Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hastaneye yarın gidicem.. inşallah iyi sonuç alırım. yarın 10. gün oluyor 5 in üstünde çıkması gerek tutmuşsa. son hcg testimde 0,100 çıkmıştı. forumda 10. gün yApanlar var okudumda 17 falan çıkmış. yarın ben yazarım değerimi. güzel bişi çıkarsa sanada cesaret olur:) yaptırırsın testini. offf çok heyecanlıyım.....

6gun kaldi benimde asilamanin kacinci gunu kanda baktiracaksiniz kizlarrr

cnm normalde söylenen 14. günde cıkıyormus ... Ancak benim doktorum adet gününü bekle ozmn yap dedi hoş nasıl beklenir ozmana kadr bilemiyorum ama benim aşılamamın 14. gunu ayın 18 ıne geliyo o gün yaparım sanırım :))

cnm bende adetımın 12. gununde gece bı ıgne yaptırdım ovıtrelle o iğne yapıldıktan sonra belli bir süre sonra (doktor hesaplıyor onu )aşılama yapılması gerekiyormus cumartesi saat 13.30 gibi de aşılamam yapıldı. yani 14. günü. seninde yumurtalarının çatlamasını 17. güne ayarlıyo olabilir. sor tabi doktoruna ..neden 17. gun diye

İnsallah poztf sonuclar aliriz ben cok cokmus hssdyrm kendimi gonal f glukofen ve jeli kullanmaya baslafigimdan beri mide bulantisi bas donmesi devam ediyor sizlerde kullaniyormusunuz coraspin apikobal glukofen folboiol dostinex bide jrli kullaniyorum suan bir an once bitsin die dua ediyorum

Canim daha erken degilmi 2sinde asilaman oldu senin.benim 1inde oldu 14yaptir dedi dr um bence bekle br s daha

benim aşılamam pazartesi yani 6 mayısta oldu.koltuğa yatınca gözlerimi kapadım.bitince açtım.hiçbirşey görmedim.ultrasonla bakıyomu direkt aşılamamı yapıyo bilmiyorum.ama ben sigorta kadın doğum hast.yaptırdım,20 dk.yat dedi gitti dok.hastabakıcı 20 dk.olmadan geldi.kaldırdı beni bilmiyorum.benim bir kızım var 11 yaşında.hamile kaldığımda çok gençtim.eşimde öyle.ben 21,eşim 24 yaşındaydı.neyse biz bu işi becermişiz haberimiz yok.hiçbişey hissetmedim.adet günüm geçti,tatildeyiz,denize girdim,bisiklet tepesinde eşimin arkasında atlaya zıplaya gezdim.bende biraz daha denize gireyim eve dönünce gelsin diyorum.eve döndük,4.günüm
beni sardı telaş istemiyorum çünkü.bi test hooooooop hamileyim.sonra7-8.haftalarda başladı aşermeler,bulantılar falan filan.yani aşılama sonrası bi belirti beklemeyin,olanları anlamlandırmayın,anca hamilelik olursa belli olduktan sonra belirtiler başlar.Herkese hayırlısı...

ben folbıolden baska hiçbirsey kullanmıyorum. doktorumun ilaçlarla arası pek yok hem min düzeyde tutuyo ilaçları inşallah Allah herkese hayırlısını sını nasip etsin.. kendine sakın stres yapma hayırlı ne ise o olsun dıye dua et.. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylerde yavrularımıza kavusuruz ..

insALLAH kavusuruz canim hayirlisi ne ise o olsun.ne guzel ilacsiz bi hayat banada nasip olur umarim.

inş ii bi sonuç çıkar canım, daha erken olduğu için rakam çok yüksek çıkmaya bilir, buna hazırlıklı olmalıyız ama ufak bi kımıldama varsa bi kaç gün sonra tekrarlarsın testini, hadi bakalım yarın cevabını mutlaka bekliyoruz, Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaşmamızı nasip etsin

laleciğim sen ne zaman yapacaksın testini bizden bir gün önce oldu aşılaman, galiba ben doktorun dediği tarihi bekleyemeyeceğim, salı yaptırırım umut verici bisiler çıkarsa bi kaç gün sonra bi daha tekrarlarım

Amin canim insallah pozitif olsun hepimizin yaaa negatif olursada dayanabilelim her sey yuce rabbimden vardir bi hayir deriz artik.ben de cok merak ediyorum ama 14 unu beklicem sanirim hem hamileysek o kadar cok kan aldirmanin bebegede zarari var die duymustum 1tup kan da az degil

laleciğim sen ne zaman yapacaksın testini bizden bir gün önce oldu aşılaman, galiba ben doktorun dediği tarihi bekleyemeyeceğim, salı yaptırırım umut verici bisiler çıkarsa bi kaç gün sonra bi daha tekrarlarım[/QUOTE]

Pantenol canim ii sonuclar alirsin İnsALLAH ben ilk yaptirdim asilamayi dayabiliyorum dayanmaya calisiorum benimde 10gun bugun hayirli hbr lerini bekliyorummmm

s.a. nasılsınız arkadaşlar ? kaç gününüz kaldı benim 9 inşallah dün akşam başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyorum dayanılmayacak kadar değil ama rahatsız ediyor beni tabi...sanki adet olacakmışım gibi:) hamile olmayı o kadar arzuluyorum ki....bekarken hiç öyle duygularım yoktu...eminim sizi içinde öyle....

Aleyküm Selam kardeşim, İlk sonuç pantelonun olacak canım, galiba Salı günü de benim, sonra lalenin sonucu gelecek, ama kesin sonuçlar için yaklaşık 5 günümüz daha var, inşallah hepimiz hayırlı haberler duyururuz buradan. Seninde az kaldı hadi hayırlısı kaderdaşım,
Bu arada benimde belimdeki ve kasığımdaki o inceden ve derinden gelen sızı ağrı devam ediyor, adet ağrısı gibi gıcık bir ağrı. İkide bir kontrol ediyorum, akıntı ile karşılaşıyorum, ama çok korkuyorum, önce test sonucunu görmek istiyorum olumsuz bisi olursa da, bugüne kadar hiç adet günüm geçmedi, erken geldi ama hiç geç kalmadı, idrar testi kan testi hiç bisi yapmama fırsat vermedi, inşallah bu sefer günüm geçer de testleri yapar beklediğim sonucu görürüm, hepimizin gönlündeki olsun inşallah, ama şu gıcık sancılar da canımı sıkıyor

inşallah hayırlısıyla güzel haberleri paylaşırız kardeşim...ne yapalım sabredecez Rabbim bundada mutluka bir takdiri vardır...
ilk aşılamamda böyle sancım olmamıştı...inşallah hayra yoralım da inşallah gebelikten oluşan ağrılardır...:)))dua ile...

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş--------------------02 Mayıs------------15 Mayıs
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.-----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş-----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nebf--------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…