Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ya benim de su gibi akıntım var ben jel kullanıyorum acaba o mu yapıyo diye düşünüyodum sen de jel kullanıyor musun

inşallah hakkımızda hayırlısı...eve kapandım bugun kimseyi göresim yok....

canım henüz daha birşey belli değil ... tahlil gününü bekle bence.. bak bugün kandil Allahtan umut kesilmez.. hayırlısı için dua et .. Rabbim hakkımızda hayırlısını bilir.. Bu ay hamile olmasak bile vardır bir hayır dememiz lazım . Böyle kendine eziyet etme .

ben dün yaptırdım aşılamamı 29 unda inşl pozitif çıkar bugün dua edelim birbirimize arkadaşlar... inşl hayırlı evlat nasip eder yaradan...

Doğru söylüyorsun...herşeyde vardır bir hayır....sabırla bekliyorum inşallah...Rabbim hepinize göz aydınlığı hayırlı evlatlar nasib etsin...

Merhaba arkadaşlar...

aranıza geldim bende... geçen ay gittim doktora aşılamaya başlıcaktık.. devlet hastanesi olduğundan doktor 1 hafta izinli spermi yıkıycak adamda 2 hafta izinli diye ertelediler.. kısmetse bu hafta sonu adet olurum salı günüde giderim doktora...

kısmetse ay mayıs sonu haziran başı gibi aşılama yapılmış olur sanırım.. yaptıran arkadaşlarda durum nedir yokmu hamile kalan : (

kızlar,
benim yarın 7.günüm aşılama sonrası... Yarın doktorum progesteron testi istedi..
ben de meraklandım, herkesten istenir mi? Yumurtlamayla ilgiliymiş sanırım ama.. kaç olmalıdır ki bu değer ?

1. aşılamam tutmadı doktorumu değiştirdim yumurtlama problemim olmadığı için doktor ilaçsız takip yapıyor yarın 9. günüm acaba 9. g
nde yumurta büyüklüğü ne kadar olması gerekir bilen varmı?aşılama ilaç yada iğne kullanılmadan yine yapılabilir dimi eşimde morfoloji bozukluğu sınırında.doktor doğal yollada olabilir fakat aşılama yardımcı olur demişti. bu arada hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inş.

amin evet imtihan ediliyoruz Rabbimiz tarafında...Rabbim üzerimize sabır yağdırsın...
amin inŞALLAH düşününce herkesin bir sınavı var dimi kimi eşi ile kimi eşsizlik ile kimi çocuğu ile kimi çocuksuzluk ile...

hayırlı kandiller canım çatlama derecesine gelebilmesi için 19 ila 21 arası diye biliyorum ama ilaçsız yapılabilirmi bir bilgim yok

O su gibi akıntı da mı ondan yani ama gun boyu devam ediyor ...

ben bir gün yaptıktan sonra hiç kalkmamıştım jeli yaptıktan 5 6 saat sonra birden su gb geldi daha sonra kanamalı geldi ve karın ağrım olmuştu.diğer günler hep yürüdüm bi 10 dk öyle bir şikayetim olmadı sen yürüdüğünde de aynısı oluyor mu?

Ben o kadar yuruyemiyorum maalesef ;( ama kanamalı olmadı neyseki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…