Hayırlı akşamlar umarım herkes afiyette... kasık ve bel ağrısı olan var mı ? birde akıntısı olan benim bugun acayıp yoğunlaştı...
bende sigara kullanıyorum ve çok huzursuzum ama azalttım. sende azaltmaya çalış. dr a sordum kesinlikle bırakmalısın dedi %25 etkiliyormuş. zaten tutma oranı %20 olunca önemini anlıyorsun ama((((
ŞÜKÜR canım sadece kararsızım ben 2 aşılama için pzt başlayalım dedi dr. değiştirsem mi hastaneyi ara versem mi? bilemedimNasilsiniz kızlar)
aynı şeklide canım ya azaltmaya çalışıyorum en iyisi hiç içmemek ama olmuyo(
bende sigara kullanıyorum ve çok huzursuzum ama azalttım. sende azaltmaya çalış. dr a sordum kesinlikle bırakmalısın dedi %25 etkiliyormuş. zaten tutma oranı %20 olunca önemini anlıyorsun ama((((
Kizlar hsg rahim filmimiydi?
arkadaşlar merhaba, hepinizin neticeleri olumlu olur inşallah. Bİ sorum olucaktı, ben haziranda aşılama olucam. Bugun adet oldum, yani öbür adette aşılama tedavim başlayacak. Doktor haziranda yaparız demişti, şimdi benim ne zaman doktora gitmem gerekir. Bir dahaki reglim başlayınca mı gideyim yoksa regli olmadan mı gideyim? regl önceside tetkik, tedavi vs. bişey yapıyo mu?
Hayırlı akşamlar umarım herkes afiyette... kasık ve bel ağrısı olan var mı ? birde akıntısı olan benim bugun acayıp yoğunlaştı...
benim 6 mayısta aşılamam oldu.p.tesi tahlilim olacak.bıçak gibi batmalar oluyo.akıntımda su gibi.nedir bilmiyorum.dün hastanedeydim.22.günde kanda ya çıkar ya çıkmaz dediler.bende moralim bozulur diye yaptırmadım.
Nasilsiniz kızlar)
İyi aksamlar canim test gunun ne zaman benim 1hafta kala cok belim agriyordu insallah bebegin olduguna dair bi agridir
Canim ikimizin ayni gundu asilama.bende ara ara kasik agrisi oluyor.goguslerim cok sis ve aciyorlar tas kesildiler resmen.baska bir durum yok simdilik.
benim 6 mayısta aşılamam oldu.p.tesi tahlilim olacak.bıçak gibi batmalar oluyo.akıntımda su gibi.nedir bilmiyorum.dün hastanedeydim.22.günde kanda ya çıkar ya çıkmaz dediler.bende moralim bozulur diye yaptırmadım.
göğüslerimdeki ağrı azaldı ve kahverengi akıntılarım geldi adet olucam galiba
Gonal f mi var elinde 1ay kullaniliyor acildiktan sonra elimde vardi qma dr aldi senin ignen baska ise kullanirsin bence kacinci denemen cnm su ankırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılmayın kızlar, tabi çok fazla umudadaikinci aşılama için yarın gidicem, hemen başlatırlar mı yoksa yine rapor ilaç için derler mi acaba bilgisi olan yazabilir mi elimde 7 tane iğne var geçen sefer yetmişti 7 iğne ama ilacın az deyip tekrar mı rapor çıkarttırırlar acaba zeynep kamile gidiyorum, bu son aşılamam olacak tuttu tuttu, tutmadı eşim ameliyat olacak ve artık ben bir işlem yaptırmak istemiyorum, bekleyeceğim ondan sonrasında,,,
pantelon ne yaptın canım reglin geldi mi yoksa beklemedemisin hala inş gelmemiştir.
Umarim kirmizilarin gelmez cnm 1tane olumlu sonuc alamadik gelirsede umidunu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?