canım ben de aşılama yaptırdım bugün.özelde yaptırdığım için 1300 tl param çıktı.eğer tutmazsa ben de devlet düşünüyorum.ne yapmak gerekiyo bunun için?bide randevu filan süreç çok uzun ouyo mu?
bizim özelde çok masraflı oldu 1200 gibi hayırlısı..rapor alıp tüp bebek düşünüyorum ramazandan sonra .......hayırlısı Rabbim'den... yaşamayan anlamaz...
Sevgili Nebf,özel mesaj hakkım yokmuş maalesef,umarım beni buradan okuyabilirsin :)
Bana adresini iletebilirsen yarın kargoya veririm,bir nebze faydam olursa ne mutlu bana,başka hiçbirşeye gerek yok.Selamlar.
cnm sen nerde yaptırdın aşılamanı ?
Canım seni bu davranışından dolayı tebrik ediyorum. Burada elinde kalan ilaçları satmak için açılmış o kadar çok başlık gördüm ki senin ihtiyacı olan birine vermen gerçekten alkışlanacak bir davranış. Senin gibi insanların çoğalmasını diliyorum Rabbimden.
bizim özelde çok masraflı oldu 1200 gibi hayırlısı..rapor alıp tüp bebek düşünüyorum ramazandan sonra .......hayırlısı Rabbim'den... yaşamayan anlamaz...
2. aşılamamın 3. günündeyim ve ilk aşılamamda ilk günlerde yaşadığım şişlik kasık ağrısı vb. problemlerin hiçbiri yok sankihiçbir işlem yapılmamış gibi hissediyorum,,, hayırlısı inş. belirtisiz gelir yavrucuğum ama yine olmadı mı demekten kendimi alamıyorum(
benim durumumda aynı, ilaçlara bünyemiz alışmıştır ondan olabilir. tutmuştur inşallah
Bende bugun epeyi toparlandım kasık ağrılarım geçti...Rabbim çifter çifter nasib etsin :)
2. aşılamamın 3. günündeyim ve ilk aşılamamda ilk günlerde yaşadığım şişlik kasık ağrısı vb. problemlerin hiçbiri yok sankihiçbir işlem yapılmamış gibi hissediyorum,,, hayırlısı inş. belirtisiz gelir yavrucuğum ama yine olmadı mı demekten kendimi alamıyorum(
ben cumartesi TSH testi için hastaneye gideceğim hazır gitmişken BHCG de yaptıracağım 11. olmuş oluyor en azından stresim geçer
Pantenol ne yaptın ?
Bir de senin aşılama öncesi kaç yumurtan oluşmuştu ? Benim 2 oluşmş , az gibi geldi bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?