- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.921
.
Çok gecmis olsun arkadaşım. Bende ilk bebeğini 7 haftalikken kaybetmiştim. Doktor sebebi ile ilgili bize söyledi mi? Neden kaybetmissin bebeğini?
ben çalışıyorum çok zor oluyor evetuçuğa da şaştım kaldım sabah bi gecede nası öyle kocaman bişi çıkmış.. ki gece de doğru düzgün uyuyamadım.. ağrı kesici alıyomusn canım baş ağrın için?
cnm seninle 1 gün var aramızda bakalım cinsiyet söyleyecek mi sanaa ben de çok heyecanlıyım
evet canım hala inanamıyoruz ya :))) en önemlisi sağlıklı olmaları Allah gönlüne göre versin... Battaniyesini yesinler onun ya...
günaydın anneler.uzun bü süre giremedim memlekete gitmiştik.dün ikili test yaptırdık sonuçlar pazartersi belli olcak.ama ense kalınlığı 2.3 çıktı doktor biraz fazla gibi bişeyler söyledi dünden beri çok üzülüyorum ağlıyorum.ağlaya sızlaya bebeğimide üzmek istemiyorum ama kafama çok takıldı inş sonuç iyi çıkar.bide doktor oğlana benziyo dedi bakalım.şuan tek istediğim şey sağlıklı olması.bol bol dua ediyorum artık Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
yüksek ihtimal toksoplazma lütfen yediklerinize dikkat edin yeşillikleri iyi yıkayın hamileliğiniz boyunca dışardan sakın yemeyin et yemeği yaparken ellerinizi iyice yıkayın iyi pişirin benim içim yandı bari sizinki yanmasın.
Ama patoloji sonucum normal geldi.
günaydın anneler.uzun bü süre giremedim memlekete gitmiştik.dün ikili test yaptırdık sonuçlar pazartersi belli olcak.ama ense kalınlığı 2.3 çıktı doktor biraz fazla gibi bişeyler söyledi dünden beri çok üzülüyorum ağlıyorum.ağlaya sızlaya bebeğimide üzmek istemiyorum ama kafama çok takıldı inş sonuç iyi çıkar.bide doktor oğlana benziyo dedi bakalım.şuan tek istediğim şey sağlıklı olması.bol bol dua ediyorum artık Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Dün bizde gördük pipisini, çok komikti:)) annem hep kız diyordu, doktora bin kere sordu emin misiniz diye, adam da bu pipisi siz karar verin dedi:)) Battaniye bitince resmini koyarım:)
Canım %99 erkek dedi, hatta pipisini gösterdi:))
hadi gözün aydın cnm öğrenmişsin ne güzell.. senden de bi erkek haberi geldi erkekler çoğunlukta walla forumda kız yok heralde daha.. mayıs ayı erkek ayıymış demekkiDDDD
canım 2.3 diye bişey olunca illa olumsuz olacak değilye zaten bunlar düşük-orta-yüksek risk diye sınıflandırıyor
detaylı bilgi vermedi mi, kötü düşünme olumsuz bişi olsa söyler başka testler yaptırmanı isterdi
Merhaba canım. Benimde ikili testimde yaşımdan dolayı problem çıktı. Ağustosta çapadan randevu aldım, gerek görülür ise amniyosentez yapılacak (su alınacak yani keseden). Rabbim hayırlısını nasip etsin. Üzülme olur mu ilk günler bende senin gibiydim şimdi daha iyiyim. Dualarım hepimiz için. İçini refah tut bebişin için olur mu.Bi bakmışsın yakışıklı oğlun dünyaya gelmiş Allahın izniyle... Ben daha öğrenemedim bile cinsiyetini inşallah bayramdan sonraya öğreneceğim... Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?