Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Adetin 2 ya da 3. Gunu gitmek gerekmiyor mu sen kaçıncı gunundesin? Ben yarına randevu aldım doktor okeylerse 2. Aşılamaya başlamak istiyorum çünkü artık beklemeye sabrım yok bu ay cok umitliydim ;(
Bugun 9gun cok az lekelenmem var bende adetliyken baslamak grkmiyormu demistim dr pko oldugun icin faarketme z dedi bazi dr ara veriyorlar devlet hastlerimi acaba.bende cok umitliydim kismet degilmis birde gonal f vermisti oda mide bulantisi cok yapmisti glukofenle birlikte yan etkilerinden dolayida ertelemek istiyorum aslinda sende de ole yan etkeri oldumu umarim 2 de tutar cnm ya

Selam kızlar;öncelikle mayısın ilk annesi cokita tebrikler.ailesine,vatana,millete hayırlı bir evlat olur inşallah.Buarada listede 2.aşılama olarak gözüküyor ama benim 1. aşılamam ve test tarihim 22 mayıs:)))Az kaldı yani.kan testi sonucu kaç saat sonra çıkıyor.

Selam kizlar ben de bugun ilk ignemi yaptim umarim hayirlisi olur beni de alir misiniz araniza 3,5 yasinda bi kizim var 2. Asilamada hamile kalmistim ona simdi kardes istiyor. Her sabah uyaninca anne neden benim kardesim yok diyor. Umarim onun istedigi olur ve onun gibi tatli bi krdesi olur. Bu arada bu sureci cok iyi biliyorum cok zor umarim once evladi olmayanlar sonrada biz umarim olumlu sonuclar aliriz. Asilam tarihim henuz net degil, belli oldugunda bildiririm

Merhaba hanımlar
Ben aşılama tedavisine başladım. Gönül f kullanıyorum. Bugün 3. İğnemi yaptım. Çarşamba sabahı doktor tekrar gel dedi. Yani 22 Mayıs'ta. Bu ilk aşılamam olacak. Acaba devamında nasıl bir süreç yaşayacağım? Birisi yardım edebilir mi? Ne gün aşılama olacak? Ya da benim aklıma gelmeyen başka bilgiler konusunda yardım eder misiniz?

İnsallah canım her ay yeni umut yeni hayal kırıklıkları Allah yardımcımız olsun. Ben de o kadar cok yan etki yapmadı canım ya . Ben sabirsiz heralde boş ay geçirmek istemiyorum

İnsallah canım her ay yeni umut yeni hayal kırıklıkları Allah yardımcımız olsun. Ben de o kadar cok yan etki yapmadı canım ya . Ben sabirsiz heralde boş ay geçirmek istemiyorum

Ne guzel umarim 2asilamam da yan etki yasamam.kist olusmamissa ara vermiolar bakalim yarin baslicakmiyim haydi hayirlisi hepimiz icin

merhaba canim hayirlisiyla pozitifi gorursun insallah adet dongune gore mesela ben 13 gun olurum tahminimce ama yumuurta yeterli buyukluge ulastimi catlatma ignesi ni yapip 36 saat sonra asilama yapiliyor esin sperm vericek o gun yikama isleminden sonra en iyileri rahme birakillacak bukadar bende yari n basliyorum ya nasip annelik serefine erisiriz insallah canim

kızlar günaydın,
cumartesi günü progesteron testi yaptırdım 17,7 çıktı..
sanırım hamile kalabilmek içn yeterli değil.. Zaten su gibi kahveregengimsi bi akıntı da başladı sabah.Heralde regl olucam yine
tamamen umudumu yitirdim artık ben yaa.

bugün benim test günüm, geçen aşılamada 13. gün adet olmuştum bugün 14. günüm henüz gelen bir şey yok ama hemen test yaptırırım derken gün gelince yine kaçmaya başladım, yarın sabah idrar testini bi denemek istiyorum çünkü aşılamanın 15.günü idrarda çıkıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum,, Allah hepimizin yardımcısı olsun zor süreçlerden geçiyoruz,,,

bence geciktirme canım, kan testi kesin sonuç neticede..
umarım en kısa sürede pozitifi görürsün canım ...

teşekkürler tatlım hayırlısı olsun diyorum ama çok istiyorum (

bende çok istiyorum yaa
inşallah ikimizde görürüz o ikinci çizgiyi yaa.
artık hırs yaptım , hamile olduğum kesinleşse bile o çift çizgiyi görmek için yapıcam o testi :)
sonucunu merakla bekliyorum.... hadi inşallah

Sonuçları öğrendiğinizde yazmayı unutmayın.
Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi----------Sonuç
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs------------ Başka bir ay inşaallah
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs-------------Başka bir ay inşaallah
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs ------------Başka bir ay inşaallah
Ozikaa--------------1. Aş-------------------4 Mayıs-------- ----18 Mayıs
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül---------2. Aş.----------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs
Cokita--------------1. Aş------------------4 Mayıs-----------20 Mayıs-------------hamile
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Ergame--------------1. Aş----------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Krtl_35--------------1. Aş-----------------7 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Pixieess-------------1. Aş-----------------7 Mayıs--------------22 Mayıs
Benrath------------2. Aş------------------8 Mayıs-------------?
Nisann83---------2. Aş-----------------9 Mayıs--------------23 Mayıs
Murderoz-----------1. Aş------------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Nurecrin------------2. Aş----------------13 Mayıs--------------25 Mayıs
hstc----------------1.Aş----------------16 Mayıs--------------30 Mayıs
Ykaya0503-----------1. Aş---------------21 Mayıs-------------4-5 Haziran
Zeysan2013----------1. Aş---------------21 Mayıs-----------4 Haziran
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------13 Haziran

kendimi listeye ekleyim dedim

Son düzenleme:

Hayırlı olsun )

kızlar aşılama sonrası 10. günü bugün ..
kasık ağrılarım devam ediyor, adet olacakmışım gibi... Beklemek çok zor

ino+folik diye bi toz ilaç verdi doktorum
duyan kullanan var mı aranızda bunu..
tüp bebek yaptırmak istiyorum diince verdi
yumurta geliştiriciymiş

ilaç deposu oldum..

kızlar bişey sormak istiyorum bu ay 9. günde 16 mm di yumurta boyutu doktor normal ve aşılamaya gerek yok dedi.nisan başında aşılama yapmıştım ama tutmamıştı madem herşey normal neden kavuşamıyoruz bebişlerimize

Mrb arkadaslar benim 10 ggunum bugun adet ten sonra tedaviye bugun basladik pko oldugun icin adetliyken baslamasakta olur demisti aklimda soru isareti var bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…