- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.841
bende mayıs ayında öğrenmiştim 12 haftalıktı geçen hafta ikili tarama testi diye gittik sevinerek bebek 8hafta 2 günlükken ölmüşşok olduk 1 ay içimde öyle kalmış hemen kürtaj oldum .bu alttaki hamilelik takvimini silmek istiyorum nasıl siliniyor bilen varmı?
sağol canım amin inşallahanaladım canm sanada çok çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inş allah başka dert wermesinn bebişimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsn inş
günaydın arkadaşlar mide bulantılarım azaldı fakat bitmedi hala sabhları benı öldürecek..16.haftama yaklastım hala gecmedı bu ne zaman bıtecek
günaydın arkadaşlar mide bulantılarım azaldı fakat bitmedi hala sabhları benı öldürecek..16.haftama yaklastım hala gecmedı bu ne zaman bıtecek
Günaydın kızlar,
Dün 2'li tarama sonuçlarını aldım dr gösterdik. Background risk 1 :276 çıktı biraz düşük ama çok endişelenilecek birşey yok dedim. Genetik araştırma yaptıralım dedi, gerekirse amniyosentes e baktırın dedi. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı.
Günaydın kızlar,
Dün 2'li tarama sonuçlarını aldım dr gösterdik. Background risk 1 :276 çıktı biraz düşük ama çok endişelenilecek birşey yok dedim. Genetik araştırma yaptıralım dedi, gerekirse amniyosentes e baktırın dedi. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı.
Ense kalınlığı kaç çıktı ? Burun kemiği görüldü mü ? Bunlar önemli.. Diğer testleri de garanti olsun diye istiyor doktor canım.. Dilersen yaptır ya da kafanı hiç karıştırma.. Sen bilirsin.
canım tamamen senin tercihin o herkese diyor doktorlar down mı değil mi diye önceden bilmek için mniyosentes e baktırman gerekiiyor o % 99 diyorlar, ama çok sağlıklı birşey değilmiş ona baktırmak bebeğe zarar verebilr ir diye dıymuştum, burun kemiği boyun ölçüsü nedir, ben 2 li testimde sonucu gösteridğimde sadece sonucun iyi dedi, risk değerini bilmiyorum bile; düşük risk yazıyordu.
birde Allak korusun down olduğunu öğrendiğinde aldırmayı düşünür müsün önce bunların kararlarını ver, eğer asla diyorsan hiç gerek yok bu testlere Allah ne dediyse O olur, önceden kendimi hazırlamalıyım doğduğunda öğrenmem daha zor olur diyorsan amniyosentes e baktırabilirsin.
benim fikrimi soracak olursanız; ben asla baktırmayı düşünmüyorum, Rabbim hepimize sağlıklı-hayırlı evlatlar versin
Kızlar, ense kalınlığı ve burun kemiğinde bir problem yok. Rabbimden hep hayırlısını sağlıklı ve hissatlinisi diledim kendim için ve tüm hamişler için. Halada öyle dua ediyorum. Eşim yaptıralım diyor, içimizin rahat etmesi için. Tabiki aldırmakta zor, bu bir sınav diye düşünüyorum. Bu benim ikinci hamileliğim birincisini geçen sene mart ayında kalbi atmadığı için aldırdım. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Dualarınızı esirgemeyin...
Kızlar, ense kalınlığı ve burun kemiğinde bir problem yok. Rabbimden hep hayırlısını sağlıklı ve hissatlinisi diledim kendim için ve tüm hamişler için. Halada öyle dua ediyorum. Eşim yaptıralım diyor, içimizin rahat etmesi için. Tabiki aldırmakta zor, bu bir sınav diye düşünüyorum. Bu benim ikinci hamileliğim birincisini geçen sene mart ayında kalbi atmadığı için aldırdım. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Dualarınızı esirgemeyin...
kızlar dün ikili sonuçlarımı almaya gittim çok şükür doktorumuz gayet normal dedi gel bi de cinsiyetine bakalım dedi 1 hafta önce 1 ihtimal erkek demişti bu hafta yani 13+0 da kesin erkek dedi hatta pipisinin resmini bile çekti . 4 yaşında bi oğlumuz var kız istiyoduk ama napalım sağlıklı olması en önemlisi Allaha şükürler olsun
ben de batmanda 5. yılıma başlıcam işte tayin falan çıkmazsaDD gerçi yerimden memnunum uzak falan ama okulum evin dibinde lojmandayım yani bebek doğunca çok rahat olur ama hayırlısı tabi. benim de bi oğlum cmtesi gittcem doktora bakalım öğrenir miyim cinsiyeti. benim de içimden kız geçiyo ama allahım hayırlı evlat versainn
hayırlı olsun canım.. demek ki bizimki kesin kız doktor büyük ihtimal kız gibi görünüyo dedi ama pipi göremedik :) gerçi yan durmuştu bizim bıcırık :) sağlıklı olsun da hiç önemli diil cinsiyeti ama o günden beri hep kızım kızım diye seviyorum o ayrı :)
canım hakkında hayırlısı ben öğrendim 13+0 cinsiyetini pipisinin fotoğrafını çekti doktor 2. oğlan geliyor biz de kız istiyoduk ama sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun artık önemli değil Allah gönlüne göre versin canım
canım ne mutlu sana o zaman sağıklı olsunlar da... oğlum da erkek istiyodu zaten ilk kardeşin olacak dediğimiz zaman bile ben ona kamyon , araba alıcam diyodu. Çocuk haklıymış meğer :)
bende mayıs ayında öğrenmiştim 12 haftalıktı geçen hafta ikili tarama testi diye gittik sevinerek bebek 8hafta 2 günlükken ölmüşşok olduk 1 ay içimde öyle kalmış hemen kürtaj oldum .bu alttaki hamilelik takvimini silmek istiyorum nasıl siliniyor bilen varmı?
amin canım hepimiz için hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.. böyle durumlarda başka doktorlardan fikir almak iyi olabilir, yine de siz bilirsiniz tabi de ben senin yerinde olsam bir başka doktorun fikrine de danışırım.. Dualarım seninle
Ense kalınlığı ve burun normalse eğer kan sonuçlarını pek önemseme büyük ölçüde yanıltıcı oluyor çünkü canım :)
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?