benim 6 mayısta aşılamam oldu.p.tesi tahlilim olacak.bıçak gibi batmalar oluyo.akıntımda su gibi.nedir bilmiyorum.dün hastanedeydim.22.günde kanda ya çıkar ya çıkmaz dediler.bende moralim bozulur diye yaptırmadım.
ŞÜKÜR canım sadece kararsızım ben 2 aşılama için pzt başlayalım dedi dr. değiştirsem mi hastaneyi ara versem mi? bilemedim
inşallah hakkımızda hayırlısı...eve kapandım bugun kimseyi göresim yok....
Benim kasiklarim agriyo buguncok degil ama insallah gelmez kirmizilarr
canım henüz daha birşey belli değil ... tahlil gününü bekle bence.. bak bugün kandil Allahtan umut kesilmez.. hayırlısı için dua et .. Rabbim hakkımızda hayırlısını bilir.. Bu ay hamile olmasak bile vardır bir hayır dememiz lazım . Böyle kendine eziyet etme .
Aminn canim.cumlemizin kandili mubarek olsun .Benim de ödüm kopuyor bi aksilik olacak diye;( bugün kandil Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu arada herkese hayırlı kandiller
Allah yardimcimiz olsun zor bi sinavdayiz ALLAHİM. Beterinden saklasininşallah hakkımızda hayırlısı...eve kapandım bugun kimseyi göresim yok....
Medipol bagcilara cnm imsi teknigi yokmus orda etkisi olur heraldeNereye gidiyorsun canım sen
Cnm jeli yaptiktan sonra yurumen lazimYa benim de su gibi akıntım var ben jel kullanıyorum acaba o mu yapıyo diye düşünüyodum sen de jel kullanıyor musun
Allah yardimcimiz olsun zor bi sinavdayiz ALLAHİM. Beterinden saklasin
amin inŞALLAH düşününce herkesin bir sınavı var dimi kimi eşi ile kimi eşsizlik ile kimi çocuğu ile kimi çocuksuzluk ile...amin evet imtihan ediliyoruz Rabbimiz tarafında...Rabbim üzerimize sabır yağdırsın...
1. aşılamam tutmadı doktorumu değiştirdim yumurtlama problemim olmadığı için doktor ilaçsız takip yapıyor yarın 9. günüm acaba 9. g
nde yumurta büyüklüğü ne kadar olması gerekir bilen varmı?aşılama ilaç yada iğne kullanılmadan yine yapılabilir dimi eşimde morfoloji bozukluğu sınırında.doktor doğal yollada olabilir fakat aşılama yardımcı olur demişti. bu arada hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inş.
Cnm jeli yaptiktan sonra yurumen lazim
evet canım rahim filmi eğer caıya dayanıklı değilsin kesinlikle anesteziyle çekil derim
O su gibi akıntı da mı ondan yani ama gun boyu devam ediyor ...
ben bir gün yaptıktan sonra hiç kalkmamıştım jeli yaptıktan 5 6 saat sonra birden su gb geldi daha sonra kanamalı geldi ve karın ağrım olmuştu.diğer günler hep yürüdüm bi 10 dk öyle bir şikayetim olmadı sen yürüdüğünde de aynısı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?