Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı akşamlar umarım herkes afiyette... kasık ve bel ağrısı olan var mı ? birde akıntısı olan benim bugun acayıp yoğunlaştı...

Canim ikimizin ayni gundu asilama.bende ara ara kasik agrisi oluyor.goguslerim cok sis ve aciyorlar tas kesildiler resmen.baska bir durum yok simdilik.

Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

bende sigara kullanıyorum ve çok huzursuzum ama azalttım. sende azaltmaya çalış. dr a sordum kesinlikle bırakmalısın dedi %25 etkiliyormuş. zaten tutma oranı %20 olunca önemini anlıyorsun ama ((((

aynı şeklide canım ya azaltmaya çalışıyorum en iyisi hiç içmemek ama olmuyo (

aynı şeklide canım ya azaltmaya çalışıyorum en iyisi hiç içmemek ama olmuyo (

sigara nefret ederim iş yerimde içemiyorlardı malum 1.5 senedir öksüğüm geçmeyince kimseye içirtmiyordum umarım sizde tiskinirsiniz

bende sigara kullanıyorum ve çok huzursuzum ama azalttım. sende azaltmaya çalış. dr a sordum kesinlikle bırakmalısın dedi %25 etkiliyormuş. zaten tutma oranı %20 olunca önemini anlıyorsun ama ((((

Kizlar hsg rahim filmimiydi?

evet canım rahim filmi eğer caıya dayanıklı değilsin kesinlikle anesteziyle çekil derim

banada aşılam adan bir ay önce adetin 2.gününde hrmon tahlili yapılmıştı.muayene oldum.sağ yumurtalığımda bi kist çıktı.bi ay kontrol hapı kullandım.geçti öbür a aşılamam yapıldı.

Hayırlı akşamlar umarım herkes afiyette... kasık ve bel ağrısı olan var mı ? birde akıntısı olan benim bugun acayıp yoğunlaştı...

benim 6 mayısta aşılamam oldu.p.tesi tahlilim olacak.bıçak gibi batmalar oluyo.akıntımda su gibi.nedir bilmiyorum.dün hastanedeydim.22.günde kanda ya çıkar ya çıkmaz dediler.bende moralim bozulur diye yaptırmadım.

bende de kasık ağrım hiç bitmedi , ama bekliyorum.
bence sende beklemelisin bir kaç gün daha .. şimdi alacağın sonuç kesin olmayacak yine kafan karışacak.
tekrar yaptırmak gerekecek...

hakkında hayırlısı gülüm inşallah güzel haberleri alırsın ....

Ben umudumu kaybettim galiba...sonucu alamayan kardeşlerime hayırlı haberleri almalarını diliyorum..dua ile....

kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılmayın kızlar, tabi çok fazla umudada ikinci aşılama için yarın gidicem, hemen başlatırlar mı yoksa yine rapor ilaç için derler mi acaba bilgisi olan yazabilir mi elimde 7 tane iğne var geçen sefer yetmişti 7 iğne ama ilacın az deyip tekrar mı rapor çıkarttırırlar acaba zeynep kamile gidiyorum, bu son aşılamam olacak tuttu tuttu, tutmadı eşim ameliyat olacak ve artık ben bir işlem yaptırmak istemiyorum, bekleyeceğim ondan sonrasında,,,

pantelon ne yaptın canım reglin geldi mi yoksa beklemedemisin hala inş gelmemiştir.

Umarim kirmizilarin gelmez cnm 1tane olumlu sonuc alamadik gelirsede umidunu yitirme

Gonal f mi var elinde 1ay kullaniliyor acildiktan sonra elimde vardi qma dr aldi senin ignen baska ise kullanirsin bence kacinci denemen cnm su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…