Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tebrik ederim ya, çok sevindim...
allah kucağına almayı nasip etsin.. Darısı bizim gibi sonuç bekleyenlerin başına :)

inşALLAH normale dönerde tedavınde olumlu sonuclanır canım dualarım sizinle

jel o yüzden veriliyor heralde bana kontrol aşamasında bilgi vermemişti ama aşılamanın 12 günü adet olunca baktı benimde kalın değilmiş öyle demişti

herkese hayırlı kandiller.bugün kontrolüm vardı.5 yumurta oluşmuş 2 gün daha devam edicem.aşılamamda pazartesiye alındı.normalde salı günüydü ama yumurtalar iyi gelişmişler.

benim 2 tane vardı yumurtam İNŞALLAH olumlu sonuclarını bekliyorum cnm

bende jel kullanıyorum ama doktur yürümen gerekiyor demedi bana neden acaba aşılamamın 7. günü bügün
banada dememişti ama forumda okuduklarımdan dolayı öle yaptım bide yürümeyince çok ağrı yapmıştı akıntı bide dağılmıyormuş ozaman

canım gözün aydın sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inŞALLAH nerde yaptırmıştın aşılamanı

Maşallah hayırlı olsun kardeşim...Rabbim bizlerede aynı sevinci tattırsın inşallah:)

çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. ,,darısı başımıza diyeceğim ama bende hiçbir ağrı olmadı şimdiye kadar ve 11.günüm
artık güzel haberler diğer arkadaşlardan bekliyorum kendi adıma ümidim kırılsada,,,

merhbalar kızlarr geçmişi okuyamadım..
dün itibariyla kırmızıları gördüm ve yarın aşılama için doktoruma gıdıcem..kısaca kendımden bahsedıyım 2 senelık evlıyım tek tüpüm kapalı onun dısında bı sorunumuz yok..3 kez klomen denedım ama sonuc alamadım bellı bı sure aradan sonra bu ay farklı bı dktorla aşılmaya başlıycam inşallah..rabbimm emeklerımızı boşa çıkartmasın...gününü bekleyen arkadaşlar inş. kırmızılarla karşılaşmazlar bu ay..

çok sevindim canım yaa darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:

Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. ilk 8 gün sancım oldu adet sancısına benzer 9. gunden sonra sancılarım azaldı gögüste şişlikler oldu.. 10 11 ve 12. gunlerde 1 er damla seklınde lekelenmem oldu 12 si aksamı test yaptırdım Rabbime cok sükür pozitif cıktı agrılar hafif bı sekılde devam ediyor hala .. özellilkle sabhaları daha cok oluyor .. sanırım yerleşmeye calısıyor:)

efendım sorabılırsın tabi ..

kaç yaşındaydın sen,ben 33 üm.yumurta rezervi iyi dedi,spermlerde yüksek,tüpler açık,şu anda akıntım var ve kokuyo gibi geliyo bana.progesteron jel kullanıyorum tabi.su gibi akıntı.adetin 24.günü senin kaçıncı günde çıkmış oluyo.ama sorcağım şey bunlar değildi.hatırlayamadım hala.

slm bende iki haftaya kadar ikinci asılamamı yaptırıcam cok heyecanlıyım inş bu sefer tutar bende pko var eşimde hiçbir sorun yok çok şükür inş bu bahar yaz hepimize ugurlu gelir kıslarrrrr......

cnm ben 28 yasındayım en son regl tarıhım 20 nısan 4 mays ta da aşılamam oldu aşılamadan sonra 12. gunde öğrendik sonucu ben jel kullanmadım .

cokita selam,
hiç proegesteron testi yaptırmış mıydın ?
benim aşılamamın üzzerinden 8 gün geçti, doktorum progesteron testi istedi..
Sen de kaç çıkmıştı ? Ya da kaç olmalıdr bu değer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…