Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

günaydın güzel anneler... dün bizde cinsiyeti öğrendik.oğlum olucakmış çok şükürler olsun meraktaydık isim bile düşünemiyorduk bilmeden...bebeğimizde sağlıklıymış cok şükürççşimdi sıra isim bulmada...işte en zor kısım ilk bebeğimiz ve en güzel ismi nasıl seçicem bilmiyorum...

günaydın kızlarrrr.. ay ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başşladı artık ama bakıyorum erkekler çoğunlukta kız duymadım daha hiçç DD ben de cmtesdi öğrencem inşallah heyecanlandım bak şimdiii

maşallah canım allah uzun ömerüler versin oğluşunla kocanla, artık başlarsın alış-verişe buraya da koyarsın bakarız. 3 ağustosu iple çekiyorum rüyamda erkek gördüm bende . çok merak ediyorum cinsiyetini.

günaydın canım maşallah oğluşuna :) ben de merakla bekliyorum bi sonraki randevuyu

günaydın kızlar nasılsınız? dün tahlillerimi aldım kolesterolüm yükselmiş şaka gibi hormonlardan olabilirmiş dedi aile hekimi bugün de kendi doktorumla konuşucam telefonda.. bakalım o ne dicek.. bide üstüne sedimentasyon yüksek çıkmış.. üstüne bugün bide burun akıntısı ve boğaz ağrısıyla ve dudağımda uçuğumla kalktım yataktan.. neyse gene de şikayet etmiyim Allah daha büyük dertler vermesin.. siz nasılsınız?

allahım hayırlı etsin inşallah.benim öğrenmeme daha çok war 1 ay sonra gidicem doktora. hayırlısı olsun inşallah.

zenku cum allah şifa versin hepsi üst üste gelmiş , klimalara dikkat et, onlar yapıyor diye düşünüyorum ben hep. sedimentasyonun yüksek çıkması ne gibi olumsuzluklara yol açıyormuş?

zenku cum allah şifa versin hepsi üst üste gelmiş , klimalara dikkat et, onlar yapıyor diye düşünüyorum ben hep. sedimentasyonun yüksek çıkması ne gibi olumsuzluklara yol açıyormuş?

sağol canım amin inşallah.. sedimentasyon için dün gebelik takibimi yapan hemşire çok korkuttu beni.. kanında enfeksiyon yok ama idrar tahlili yaptır falan dedi.. ama benim abim doktor dün onunla konuştum gebelikte yükselebiliyomuş sedimentasyon çok da yüksek değil kafana takma bol bol su iç dedi..zaten nette de araştırdım gebelikte 40 gibi değerlere kadar yükselebiliyomuş vücut biraz fazla su tutuyormuş gebelikte..klimalar mahvetti bizi ya kaçıyorum klimalı yerlerden ama bazen mecburen maruz kalıyorum.. ilaç da içmiyorum tabi ki korkudan bol su ile bide yarın işe gelmeyip dinlenmeyi planlıyorum geçicek umarım..sadece deniz suyu kullanıyorum burnum için bide karbonatlı su ile gargara yaptım sabah.. umarım geçer bir an önce

selam tüm annelere ve bebişlerine hastaneden geliyorum doktora gittim kan verdim bi tahlilerime bakmak istedi hepatit falan bakılması gerekiyormuş galiba,, normalde 15 haftalık oluyoruz yarın ultrasona girince 13hafta 5 gün gibi bişey dedi aklıma takıldı bi de herzamn girdiğim ultrasondan farklı olarak başka bir yerde girdim bu kez hareketlerini ve kalp atışını duyamadım geldiğimden beri içim içimi yiyor ya bişey mi oldu diye bebeğime diye biliyorum evham yapıyorum doktor normal herşey dedi ama niye böyle hissediyorum anlamadım

canım çok normal endişelenme ben 9 haftalıkken falan yazlık hamile pantolonları aldım çok rahat kendine eziyet etme
ben ilk öğrendiğimde 15 günde 1,şimdi ayda 1 gidiyorum

kızlar marınlar büyümeye başladı ben çaatlakları önlemek için fındık + kayısı yağı sürüyorum kako yağı alıcam birde, kullandığınız kremler var mı çatlak için?

canım ben ilk hamileliğimde kakao yağı+ bebe yağı kullandım hiç çatlağım olmadı.Bunda da kakao yağı kullanmaya başladım daha yeni.

evet canım hala inanamıyoruz ya :))) en önemlisi sağlıklı olmaları Allah gönlüne göre versin... Battaniyesini yesinler onun ya...

amin canım demek senin de erkek hayırlı evlat olsunlar inşallah

canım ne güzel erkekler çoğunlukta herhalde isim için daha uzun bir zaman var tadını çıkar

canım geçmiş olsun o uçuk yok mu o uçuk haftalardır geçmedi bende de 2 gündür çok fena baş ağrısı var geceleri çok sık uyanıyorum uykuya dalmakta zorlanıyorum gündüz de oğlum sağolsun uyutmuyor öğretmenim ben Allahtan en zor aylarım tatile denk geldi yoksa bu havalarda çalışanlara Allah kolaylık versin

ben çalışıyorum çok zor oluyor evet uçuğa da şaştım kaldım sabah bi gecede nası öyle kocaman bişi çıkmış.. ki gece de doğru düzgün uyuyamadım.. ağrı kesici alıyomusn canım baş ağrın için?

Bende rüyalarımda erkek görüyodum hep, bakalım senin de rüyaların çıkacak mı :)) Alışveriş için çıldırıyorum çıldırıyorummmm ama daha hiç bişey almadım, hatta kendime de hiç bişey almadım daha sabrediyorum Bir kaç arkadaşımın hamileliğimi öğrenince hediye ettiği body, çorap, ayakkabı gibi hediyeleri var, bebeğimi sever gibi gidip gidip onlara sarılıp seviyorum :)))

canım o evhamı keşke hiç yapmasak ama mümkün olmuyo maalesef sen yine de canını sıkma hem kötü bişey olsa emin ol dr un mutlaka söylerdi. Herşey yolunda demiş bak. Hamileliğimizde hissettiğimiz sürekli evham sürekli endişe hali galiba ilk annelik duygumuz :))

Ne güzel bir haber almışsınız canım. Gözünüz aydın olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun.Darısı başımıza...

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bende de uçuk çıktı, ben çok az görünür görünmez zovirax krem sürdüm büyümeden kurudu çok şükür.

teşekkürler canım.. ben o az görünme aşamasını da göremedim sabah kalktığımda kocamandı malesef.. zoviraxı çok kullanma ama canım pek önerilmiyo hamilelikte.. sana da çok geçmiş olsun.. istemeden stres yapıyoruz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…