ykaya0503----------1. Aş-----------------21 mayıs-----------4-5 haziranListe oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs
Zelis82---------------?--------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs
Ozikaa-------------1. Aş------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.-----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-----------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Murderoz-----------1. Aş-----------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.----------------30 Mayıs-----------13 Haziran
slm kimseler yok mu neden sayfaya ugramiyorsunuz. belirtilerimizi konuşup destek olalım ilk kim test yapacak
Arkadaslar kahverengi kanamam oldu nobetci dr ulasamiyorym sizdede oldumu 11gun bugun endiselendim cevap verin lutfen
ayyy canım inşallah yerleşme kanaması dediklerindendir, bende henüz yok bişi ama resmen belim ortasından çatlayacak, kasıklarımda ağrı ve akıntıda var. ama şu belim ve kasığım yüzünden korkuyorum, test yapmaya bile fırsat bulamadan hasta olucam diyedevam ediyor mu lekelenme şuanda, kaUS
suan yok gelmemis ama bi baktim camasirim ole panik oldum belimde agriyor bilmiorum neyin nesi beklemeden yaptirsammi su testi. Yarin.senin belirtilerinde gebelik belirtileri olabilir canim dikkat et kendine dualarinizdavunutmayin beni de
kızlar ya benimki bildiğin adet belirtileri, yani hamiş bile olsam bu kadar mı adet belirtisine benzer, her ayki durumun aynısı, gebe olsak bu belirtiler bu kadar bariz niye olsun ya off stres oldum iyice ikide bir kontrol ediyorum, sizde durumlar ne
Arkadaslar kahverengi kanamam oldu nobetci dr ulasamiyorym sizdede oldumu 11gun bugun endiselendim cevap verin lutfen
as canm bir hafta kaldı test için düşündükçe tuhaf oluyorum heycanlanıyorum resmen şafak sayıyorum yaa bide aşılamadan sonra kask ağrısı oldu bende hergün normal midir acaba
canım insallah yerleşme kanamasındır bu hiç korkma İnşallah Rabbim sana hayırlı saglıklı sıhatlı evlatlar nasip eder.. bişi sorucam bu arada kasık ve bel agrın varmıydı yada varmı?
bekledigine deger inş kardeşim şafagın sonunda teskereyi alırsın kasık agrısı iyiye işaret hadi inş hbrlerini bekliyoruz
Arkadaslar sonucim negatif 2gun sonra testi tekrarlayalim dedi yine ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?