Hanimlar merhaba, az once ikinci aşılamamı yaptırdım. Ancak şiddetli kanamam var. İşlem esnasında biraz Canim yandı ama bu kanama fazla. İlkinde böyle olmamıştı. doktorlar farklı gerçi ve hemşire bu drun rahim agzini makas benzeri bir seyle açtigini ondan kanama oldugunu söyledi ama bu kadarı!!! Ped koymak zorunda kaldım. Benzer durumu yaşayanlar var mı, lütfen Yardimci olun. Yattığım yerde hiç dinmiyor gözyaşım, hersey bu kadar zor olmak zorunda mı? Ağır bir depresyonun kolarindayim..oysa cok morali girmiştim bu aşılamaya. Yine hüsran,yine bir Dunya masraf, yine hayal kırıklığı...dr U aradı esim bugun bice yarın olur dedi ama ben bu asırı kırmızı kanamadan ötürü rahme bir zarar verip vermediğinden endişeleniyorum. Lütfen yanıt yazın. Cok ihtiyacım var...
.Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
kızlar nerdesiniz,sonuş alan yok mu aranızda...bi dönün nolur.
canereser-----------1.aş-----------------6 mayıs----------------20mayısArkadaşlar geçen ay ilk kez aşılama oldum. Ama tutmadıBugün doktora gittik adetimin 4. günüydü. Tekrar aşılama olacak Mayıs ayında. Benim gibi olanlar buyrun dertlerimizi birlikte aşalım.
Mevlam bizlere hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlatlar nasip etsin. Evlat sevgisinden mahrum bırakmasın. Aminnnn..
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahiiiim diyerek başlayalım da sonu hayırlı olsun.
Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar.
Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs------------Başka bir ay inşaallah
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş-------------------4 Mayıs--------------20 Mayıs----------Hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran
canereser-----------1.aş-----------------6 mayıs----------------20mayıs
canereser-----------1.aş-----------------6 mayıs----------------20mayıs
Kızlar pes peşe aşılama yapılıyor mu ben ara vermek istemiyorum
Bana dr ara vermeye gerek yok dedi yarin kismetse karar verirsem 2 asilama icin start verecegizKızlar pes peşe aşılama yapılıyor mu ben ara vermek istemiyorum
Cqnim 18 i degilmi sonuc alman icin niye kanda baktirmadin benimde lekelenmeli baslamisti 1hafta erken adet olmustum ama yerlesme lekeside olabilirIdrar testi yaptim sabah negatif cikti.kahve kahve az lekelenmeler var.anlamadim valla simdi ne oldugununormalde direkt kirmizi olur bende kahveyi hic gormem.sali doktoruma gideyim bakalim ne olacak?
Başka mayısta aşılama yaptıracak yok mu arkadaşlar.
Cqnim 18 i degilmi sonuc alman icin niye kanda baktirmadin benimde lekelenmeli baslamisti 1hafta erken adet olmustum ama yerlesme lekeside olabilir
ben peşpeşe yaptırdım.
Seninde mi olumsuz...
Bana dr ara vermeye gerek yok dedi yarin kismetse karar verirsem 2 asilama icin start verecegiz
Idrar testi yaptim sabah negatif cikti.kahve kahve az lekelenmeler var.anlamadim valla simdi ne oldugununormalde direkt kirmizi olur bende kahveyi hic gormem.sali doktoruma gideyim bakalim ne olacak?
Kızlar benimde negatif.kanda bakılacaktı yarın.ben dayanamadım bugün baktırdım.0.100 çıktı değerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?