Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana 14. Günü dedi ama ben o gün eczaneden aldığım testi yapıcam maalesef ;( kuzenimin nişanı var o gün ve sabahtan koşturma başlar gidemem tahlile

anladim canim banada 14gunu dedi jel 1 tane kalinca poz. Cikarsa ara vermeden tekrar jeli alabilmem icinmis jel kullaniyormusun sende

Mrb erenesan sonucu asilamadan kac gun sonra ogreniceksin

aşılama gününüde sayarak 13. ya da en geç 14. günde yaptıracağım kan testini nasip olursa canım, çünkü doktor bana geçen ay iki gün lekelenme gelince niye gelmedin dedi bende adet olursam deyip hayal kırıklığı yaşamamak için test yaptırmak istememiştim. Şimdi erken yaptırıp bişey varsa düşük yaşanmadan önlem almak istiyorum,negatif olursada üzülerk kader diyeceğim(

Anladim canim adet olsan bile kan testini yaptirmsliyiz diye biliyorum forumda okumustum bi ark. Kanamasi olmus ama dr tahlili istemis yinede ve sonuc pozitifmis ins ALLAH pozitif sonuclari goruruz hep beraberrrrr

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş-------------------2 Mayıs------------15 Mayıs
Ozikaa-------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.------------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Murderoz-----------1. Aş-----------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nebf---------------2. Aş.-----------------30 Mayıs-----------13 Haziran

ben cumartesi TSH testi için hastaneye gideceğim hazır gitmişken BHCG de yaptıracağım 11. olmuş oluyor en azından stresim geçer
hayatım cumartesi günü 9. gün oluyor daha bizim, 2 sinde yaptırdık ya çıkmaz gibi geliyor bana ama sen bilirsin bende çok sabırsızlanıyorum ve kasık ağrısı, akıntıdan başka da bi değişiklik yok, oda birşeyin belirtisi olamaz zaten hayırlısı

canım aynı soruyu bende sormuştum, benimde 17mm yumurtam varken çatlatma iğnesi dedi başka yumurta yok mu dedim 11mm öbürü dedi yani bir yada iki mm anca büyümüştür ama 20 mm ulaştıklarını pek sanmıyorum, hemşire aşılamada değil tüp bebekte çok yumurtaya ihtiyaç var fazla olsaydı gelişen yumurtan iptal olurdu zaten böylesi daha ii dedi napalım yapcak bisi yok bekleyeceğiz

ahhh ahhh geçen hafta bugün bu saatlerde doktor kapısında aşılama için kurbanlık koyun misali sıramı bekleyip neler olayacak Ya Rabbim diye dua ediyordum, bir hafta oldu bile, sonu hayırlı olsun yeterki cümlemizin arkadaşlar YA SABIR

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar

Nick--------Kaçıncı aşılama--------aşılama günü--------------test tarihi

merhabalar bende mayısta aşilama yaptıranlardanım bizde sorun eşim de hareket azlıgı bende sorun yok sadece adetten 18 gün sonra yumurtluyorum kendiliginden çatlıyo 07.05.13 de aşilama oldum ilk aşilamam 1 yıldır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz test tarihi 20.05.13 de ama hiç umudum yok nasip hayırlısı.....

benide listeye ekleyeyin bide aşilama yaptıranlara soruyorum ne gibi belirtileriniz war agri falan oluyomu...

benide listeye ekleyeyin bide aşilama yaptıranlara soruyorum ne gibi belirtileriniz war agri falan oluyomu...

ağrı konusu benim için 1. aşılama ve 2. aşılama olarak çok farklı ,,,1.de inanılmaz şişlik ağrı olurken,2.de hiçbir ağrı hissetmiyorum,,,senin ilk aşılama ise ağrın olabilir,,,

ağrı konusu benim için 1. aşılama ve 2. aşılama olarak çok farklı ,,,1.de inanılmaz şişlik ağrı olurken,2.de hiçbir ağrı hissetmiyorum,,,senin ilk aşılama ise ağrın olabilir,,,

benim hiç agrım yok sadece batma gibi saniyelik oluyo geçiyo zaten belirti olmadıgı için ümitsizlige kapılıyorum neyse nasip...

Benim goguslerim sisti,cok fena aciyorlar.adet oncesi hep siser bi kac gun kala ama bu kez bayaa bi once sistiler

anladim canim banada 14gunu dedi jel 1 tane kalinca poz. Cikarsa ara vermeden tekrar jeli alabilmem icinmis jel kullaniyormusun sende

Yaaa onu hiç düşünmemiştim bende ne yapıp edip yaptırsam mı o gun ;(
Bi de su jeli sabah yaptıktan 20 dk sonra servise biniyorum ise gelmek için 1 saatten fazla oturuyorum ya serviste hep dışarı akiyo birşey olur mu ki yaaa;(

Aşılama yapılacağı gun ultrasonla baktılar mı size yumurta çatlamış mı diye ve çatlamamış olabilir mı iğneye rağmen ;((

Bana bitmeden yaptir dedi dusuk olmamasi icin 14gunu yani benim akmiyo cok az akiyor tam yapamiyormusun acaba

Aşılama yapılacağı gun ultrasonla baktılar mı size yumurta çatlamış mı diye ve çatlamamış olabilir mı iğneye rağmen ;((

Bebenim bakildi karindan bakiyo biri dr asilamayi yapinca goruo ekrandan zaten yum en yakin yere yapio dolayisiyla goruodur catladigini

Arkadaşlar bu siteyi görünce çok sevindim. Çünkü bende p.tesi aşılama yaptıracağım. ama şüphelerim var ben 28 ünde adet oluyorum. doktor yarın yani adetimin 14. günü yapar sanıyordum ama araya haftasonu giriyor ve doktor çalışmıyor bana p.tesi aşılama yapacağını söyledi. şimdi doktoruma hiç güvenmiyorum sizce 17. gün aşılama normal mi? yoksa sırf para kazanmak için mi yapıyor? Sizler kaçıncı günlerde aşılama yaptırdınız? Cevaplarınızı bekliyorum.

hmmmm biraz geç gibi ama çok bilgim yokk...ben adetimin 13 . günü aşılama oldum...

jel dediğiniz şey ne hiç duymadım .) ne işe yarar arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…