Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beklemedeyim, çatlatma iğrsinden önce sordum 7 ye kadar çıktı . bildiğim 7 tane. yumurtada problem yok bizdeki sorun hareketsizlik hareket sıfır çıkıyor.

yaa bende 2 tane oluşmuş 1 tane sağda 1 tane solda..
2 az gi geldi. bir de kaç mm olmuştu sen çatlatma iğnsini vurdurduğunda ?

bende sağ tarafta 2 tane 20 mm yumurta vardı doktor böyle olması iyi çünkü 3 yumurtayı geçtiğinde (küçükleri saymıyorlar) kesinlikle aşılama yapmıyoruz dedi ,,kaldı ki normali her ay doğal hamile kalanlarda 1 tane yumurta büyür ama kısmet tutmayınca tutmuyor bazen birden fazla yumurtaylada,,,

benim pazartesi günü 12 mm idi, 3 daha puregon kullan perşembe görüşelim dedi..
yarın bakıcaz bakalım ama 3 günde de 20 mm olur mu ki ?
bi rde çok canın yandı mı ? son bi soru daha, çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılaman yapıldı ?

bnm 18 di merak ettme büyür, dr ona göre dozunu ayarlamıştır

yani 20 mm olacak diye bir şart yok ilk aşılamamda 17 mm iken çatlatma iğnemi olmuştum tam 24 saat sonrada aşılamamı bunda ise 32 saat sonra aşılamamı yapıldı .yani bu aşılamada hiç canım yanmadı ama ilki için öyle diyemeyeceğim yine de rahat olmaya çalış benim ilki o yüzden acıdı diye düşünüyorm, katlanılmayacak bişey değil bebişlerimiz için,inş. herşeyyolunda gider seninde,,,

Mrb erenesan sonucu asilamadan kac gun sonra ogreniceksin

zaten artık gide gele alıştık :)
Ama yine de çok geriliyorum ben , iğneler her akşam..
ama artık dediğin gibi herşey bir çocuk sahibi olabilmek için.. inşallah hepimizin bu çabaları boşa gitmez

selam lale99, sen yaptırdın mı aşılamanı ?
benim bu ay ilk olacak , inşallah cumartesi yapacak doktorum, o yüzden herkese soruyorum :)
evet canim 1inde yaptirdim 14 unde ogrenicem sonucu hic panik yapma agrili bi islem hic degil 2 tane olgun yum. Olmustu yeterli die biliorum bende ama asilmdn sonra iliski onerdi pek olmadi brs celiskideyim oyuzden olacagi varsa olur zaten insallah seninde ilkinde tutar benimde ilkdi butun hepimzin..

rumeysagul bakıyorum hemen negatıf dusunerek tup bebek yaptırıcam demissin belkide gerek kalmayacak buna güzel düsün dua et inşallah ayın 19 unda guzel haberler alıcaz lütfen negatif düşünme ..

haklısın kardeşim hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri alıırız inşallah...bilmem pek heyecan yok içimde tabiki yinede umutluyum ... dua ediyorum hepinizeee...Rabbim hayırlısını nasib etsin

Ya ne bilirmiş o hemşire boşver sen onu Allah bilir olup olmayacağını ... Bu bir mucize ve bugün bizi de bulacak ve aksiliklere bakmayacak:))
Bana da altına yapacak kadar sıkışık ol dediler ben sabahtan başladım su içmeye anaaam daha 1 saat var ben ölüyorum gidip az az yaptım aşılamaya kadar ama ne fayda öle bi sıkışmışım ki nerdeyse işlem sırasında koy vericem. Neyse işlemi kazasız belasız atlattım ama 20 dk zor yattım görsen oluyorum ve 20. Dakika da tuvalete zor yetiştim . Ben de üzüldüm ama sonra kendi kendime dedim ki Allah bana onu yazdıysa her türlü aksiliğe rağmen olacak ve yazmadıysa kendimi de çatlatsam olmayacak ve bence sende üzülme aklına güzel şeyler getir. Belki de küçük mucizen seninle)

geçmiş olsun kardeşim...şimdi nasılsın ? benim o kadarda fena değildi...dayanabildim yani ama dün ve bugün iyiyim elhamdulillah...dikkat et kendine yorma kendini inşallah

geçmiş olsun kardeşim...şimdi nasılsın ? benim o kadarda fena değildi...dayanabildim yani ama dün ve bugün iyiyim elhamdulillah...dikkat et kendine yorma kendini inşallah
Canim sagolasin iyiyim bende bugun sukurler olsun.

Bak sana link yolluyorum başarabilirsem tabi milyonlarca değil sadece 1 tane yeter

Romantik sperm video izle - Eğlence - Mynet - Video

6gun kaldi benimde asilamanin kacinci gunu kanda baktiracaksiniz kizlarrr

Benim de aynı. Ya olmazsa demeden edemiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…