evet canım % de miz az olsa da ümitsizlik yok..yavaş yavaş sonuçlar gelmeye başlayacak sanırım bugünden itibaren haftaya da sıra bizde hayırlısı ile ilk haftası geçti bile belirsizlik kötü ama umut etmek güzel doktor başarı %15-20 desede ısrarla,,,hayata böyle tutunuyoruz işte ,,,
öncelikle allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim ben dün 2. kez aşılama yaptırdım şu an progesteron hormonu kullanıyorum ilki tutmadı bakılım bu sefer inş. allah dualarımı kabul eder sağlıklı bebişlerim olur . Benim sağ yumurtalığım hasarlıymış yumurta üretmiyor o nedenle tek yumurtalığımda yumurta oluyor bu arada ben 2 aşılamamı da düzenli göbekten iğne vurularak oldum 9 gün iğne 10 gün çatlatma iğnesi çatlatma iğnesinden tam36 saat sonra aşılama ankara medicana da oldum ilkini Tamer Mungan yaptı dünkünü Süleyman hoca yaptı eşimde sorun yok dünden beri sadece yemeğe ve vc ye kalkıyorum ilkinde pek yatmadım sonra yatsam acaba olurmuydu diye düşündüm bu sefer 10 gün pek iş yapmadan geçiricem raporda aldım 10 gün işede gitmiycem böyleee kızlar ankara da yaşayanlara ankara medicana yı tavsiye ederim şöyleki takibi çok iyi ilgililer hemşiresi doktoru insanı sitrese sokmuyor aşılama sırasınsa hemşire de dua ediyodu benim gibi :))))))))))))) yalnız diğer yerlere göre pahalı[/QUO
İNŞALLAH HAYIRLI sonuçları alırsın canım ben de evde yata yata biras bunalıma girdim evden bile sayılı çıktım dikkat et en önemlisi psikoloji
s.a. nasılsınız arkadaşlar ? kaç gününüz kaldı benim 9 inşallah dün akşam başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyorum dayanılmayacak kadar değil ama rahatsız ediyor beni tabi...sanki adet olacakmışım gibi:) hamile olmayı o kadar arzuluyorum ki....bekarken hiç öyle duygularım yoktu...eminim sizi içinde öyle....
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş--------------------02 Mayıs------------15 Mayıs
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.-----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş-----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nebf--------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
öncelikle allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim ben dün 2. kez aşılama yaptırdım şu an progesteron hormonu kullanıyorum ilki tutmadı bakılım bu sefer inş. allah dualarımı kabul eder sağlıklı bebişlerim olur . Benim sağ yumurtalığım hasarlıymış yumurta üretmiyor o nedenle tek yumurtalığımda yumurta oluyor bu arada ben 2 aşılamamı da düzenli göbekten iğne vurularak oldum 9 gün iğne 10 gün çatlatma iğnesi çatlatma iğnesinden tam36 saat sonra aşılama ankara medicana da oldum ilkini Tamer Mungan yaptı dünkünü Süleyman hoca yaptı eşimde sorun yok dünden beri sadece yemeğe ve vc ye kalkıyorum ilkinde pek yatmadım sonra yatsam acaba olurmuydu diye düşündüm bu sefer 10 gün pek iş yapmadan geçiricem raporda aldım 10 gün işede gitmiycem böyleee kızlar ankara da yaşayanlara ankara medicana yı tavsiye ederim şöyleki takibi çok iyi ilgililer hemşiresi doktoru insanı sitrese sokmuyor aşılama sırasınsa hemşire de dua ediyodu benim gibi :))))))))))))) yalnız diğer yerlere göre pahalı[/QUO
İNŞALLAH HAYIRLI sonuçları alırsın canım ben de evde yata yata biras bunalıma girdim evden bile sayılı çıktım dikkat et en önemlisi psikoloji[/QUOTEi
psikolojimi iyi tutmaya çalışıyorum tüm gün film izliyorum kafam dağılsın diye :)))))))))
bu arada tüm aşılama sonucu bekleyenlerin inş... ikiz ikiz bebişleri olurrrrrr:)))))))))))))))))))))))))
pantenol gittinmi tahlil için merak ettim
slm canım bu aralar biras durgun fırtına öncesi sessizlik diyelim pazartesi başlıcak testlerimizslm kimseler yok mu neden sayfaya ugramiyorsunuz. belirtilerimizi konuşup destek olalım ilk kim test yapacak
slm canım bu aralar biras durgun fırtına öncesi sessizlik diyelim pazartesi başlıcak testlerimiz
zeysan2013..............2.aşılama.................21 mayıs..................4 haziranListe oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs
Zelis82---------------?--------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs
Ozikaa-------------1. Aş------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.-----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-----------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Murderoz-----------1. Aş-----------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.----------------30 Mayıs-----------13 Haziran
zeysan2013..............2.aşılama.................21 mayıs..................4 haziran
Hosgeldin canim allahim sifani versin umarim ilkinde tutunur bebisin sana bol moralli bir surec diliyorum sanaslm arkadaşlar beni de alın aranıza.
ykaya0503....................1. aşılama...................21 mayıs......................4-5 haziran
ben vajinismus olduğum için aşılama yaptırıyoruz.dayanamadım artık ne yapayım. çok umutluyum. yarın ilaçlara başlıyorum. rabbm hepimize nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?