Günaydın arkadaşlar öncelikle dün aksam giremedim buyüzden Kandiliniz mübarek olsun .. İnşallah bol dualı bereketli bir gece eçirmissinizdir. Hayırlı bi günde size İnşallah hayırlı bi haber veriyorum .. Test sonucum pozitif bir hafta sonra doktor kontrolüm olacak Rabbim inşallah Açılan her avucun dualarını kabul eder ve hayırlısını nasip eder.. Ümmeti Muhammed te (SAV) evlat isteyen kim var ise saglıklı sıhatlı eksiksiz noksansın hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .. Hepimiz için herzaman dua ediyorum ve edicem de.. Sormak istediğiniz birsey varsa cevaplarım ... hayırlı cumalar..
inşALLAH normale dönerde tedavınde olumlu sonuclanır canım dualarım sizinleben bugün adet oldum hcg değerim düşük olunca progestanıda bıraktım bir gün gecikmeli regli oldum. tüp bebek için rapor alacaktım 2 ay süreli oluyormuş benimde tiroid sınırın altında çıktı o yüzden bi takım testler yapıldı bugün, haftaiçi sonuçlanacak. doktorum bu ay bekleyelim dedi 2 aşılama sonrası bir ay bekleyelim dedi rapor bir haftada çıkıyormuş bi dahaki adet dönemimde hayırlısıyla tiroidim de normale dönerse başlıcaz.
Hayırlı kandiller arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. ya benim aklıma takıldı bilhassa aşılaması tutmayan arkadaşlara soruyorum endometriyum kalınlıgınız ne kadardı gebelik oluştuktan sonra tutması için çok önemli dedi dr .benim 13 mm di hiç ilaç kullanmadan.
herkese hayırlı kandiller.bugün kontrolüm vardı.5 yumurta oluşmuş 2 gün daha devam edicem.aşılamamda pazartesiye alındı.normalde salı günüydü ama yumurtalar iyi gelişmişler.
banada dememişti ama forumda okuduklarımdan dolayı öle yaptım bide yürümeyince çok ağrı yapmıştı akıntı bide dağılmıyormuş ozamanbende jel kullanıyorum ama doktur yürümen gerekiyor demedi bana neden acaba aşılamamın 7. günü bügün
canım gözün aydın sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inŞALLAH nerde yaptırmıştın aşılamanıGünaydın arkadaşlar öncelikle dün aksam giremedim buyüzden Kandiliniz mübarek olsun .. İnşallah bol dualı bereketli bir gece eçirmissinizdir. Hayırlı bi günde size İnşallah hayırlı bi haber veriyorum .. Test sonucum pozitif bir hafta sonra doktor kontrolüm olacak Rabbim inşallah Açılan her avucun dualarını kabul eder ve hayırlısını nasip eder.. Ümmeti Muhammed te (SAV) evlat isteyen kim var ise saglıklı sıhatlı eksiksiz noksansın hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .. Hepimiz için herzaman dua ediyorum ve edicem de.. Sormak istediğiniz birsey varsa cevaplarım ... hayırlı cumalar..
Günaydın arkadaşlar öncelikle dün aksam giremedim buyüzden Kandiliniz mübarek olsun .. İnşallah bol dualı bereketli bir gece eçirmissinizdir. Hayırlı bi günde size İnşallah hayırlı bi haber veriyorum .. Test sonucum pozitif bir hafta sonra doktor kontrolüm olacak Rabbim inşallah Açılan her avucun dualarını kabul eder ve hayırlısını nasip eder.. Ümmeti Muhammed te (SAV) evlat isteyen kim var ise saglıklı sıhatlı eksiksiz noksansın hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .. Hepimiz için herzaman dua ediyorum ve edicem de.. Sormak istediğiniz birsey varsa cevaplarım ... hayırlı cumalar..
Süper............Bunnu okuyunca ağladım,ağladım,ağladım.biyerlerlerden geldin bunu yazdın ve beni ağlattın.Ama sevinçten.Benim 11 yaşında bi kızım var.Allaha şükür yani hiç olmayanların sevincini düşünemiyorum.Senin 4 mayısta olmuş,benim 6 mayısta oldu;aşılamam.Belirtilerini,hissettiklerini yazarsan çok sevinirim.Benim test günüm p.tesi.o gün gelir mi bilmiyorum.Cevabını tez zamanda bekliyorum.Hayırlısı olsun.
Bişey sorcaktım sana unuttum.
canım gözün aydın sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inŞALLAH nerde yaptırmıştın aşılamanı
efendım sorabılırsın tabi ..
kaç yaşındaydın sen,ben 33 üm.yumurta rezervi iyi dedi,spermlerde yüksek,tüpler açık,şu anda akıntım var ve kokuyo gibi geliyo bana.progesteron jel kullanıyorum tabi.su gibi akıntı.adetin 24.günü senin kaçıncı günde çıkmış oluyo.ama sorcağım şey bunlar değildi.hatırlayamadım hala.
Fato adaşım ... benimde olumsuz...bir daha olumsuz haber istemiyoruz kardeşlerimizden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?