Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah canim uzme kendini belki catin dardir bilemedimki ama sular seller gibi kanama diyosun benimdr ilkinde gelmisti ped koymustum ama okadar fazla olmasi dr u arayip sor csnim bu kanama cok neden aciklasin rahme zarar vermemistir ya dr niye yapsin boyle biseyi aklina takma artik oluruna birak hem durmus kanaman insallah tutar yavruna kavusursun canim uzulme bol bol dua et asilama oldugunu unut lutfen bizden cokdaha beter durumda olan insanlari dusun deprosyon falan olmaz sakin allah ol dedikten sonra allaha sigin. allaha sukur elimiz ayagimuz saglam saglikliyiz esimiz yanimizda elbet bebeklerimizde olacak sakin ol inanki o bebegi dogacagi varsa bunu hicbirsey engelleyemez. insallag burdan hamile haberini aliriz amiiin

.

Ben beklemedeyim.cesaret edemiyorum test yapmaya.karnim agriyo sadece ara ara.korkuyorum sanim :)

canereser-----------1.aş-----------------6 mayıs----------------20mayıs

canereser-----------1.aş-----------------6 mayıs----------------20mayıs

merhaba kızlar;

bende aranıza yeni katıldım ben 9 yıllık evliyim 1. aşılamamı zeynep kamilde yaptırdım sonuç negatif fakat iğneli yapılması gerekirken hap kullandım sonra kusura bakma yanlış yapılmış aşılaman bu sayılmaz dediler bende bi kaç ay ara verip özel bir doktora gittim fakat bu defada sonuç negatif aradan 2 yıl geçti ve şimdi zeynep kamile tekrar gidip gelmeye başladım adetimin 3. günü gittim ultrason kan ve eşimin ürolaji işlerini hallettik çarşamba günü simir sonucumu almak için bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun şu mübarek aylarda allah yüzümüze gülsün inşallahhh

Son düzenleme:
Kızlar merbahaba, aşılaması tutmayan birisi olarak beklediğim gün bitince stresimde bitti, gönül isterdi ki hayırlı bir sonuç olsun ama olmadı, hastaneye gittim ikinci aşılamayı hemen yapmıyoruz, dinlenmen lazım, ilaçlarını çöpe at dedi, durum böyle oluncada eşim varikosel ameliyatı olmaya karar verdi, aşılama yüzünden ertelemiştik hep, ama artık olacak ve ben bir işlem yaptırmayacağım ameliyattan sonra da gün sayacağız artık sonuçlar düzelene kadar, bende bu arada kilo vererek bebeğim için vucudumu hazırlayacağım üzülmeyin kızlar Rabbim hayırlı zamanı biliyor, ben artık rahatım muckk

Idrar testi yaptim sabah negatif cikti.kahve kahve az lekelenmeler var.anlamadim valla simdi ne oldugunu normalde direkt kirmizi olur bende kahveyi hic gormem.sali doktoruma gideyim bakalim ne olacak?

Idrar testi yaptim sabah negatif cikti.kahve kahve az lekelenmeler var.anlamadim valla simdi ne oldugunu normalde direkt kirmizi olur bende kahveyi hic gormem.sali doktoruma gideyim bakalim ne olacak?
Cqnim 18 i degilmi sonuc alman icin niye kanda baktirmadin benimde lekelenmeli baslamisti 1hafta erken adet olmustum ama yerlesme lekeside olabilir

Bana dr ara vermeye gerek yok dedi yarin kismetse karar verirsem 2 asilama icin start verecegiz

Adetin 2 ya da 3. Gunu gitmek gerekmiyor mu sen kaçıncı gunundesin? Ben yarına randevu aldım doktor okeylerse 2. Aşılamaya başlamak istiyorum çünkü artık beklemeye sabrım yok bu ay cok umitliydim ;(

benimde iki gün öyle kahverengi akıntılarım geldi sonrada yoğun bir adet ((hayırlısı

Kızlar benimde negatif.kanda bakılacaktı yarın.ben dayanamadım bugün baktırdım.0.100 çıktı değerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…