- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.861
moralim çok bozuk arkadaşlardün kasık ağrısıyla bi uyandım bi de farkettimki sol kasığım sağa göre şişkinlik var..zaten dün doktor kontrolüm vardı baktırdım doktor kasık fııtığı da olabilir idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı da olabilir dedi..idrar yolu enfeksiyonu çıktı zaten ama şu kasık fıtığı ihtimali çok moralimi bozdu..kasık ağrılarım hala devam ediyo..umarım bebeğime bişe olmaz..zaten düşük tehlikesiyle geldim bugünlere..
geçmiş olsun canım.. korkma belki enfeksiyondan şişmiştir.. ay bu hamilelere nazar mı değiyo nedir ya.. burdaki herkesin başına bi şekilde bi rahatsızlık geldi.. Felak ve Nas sürelerini bol bol okuyalım arkadaşlar.. çok nazar değermiş hamilelere öyle derler..
kızlar dün ikili sonuçlarımı almaya gittim çok şükür doktorumuz gayet normal dedi gel bi de cinsiyetine bakalım dedi 1 hafta önce 1 ihtimal erkek demişti bu hafta yani 13+0 da kesin erkek dedi hatta pipisinin resmini bile çekti . 4 yaşında bi oğlumuz var kız istiyoduk ama napalım sağlıklı olması en önemlisi Allaha şükürler olsun
ay maşallah yerim ben onu , ya ne güzel ben 14 haftalığım daha bilmiyorum, nerde yaşıyorsun nereye gittin. hayırlı evlat olsunda tek.ne güsel
moralim çok bozuk arkadaşlardün kasık ağrısıyla bi uyandım bi de farkettimki sol kasığım sağa göre şişkinlik var..zaten dün doktor kontrolüm vardı baktırdım doktor kasık fııtığı da olabilir idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı da olabilir dedi..idrar yolu enfeksiyonu çıktı zaten ama şu kasık fıtığı ihtimali çok moralimi bozdu..kasık ağrılarım hala devam ediyo..umarım bebeğime bişe olmaz..zaten düşük tehlikesiyle geldim bugünlere..
tatlım o bir ihtimal öncelikle bunu unutma kalbini ferah tut ben çevremde çok duydum hatta kuzenime dediler kızcağız son aya kadar hep düşünceliydi amniyosentez yaptırmadı ama sapasağlam doğdu yiğenim.Doktoruna güven olmazsa başka doktora da sor Allaha sığın ve bol bol dua et
canım istanbuldayım ben beykoz kavacıktaki medistate ye Sultan hanıma gidiyorum çok memnunun benim ilk oğlum da da 3 aylıkken belli olmuştu erkekler ısrarla ben burdayım diyolar göstermeden edemiyolar kuzular :)))) allah senin de gönlüne göre vesin
Arkadaşlar merhaba..
bugün sabah 2li taramam vardı..ense kalınlığı iyi dedi doktor burun kemiği oluşmaya başlamış dedi doktor udrasyon sonucu iyi görünüyor yani.kan değerimin sonucuda 10 gün sonra çıkacakmış.inşallah oda iyi çıkar..genel kan ve idrar sonuçlarım iyi çıktı ilaç vermedi.inşallah güzel devam eder..bende başta düşük riski geçirdiğim için herşeyden korkuyorum..
bu arada 12+0 udrasyon çeken doktora eşim sordu cinsiyeti bellimi diye yok daha erken dedi bakmadı bile(
Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz
Booll bol su içeceksin 3 lt kesin fazlasını da içebiliyorsan içmelisin hopess, çünkü ancak vücudunu suyla temizleyebilirsin.. Hiç endişelenme, stres yapıp bebişi içerde korkutma olur mu
Düşünce gücüne hep inanmışımdır, asla kötü düşünmeyin kızlar, "aklıma gelen başıma geldi" sözü düşünce gücünü kanıtlayan eski bir atasözüdür.. O bir tanesine Allah ömür vermemiş yapacak birşey yok.. Hayırlısı ile tahlillerin de düzgün çıkmış.. Negatif enerji yüklenip bebişleri de içerde korkutmayalım değil mi
canım benim hamileliğim başlarda çok kötüydü mide bulantılarım çok fenaydı şimdi biraz biraz azaldı.. o nedenle başlarda pek sağlıklı beslenemiyodum gibi geliyodu.. şimdi ki beslenmemi şöle anlatayım:
sabahları peynirli domatesli yada salatalıklı bi sandviçle süt içiyorum.. öğlenleri ya sebze yemeği+ yoğurt ya da köfte pilav gibi şeyler yiyorum.. akşamları Ramazan olduğundan ve eşim oruç tuttuğundan ötürü kayınvalidemlerdeyiz bu sene yemekte sağolsun o pişiriyo yemekleri.. çorba+etli yada sebzeli bi yemek ve üzerine de pideyle peynir zeytin falan yiyorum.. onlar çay içiyo da ben çok arada çok açık bi çay içip onlara katılıyorum.. balık yiyemiyorum artık zaten o nedenle omega 3 balık yağı içiyorum 2-3 günde bir.. bide ara öğünlerde ya bi şeftali ya bi armut, karpuz bişi yiyorum ne varsa..
Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz
Ense kalınlığı ve burun normalse eğer kan sonuçlarını pek önemseme büyük ölçüde yanıltıcı oluyor çünkü canım :)
İkili test için fazladan ücret ödeniyor mu acaba?
Ben 45 tl ödedim ama 100 de ödeyen var 150 de canım, hastaneni ara sor derim.
canım benim hamileliğim başlarda çok kötüydü mide bulantılarım çok fenaydı şimdi biraz biraz azaldı.. o nedenle başlarda pek sağlıklı beslenemiyodum gibi geliyodu.. şimdi ki beslenmemi şöle anlatayım:
sabahları peynirli domatesli yada salatalıklı bi sandviçle süt içiyorum.. öğlenleri ya sebze yemeği+ yoğurt ya da köfte pilav gibi şeyler yiyorum.. akşamları Ramazan olduğundan ve eşim oruç tuttuğundan ötürü kayınvalidemlerdeyiz bu sene yemekte sağolsun o pişiriyo yemekleri.. çorba+etli yada sebzeli bi yemek ve üzerine de pideyle peynir zeytin falan yiyorum.. onlar çay içiyo da ben çok arada çok açık bi çay içip onlara katılıyorum.. balık yiyemiyorum artık zaten o nedenle omega 3 balık yağı içiyorum 2-3 günde bir.. bide ara öğünlerde ya bi şeftali ya bi armut, karpuz bişi yiyorum ne varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?