Mayıs 2013 transferi olanlar haydi geliiinn!!!!

Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Allahım yar ve yardımcınız olsun bu imtihanıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. dualarımız seninle

Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Allahım yar ve yardımcınız olsun bu imtihanıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. dualarımız seninle

canım çok teşekkür ederim.15 saat yolculuğun ardından evimdeyim.yol boyu hem ağladım hemde sizler için benim gibi üzülmeyin diye dua ettim.bundan sonra hayatta atacağınız ilk çığlığınızın hamileyim olması dileğiyle.allah hepinizin yardımcısı olsun

slm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.29 nisanda tedaviye başladım.2 kez klomen,2 kez aşılama,1 kez tüp bebek denemem oldu.şimdi birkez daha deniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhb arkadaşlar bende 3 mayısda dondurulmuş embrıyolarım vardı transfer oldum salı gununu bekliyorum.rabbım ısteyen herkese versın ınşallah

işe yaramaz olduğuna hemen nasıl karar verildi. o kadar yumurtaya o kadar yüksek E2 normal değil mi? hiç bir şey anlamadım

arkadasim benim 6gun once transferim oldu.transferden 2gun once benim e2 5286 cikmisti transfer gunu 2800 dustu 18 yumurtadan 6si saglamdi ben polistik over hast.yim sendede war miydi?

Son düzenleme:
kızlar selaaam bekleyişimiz devam ediyor bugun 8. günümüz. dayanamayıp test yaptım pozitifmi değilmi anlayamadım o kadar ki silik galiba erken davrandım (( çarşamba gününe ne kaldı halbuki ama tutamadım kendmi inş tutmuştur bebeklerim :'((

slm yellgreen,8.gün silik çıkmışsa inşallah devamı gelecek.inşallah ufaklıklar sana sımsıkı tutunmuşlardır.istersen hassas test alıp yapabilirsin.5 gün önceden sonuç veren,ama eczaneden hassas test diye bazen normal test veriyolar ona dikkat et.dualarım seninle ve diğer anne adaylarıyla.mutlu haberi bekliyorum.teyzesinede moral olur

canımm benimde 8. günü silik çıkmıştıı ..iyice bakınca görülüyodu..9. günün sabahı tekrar yapmıştım yine aynı çıkmıştı..
seninde silikte olsa çıktıysaaaa olabilirrrrrrr

arkadasim benim 6gun once transferim oldu.transferden 2gun once benim e2 5286 cikmisti transfer gunu 2800 dustu 18 yumurtadan 6si saglamdi ben polistik over hast.yim sendede war miydi?

canım yok polikistik over hastası diyilim.e2 nin genelde trasfer gününe kadar düştüğünüde biliyorum.ama bana söylenen yumurtalara bakılacağı,döllenirse ve 3.güne giderse dondurulacağı oldu.en erken 1 ay sonra herşey yolunda giderse trasferimin yapılabileceği.sebep ohss riskimin olduğu,boyumun 1.55 olması gibi.daha yolun sonu diyil neden pes ettin diyebilirsin.ben memurum,eşimde memur.1 yılda 20 gün yıllık iznimiz var.son 3 yıldır iznimizi sadece bu konuda kullanıyoruz.maddi boyutuna gelince.istanbula 16 saatlik mesafedeyiz.sadece bu gelmemde kaldığım misafrhaneye 3 milyar ödedim.sadece yatak,yemek falan yok.hadi iznide parayıda bir kenara koydum 6.kez böyle bir sonuçla karşılaştım.senin canını en çok ne acıttı ve pes ettin dersen,eşimin benden gizlenip ağlaması.onun o gözlerinden akan her yaş beni param parça etti.bu yüzden bu yıkımı birdaha ne ona nede kendime yaşatmaya gücüm yok.

Merhaba canim okudum merak ettim neden pes ettin?Kotu bisey yoktur insallah...

kötümü iyimi ben bilmiyorum canım. bana söylenen yumurtalara bakılacağı,döllenirse ve 3.güne giderse dondurulacağı oldu.en erken 1 ay sonra herşey yolunda giderse trasferimin yapılabileceği.sebep ohss riskimin olduğu,boyumun 1.55 olması gibi.daha yolun sonu diyil neden pes ettin diyebilirsin.ben memurum,eşimde memur.1 yılda 20 gün yıllık iznimiz var.son 3 yıldır iznimizi sadece bu konuda kullanıyoruz.maddi boyutuna gelince.istanbula 16 saatlik mesafedeyiz.sadece bu gelmemde kaldığım misafrhaneye 3 milyar ödedim.sadece yatak,yemek falan yok.hadi iznide parayıda bir kenara koydum 6.kez böyle bir sonuçla karşılaştım.senin canını en çok ne acıttı ve pes ettin dersen,eşimin benden gizlenip ağlaması.onun o gözlerinden akan her yaş beni param parça etti.bu yüzden bu yıkımı birdaha ne ona nede kendime yaşatmaya gücüm yok.

slm kızlar.bizimde salı günü 3.gün iki tane embriyomuz transfer edildi.cumartesi test günümüz.Allah ım inşallah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…