Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dun aksam kanamam olunca bu gun gittim normslde yaprirmicaktim testi ama dr mudahale edebilmek icin istedi tam cikmayabilir dedi sonuca 2gun sonra yaptir yine dedi 12gun cikardi diyorum ben cikanlari okudugum icinyarin kendi dr gorusucegim

Allah'tan ümit kesilmez bu ay değilse de inşallah bi sonrakine olur Allah Büyük sakın üzülme vardır bunda da bi hayır

Benim bu ayda olmadı kızlar..

Az önce B-hcg testi sonucumun 0,184 olduğunu öğrendim.
Bugün 11. günümdü. Benim olmadı umarım sizin olur...

12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor

Canım moralinizi yüksek tutun demek kolay bize. Üzülmemek elde değil fakat her zaman kendimizden kötü durumda olanları düşünmek lazım. Şükürler olsun birlikte yaşlanabileceğimiz eşlerimizi vermiş Rabbim. Ya onlar da olmasaydı. Çocuk zaten olmazdı. Yapayalnız kalırdık.

aşılama yaptırdığınız doktorları nie yazmıyorsunuz((( ya da bulabileceğim bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorumm

canım ben Cemil Akyüz e yaptırıyorum bizim aile doktorumuz zaten kendisi prof. fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama ben cok memnunum tavsiye ederim

ilk aşılamanda daha mı farklıydı nasıl belirtiler olmuştu ilkinde?

cnm senin sonuç ne merak ettim test yaptırdın mı senden ümitliyiz inşllh habr wermeyi unutma

slm arkadaslar benıde lısteye alabılırsınız artık bugun 10 çeyrek geçe aşılamam oldu 15 dk yattım çarsamba kaç yumurtam çatlamış ona bakıcak doktorum test tarıhım 25 mayıs 4 yumoşum var fakat ölüyorum kasık ağrısından heralde mısır patlar gibi patlıyolar kasıklarımda çatlatma iğnemi cumartesi aksam 7 de olmuştum 2.aşılamam

açıkçası haftaya gülümseyerek başlayamadık en azından bir olumlu sonucumuz olsaydı ne kadar heyecan duyardık ( gerçi herşeyin hayırlısı gerçekten ,,,

bakalım bu ay kaç bebek gelecek..

kızlar cumartesi günü aşılamamı yaptırdım.
şimdi en zoru beklemek 24üne kadar bekleyeceğiz mecbur Nasıl geçecek o kadar vakit bilemiyorum...

kızlar cumartesi günü aşılamamı yaptırdım.
şimdi en zoru beklemek 24üne kadar bekleyeceğiz mecbur Nasıl geçecek o kadar vakit bilemiyorum...

cnm hayırlısı olur hakkında inşallah Rabbim sanada anne olmayı nasıp eder. Benım sana bir tavsiyem olacak malum zaman gecmek bılmıyor bu yuzden sakın kendını eve kapatma asırı agar işler yapma onun dısında cık gez dolas evde bişilerle ilgilen kafanı baska seylerle mesgul et.. benım doktorum böyle bi işlem olmamıs gibi devam et dedi istediğini yap dedi .. tabi sen yine koru kendını agır kaldırma .. Rabbim nasip etmisse zaten yavruna yada yavrularına kavusacaksın...

Ben eve kapattim diye bilirim kendimi ama nasibimde yokmus psikolojimde bozulmustu herseye agliyordum degisik seylerle ugrasmak lazim gun sayincada olmuyo oraya odaklanmamak lazim heralde

cnm senin sonuç ne merak ettim test yaptırdın mı senden ümitliyiz inşllh habr wermeyi unutma

canım iş yerindeyim ve bi türlü çıkamadım, adete benzer sanıcılarımda full devam ediyor, idrar tahlili için erken mi acaba bilemiyorum en azından onu alıp eve gidince yapsam, şu ağrılar da canımı sıkıyor.

aşılama yaptırdığınız doktorları nie yazmıyorsunuz((( ya da bulabileceğim bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorumm

cnm özel mesaj yazamıyorum oyuzden burdan gönderıyorum sana Cemıl bey ıst da bakırköyde ve nisantasında muayenehanesi var . çapada ögretim üyeliği yapıyor. dediğim gibi ben cok memnunum güvenilir biri.. bana aşılama yapıcaz dedi sorgusuz ok dedım okadar guvenıyorum tabi bu yüzde yüz aşılamam tutacagı anlamına gelmıyor %18 sansın var dedı bana Rabbim nasip ederse cuma günü test yapıcam sonucu göreceğiz..

Ben eve kapattim diye bilirim kendimi ama nasibimde yokmus psikolojimde bozulmustu herseye agliyordum degisik seylerle ugrasmak lazim gun sayincada olmuyo oraya odaklanmamak lazim heralde

evet kesınlıkle ben hergun kendıme yapıcak bısıler bulmaya calısıyorum bol bol dua edin. bıgun arkadaslarımla bulusuyorum bıgun anneme gıdıyorum ne bılım bıgun mantı acıyorum .. bugun evimi temizledim mesela yavas yavas oraya odaklanınca olmuyor...bu gercekten önemli...

cnm bence bekle sabret biraz daha az kamış tahlıl gunune ozmn yaparsın ..

idrar testi yapma derim ben test yanlış sonuç verebilir ama yinede sen bilirsin ben düşünmem içime doguyo senin pozitif oldugu inş yanılmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…