneydi arada kaşınıyodu kaşıdıkça kanayınca başka yerlerede bulaşmış ogün int tesadüfen karşılaştım önemli olduğunu ozman anladım doğum anında bebişe bulaşabilirmiş tedaviside sadece temizleyerek dr eşliğinde napalım başa gelen çekilir bebişim sağlıklı olsunda hep istemiştim normal doğum ama olmadı
günaydın sanada canm çok saol tatlımm aynen öyle okadar dikkat ediyordumkii nasıl oldu anlamadımm bula bula hamilelikte buldu beni malesefnapalım allah dermansız dert wermesin sen neden sezeryan olmak zorundasınki önemli deil acı çekmek sağlıklı olduğu için normal doğum çok istemiştim olmadı herşeyde bi hayır wardır napalım
günaydın kızlar
2 gündür raporluydum. boğzaz iltihabı için KBB ye gittim, doktor ağzımın içinin çok kötü durumda olduğunu, kulaklarımda mantar oldğ. söyledi, burnumda da alerji varmış (hapşırıp duruyordum zaten) ve bütün bunları tetikleyen çok gıdasız kalmam olmuş
antibiyotike başladım, birde mazejik gargara verdi, kualaklarım içinde bir karışım. bebeğe zarar vermiceni söyledi hiçbirinin inş vermez.
kadın doğum doktoruma gösterdim ve haberdar ettim.kendinize sağlığınıza dikkat edin, soğuk sulara ve klimalara da tabi
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bi virüs kapmışım molluscum die bi hastalık genital bölgemi tamamen kaplamıştedaviye başladım normal doğum artık bana uzak dr kesinlikle sezeryan olcaksın dedi canm sıkkın ondan kızlar bebeğime geçme ihtimali warmış bulaşıcı hastalıkmış nasıl bulaştı anlamıyorum toplu tualetler felandan olmuş olabileceğini söledi drum hamile kaldığımdan beri wardı önemsemediğim bişey başıma bela oldu
selam herkese rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah,, kızlar benim mide bulantıları hemen hemen geçti şükür ardından mide yanması mıdır nedir tanımlayamadığım bişeylker oluyo mideme özellikle akşamüstü başlıyo gece yatana kadar var mı sizin de böyle şikayetleriniz???
.bende mayıs ayında öğrenmiştim 12 haftalıktı geçen hafta ikili tarama testi diye gittik sevinerek bebek 8hafta 2 günlükken ölmüşşok olduk 1 ay içimde öyle kalmış hemen kürtaj oldum .bu alttaki hamilelik takvimini silmek istiyorum nasıl siliniyor bilen varmı?
saol canm amin tatlım wardır bundada bi hayır napalımm aynen bebişim sağlıklı olsunda mantar olabilir dikkat et canm benm düştüğüm duruma düşme sakınncanım çok geçmiş olsun allah daha büyüğünden korusun tek sağlıklı doğusunda sezeryan olsn canım, benimde kaşıntım oluyor doktorum bakmadı bile trosid sürüyorum, önemli bişey olduğunu fark etmesi de güzel
analadım canm sanada çok çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inş allah başka dert wermesinn bebişimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsn inşcanım ben yaklaşık 3 yıl önce miyom ameliyatı oldum ve miyomum baya büyüktü 12 cm kadar o nedenle mecburen açık ameliyat oldum.. bi kere sezeryan oldum anlıcan ama o zaman portakal kadar bir kitle çıkarılıp atıldı bu sefer bebişim gelicek Allahın izniyle :)
Bugun kontrole gittim bebegin uyuyormus korktum hareket etmeyince doktora dedim kalp atisi varmi cok sukur duydum boyu 4.2 cm haftaya ikiki tarmaya gircem boyu 4.5 cm olmasi gerekiyormus 11 haftalik bebeklerinizin boyu kac cm yada yakin olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?