Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde doktorum geçen ay gonal f iğnesine adetin 6. günü başlatacaktı bende biraz bilgi sahibi olduğum için tamam dedi bu ay kalsın o zaman...kimseye güvenmiyorum ben

merhaba benim bildiğim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1 gün sonra aşılama yapılır.ben ilk aşılamamda pazartesi akşam 10.30 gibi iğnem vuruldu . çarşamba 10.30 gibi de aşılamam yapıldı

kızlar ya belim ağrıyor, hemde baya, adet öncesi gelen üşümelerimde geldi Allahım nolur hasta olmayım, tek kendime dua etmeyim cümlemizde isteğimiz sonucu alalım (Amin)

benimde adetimin 2. günü.yarın iğnelere başlıyorum.fostimon yazdı günde 150 ml.doktor yapmamı istemedi.eşimin değerleri düşük ileri hızlı %5 çıkmıştı ilk aşılamamda.%25 ten yüksek olması lazımmış.ben aşılama yaptırmak istedim.ağustosta tüp bebek yaptırıcam o zamana kadar boş durmak istemedim.yani olmayacağını bile bile bir işe giriştim.umut işte

Xxxxxx canim benimde 13 gunu oldu asilamam 19 adt olmudtm 1inde asilama yapti

Bebenim bakildi karindan bakiyo biri dr asilamayi yapinca goruo ekrandan zaten yum en yakin yere yapio dolayisiyla goruodur catladigini

Ya bana bakmadı sanırım ya da ben o heyecanla hatırlamıyorum neyse önemli olan yumurta çatlamış olsunda;( ya ilk seninkini öğrenicez inşallah forum mutlu haberlerle dolar taşar canım:))

Son gittiğinde yumurtanın boyu neydi ki birde kaç günde bir adet oluyorsun bence ayarlamıştım doktor onu kafaya takma

Ya bana bakmadı sanırım ya da ben o heyecanla hatırlamıyorum neyse önemli olan yumurta çatlamış olsunda;( ya ilk seninkini öğrenicez inşallah forum mutlu haberlerle dolar taşar canım:))
insALLAH canim ya tek bir tane negatif olmasin sonucuma gore napicagimi bilmiyorum suan eve kapattim kendimi istende cikmistim tedavi baslamadan kisa bir sure once asosyal oldum

Yapıyorum ama belki de çok hareket etmiyorum diye olabilir neyse yarın daha erken kalkayım bari ;(
yatar vaziyette yaptiktan 2dk sonra kalkiyorum evde dolasiyorum cnm 10 dk falan bikere hic kalkmadim ozaman baya birden akti saatler sonrada olsa hemen kalkinca birikmio dagilio icinde die dsnuorum

insALLAH canim ya tek bir tane negatif olmasin sonucuma gore napicagimi bilmiyorum suan eve kapattim kendimi istende cikmistim tedavi baslamadan kisa bir sure once asosyal oldum

Pozitif düşün pozitif olsun canım sen ilk öğrenecek ve hepimize umut olacaksın...

Günaydın arkadaşlar....aşılama kervanında yürüyoruz dualarımızla birlikte inşallah.... günüm kaldı ALLAHın izniyle...bu gece kasık ve bel ağrılarım çok oldu... ilk aşılama hiç böyle bir şey olmamıştı...hayırlısı

o tamamen senin yumurtalarının boyutlarıyla alakalı.
benimde yarın aşılamam olacak mesela, 16.günüm benimde. AMa pazartesiye de bırakabiliriz demişti doktorum.. Neyseki yumurtalarım büyümüş de kalmadık pazartesiye.. :)

öğle arasına çıkmadan önce bi selam vereyim dedim :)) ilk aşılamamda günler geçmek bilmemişti, şimdi ise bir geçsin bir geçmesin günler diye düşünürken günler geçiyor ah sonuçlarımız pozitif olsa keşke ..ve mutluluk sarsa bizleri,,,

Son düzenleme:
kızlar ya belim ağrıyor, hemde baya, adet öncesi gelen üşümelerimde geldi Allahım nolur hasta olmayım, tek kendime dua etmeyim cümlemizde isteğimiz sonucu alalım (Amin)

bendede bel ağrısı var, ben ilk aşılamamın 12. gunu hasta olmuştum

bendede bel ağrısı var, ben ilk aşılamamın 12. gunu hasta olmuştum

inş bu sefer olmayız, benimde adet belirtilerim full devam ediyor kasık ağrıları da eklendi, genelde tutmayanları okudum 12. yada 13 gün olmuşlar, zaten Allah nasip eder salıya kadar hastalanmazsam çarşamba test yaptırmayı düşünüyorum 13. gün olur o zamana iyi kötü bi sonuç alırım sen ne yaptın, hastaneye gidince test yaptırcam demiştin naptın yaptırdın mı test ama daha erkendi.

Benimde 9 cm kistim vardı.Ameliyat oldum aldılar.3-4 ay sonra 2 tane daha oldu.Bu asit dediğin şeyi kist salgılıyo.Spermi,embiriyoyu öldürüyo.Şimdi bende 2,5 cm lik bir tane var.Ona rağmen aşılama denedik bu ay bakalım ne olacak.hayırlısı.:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…