inş bu sefer olmayız, benimde adet belirtilerim full devam ediyor kasık ağrıları da eklendi, genelde tutmayanları okudum 12. yada 13 gün olmuşlar, zaten Allah nasip eder salıya kadar hastalanmazsam çarşamba test yaptırmayı düşünüyorum 13. gün olur o zamana iyi kötü bi sonuç alırım sen ne yaptın, hastaneye gidince test yaptırcam demiştin naptın yaptırdın mı test ama daha erkendi.
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar
Nick--------Kaçıncı aşılama--------aşılama günü--------------test tarihi
6gun kaldi benimde asilamanin kacinci gunu kanda baktiracaksiniz kizlarrr
Arkadaşlar bu siteyi görünce çok sevindim. Çünkü bende p.tesi aşılama yaptıracağım. ama şüphelerim var ben 28 ünde adet oluyorum. doktor yarın yani adetimin 14. günü yapar sanıyordum ama araya haftasonu giriyor ve doktor çalışmıyor bana p.tesi aşılama yapacağını söyledi. şimdi doktoruma hiç güvenmiyorum sizce 17. gün aşılama normal mi? yoksa sırf para kazanmak için mi yapıyor? Sizler kaçıncı günlerde aşılama yaptırdınız? Cevaplarınızı bekliyorum.
İnsallah poztf sonuclar aliriz ben cok cokmus hssdyrm kendimi gonal f glukofen ve jeli kullanmaya baslafigimdan beri mide bulantisi bas donmesi devam ediyor sizlerde kullaniyormusunuz coraspin apikobal glukofen folboiol dostinex bide jrli kullaniyorum suan bir an once bitsin die dua ediyorumcnm normalde söylenen 14. günde cıkıyormus ... Ancak benim doktorum adet gününü bekle ozmn yap dedi hoş nasıl beklenir ozmana kadr bilemiyorum ama benim aşılamamın 14. gunu ayın 18 ıne geliyo o gün yaparım sanırım :))
bana bakmadı hatta kac yumurtam vardı onuda bimiyorum..bunu bende merak ediyorum.
Canim daha erken degilmi 2sinde asilaman oldu senin.benim 1inde oldu 14yaptir dedi dr um bence bekle br s dahahastaneye yarın gidicem.. inşallah iyi sonuç alırım. yarın 10. gün oluyor 5 in üstünde çıkması gerek tutmuşsa. son hcg testimde 0,100 çıkmıştı. forumda 10. gün yApanlar var okudumda 17 falan çıkmış. yarın ben yazarım değerimi. güzel bişi çıkarsa sanada cesaret olur:) yaptırırsın testini. offf çok heyecanlıyım.....
İnsallah poztf sonuclar aliriz ben cok cokmus hssdyrm kendimi gonal f glukofen ve jeli kullanmaya baslafigimdan beri mide bulantisi bas donmesi devam ediyor sizlerde kullaniyormusunuz coraspin apikobal glukofen folboiol dostinex bide jrli kullaniyorum suan bir an once bitsin die dua ediyorum
insALLAH kavusuruz canim hayirlisi ne ise o olsun.ne guzel ilacsiz bi hayat banada nasip olur umarim.ben folbıolden baska hiçbirsey kullanmıyorum. doktorumun ilaçlarla arası pek yok hem min düzeyde tutuyo ilaçları inşallah Allah herkese hayırlısını sını nasip etsin.. kendine sakın stres yapma hayırlı ne ise o olsun dıye dua et.. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylerde yavrularımıza kavusuruz ..
inş ii bi sonuç çıkar canım, daha erken olduğu için rakam çok yüksek çıkmaya bilir, buna hazırlıklı olmalıyız ama ufak bi kımıldama varsa bi kaç gün sonra tekrarlarsın testini, hadi bakalım yarın cevabını mutlaka bekliyoruz, Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaşmamızı nasip etsinhastaneye yarın gidicem.. inşallah iyi sonuç alırım. yarın 10. gün oluyor 5 in üstünde çıkması gerek tutmuşsa. son hcg testimde 0,100 çıkmıştı. forumda 10. gün yApanlar var okudumda 17 falan çıkmış. yarın ben yazarım değerimi. güzel bişi çıkarsa sanada cesaret olur:) yaptırırsın testini. offf çok heyecanlıyım.....
İnsallah poztf sonuclar aliriz ben cok cokmus hssdyrm kendimi gonal f glukofen ve jeli kullanmaya baslafigimdan beri mide bulantisi bas donmesi devam ediyor sizlerde kullaniyormusunuz coraspin apikobal glukofen folboiol dostinex bide jrli kullaniyorum suan bir an once bitsin die dua ediyorum
s.a. nasılsınız arkadaşlar ? kaç gününüz kaldı benim 9 inşallah dün akşam başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyorum dayanılmayacak kadar değil ama rahatsız ediyor beni tabi...sanki adet olacakmışım gibi:) hamile olmayı o kadar arzuluyorum ki....bekarken hiç öyle duygularım yoktu...eminim sizi içinde öyle....
Aleyküm Selam kardeşim, İlk sonuç pantelonun olacak canım, galiba Salı günü de benim, sonra lalenin sonucu gelecek, ama kesin sonuçlar için yaklaşık 5 günümüz daha var, inşallah hepimiz hayırlı haberler duyururuz buradan. Seninde az kaldı hadi hayırlısı kaderdaşım,
Bu arada benimde belimdeki ve kasığımdaki o inceden ve derinden gelen sızı ağrı devam ediyor, adet ağrısı gibi gıcık bir ağrı. İkide bir kontrol ediyorum, akıntı ile karşılaşıyorum, ama çok korkuyorum, önce test sonucunu görmek istiyorum olumsuz bisi olursa da, bugüne kadar hiç adet günüm geçmedi, erken geldi ama hiç geç kalmadı, idrar testi kan testi hiç bisi yapmama fırsat vermedi, inşallah bu sefer günüm geçer de testleri yapar beklediğim sonucu görürüm, hepimizin gönlündeki olsun inşallah, ama şu gıcık sancılar da canımı sıkıyor
slm fato hala beni eklemedin. topige nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?