- 25 Ocak 2012
- 234
- 50
- 118
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.901
Kızlar bende c.tesi günü ikili testimi yaptırdım. Ense kalınlığı çok iyi çıktı, bebeğimin burun kemiği de çok güzel gelişmiş şükürler olsun. Dr hiç endişe edilecek bişey yok dedi. Kan tahlili sonuçlarını da önümüzdeki c.tesi günü alacağım. ölçüm yapıldığında sat a göre 12+2, ultrason ölçümüne göre 12+6 idi bebeğim ve cinsiyetini de öğrendim :)) oğlum olacakmış maaşallah oğluma :)) kız olsun erkek olsun hiç farketmez benim için diyodum hep ki hala öyle diyorum ilk çocuğum olacak ve aman allahım ne kadar güzel bir duyguymuş bu, tarif edemiyorum, cinsiyetini de öğrenince resmen dünyam değişti, endişelerim baya azaldı. Artık sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum. Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın güzel anneler... dün bizde cinsiyeti öğrendik.oğlum olucakmış çok şükürler olsun meraktaydık isim bile düşünemiyorduk bilmeden...bebeğimizde sağlıklıymış cok şükürççşimdi sıra isim bulmada...işte en zor kısım ilk bebeğimiz ve en güzel ismi nasıl seçicem bilmiyorum...
günaydın güzel anneler... dün bizde cinsiyeti öğrendik.oğlum olucakmış çok şükürler olsun meraktaydık isim bile düşünemiyorduk bilmeden...bebeğimizde sağlıklıymış cok şükürççşimdi sıra isim bulmada...işte en zor kısım ilk bebeğimiz ve en güzel ismi nasıl seçicem bilmiyorum...
günaydın kızlar nasılsınız? dün tahlillerimi aldım kolesterolüm yükselmiş şaka gibihormonlardan olabilirmiş dedi aile hekimi bugün de kendi doktorumla konuşucam telefonda.. bakalım o ne dicek.. bide üstüne sedimentasyon yüksek çıkmış.. üstüne bugün bide burun akıntısı ve boğaz ağrısıyla ve dudağımda uçuğumla kalktım yataktan.. neyse gene de şikayet etmiyim Allah daha büyük dertler vermesin.. siz nasılsınız?
zenku cum allah şifa versin hepsi üst üste gelmiş , klimalara dikkat et, onlar yapıyor diye düşünüyorum ben hep. sedimentasyonun yüksek çıkması ne gibi olumsuzluklara yol açıyormuş?
kızlar bugun tam 9 haftalık oldum,
en son doktora 7hafta 6 gunlukken gıttım 1 ay sonra gel dedı.ben bu bır haftayı zor gecırdım nasıl gecıcek bılmıorum.ıyı mı içimde?sureklı endişeliyim.
9 haftalık hamıle olmama ragmen karnım şişti bıraz hamıle karnı gıbı deıl sertlestı ve pantolonlarım rahatsz etmeye basladı,beden olarak ıcınce gırıyorum ama dısardayken uzun sure gıyınce rahatsız edıor.szce normal mı?sızde olusan değişiklikler nelerdr?
bide kızlar sız ne kadar süre de bi doktora gıdıorsunuz?ben ozele gıttım ılk once kese ıcın sona 15 gun sona gel dedı kalp atıslarını duydum bu sefer 1 ay sonra gel dedı.
kızlar marınlar büyümeye başladı ben çaatlakları önlemek için fındık + kayısı yağı sürüyorum kako yağı alıcam birde, kullandığınız kremler var mı çatlak için?
hayırlı olsun, demek pipisinin resmini çekti:))..benim de yarın kontrolüm var...ben de merakla bekliyorum, benim için hiç farketmez, sağlıklı olsun da:)) Ben de ona bu sıcakta battaniye örüyorum...Su yeşili aldım ipi, her iki cinsiyete de gider diye:))
Kızlar bende c.tesi günü ikili testimi yaptırdım. Ense kalınlığı çok iyi çıktı, bebeğimin burun kemiği de çok güzel gelişmiş şükürler olsun. Dr hiç endişe edilecek bişey yok dedi. Kan tahlili sonuçlarını da önümüzdeki c.tesi günü alacağım. ölçüm yapıldığında sat a göre 12+2, ultrason ölçümüne göre 12+6 idi bebeğim ve cinsiyetini de öğrendim :)) oğlum olacakmış maaşallah oğluma :)) kız olsun erkek olsun hiç farketmez benim için diyodum hep ki hala öyle diyorum ilk çocuğum olacak ve aman allahım ne kadar güzel bir duyguymuş bu, tarif edemiyorum, cinsiyetini de öğrenince resmen dünyam değişti, endişelerim baya azaldı. Artık sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum. Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlar nasılsınız? dün tahlillerimi aldım kolesterolüm yükselmiş şaka gibihormonlardan olabilirmiş dedi aile hekimi bugün de kendi doktorumla konuşucam telefonda.. bakalım o ne dicek.. bide üstüne sedimentasyon yüksek çıkmış.. üstüne bugün bide burun akıntısı ve boğaz ağrısıyla ve dudağımda uçuğumla kalktım yataktan.. neyse gene de şikayet etmiyim Allah daha büyük dertler vermesin.. siz nasılsınız?
canım geçmiş olsun o uçuk yok mu o uçuk haftalardır geçmedi bende de 2 gündür çok fena baş ağrısı var geceleri çok sık uyanıyorum uykuya dalmakta zorlanıyorum gündüz de oğlum sağolsun uyutmuyor öğretmenim ben Allahtan en zor aylarım tatile denk geldi yoksa bu havalarda çalışanlara Allah kolaylık versin
maşallah canım allah uzun ömerüler versin oğluşunla kocanla, artık başlarsın alış-verişe buraya da koyarsın bakarız. 3 ağustosu iple çekiyorum rüyamda erkek gördüm bende . çok merak ediyorum cinsiyetini.
selam tüm annelere ve bebişlerine hastaneden geliyorum doktora gittim kan verdim bi tahlilerime bakmak istedi hepatit falan bakılması gerekiyormuş galiba,, normalde 15 haftalık oluyoruz yarın ultrasona girince 13hafta 5 gün gibi bişey dedi aklıma takıldı bi de herzamn girdiğim ultrasondan farklı olarak başka bir yerde girdim bu kez hareketlerini ve kalp atışını duyamadım geldiğimden beri içim içimi yiyor ya bişey mi oldu diye bebeğime diyebiliyorum evham yapıyorum doktor normal herşey dedi ama niye böyle hissediyorum anlamadım
Ne güzel bir haber almışsınız canım. Gözünüz aydın olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun.Darısı başımıza...
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bende de uçuk çıktı, ben çok az görünür görünmez zovirax krem sürdüm büyümeden kurudu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?