Arkadaşlar bu siteyi görünce çok sevindim. Çünkü bende p.tesi aşılama yaptıracağım. ama şüphelerim var ben 28 ünde adet oluyorum. doktor yarın yani adetimin 14. günü yapar sanıyordum ama araya haftasonu giriyor ve doktor çalışmıyor bana p.tesi aşılama yapacağını söyledi. şimdi doktoruma hiç güvenmiyorum sizce 17. gün aşılama normal mi? yoksa sırf para kazanmak için mi yapıyor? Sizler kaçıncı günlerde aşılama yaptırdınız? Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu siteyi görünce çok sevindim. Çünkü bende p.tesi aşılama yaptıracağım. ama şüphelerim var ben 28 ünde adet oluyorum. doktor yarın yani adetimin 14. günü yapar sanıyordum ama araya haftasonu giriyor ve doktor çalışmıyor bana p.tesi aşılama yapacağını söyledi. şimdi doktoruma hiç güvenmiyorum sizce 17. gün aşılama normal mi? yoksa sırf para kazanmak için mi yapıyor? Sizler kaçıncı günlerde aşılama yaptırdınız? Cevaplarınızı bekliyorum.
jel dediğiniz şey ne hiç duymadım .) ne işe yarar arkadaşlar?
Aşılama yapılacağı gun ultrasonla baktılar mı size yumurta çatlamış mı diye ve çatlamamış olabilir mı iğneye rağmen ;((
Bana bitmeden yaptir dedi dusuk olmamasi icin 14gunu yani benim akmiyo cok az akiyor tam yapamiyormusun acaba
Bebenim bakildi karindan bakiyo biri dr asilamayi yapinca goruo ekrandan zaten yum en yakin yere yapio dolayisiyla goruodur catladigini
insALLAH canim ya tek bir tane negatif olmasin sonucuma gore napicagimi bilmiyorum suan eve kapattim kendimi istende cikmistim tedavi baslamadan kisa bir sure once asosyal oldumYa bana bakmadı sanırım ya da ben o heyecanla hatırlamıyorum neyse önemli olan yumurta çatlamış olsunda;( ya ilk seninkini öğrenicez inşallah forum mutlu haberlerle dolar taşar canım:))
yatar vaziyette yaptiktan 2dk sonra kalkiyorum evde dolasiyorum cnm 10 dk falan bikere hic kalkmadim ozaman baya birden akti saatler sonrada olsa hemen kalkinca birikmio dagilio icinde die dsnuorumYapıyorum ama belki de çok hareket etmiyorum diye olabilir neyse yarın daha erken kalkayım bari ;(
insALLAH canim ya tek bir tane negatif olmasin sonucuma gore napicagimi bilmiyorum suan eve kapattim kendimi istende cikmistim tedavi baslamadan kisa bir sure once asosyal oldum
kızlar ya belim ağrıyor, hemde baya, adet öncesi gelen üşümelerimde geldiAllahım nolur hasta olmayım, tek kendime dua etmeyim cümlemizde isteğimiz sonucu alalım (Amin)
bendede bel ağrısı var, ben ilk aşılamamın 12. gunu hasta olmuştum
doktorum bana iliski önerdi yumurtlamadan önce ertesi günü cagiriyor yanina yani iliskiden 8-16saat icinde doktora gidiyorsun ve uzun ince bi cubukla asagidan siviyi cekiyor ve bitane cama akitiyor ayni sperme benziyordu o sivi yani okadar katiydi mikroskopun üstünden bakip bana spermler iceri hic girmemis sendeki sivi asitli oldugundan öldürüyor dedi. kan tahlilindede cikti canim önce bu sekil yapti spermeler hic yasamayinca ve orada bulunmayinca bendeki serviks yani akinti ph sini ögrenmek icin kan tahlili yapiyorlar hatirladigim kadariyla 1-2 olmasi gerekirken bende 5cikti yani baya bi etkiliyor gebe kalmami
Insaallah asilamam tutar cünkü hamd olsun baska sorunumuz yokmus. bana catlatma ignesi herhangi bi yumurta gelismesi icin bisey vermicekmis cünkü hersey normalmis kismet insaallah.
sende kontrol ettir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?