Dun aksam kanamam olunca bu gun gittim normslde yaprirmicaktim testi ama dr mudahale edebilmek icin istedi tam cikmayabilir dedi sonuca 2gun sonra yaptir yine dedi 12gun cikardi diyorum ben cikanlari okudugum icinyarin kendi dr gorusucegim
Allah'tan ümit kesilmez bu ay değilse de inşallah bi sonrakine olur Allah Büyük sakın üzü lme vardır bunda da bi hayır
Oyle herseyin hayirlisi saat gecoldu ama hala uyuyasim yok
aşılama yaptırdığınız doktorları nie yazmıyorsunuz((( ya da bulabileceğim bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorumm
Bende cikayim bari ALLAH rahatlik versinAynen iyice psikolojimiz altüst oldu ;( ben uyumaya çalışıyım bari bence sende çalış .. İyi geceler
Benim bu ayda olmadı kızlar..
Az önce B-hcg testi sonucumun 0,184 olduğunu öğrendim.
Bugün 11. günümdü. Benim olmadı umarım sizin olur...
12 GUNDU benim degerimi sormadim dr negatif dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi sma kanamam devam ediyor
aşılama yaptırdığınız doktorları nie yazmıyorsunuz((( ya da bulabileceğim bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorumm
Kızlar birkaç gündür giremedim nete. Listeyi az önce düzenledim. Test yaptıranlar haber vermeyi unutmasın bize. Gönlümüz bu listedeki herkesin pozitif sonuç almasından yana ama...
Bu arada bende hiçbir belirti yok. Sanırım olmayacak.
kaç çıktı canım degerin, bi daha tekrarla
yükselmez miymiş canım, erkendir belkiofff kızlar, güzel haber vermediniz, ne denir bilmiyorum, Allahım yardım et hepimize, evlat evlat diyen bu kullarının kucağını boş bırakma, benimde akıntı çoğaldı, geliyo galiba
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------- Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
kızlar cumartesi günü aşılamamı yaptırdım.
şimdi en zoru beklemek 24üne kadar bekleyeceğiz mecburNasıl geçecek o kadar vakit bilemiyorum...
Ben eve kapattim diye bilirim kendimi ama nasibimde yokmus psikolojimde bozulmustu herseye agliyordum degisik seylerle ugrasmak lazim gun sayincada olmuyo oraya odaklanmamak lazim heraldecnm hayırlısı olur hakkında inşallah Rabbim sanada anne olmayı nasıp eder. Benım sana bir tavsiyem olacak malum zaman gecmek bılmıyor bu yuzden sakın kendını eve kapatma asırı agar işler yapma onun dısında cık gez dolas evde bişilerle ilgilen kafanı baska seylerle mesgul et.. benım doktorum böyle bi işlem olmamıs gibi devam et dedi istediğini yap dedi .. tabi sen yine koru kendını agır kaldırma .. Rabbim nasip etmisse zaten yavruna yada yavrularına kavusacaksın...
cnm senin sonuç ne merak ettim test yaptırdın mı senden ümitliyiz inşllh habr wermeyi unutma
Ben eve kapattim diye bilirim kendimi ama nasibimde yokmus psikolojimde bozulmustu herseye agliyordum degisik seylerle ugrasmak lazim gun sayincada olmuyo oraya odaklanmamak lazim heralde
canım iş yerindeyim ve bi türlü çıkamadım, adete benzer sanıcılarımda full devam ediyor, idrar tahlili için erken mi acaba bilemiyorum en azından onu alıp eve gidince yapsam, şu ağrılar da canımı sıkıyor.
canım iş yerindeyim ve bi türlü çıkamadım, adete benzer sanıcılarımda full devam ediyor, idrar tahlili için erken mi acaba bilemiyorum en azından onu alıp eve gidince yapsam, şu ağrılar da canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?