Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ykaya0503----------1. Aş-----------------21 mayıs-----------4-5 haziran

slm kimseler yok mu neden sayfaya ugramiyorsunuz. belirtilerimizi konuşup destek olalım ilk kim test yapacak

as canm bir hafta kaldı test için düşündükçe tuhaf oluyorum heycanlanıyorum resmen şafak sayıyorum yaa bide aşılamadan sonra kask ağrısı oldu bende hergün normal midir acaba

Son düzenleme:
Arkadaslar kahverengi kanamam oldu nobetci dr ulasamiyorym sizdede oldumu 11gun bugun endiselendim cevap verin lutfen

Arkadaslar kahverengi kanamam oldu nobetci dr ulasamiyorym sizdede oldumu 11gun bugun endiselendim cevap verin lutfen

ayyy canım inşallah yerleşme kanaması dediklerindendir, bende henüz yok bişi ama resmen belim ortasından çatlayacak, kasıklarımda ağrı ve akıntıda var. ama şu belim ve kasığım yüzünden korkuyorum, test yapmaya bile fırsat bulamadan hasta olucam diye devam ediyor mu lekelenme şuanda, korkma sakın

iyi geceler herkese. bende bu gün adet oldum yarın drumu arayacağım ve aşılama sürecine başlayacağız inş. ben 27 yaşında 4.5 yıllık evliyim sorunum pko 3 kere klomen kullandım birinde büyümedi yumurtalarım diğer ikisindede çatlamayıp kiste dönüştü. en son 3 ay ara vermişti drum vücudum temizlensin kistim erisin diye. bende bu arada kilo vermeye karar verdim. bakalım ya nasip inş bu sefer olur

U

suan yok gelmemis ama bi baktim camasirim ole panik oldum belimde agriyor bilmiorum neyin nesi beklemeden yaptirsammi su testi. Yarin.senin belirtilerinde gebelik belirtileri olabilir canim dikkat et kendine dualarinizdavunutmayin beni de[/QUOTE

süper canım, lekelenmenin devamı gelmediyse bence bu ii bişey, en azından devam etmedi, hayatım sen test yaptırsan az çok bi fikir verir sana bende her gün biraz ileri çekiyorum test gününü şimdide pazartesi yaptırayım diyorum, adet olacam diye çok korkuyorum, hepimiz kendimize dua ederken birbirimiz içinde edelim, bütün anne olmak isteyenlere de nasip etsin Rabbim inşallah

Son düzenleme:
kızlar ya benimki bildiğin adet belirtileri, yani hamiş bile olsam bu kadar mı adet belirtisine benzer, her ayki durumun aynısı, gebe olsak bu belirtiler bu kadar bariz niye olsun ya off stres oldum iyice ikide bir kontrol ediyorum, sizde durumlar ne

herkesde farklı belırtıler oluyor bı haftadır bende sureklı kafama takıyordum ama bugunden itibaren düşünmemeye çalışacağım benimde bu sabaha kadr agrım vardı ama bugün kesildi agrım ama söyledıgım gıbı herkesın farklı oluyor ...

Birde arkadaslar benim size bir tavsiyem olacak bu bol bol dua edin .. emın olunki cok rahatlıyor insan Meryem suresini okuyun hergün Yasin okuyun.. arapca bılmıyorsanız bile turkcesını okuyun onuda yapamıyorsanız acın internetten dineyin .. Ben hepimiz için dua ediyorum Allah bize hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın insallah... Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ... Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin İnşallah

Sona dogru geldikce gerildik heralde belirtiler basladi adet belirtileri degildir insAllah

slm arkadaşlar benide aranıza alın nisan aşılamam negatıf ıkıncı aşılamam için klomen ve glokofen kullandım bugun doktorum 4 yumurtamın oldugunu boyutları 20 ve 22 mm söyledı çatlatma iğnemi bu akşam 7 de oldum pazartesı sabah aşılamam var dua edın inşallah 17 ay oldu korunmayı bırakalı bir kızım var 5 yasında

canım insallah yerleşme kanamasındır bu hiç korkma İnşallah Rabbim sana hayırlı saglıklı sıhatlı evlatlar nasip eder.. bişi sorucam bu arada kasık ve bel agrın varmıydı yada varmı?

as canm bir hafta kaldı test için düşündükçe tuhaf oluyorum heycanlanıyorum resmen şafak sayıyorum yaa bide aşılamadan sonra kask ağrısı oldu bende hergün normal midir acaba

bekledigine deger inş kardeşim şafagın sonunda teskereyi alırsın kasık agrısı iyiye işaret hadi inş hbrlerini bekliyoruz

Birde arkadaslar benim size bir tavsiyem olacak bu bol bol dua edin .. emın olunki cok rahatlıyor insan Meryem suresini okuyun hergün Yasin okuyun.. arapca bılmıyorsanız bile turkcesını okuyun onuda yapamıyorsanız acın internetten dineyin .. Ben hepimiz için dua ediyorum Allah bize hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın insallah... Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ... Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin İnşallah[/QUOTE]

ahh canım, son bi kaç gün kaldı, ya mutlu sona erip o güzel haberi tüm sabırla bekleyenlere en başta eşime vereceğim, yada ağlaya ağlaya perişan olacağım, bende salatı tefriciyeyi okumaya başlamıştım, 15 gün öncesinden, az kaldı bitirmek üzereyim, Rabbim emrederse olur inşallah, ama yinede düşünmeden edemiyorum.

canım insallah yerleşme kanamasındır bu hiç korkma İnşallah Rabbim sana hayırlı saglıklı sıhatlı evlatlar nasip eder.. bişi sorucam bu arada kasık ve bel agrın varmıydı yada varmı?

İnsallah canim hala devam ediyo teleslandim baya yerle Kanamasi 4 haf olurmus
belimde agrio kasiklarim degilll dua edelim birbirimize

inşallah hepimiz hamileyizdir
anneler günümüz kutlu olsun

gÜNÜNÜZ hAYırla dolsun arkadaşlar nasılsınız? elhamdulillah ben iyiyim...benim kasık ağrılarım hiç durmadan devam ediyor özellikle protesgan aldığım zaman ... doktorumua arayamadım...normal mı acaba? ilaçtan dolayımı yoksa hamileliktn olabilir mi? ufff ya hayırlısı sıkıntıdan patlıyorum!!!

Arkadaslar sonucim negatif 2gun sonra testi tekrarlayalim dedi yine ama umudum yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…