Rumeysagül gerçekten mi? Daha önce yazmış mıydın? Ben kaçırdım mı bilemiyorum :-(
evet ya olumsuz malesef çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok...çok yıprandım ... daha önce yazamıştım tatlım...adetim çok erken geldi hayırlısı Rabbim'den...tedavilere ara verecem bir kaç ay bakalım zaman herşeyin ilacı.......
amınnnnnnnnnnn yooo bence hıc sacma degıl canım allah yavrunu sana bagıslasın ne guzel ıns.bızlerınde olur evlatları senın yıne bı kızn var allah acısını gostermesın ben bıkezcık hamıle bıle kalamadımkızlar bu akşamüstü kızımı ilk koltukaltı ağdasına götürdüm.Bu bi kız annesi için önemli Allah sizlerede göstersin.tabi bide benim beklediğim bi aşılamam var.neyse orda bi bayan vardı.Hamileymiş,ailelerinde olmamasına rağmen ikiz bebek bekliyorlarmış.eşine telde müjdeyi vermiş.adama ikiz diyomuş,adam üçüz mü diyomuş şaşkınlıktan.bi güldük yazık diyo bir hafta yanıma yanaşmadı diyo kız.korkma başka bişey olmaz tamam ikizler daha çoğalmazlar dedim.diyo.bi güldük bi güldük.işte allah isteyince veriyo,bende bi sonucumu alsaydım.böle saçma saçma şeyler yazmam size.sizide sıkmam.
Günaydın arkadaşlar öncelikle dün aksam giremedim buyüzden Kandiliniz mübarek olsun .. İnşallah bol dualı bereketli bir gece eçirmissinizdir. Hayırlı bi günde size İnşallah hayırlı bi haber veriyorum .. Test sonucum pozitif bir hafta sonra doktor kontrolüm olacak Rabbim inşallah Açılan her avucun dualarını kabul eder ve hayırlısını nasip eder.. Ümmeti Muhammed te (SAV) evlat isteyen kim var ise saglıklı sıhatlı eksiksiz noksansın hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .. Hepimiz için herzaman dua ediyorum ve edicem de.. Sormak istediğiniz birsey varsa cevaplarım ... hayırlı cumalar..
cokita selam,
hiç proegesteron testi yaptırmış mıydın ?
benim aşılamamın üzzerinden 8 gün geçti, doktorum progesteron testi istedi..
Sen de kaç çıkmıştı ? Ya da kaç olmalıdr bu değer ?
hayırlı olsun arkadasım cok sevındm rabbım hayırlısı ıle kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlerde ıns.senın ılk asılamanmıydı
Başka mayısta aşılama yaptıracak yok mu arkadaşlar.
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar
Nick--------Kaçıncı aşılama--------aşılama günü--------------test tarihi
Özeller baya masraflıymış yaaa. Ben özellerin tahlillerine hiç güvenmiyorum.
Ben özekde yaptırdım sadece 250 tl ödedim
yok benden böyle bi test istemedi ne için miş ki bu test?
Canım bende özele gidiyorum benim doktorum normalde çapada öğretim üyesi yani prof. fakat orada sadece ders veriyor artık yeni yasa gereği fakat tahlillerimi o hangi hastane derse oraya gidiyorum mesela sperm analizini çapadan istedi.. rahim filmine istediğiniz yerde yaptırın dedi sperm yıkamayı florence nightingale de yaptırın dedi. demek istediğim önemli olan doktoruna güvenmen.. ben cok fazla güveniyorum doktoruma cok fazla sorgulamam bunu neden böyle dedınız yada baskaları bunu kullanıyomus ben nıye kullanmıyorum demem cunku doktorum herseyı benden daha iyi bilir elbette .. Daha masraflı oldugunu konusunda haklısın daha pahalı oluyor.
Hanimlar merhaba, az once ikinci aşılamamı yaptırdım. Ancak şiddetli kanamam var. İşlem esnasında biraz Canim yandı ama bu kanama fazla. İlkinde böyle olmamıştı. doktorlar farklı gerçi ve hemşire bu drun rahim agzini makas benzeri bir seyle açtigini ondan kanama oldugunu söyledi ama bu kadarı!!! Ped koymak zorunda kaldım. Benzer durumu yaşayanlar var mı, lütfen Yardimci olun. Yattığım yerde hiç dinmiyor gözyaşım, hersey bu kadar zor olmak zorunda mı? Ağır bir depresyonun kolarindayim..oysa cok morali girmiştim bu aşılamaya. Yine hüsran,yine bir Dunya masraf, yine hayal kırıklığı...dr U aradı esim bugun bice yarın olur dedi ama ben bu asırı kırmızı kanamadan ötürü rahme bir zarar verip vermediğinden endişeleniyorum. Lütfen yanıt yazın. Cok ihtiyacım var...
Canım bende salı gunu aşılama oldum kanamam oldu ertesi gune kadar devam etti ve bitti makinalardan kaynaklaniyor
Yanıtın icin teşekkür ederim. Benimkinin de yoğunluğu azaldı, biraz rahatladım. Dogrusu sular seller gibi kanamayı görünce ciddi bir sorun olacağından cok korktum. İnşallah Guzel bir sonuc alırız. Yaşananlar uzak ve kötü birer an olarak kalır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?