Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ohh ne guzel herkes cinsiyeti ogreniyor erkenden benim doktorda 14 yada 15. Haftada belli oluyor dedi birde ozel haftaya taramaya gifince sansimi bir daha denicem cok merak ediyorum ilk bebegimi 2 yasinda kaybettim kiz di bu sefer saglikli olsunda bisey istemiyorum

.
Çok gecmis olsun arkadaşım. Bende ilk bebeğini 7 haftalikken kaybetmiştim. Doktor sebebi ile ilgili bize söyledi mi? Neden kaybetmissin bebeğini?

yüksek ihtimal toksoplazma lütfen yediklerinize dikkat edin yeşillikleri iyi yıkayın hamileliğiniz boyunca dışardan sakın yemeyin et yemeği yaparken ellerinizi iyice yıkayın iyi pişirin benim içim yandı bari sizinki yanmasın.
ama patoloji sonucum normal geldi.

yok canım ilaç almıyorum zaten demir bebe asprini vitamin alıyorum çok zorda kalmadıkça ilaç almamaya çalışıyorum dinlenerek geçmesini bekliyorum bugün geçti çok şükür dün ve ondan önceki gün çok fenaydım bugün iyiyim

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim kontrole daha 10 gün var cinsiyetini çok merak ediyorum öğrenenlere hayırlı olsun tekrar

slmm kızlarr bakıyorum herkes cinsiyetini öğrenmiş :) bizde salı günü 3lü taramaya gircez 11 we 14. haftalarda erkeğe benzetti ama kesin bişey yokk aldığım şeyler ondan ya kırmızı ya sarıı yada beyaz inş bu sefer kesin bişey söler :)

kızlarr herkese günaydınn ben de yarın kuzumu görmeye gidiyorummm saat 1.30da randevum var inşallah ben de yazarım yarın buraya cinsiyeetiniii

günaydın tatlışlar

bebeklerimiz hep birlikte büyüyor ne güsel, kendinizi evhama sokmayın bakın hepimizin ayrı ayrı sağlık problemleri vs. leri var. cinsiyetini çğrenenler çok şanslı çok kıskanıyorum sizi. Kız olursa ZÜLAL koymayı istiyorum, oğlan olursa bi fikrim yok malesef. cinsiyetini öğrenir öğrenmez oda hazırlıklarına başlıcam inş, karnım çok büyünce alış-veriş zor olur diye düşünüyorum. öptüm herkesi göbişlerinden

günaydın anneler.uzun bü süre giremedim memlekete gitmiştik.dün ikili test yaptırdık sonuçlar pazartersi belli olcak.ama ense kalınlığı 2.3 çıktı doktor biraz fazla gibi bişeyler söyledi dünden beri çok üzülüyorum ağlıyorum.ağlaya sızlaya bebeğimide üzmek istemiyorum ama kafama çok takıldı inş sonuç iyi çıkar.bide doktor oğlana benziyo dedi bakalım.şuan tek istediğim şey sağlıklı olması.bol bol dua ediyorum artık Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

evet canım hala inanamıyoruz ya :))) en önemlisi sağlıklı olmaları Allah gönlüne göre versin... Battaniyesini yesinler onun ya...

Dün bizde gördük pipisini, çok komikti:)) annem hep kız diyordu, doktora bin kere sordu emin misiniz diye, adam da bu pipisi siz karar verin dedi:)) Battaniye bitince resmini koyarım:)

canım 2.3 diye bişey olunca illa olumsuz olacak değilye zaten bunlar düşük-orta-yüksek risk diye sınıflandırıyor
detaylı bilgi vermedi mi, kötü düşünme olumsuz bişi olsa söyler başka testler yaptırmanı isterdi

bana doktor bana yeterli açıklama yapmamıştı ama bende seninle aynı sebepten bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. çünkü doktor düşük yediğiniz şeylerden olabilir demişti. Rabbim herkese hayırlısı nasip etsin. Tekrar tekrar çok geçmiş olsun.

Merhaba canım. Benimde ikili testimde yaşımdan dolayı problem çıktı. Ağustosta çapadan randevu aldım, gerek görülür ise amniyosentez yapılacak (su alınacak yani keseden). Rabbim hayırlısını nasip etsin. Üzülme olur mu ilk günler bende senin gibiydim şimdi daha iyiyim. Dualarım hepimiz için. İçini refah tut bebişin için olur mu. Bi bakmışsın yakışıklı oğlun dünyaya gelmiş Allahın izniyle... Ben daha öğrenemedim bile cinsiyetini inşallah bayramdan sonraya öğreneceğim... Sevgiler

hadi gözün aydın cnm öğrenmişsin ne güzell.. senden de bi erkek haberi geldi erkekler çoğunlukta walla forumda kız yok heralde daha.. mayıs ayı erkek ayıymış demekki DDDD

Sağol canım, sağlıkla gelsinler de kız-erkek farketmez...isimler sözlüğünden isim arıyorum, bir tane beğendiğim yok( Neyse ki daha önümüzde uzun zaman var:)) Bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı?

Selam kızlar bende mayıs ayı hamişlerindenim şubatta 3 çocuğumu kısmetse kucağıma alıcam 2 kızım var hayırlısı

yok canım henüz doktorla ayrıntılı konuşamadık pazartesi sonuç belli olcak.kötü bişey demedi aslında hatta tekrar 1 ay sonrasına kontrol verdi telefonla sonucu bildireceğini söyledi.inş iyi gider her şey

canım ya sağol güzel dileklerin için içimi ferahlattın gerçekten.inş sende güzel haberlerini yazarsın buraya.kontrollerimiz hep çok iyi gidiyodu doktor öyle diyince çok kötü oldum.belki bişey yoktur da insan hassas oluyo işte bu dönemde.Sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz bebişlerimizi Allahız izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…