Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bulunduğun ile ve hastanenin yoğunluğuna bağlı. Benim gittiğim hastane üniversite hastanesi. Tüp bebek bölümü yok. Sadece aşılama yapıyorlar. O yüzden yoğun değil. Hiç sıra almadan gidiyorum. Önümde ya bir kişi ya da iki kişi oluyor. Bir de bana uygulanan tedavi doğal aşılama dedikleri şey. İlaçlar çok az kullanılıyor ve pahalı değil. 3 defa doğal aşılama olacak olmazsa 3 defa da senin kullandığın ilaçlar kullanılarak olacak.

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs
Zelis82---------------?--------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs
Ozikaa-------------1. Aş------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.-----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-----------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Murderoz-----------1. Aş-----------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.----------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Benimde 100 lira yıkama işlemi, 70 lirada iğne..
170 tl masrafım oldu.

Özelde 600 lira demişti.

bizim özelde çok masraflı oldu 1200 gibi hayırlısı..rapor alıp tüp bebek düşünüyorum ramazandan sonra .......hayırlısı Rabbim'den... yaşamayan anlamaz...

Sevgili Nebf,özel mesaj hakkım yokmuş maalesef,umarım beni buradan okuyabilirsin :)
Bana adresini iletebilirsen yarın kargoya veririm,bir nebze faydam olursa ne mutlu bana,başka hiçbirşeye gerek yok.Selamlar.

Sevgili Nebf,özel mesaj hakkım yokmuş maalesef,umarım beni buradan okuyabilirsin :)
Bana adresini iletebilirsen yarın kargoya veririm,bir nebze faydam olursa ne mutlu bana,başka hiçbirşeye gerek yok.Selamlar.

Canım seni bu davranışından dolayı tebrik ediyorum. Burada elinde kalan ilaçları satmak için açılmış o kadar çok başlık gördüm ki senin ihtiyacı olan birine vermen gerçekten alkışlanacak bir davranış. Senin gibi insanların çoğalmasını diliyorum Rabbimden.

hakikaten öyle...maşallah...inşallah aynı şeyi bende düşünüyorym en baştan doktorum ben alırım durumu sıkıntılı olana veririz dedi hele bir güzel haberi alayım..:)

bizim özelde çok masraflı oldu 1200 gibi hayırlısı..rapor alıp tüp bebek düşünüyorum ramazandan sonra .......hayırlısı Rabbim'den... yaşamayan anlamaz...

rumeysagul bakıyorum hemen negatıf dusunerek tup bebek yaptırıcam demissin belkide gerek kalmayacak buna güzel düsün dua et inşallah ayın 19 unda guzel haberler alıcaz lütfen negatif düşünme ..

geri sayım devam ediyor kızlarrrr :) bugünü saymazsak son 1 hafta ya da 7 gün yada 168 saat ... :) Allahım sen büyüksün, biz küçük.

2. aşılamamın 3. günündeyim ve ilk aşılamamda ilk günlerde yaşadığım şişlik kasık ağrısı vb. problemlerin hiçbiri yok sankihiçbir işlem yapılmamış gibi hissediyorum,,, hayırlısı inş. belirtisiz gelir yavrucuğum ama yine olmadı mı demekten kendimi alamıyorum (

benim durumumda aynı, ilaçlara bünyemiz alışmıştır ondan olabilir. tutmuştur inşallah

ben cumartesi TSH testi için hastaneye gideceğim hazır gitmişken BHCG de yaptıracağım 11. olmuş oluyor en azından stresim geçer

Bende bugun epeyi toparlandım kasık ağrılarım geçti...Rabbim çifter çifter nasib etsin :)

geçmiş olsun canım kasık ağrıların neden oldu acaba ben dün ölüyorum zannettim bağırsak temb gaz sıkışması diolardı acillik olmuşumdur bi kaç kere bi şekilde kadın doğumcuya ulaştım benim dr olmasada ilaç alma dedi karın krampların çin dayanamadım aldım ve sonrasında o ağrıyla uyumuşum ALLAHIM sana şükürler olsun çok zordu hamileyken ilaç kullanmakta yasak inşALLAH hayırlısıyla hamile kalarız ve böyle ağrılarımız olmaz

selam,
bişey sormak istiyorum ya, aşılama yapılmadan önce kaç yumurtanız oluşmuştu ?
Ben de 2 tane oluşmuş, 1 tane sağda 1 tane solda.. Okuyorum hep 5-6 yumurta oluşanlar var, moralım bozudu çok
benim şansım daha mı az şimdi?

Pantenol ne yaptın ?
Bir de senin aşılama öncesi kaç yumurtan oluşmuştu ? Benim 2 oluşmş , az gibi geldi bana yaa

beklemedeyim, çatlatma iğrsinden önce sordum 7 ye kadar çıktı . bildiğim 7 tane. yumurtada problem yok bizdeki sorun hareketsizlik hareket sıfır çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…