Kızlar günaydın, sabah sabah kötü haberi veriyorum, bugün regli günümdü, dünde ufaktan kötü haberi alınca bi yandan da bekliyordum sabah çamaşırım pembe olmuştu, hayırlı Allahtan, ne yapsam bilemiyorum tekrar deneyeceksem yarın hastaneye gitmem lazım 2. günü olacak, ikinci aşılamada yine hsg çekiliyor mu yoksa direkt iğnelere mi başlıyor offf kararsız kaldım hayaller gerçek olsa…
Kızlar günaydın, sabah sabah kötü haberi veriyorum, bugün regli günümdü, dünde ufaktan kötü haberi alınca bi yandan da bekliyordum sabah çamaşırım pembe olmuştu, hayırlı Allahtan, ne yapsam bilemiyorum tekrar deneyeceksem yarın hastaneye gitmem lazım 2. günü olacak, ikinci aşılamada yine hsg çekiliyor mu yoksa direkt iğnelere mi başlıyor offf kararsız kaldım hayaller gerçek olsa…
Kızlar günaydın, sabah sabah kötü haberi veriyorum, bugün regli günümdü, dünde ufaktan kötü haberi alınca bi yandan da bekliyordum sabah çamaşırım pembe olmuştu, hayırlı Allahtan, ne yapsam bilemiyorum tekrar deneyeceksem yarın hastaneye gitmem lazım 2. günü olacak, ikinci aşılamada yine hsg çekiliyor mu yoksa direkt iğnelere mi başlıyor offf kararsız kaldım hayaller gerçek olsa
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
Bugün 4 aylık evli olan arkadaşıma gebelik testi yaptırdık. İki haftalıK hamile çıktı. Hemen arkadaşlar bana döndü ve "sen hala düşünmüyor musun?" dediler. "Düşünmüyorum" dedim. Bilseler içimin nasıl yandığını. Şu an saatlerce ağlamak istiyorumDerdimi kimseye diyemyorum :-( :-(
ümitdizlğe kapılmayın. benimde 2. aşılamam ve bendede hiç bir belirti yokk.. adet günü gelmeden belirti olmayabilir.. moralinizi yüksek tutun bencee .. .Kızlar birkaç gündür giremedim nete. Listeyi az önce düzenledim. Test yaptıranlar haber vermeyi unutmasın bize. Gönlümüz bu listedeki herkesin pozitif sonuç almasından yana ama...
Bu arada bende hiçbir belirti yok. Sanırım olmayacak.
merhaba kızlar bende buay ilk aşılamamı olcam inş.ilk ve son olur hepimiz için dün itibariyle başladım iğne kullanmaya p.tesi yumoş kontrollerim var büyük ihtimalle dr. p.tesi gün vercek rabbim hakkımızda hayrılısını versin çok korkuyorum olmzsa die bitsin artık şu işkence sabır taşı gibi oldum vallabuarada ben sigarada kullanıyorum aranızda kullanan varmı bırıkmak istiyorum ama yapamıyorum
merhaba kızlar bende buay ilk aşılamamı olcam inş.ilk ve son olur hepimiz için dün itibariyle başladım iğne kullanmaya p.tesi yumoş kontrollerim var büyük ihtimalle dr. p.tesi gün vercek rabbim hakkımızda hayrılısını versin çok korkuyorum olmzsa die bitsin artık şu işkence sabır taşı gibi oldum vallabuarada ben sigarada kullanıyorum aranızda kullanan varmı bırıkmak istiyorum ama yapamıyorum
inşaallah ama zaman zaman insanın ümidi kesiliyor.ah o arkadaşlar, akrabalar yok mu..
ne kadar üzdüklerini bi bilseler.. Hepimizi aynı durumdayız canım, üzme kendini.. Bizim de anne olacağımız günler gelecek inşallah
Elde değil ki canım. Bir de ben çok umutlanmak istemiyorum çünkü sonra çok kötü oluyorum.ümitdizlğe kapılmayın. benimde 2. aşılamam ve bendede hiç bir belirti yokk.. adet günü gelmeden belirti olmayabilir.. moralinizi yüksek tutun bencee .. .
arkadaşlar merhaba, hepinizin neticeleri olumlu olur inşallah. Bİ sorum olucaktı, ben haziranda aşılama olucam. Bugun adet oldum, yani öbür adette aşılama tedavim başlayacak. Doktor haziranda yaparız demişti, şimdi benim ne zaman doktora gitmem gerekir. Bir dahaki reglim başlayınca mı gideyim yoksa regli olmadan mı gideyim? regl önceside tetkik, tedavi vs. bişey yapıyo mu?
Merhaba ben direkt adetin 2. Gunu gittim ve hemen başladık işlemlere
İyi aksamlar canim test gunun ne zaman benim 1hafta kala cok belim agriyordu insallah bebegin olduguna dair bi agridirHayırlı akşamlar umarım herkes afiyette... kasık ve bel ağrısı olan var mı ? birde akıntısı olan benim bugun acayıp yoğunlaştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?