gÜNÜNÜZ hAYırla dolsun arkadaşlar nasılsınız? elhamdulillah ben iyiyim...benim kasık ağrılarım hiç durmadan devam ediyor özellikle protesgan aldığım zaman ... doktorumua arayamadım...normal mı acaba? ilaçtan dolayımı yoksa hamileliktn olabilir mi? ufff ya hayırlısı sıkıntıdan patlıyorum!!!
Arkadaslar sonucim negatif 2gun sonra testi tekrarlayalim dedi yine ama umudum yok
Benim bu ayda olmadı kızlar..
Az önce B-hcg testi sonucumun 0,184 olduğunu öğrendim.
Bugün 11. günümdü. Benim olmadı umarım sizin olur...
kaç çıktı canım degerin, bi daha tekrarla
yükselmez miymiş canım, erkendir belkiofff kızlar, güzel haber vermediniz, ne denir bilmiyorum, Allahım yardım et hepimize, evlat evlat diyen bu kullarının kucağını boş bırakma, benimde akıntı çoğaldı, geliyo galiba
Benim bu ayda olmadı kızlar..
Az önce B-hcg testi sonucumun 0,184 olduğunu öğrendim.
Bugün 11. günümdü. Benim olmadı umarım sizin olur...
12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor[/Qnegatif oldup
Negatif olduğunu nasıl anladı doktorun? :44:
Dr a sormadımda yükseleceğini zannetmiyorum. yarın adet olurum.
12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor
12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor[/Qnegatif oldup
Negatif olduğunu nasıl anladı doktorun? :44:
0.10 dedi yanlis hatirlamiyorsam o ekrandan gordu sonucumu
arkadaşlar merhaba.bugün adet gördüm aslında bu ay çok umudum vardı iki haftadır göğüslerim çok acıyor ve ağrıyordu galiba bu kez oldu diye sevinmiştim ama sonuç gene hüsran.biz bu ay aşılama yaptırmaya karar verdikte.şimdi süreç nasıl işliyor bi anlatabilir misiniz beni.adetimin ikinci günü mü gitmem gerekiyor yıkandıktan sonra mı.ilk muayeneye eşimin de gelmesi gerekiyor mu.ilaçları aldıktan kaç gün sonra işlemi yapacaklar bi bilgi verirmisiniz deneyimli arkadaşlar...
canım merhaba ben sana kendı surecımı anlatayım ben adet görmeden önce doktora gıttım adetımın 3. gunu 5 gun sure ile kullanmam için bana famera (yumurtaları olgunlastıran bır ılac) verdı sonra adetımın 12. gunu doktora gıttım tekrardan yumurtalarım gelısmıs 12.gunun gecesı göbegımden (korkma hıc can yakmayan bır ıgne) 1 adet ovıtrelle ılacı vuruldum adetımın 14. gunun de sabah eşimin spermleri yıkamaya gırdı öglen gıbı arındırılmıs spermler bana verildi ve aşılama işlemi yapılmıs oldu durum bu ama değişik ilaçlarda kullanılabılıyor ... bence esınle bırlıkte gıt ..
evet bı ay bosuna gecırmemıs olursun cnm sen yarın bi gıt ondan sonra doktor yönlendırır zaten senıcanım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.öyleyse ben adetimin ikinci günü gideyim doktora.ama eşim izin alamadı.o izin alamadı diye bir ay daha ertelemek istemiyorum.daha önce yaptırdığımız sperm tahliliyle gitsem sonra orda zaten yapıyorlarmış gene spermiyografi.aşılama olacağı gün eşim gelse olur herhalde demi
12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor
Herseyin farkindayim ALLAHa sukur o yuzden belki daha rahat atlatiyor insan ama aglamamak icin tutamadim kendimi.12gun azda olsa kanda belli olrdu diyorum ben dr oyle demesede bilmiyorum canim ya nasip kismet vakit zaman hayirlisi degilmiscanım üzülmemek elde olmuyor biliyorum.. ama doktorun yeniden tekrarlayacagız demiş. Ablam 3 haftalık hamileyken cok yogun kanaması olmustu ve suan kızı 8 aylık dünya tatlısı bişey .. bunların hepsi bir sınav sakın isyan etme tevekkül et.. Biz elimizden geleniyapıyoruz tedavimizi oluyoruz duamızı ediyoruz ve en önelisi dua ederken hayırlısını istiyoruz Rabbim İnşallah hayırlısını bize hasip eder.. Bunun da hepimiz için bir sınav olduğunu unutmayalım .. İnşallah yavrularımıza kavusturur rabbim bizi hayırlısıyla...
Canım merhaba
Testi erken yaptığın için negatif çıkmış olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?