Günler geçse mı geçmese mı karar veremedim geçip te bi aksilik olursa cok üzülürüm ama geçmezse catlicam meraktan artık Offf Allahım herkese annelik duygusunu nasip et bende sadece göğüs acısı var ve biraz büyüdüler onun dışında belirti yok ;( zaten belirtilere inanmıyorum artık ben hepsi psikolojik bence
benim eşimde hiç bir problem yok, bende de bir sorun yok aslında.
sebepsiz infertilite denilen gruptayız
benim bu dördüncü olacak canım yani bir tüp bir donmuş tedavim negatif tüplerim tıkalıyken yapıldı şimdi laproskopi oldum ekimde ocakda ilk aşılama ploraktin yüksekken yaptırmıştım şimdi düşürmeyi başardim ve haftaya başlıyorum nasip eşimdede bendede bir sorun yok ama yaş 33 olacak eylülde zamanım az dilerim bu sefer tutsun ne diyim 15 milyar harcadık feda olsun yavruma gelsinde sağlıcakla başka bir şey istemem...Âmin inşallah Allah sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallahsenin kaçıncı denemen
Bende de durum aynı sorun da yok sonuc tasen ne zamandır deniyorsun bu kaçıncı aşılaman
arkadaşlar aşılama da puregon kullananız varmı varsa kaç kutu gidiyor 600 lük kullanıcam acaba bir kutu yetiyormu birde aşılamadan sonra yakı yapıştırmak istiyorum sizin fikirleriniz neler bir kaçsitede tutmuş diye okudum bilemedimki cvplarsanız sevinirim
kızlar kafayı yiycem ya test sonucu çıktı, 1.20 çıktı 12. gün bugün, olmadı mı yani
seninki yine yüksek benim 0,184 çıktı
diğer sayfalarda bizim gibi düşük çıkıp adeti gecikince test yapıp mutlu haber alanlar var.
Hala umut var..
off canım ya ne zormuş, Rabbim herkese ama isteyen herkese versin inşallah, ağrılarımı dinliyorum resmen aklım çıkıyo adet olacağım diye araştırıyorum bende şimdi kulübün içinde, varmı yükselen diye inş canım inşallah yükselir hepimizinki
var var inşallah bizimkilerde böle olur
"Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn"
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-0100-cikip-sonra-2teste-hamile-olan-var.html
benim bu dördüncü olacak canım yani bir tüp bir donmuş tedavim negatif tüplerim tıkalıyken yapıldı şimdi laproskopi oldum ekimde ocakda ilk aşılama ploraktin yüksekken yaptırmıştım şimdi düşürmeyi başardim ve haftaya başlıyorum nasip eşimdede bendede bir sorun yok ama yaş 33 olacak eylülde zamanım az dilerim bu sefer tutsun ne diyim 15 milyar harcadık feda olsun yavruma gelsinde sağlıcakla başka bir şey istemem...
Bugün 4 aylık evli olan arkadaşıma gebelik testi yaptırdık. İki haftalıK hamile çıktı. Hemen arkadaşlar bana döndü ve "sen hala düşünmüyor musun?" dediler. "Düşünmüyorum" dedim. Bilseler içimin nasıl yandığını. Şu an saatlerce ağlamak istiyorumDerdimi kimseye diyemyorum :-( :-(
Bugün 4 aylık evli olan arkadaşıma gebelik testi yaptırdık. İki haftalıK hamile çıktı. Hemen arkadaşlar bana döndü ve "sen hala düşünmüyor musun?" dediler. "Düşünmüyorum" dedim. Bilseler içimin nasıl yandığını. Şu an saatlerce ağlamak istiyorumDerdimi kimseye diyemyorum :-( :-(
Boşver hepimiz duyuyoruz bunları...hiçte üzülme bence bu soruyu anca patavatsız olanlar sorabilir...bende çok duydum çevremden hele akrabalarımda...en azından kimin ne kadar değerli olduğunu anladım...
seni çok iyi anlıyorum benımde iş yerimde hamile dolu bir tanesi 45 yaşında, bi taneside benim kimyasal gebelik yaşadığım ay kalmış kocaman karnı var 5 aylık oldu, şimdi benimki büyüseydi onun kadardı. Allah hayırlısıyla kurtarsın onu maşallah diyim ama gördükçe içim acıyor...
Üzülmeyelim vardır bir sebebi..
Belkide Kötü bişiden koruyor rabbim bizi..
Canım Allah bize de nasip edecek hiç üzülme boşver ;(çok iyi anlıyorum seni bu akşam sabaha kadar ağlasam sanki üzüntüm geçmeyecek gibi geliyo ama eminim bu günleri gülerek hatırlayacağız
Ben kanamam oldugu icin gitmistimya simdi baya bi adet oldum.oyle bi ihtimalim yoktur.bide 1hafta erken oldu ilaclar yapabiliyormus kafam cokk karisikseninki yine yüksek benim 0,184 çıktı
diğer sayfalarda bizim gibi düşük çıkıp adeti gecikince test yapıp mutlu haber alanlar var.
Hala umut var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?