beklemedeyim, çatlatma iğrsinden önce sordum 7 ye kadar çıktı . bildiğim 7 tane. yumurtada problem yok bizdeki sorun hareketsizlik hareket sıfır çıkıyor.
selam,
bişey sormak istiyorum ya, aşılama yapılmadan önce kaç yumurtanız oluşmuştu ?
Ben de 2 tane oluşmuş, 1 tane sağda 1 tane solda.. Okuyorum hep 5-6 yumurta oluşanlar var, moralım bozudu çok
benim şansım daha mı az şimdi?
bende sağ tarafta 2 tane 20 mm yumurta vardı doktor böyle olması iyi çünkü 3 yumurtayı geçtiğinde (küçükleri saymıyorlar) kesinlikle aşılama yapmıyoruz dedi ,,kaldı ki normali her ay doğal hamile kalanlarda 1 tane yumurta büyür ama kısmet tutmayınca tutmuyor bazen birden fazla yumurtaylada,,,
benim pazartesi günü 12 mm idi, 3 daha puregon kullan perşembe görüşelim dedi..
yarın bakıcaz bakalım ama 3 günde de 20 mm olur mu ki ?
bi rde çok canın yandı mı ? son bi soru daha, çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılaman yapıldı ?
yani 20 mm olacak diye bir şart yok ilk aşılamamda 17 mm iken çatlatma iğnemi olmuştum tam 24 saat sonrada aşılamamı bunda ise 32 saat sonra aşılamamı yapıldı .yani bu aşılamada hiç canım yanmadı ama ilki için öyle diyemeyeceğim yine de rahat olmaya çalış benim ilki o yüzden acıdı diye düşünüyorm, katlanılmayacak bişey değil bebişlerimiz için,inş. herşeyyolunda gider seninde,,,
Mrb erenesan sonucu asilamadan kac gun sonra ogreniceksin
evet canim 1inde yaptirdim 14 unde ogrenicem sonucu hic panik yapma agrili bi islem hic degil 2 tane olgun yum. Olmustu yeterli die biliorum bende ama asilmdn sonra iliski onerdi pek olmadi brs celiskideyim oyuzden olacagi varsa olur zaten insallah seninde ilkinde tutar benimde ilkdi butun hepimzin..selam lale99, sen yaptırdın mı aşılamanı ?
benim bu ay ilk olacak , inşallah cumartesi yapacak doktorum, o yüzden herkese soruyorum :)
rumeysagul bakıyorum hemen negatıf dusunerek tup bebek yaptırıcam demissin belkide gerek kalmayacak buna güzel düsün dua et inşallah ayın 19 unda guzel haberler alıcaz lütfen negatif düşünme ..
şöyle anlatayım sabah çok sıkıştım dayanamayıp bir kısmını boşalttım içeri girdiğimde fazla sıkışmamışsın dedi hemşire zaten doktor da yoktu o gün hemşire yaptı sanırım ben ilk değildim neyse spermin bir kısmı dışarı çıktı fazla sıkışmadığımdan yumurtalarım görünmedi üstelik rahmin ters dönmüş dedi yani tamanen şansa kaldı o da bende yok
geçmiş olsun canım kasık ağrıların neden oldu acaba ben dün ölüyorum zannettim bağırsak temb gaz sıkışması diolardı acillik olmuşumdur bi kaç kere bi şekilde kadın doğumcuya ulaştım benim dr olmasada ilaç alma dedi karın krampların çin dayanamadım aldım ve sonrasında o ağrıyla uyumuşum ALLAHIM sana şükürler olsun çok zordu hamileyken ilaç kullanmakta yasak inşALLAH hayırlısıyla hamile kalarız ve böyle ağrılarımız olmaz
Bugünü saymazsak 11 günüm kaldı....hayırlısını nasib et Mevlam....
Âmin inşallah... Benim de 10:)) allahım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Canim sagolasin iyiyim bende bugun sukurler olsun.geçmiş olsun kardeşim...şimdi nasılsın ? benim o kadarda fena değildi...dayanabildim yani ama dün ve bugün iyiyim elhamdulillah...dikkat et kendine yorma kendini inşallah
şöyle anlatayım sabah çok sıkıştım dayanamayıp bir kısmını boşalttım içeri girdiğimde fazla sıkışmamışsın dedi hemşire zaten doktor da yoktu o gün hemşire yaptı sanırım ben ilk değildim neyse spermin bir kısmı dışarı çıktı fazla sıkışmadığımdan yumurtalarım görünmedi üstelik rahmin ters dönmüş dedi yani tamanen şansa kaldı o da bende yok
2. aşılamamın 3. günündeyim ve ilk aşılamamda ilk günlerde yaşadığım şişlik kasık ağrısı vb. problemlerin hiçbiri yok sankihiçbir işlem yapılmamış gibi hissediyorum,,, hayırlısı inş. belirtisiz gelir yavrucuğum ama yine olmadı mı demekten kendimi alamıyorum(
6gun kaldi benimde asilamanin kacinci gunu kanda baktiracaksiniz kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?