Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neredeyse 2 senedir her ay aynı seyleri yaşamaktan bıktım artık yeter ya sürekli acaba adet mı olucam diye kendimi kontrol etmekten ya da hamilemiyim diye belirti aramaktan bunaldım artikkk Allahım inşallah bu işkence bitsin bu ay çünkü gercekten cok yoruldum ;(

ah canım ah ben beş yıldır aynı şeyleri yaşayan biri olarak senin sözlerinin her zeresini okadar iyi anlıyorumki dilerim bizimde çektiklerimiz biter rabbim duyar sesimizi acır halimize kurutur gözyaşlarımızı verir bebeklerimizi amin

sağol canım... insallah hepimizi nasip olur bebek sahibi olmak.
ben zaten çalışıyorum günler geçiyor bir şekilde ama hiç aklımı işe veremiyorum ki... 12 gün kaldı, nasıl geçecek bakalım..

Ben eve kapattim diye bilirim kendimi ama nasibimde yokmus psikolojimde bozulmustu herseye agliyordum degisik seylerle ugrasmak lazim gun sayincada olmuyo oraya odaklanmamak lazim heralde

ben de odaklanmamaya çalışıyorum , stres yapmamaya çalışıyorum ama çok zor yaa...
Bir de ilk aşılamam olduğu için acayip gerildim, olmayacakmış gibi geliyor.. Bilmiyorum işte.

meraba kızlar...benimde takip edenler bilir.geçen p.tesi yapıldı.şimdi gelecek p.tesiyı bekliyoruz.eşimkızım ben çok heyecanlıyız.şansımız düşük.ama allah istesin.bende nasıl geçer bu ay dedim.tam iğnelere başladık,2gün sonra babam tra.kazası geçirdimi,al sana oyalanacak bişiy.allah korodu babamı,kötü olduk,babam hastanede,araba pert,ben iğneleri yaptırırım,stres bi taraftan,işte kaç gün geçti.işçi bayramı,hıdrellez,fenerin bilmem ne elemesi,dünkü gs-fb maçı.allah kötü şeyler verip bu gününmüzü aratmasın,bu derdimizi,bu bekleyişimizi aratmasın.herşeyin hayırlısı.işte yazıyorum valla,konuşrkende böleyim.sizde okuyun zaman geçsin.

ben de odaklanmamaya çalışıyorum , stres yapmamaya çalışıyorum ama çok zor yaa...
Bir de ilk aşılamam olduğu için acayip gerildim, olmayacakmış gibi geliyor.. Bilmiyorum işte.
olumlu düşün mek lazım benimde ilk aşılamamdı bi kırgınlık oluyor ileriki tedaviler için ama umutsuzda yaşanmıyor.eşlerinizin sayı ve morfoloji sonucları neydi kızlar onlarında yüksek olması illa önemli bize %1 morfoloji ve 9.milyon ile aşılama yapıldı

benim iki aşılamamda eşimin değerleri

1) 06-04-2013 tarihli sperm analizi
Sayı (1/mlt) 110 Mılyon
Tam sayı 220 milyon

yıkama öncesi
%25 hareketli %35 tembel %40 hareketsiz
yıkama sonrası
%30 Hareketli %40 tembel %30 Hareketsiz

2) 02-05-2013 tarihli sperm analizi
Sayı (1/mlt) 98 Mılyon
Tam sayı 196 milyon

yıkama öncesi
%25 hareketli %30 tembel %45 hareketsiz
yıkama sonrası
%30 Hareketli %35 tembel %35 Hareketsiz

lokosit-8-10
agligitasyon-2-3

proxeed plus,omega 3 ve folik asit kullanıcaz

Son düzenleme:

inşallah olur rabbim isteyen herkese versin bizlere de tabi ben maalasef ankaradayımm çok teşşekkürler

cnm bence bekle sabret biraz daha az kamış tahlıl gunune ozmn yaparsın ..

idrar testi yapma derim ben test yanlış sonuç verebilir ama yinede sen bilirsin ben düşünmem içime doguyo senin pozitif oldugu inş yanılmam.

inşallah canım, inşallah hem ailem hemde sizin için umut olmayı çok istiyorum, idrar testi yaptım tabiki tek çizgi çıktı çıkmayacağını bile bile yaptım kan tahlili yaptıramadım, iş yerinin yakınındaki devlet hastanesine gittim, yok randevu al yok giriş yaptır bi sürü şey söyledi, özele de gidemedim, çarşamba öğlene randevu aldım mecburen, adet günüme 3-4 gün var, yarın aşılamanın 12. günü. inş hasta olmazsam dua edin nolur kızlar, Allahım bana ve benim gibi isteyen ve bekleyen herkese evlat kokusunu nasip et, nasıl bi duygu bizimde anlamamıza yardım et Rabbim, senin gücün herşeye yeter. Sen bizleri bebek hasretinden kurtar güzel Allahım...

ilk aşılamanda daha mı farklıydı nasıl belirtiler olmuştu ilkinde?

Mesela adet ağrısı gibi ağrı oluyor arkadaşlarda, midesi bulanmaya başlayanlar, göğüsleri sızlayanlar....
Ben de hiçbiri yok. İlkinde kasık ağrım çok olmuştu, o da yok şimdi.

MBana dr cok kotu degil dedi ama karisik geliyor bu testi yorumlamak krugere gore yapilan baska referansi aliyo capada yaptirdik oda baska

Âmin inşallah Allah sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah senin kaçıncı denemen

Dualarım benimde seninle hepimizle ...Allah yüzümüze gülsün inşallah Guzel haberler alıp göklere uçmayı nasip etsin

kızlar günaydın naber.iyi haberleri olan var mı.benimde 6 gün kaldı sonucu almama.teste gidenler sonucu alınca bizi unutmayın.bura
da beklemek sırat köprüsünü geçmek gibi bişey.insan bi an önce sonucu alayımda azabım bitsin diyor.

Güller nasılsınız _? Benim dünden beri kasık ağrılarım kayboldu...ama göğüsleri sızlamaya başladı...yüzümde akneler belirdi...yoksa yoksa adet mi geliyor aman aman Hayırlısı inşallah Rabim hepinize göz aydınlığı olan çiçekler nasib etsin

Günler geçse mı geçmese mı karar veremedim geçip te bi aksilik olursa cok üzülürüm ama geçmezse catlicam meraktan artık Offf Allahım herkese annelik duygusunu nasip et bende sadece göğüs acısı var ve biraz büyüdüler onun dışında belirti yok ;( zaten belirtilere inanmıyorum artık ben hepsi psikolojik bence

sanırım herkes benim gibi sabırsız.bi buçuk aydır bende zorunlu olarak beklemedeydim ilk aşılamadan sonra kist olmuştu ama cuma günü inşallah tekrar gidicem bu sefer iğne kullandırmadı doktor bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum çoğunuza göre daha yolun başındayım ama hepimizin anne olma isteği eminim aynıdır Rabbim hepimize nasip eder inş. beklemekte zorluk çekenlere tavsiyem 3 aylarda başladı bol bol dua edin.Benim bütün duam isteyen herkese nasip etsin Allah.öncelikle başkası için yapılan dua tutarmış dualarınızda burda olan herkesi unutmayın inşallah mutlu sonu hepimiz görürüz..

benim eşimde hiç bir problem yok, bende de bir sorun yok aslında.
sebepsiz infertilite denilen gruptayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…