Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

progestan bazılarında kasık ağrısı baş dönmesi bulantı yapıyormuş seninde söylediğin gibi ondan olabilir
bende sabah akşam birer tane kullanıyorum içtikten kısa bi süre sonra başım dönüyor sonra geçiyor
bugün bel ağrım başladı benim moralim bozuluyor sanırım hasta olucam
dün üşüttüm dışarda sonrasında kasık ağrım oldu
hayırlısı bakalım..

Allahın dediği olur...

Benim bu ayda olmadı kızlar..

Az önce B-hcg testi sonucumun 0,184 olduğunu öğrendim.
Bugün 11. günümdü. Benim olmadı umarım sizin olur...

Arkadaslar sonucim negatif 2gun sonra testi tekrarlayalim dedi yine ama umudum yok

kaç çıktı canım degerin, bi daha tekrarla

Benim bu ayda olmadı kızlar..

Az önce B-hcg testi sonucumun 0,184 olduğunu öğrendim.
Bugün 11. günümdü. Benim olmadı umarım sizin olur...

yükselmez miymiş canım, erkendir belki offf kızlar, güzel haber vermediniz, ne denir bilmiyorum, Allahım yardım et hepimize, evlat evlat diyen bu kullarının kucağını boş bırakma, benimde akıntı çoğaldı, geliyo galiba

Dr a sormadımda yükseleceğini zannetmiyorum. yarın adet olurum.

12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor

arkadaşlar merhaba.bugün adet gördüm aslında bu ay çok umudum vardı iki haftadır göğüslerim çok acıyor ve ağrıyordu galiba bu kez oldu diye sevinmiştim ama sonuç gene hüsran.biz bu ay aşılama yaptırmaya karar verdikte.şimdi süreç nasıl işliyor bi anlatabilir misiniz beni.adetimin ikinci günü mü gitmem gerekiyor yıkandıktan sonra mı.ilk muayeneye eşimin de gelmesi gerekiyor mu.ilaçları aldıktan kaç gün sonra işlemi yapacaklar bi bilgi verirmisiniz deneyimli arkadaşlar...

12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor

canım üzülmemek elde olmuyor biliyorum.. ama doktorun yeniden tekrarlayacagız demiş. Ablam 3 haftalık hamileyken cok yogun kanaması olmustu ve suan kızı 8 aylık dünya tatlısı bişey .. bunların hepsi bir sınav sakın isyan etme tevekkül et.. Biz elimizden geleniyapıyoruz tedavimizi oluyoruz duamızı ediyoruz ve en önelisi dua ederken hayırlısını istiyoruz Rabbim İnşallah hayırlısını bize hasip eder.. Bunun da hepimiz için bir sınav olduğunu unutmayalım .. İnşallah yavrularımıza kavusturur rabbim bizi hayırlısıyla...

canım merhaba ben sana kendı surecımı anlatayım ben adet görmeden önce doktora gıttım adetımın 3. gunu 5 gun sure ile kullanmam için bana famera (yumurtaları olgunlastıran bır ılac) verdı sonra adetımın 12. gunu doktora gıttım tekrardan yumurtalarım gelısmıs 12.gunun gecesı göbegımden (korkma hıc can yakmayan bır ıgne) 1 adet ovıtrelle ılacı vuruldum adetımın 14. gunun de sabah eşimin spermleri yıkamaya gırdı öglen gıbı arındırılmıs spermler bana verildi ve aşılama işlemi yapılmıs oldu durum bu ama değişik ilaçlarda kullanılabılıyor ... bence esınle bırlıkte gıt ..

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.öyleyse ben adetimin ikinci günü gideyim doktora.ama eşim izin alamadı.o izin alamadı diye bir ay daha ertelemek istemiyorum.daha önce yaptırdığımız sperm tahliliyle gitsem sonra orda zaten yapıyorlarmış gene spermiyografi.aşılama olacağı gün eşim gelse olur herhalde demi

evet bı ay bosuna gecırmemıs olursun cnm sen yarın bi gıt ondan sonra doktor yönlendırır zaten senı

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------- Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Kızlar birkaç gündür giremedim nete. Listeyi az önce düzenledim. Test yaptıranlar haber vermeyi unutmasın bize. Gönlümüz bu listedeki herkesin pozitif sonuç almasından yana ama...
Bu arada bende hiçbir belirti yok. Sanırım olmayacak.

Herseyin farkindayim ALLAHa sukur o yuzden belki daha rahat atlatiyor insan ama aglamamak icin tutamadim kendimi.12gun azda olsa kanda belli olrdu diyorum ben dr oyle demesede bilmiyorum canim ya nasip kismet vakit zaman hayirlisi degilmis

Canım merhaba

Testi erken yaptığın için negatif çıkmış olamaz mı

Dun aksam kanamam olunca bu gun gittim normslde yaprirmicaktim testi ama dr mudahale edebilmek icin istedi tam cikmayabilir dedi sonuca 2gun sonra yaptir yine dedi 12gun cikardi diyorum ben cikanlari okudugum icinyarin kendi dr gorusucegim

aşılama yaptırdığınız doktorları nie yazmıyorsunuz((( ya da bulabileceğim bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…