Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı kandiller arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. ya benim aklıma takıldı bilhassa aşılaması tutmayan arkadaşlara soruyorum endometriyum kalınlıgınız ne kadardı gebelik oluştuktan sonra tutması için çok önemli dedi dr .benim 13 mm di hiç ilaç kullanmadan.

herkese hayırlı kandiller.bugün kontrolüm vardı.5 yumurta oluşmuş 2 gün daha devam edicem.aşılamamda pazartesiye alındı.normalde salı günüydü ama yumurtalar iyi gelişmişler.

ben bugün adet oldum hcg değerim düşük olunca progestanıda bıraktım bir gün gecikmeli regli oldum. tüp bebek için rapor alacaktım 2 ay süreli oluyormuş benimde tiroid sınırın altında çıktı o yüzden bi takım testler yapıldı bugün, haftaiçi sonuçlanacak. doktorum bu ay bekleyelim dedi 2 aşılama sonrası bir ay bekleyelim dedi rapor bir haftada çıkıyormuş bi dahaki adet dönemimde hayırlısıyla tiroidim de normale dönerse başlıcaz.

Gonal f mi var elinde 1ay kullaniliyor acildiktan sonra elimde vardi qma dr aldi senin ignen baska ise kullanirsin bence kacinci denemen cnm su an

canım tutmayan ilkti, gonaf f var bende de son kutudan bi tane kullanmıştım, bakalım yarın belli olacak, hemen başlarsa yaptıracam ikinciyide, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin.

Günaydın arkadaşlar öncelikle dün aksam giremedim buyüzden Kandiliniz mübarek olsun .. İnşallah bol dualı bereketli bir gece eçirmissinizdir. Hayırlı bi günde size İnşallah hayırlı bi haber veriyorum .. Test sonucum pozitif bir hafta sonra doktor kontrolüm olacak Rabbim inşallah Açılan her avucun dualarını kabul eder ve hayırlısını nasip eder.. Ümmeti Muhammed te (SAV) evlat isteyen kim var ise saglıklı sıhatlı eksiksiz noksansın hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .. Hepimiz için herzaman dua ediyorum ve edicem de.. Sormak istediğiniz birsey varsa cevaplarım ... hayırlı cumalar..

Canım böyle hayırlı bir gecenin ardından bu haberi almak çok güzel. Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Allah bize de bu haberi vermeyi nasip etsin inşaallah.

Son düzenleme:
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

Canim hayirli olsun,allah kucagina almayi da nasip etsin insallah.kan mi idrar testi mi yaptin ?

Canım cok sevindim Allah saglikla kucağına almak nasip etsin ) biz aynı günde yaptık aşılamayı kan testi mı yaptın sen ? Kac cikti degerin ?Belirti var miydi ?

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıktı? sizdeki sorun neydi?

Canim hayirli olsun,allah kucagina almayi da nasip etsin insallah.kan mi idrar testi mi yaptin ?

kan tahlili yaptırdım dün aksam degerim yüksek cıktı doktorumu aradım hayırlısı olsun dedi haftaya gel bakalım dedi tbi daha keseye bakılacak kalp atıslarına bakılacak..

Canım cok sevindim Allah saglikla kucağına almak nasip etsin ) biz aynı günde yaptık aşılamayı kan testi mı yaptın sen ? Kac cikti degerin ?Belirti var miydi ?

Allah razı olsun . dün aksam yaptırdım testi benim asılamayla birlikte 8 gün kasık agrım oldu 8. gunde kasık agrılarım hafifledi gögüste agrı basladı. akıntı vs gıbı bırsey olmadı sadece 10.11.ve 12. gün hergün 1 damla kadr kahve rengi su gibi bisey geldi bende bi arkadasımın ısrarlarıyla dun aksam gittim hastaneye degerim 177.4 cıktı

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıktı? sizdeki sorun neydi?

Allah razı olsun inşallah Allah hepimize nasip etsin 12. gun test yaptırdım degerim 177.4 cıktı. bizim sorunumuz eşimin sperm degerleri düşüktü aynı zamanda bende pko var bunun yanında sag ve sol yumurtalıgımda dermoit kis var.. ,
Ben suna inanıyorum ne olursa olsun Rabbim ol derse oluyor.. dua edin Kuran okuyun...

Cok sevindim ilk annemiz sensin ) Allah nazarlardan saklasın ben de yarın yapicam testi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah )

COKITA COKITA COKITA bu topigi onumuzdeki ay aşılama yaptıracağım için takip ediyorum seni tebrik ediyorum cnm coj sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin ins hayirlisia keseyi kalp atisinida duyarsin insss

kan tahlili yaptırdım dün aksam degerim yüksek cıktı doktorumu aradım hayırlısı olsun dedi haftaya gel bakalım dedi tbi daha keseye bakılacak kalp atıslarına bakılacak..

Hayirlisiyla onlar da olumlu olur canim dua edelim.ben bir dis gebelik gecirdigim icin korkuyorum hep.yarina test gunum de yaparmiyim bilemiyorum korkudan :)

dün öğlen 12 de aşılamamı oldum aşılamadan sonra 30 dk yatırdı doktor beni ama dümdüz yattım hiç bacaklarımı falan kaldırmadım. dün gece ve bu gece ilişki dedi pazar sabahından itibaren jel kullanmaya başlamamı istedi. aşılama sonrası kasıklarım çok ağrıdı halada geçmedi sanki gaz sıkışması gibi garip bir şey sürekli bir sabit ağrı. 30 mayıs ta tahlil dedi bakalım merakla bekliyoruz artık

Süper............Bunnu okuyunca ağladım,ağladım,ağladım.biyerlerlerden geldin bunu yazdın ve beni ağlattın.Ama sevinçten.Benim 11 yaşında bi kızım var.Allaha şükür yani hiç olmayanların sevincini düşünemiyorum.Senin 4 mayısta olmuş,benim 6 mayısta oldu;aşılamam.Belirtilerini,hissettiklerini yazarsan çok sevinirim.Benim test günüm p.tesi.o gün gelir mi bilmiyorum.Cevabını tez zamanda bekliyorum.Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…