- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
ben öyle düşünüyorum canım.ilkinde 29 yumurta 19 embriyo oluştu.5.gün 6 embriyom vardı.aynı gün hepsi öldü.şimdide dr bana transfer yapmıcam diyo,yaparsa hayatım tehlikeye girermiş.bugün çok kötüydüm konuşamadım,daha doğrusu onlar konuştu ben dinlemedim.yarın konuşup açıklama isticem.sizede yazarım.
Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Allahım yar ve yardımcınız olsun bu imtihanıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. dualarımız seninle
Kızlar hamileyiiim
Rabbime çok şükürler olsunnnn
Allahım herkese nasip etsin.
Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn
slm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.29 nisanda tedaviye başladım.2 kez klomen,2 kez aşılama,1 kez tüp bebek denemem oldu.şimdi birkez daha deniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhb arkadaşlar bende 3 mayısda dondurulmuş embrıyolarım vardı transfer oldum salı gununu bekliyorum.rabbım ısteyen herkese versın ınşallah
merhaba arkadaslar ben 7 mayis sali gunu transferim oldu 18nde cikacak cooook heyecanliyim
işe yaramaz olduğuna hemen nasıl karar verildi. o kadar yumurtaya o kadar yüksek E2 normal değil mi? hiç bir şey anlamadım
İnş guzel haberler verirsin tatlimhepimizin heyecani ayni cildarmayiz umarim
merhaba arkadaslar ben 7 mayis sali gunu transferim oldu 18nde cikacak
merhb arkadaşlar bende 3 mayısda dondurulmuş embrıyolarım vardı transfer oldum salı gununu bekliyorum.rabbım ısteyen herkese versın ınşallah
kızlar selaaam bekleyişimiz devam ediyor bugun 8. günümüz. dayanamayıp test yaptım pozitifmi değilmi anlayamadım o kadar ki silik galiba erken davrandım(( çarşamba gününe ne kaldı halbuki ama tutamadım kendmi inş tutmuştur bebeklerim :'((
heeey hoş geldiiin. benim de transfer günüm ve test günüm seninle aynı. 18 mayıs ta baya bi kişi var teest yapacak. ne bereketli bi günmüşsonuçlar da bereketli olsun inşallah
kızlar selaaam bekleyişimiz devam ediyor bugun 8. günümüz. dayanamayıp test yaptım pozitifmi değilmi anlayamadım o kadar ki silik galiba erken davrandım(( çarşamba gününe ne kaldı halbuki ama tutamadım kendmi inş tutmuştur bebeklerim :'((
arkadasim benim 6gun once transferim oldu.transferden 2gun once benim e2 5286 cikmisti transfer gunu 2800 dustu 18 yumurtadan 6si saglamdi ben polistik over hast.yim sendede war miydi?
Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Allahım yar ve yardımcınız olsun bu imtihanıda kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. dualarımız seninle
Merhaba canim okudum merak ettim neden pes ettin?Kotu bisey yoktur insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?